Vanhat rekisterikilvet

museoautoharrastaja

Onko virolaisilla museoautoharrastajilla käytössä vanhanmallisia rekisterikilpiä, kuten Suomessa mustapohjaiset kilvet jotka saa ennen vuotta 1972 rekisteröityyn autoon.

Vaikka virolaiset rakastavat vanhoja bemareita, niin niitä ei Virossa katsottane museoautoiksi, vaikka ne pääosin ovat 80-90 -luvulta. Niitä ei uusina Virossa ollut, joten kaikki on tuotu Saksasta ja niihin on laitettu uudet virolaiset EU-kilvet.

Onko Virossa käytössä museoautoissa neuvostoliittolaiset, kyrillisillä kirjaimilla olevat kilvet? Ovathan kaikki vanhat autotkin neuvostoliittolaisia. Neuvostokilpiä valmistettaneen edelleen Virossa.

2

60

  Vastaukset

  • Ja se tallinnalainen nainen,
   on tosi kova kone, on tosi kova kone
   on se tallinnalainen nainen.

   Tallinnan suomalaisporojen keskudessa parhaiten tunnettu ilolintu on nyt siirtynyt taivaalliseen huorakaartiin. Hoitelee nyt enkeleiden dickejä siellä pilvenreunalla.

   • Yleensähän se menee niin että kenellä on rahaa, sillä on valtaa. Virolaiset voivat aivan vapaasti jupista ja inhota "poroja". Suomalaiset hakevat sieltä mitä haluavat ja that's it. Suomalaiset suhtautuvat pääosin aika välinpitämättömästi Viroon, mutta Suomi tuntuu olevan siellä iso juttu. Saahan Viro ja sen kansalaiset elantonsakin Suomen armollisella sallimuksella. Suomi on elinehto Virolle.

    Aina rahvas on puristanut kätensä nyrkkiin taskussa ja jupissut ja napissut keskenään vallanpitäjiä vastaan tai myös työnantajiaan vastaan voimatta kuitenkaan mitään. Samoin toimivat virolaiset. Saman tyyppinen asetelma oli esimerkiksi Afrikassa eurooppalaisia kolonalisteja kohtaan.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut