Tässä kuutangoa/riimutulkintaa

Klasuvaanjakuu

Riimut kai aukeaa kotkanpäällä jonka päällä on hirvenpää. Ei mulle sano kummia, mutta riimujengi voi olla viisaampia. Kuutango nimi tulee sanasta järki seisoo päässä, eli kun järki seisoo päässä, niin silloin ollaan ns. tuonpuoleisessa. Mulla oli kai jokin pronssi- allergia, oikee käsi voimaton. Riimujengi osaa Ananasakäämän tai jotain. Ei ole enään oikea voimaton. Pitkä aikaistilaajille. Jonku joku juttu täällä. Tekstinä vain vanha klassikko lähetään vetään, eli piirpauke. Suomeksi itse tuonelan herra. Siis kuolema jengineen. Mutta kokoperheen huumoria. Millä tän selittää? Ei täs sanoja oikeen ole.

495

3537

Äänestä

    Vastaukset

    • BrunojokijaisoC

      Klasu vaan jatkaa Levyraadin tyyliin ei muotoon, eli en osaa soittaa instrumenttejä tai laulaa, mutta karaokea olen laulanut usein, eli hölkynkölkyn menoo vaa. Järkeni ei vain riitä tulkitsemaan, tulkitsijan tietäkään, mutta vain mielipiteeni. Karahka johdatti meidät takaisin arkeen, muotoilen näin. A- linja ja tappi. Minä tappi. A- linja kaa unessa karhun naama pusikko. A- linja 756 tarjos 4 ksylitolii, maattiin maassa kai viikonloppuna näin unen. Nortti jengi etäämpänä. Oranssi. Yks älyluuri lähempänä jengi, niin haluaisin vain muistuttaa kantakirjasta. Ruottin armeija jne. Uganda viitosella joku latki paris päivässä en nyt muista mitä, mut A- linja ei enään yksinkertaista. Ei kai tappikaan, mut tälläi, kiitän kaikkia. Uganda viitonen oli Atlan ja Edgar Cayce ja peili juttu. 1500 selvisivät muistaakseni, mut Helleeni jengii tää A- linjan profiloija. Kantakirjajärjestelmä Linja- A ja 756. Olette pidätetty kaikki...

    • Youtubedarling

      Seuraavaks Juice ja viime yönä ennen kahta Youtube. Joskus oon miettinyt Jalon aikaan että yöllä kello kaksi savossa Juicen mukaan on ollu joku juttu milloin toi biisi nyt on tehty. Rafaelin enkeli jotain riimu juttuu, mutta en nyt muista Rafaelin enkelin laulajan nimee tai tekijää, mut niin yöllä kello kaksi saapui hän, hiuksin liekehtivin. Juice ehkä huomas saman minkä minäkin, bingo- jokinen vua tai niin 2015 huhtikuu duunissa oli niinku melat levällään yksi arkivuoro. Niin. Tuli Juicee ikävää ns. tyyliin mistä hornasta tämänkin repii. Vanha tsoukki oli lapikkaat ojoon. Virran yli viitosella. Ra suos aurinko laivan joka päivä Egyptissä...

    • Pullollinenviiniä

      Mombasa Taiska youtube 1976 niin, ei sano mitään. Pärskeen lausuu laulaja upeesti. Upeeta saundii. En jaksa Mitää Henkka juttuja tähän. Annan Levyraati tyyliin kasin. Sähköskitta puuttuu vasemmalta, miksi fredin biisiä mä ennen sotaa heitin... ei ole youtubessa? No, ehkä löydän, siinä biisissä 1972 vanhat kelastudiot vielä nauhoittaneet laiskan kissa bluessia. Tai jatzia. Mutta, vain pohdin. Yhdet lärvit viikolla. Kahdet yrjöt ja sekoiluu. Heräsin, mietin kuka oon... Kuljen bussilla.

    • Paripäiväälepookiitos

      Tanskasta etelään pohdintoja. Wiikingit aikoinaan riimuihin paketoivat Tanskasta etelään menon. Lasin poltaminen puutulella alkaa aamulla ja paikalliset sadan kilsansäteellä ovat ns. palveluksen velkaa, muotoillaan näin. Voimakkaat stendari efektit johtuvat Tanskasta etelään ehkä graniittikivillä muotoillut neliöt, hallinto, niin johtuvat lasinpoltosta siellä puutulella. Riimut täällä suojaavat mieltä ja vartaloa johdannaisilta ja muilta. Raikas tunnelma täällä Piäkaupunki seu- ulla, Turun ja Porin läänistä metalli jengin yö pohdinnat tehneet minustakin vihdoin aamuvirkun. Keetän.

    • KuutangoMaitoa

      Raikas aamu tunnelma johtunee otsonipitoisuudesta? Ehkä, niin mutta mitä tässä, hiekka tanskan salmissa voi olla kvartzi- pitoisuudeltaan erinomainen korostan Erinomainen lasin salvaamiseen, siis mujua eli kai mutaa ja hiekkaa ja olkia? Oljista en tiedä polteteen muta- hiekkä- olki- klönttiä tulessa ja lasia pitäis alkaa muodostuu, huom! vain omia pohdintoja, eli kotkan pää, huom! pilkku jonka päällä hirven pää. Nyt karhut ovat metsän kilttiä karjaa... eli muurahaiset muurahaisia, mutta lasin valmistus avotulella on kysymysmerkki minulle, mutta pohdin vain kaiken liittyvän lasin polttoon puutulessa. Täällä graniitti maaperä ei paikallisiin koske niin, mutta Wikingit aikoinaan rempseesti reissasvat ja sellai.

    • Eikiinnostakokeilla

      Lasin poltto puutulella avaa kai radioisotoopit tai jotain säteily juttuja. Mutta Suomessa ja Ruotsissa graniitti kallioperä. Voi olla Norjassa ja Venäjällä ja Balttiassakin. Hollannin meno ties mitä, mutta paikallinen mahti ja hanhen maksa marmelaadissa... No jaa. Mukavaa päivän jatkoa. Rööki.

    • semmoitämmöi

      W.A.S.P ja I am a wild child, I gonna get you... !! Yeah tai jee jee humppaa kuutosella. Waspin laulajan nimee en muista, mutta tais olla viimekesä rockstopissa haastattelussa. Calabassin joku oikeelta tai vasemmalta. Ties mikä juttu rapakontakaa. Cremlins- riiviöt tai jotain. Seuraavaksi youtubesta Topin jälkeen Huom! Topi Sorsakoski, niin ja sekoiluu seiskalla, on niin vetelä olo... eli waspia ja I am gonna get you!

    • Yksipokasaha

      Hieman ny sivuun Levyraati huumorista. Jukka Virtanen? Pentti Salomua, Klyydors viitonen on yhtä kuin jaa? Eläkeläiset? Humppa biittiä kuutoskalla ei ja ei ja ei, siis juttu Agents ja Jorma Kääriäinen, kappale numero kuusi? ehkä, ehkä ei kakella hornaan juttu jee jee ja kerran kaikki alas mennään hissin hornaan... niin Olen syytön kappale, siis jos hän saapuu maantiellä? ei totta ollut se laisin, että häntä minä haavottaisin, tai jotain Eki Mantere Veikko Lavi jo- jo jouleen? Dolly Parton? Do not släm that door behind ja nimi naisella. Cris Kristoffsen? Niin siis juttu kola höyryissä on nyt sellai et biisi kertoo raivuusta. Pellon raivuusta mettään. vippaa mulle viitonen ja Fredi.

    • Pellonraivuualoitetaan

      Nyt mun täytyy myöntää. Olen niin päädyin kattelee Samuli Edelmanin Ihana valo videoo, ja Auriola tai joku buulaagi, niin upee valo basso instrumentti ilmeisesti, mutta videoo en muista nähneeni. Ihana valo.

    • TässämunIhanavalo

      Ennen kuin unohdan, niin Riisinjyvä kappale J. Karjalainen. Kotkan pää, jonka päällä niin hirven pää, niin juttu tulee 30- vuotinen sota Euroopassa , ei vanukas pannua aamuun!, niin takas piä aiheeseen, eli 30- vuotisen sodan pohdintoja. Hullut ylennettiin ruottin armeijas ja he keräs kai revohkan ympärilleen... Jacoblevin lentävät tai jotain, mut sellai juu, niin että kuitenkin kirjuri ja upseeri ja sota oli 1500- luvulla paloviinalla mahdollista. Nahkavarusteita tarvitaan hevoselle. Rintapanssari pellistä, lie tai ehkäpä, mutta Nahkasaappaat ruskeat voivat näkyä jos seisoo hevosen vieressä ja on leikisti 30- vuotisessa sodassa. Hevosen selässä mies, joka istuu, niin voi olla köytetty nippusitein satulaan, niin jurrissa. Lopputulos. Musketin piippu voi tulla näkökenttään pitkällä saranalla. Siis ratsastaja haluu jotain. vasta silloin sai kai nostaa katseen ylös ratsastajaan. ei naarmuja rintapanssariin. 3256 ja katse ylös. Ö ja Ö.

    • Juicejäikesken

      Kolme kasi seiska ja nuorissa menee raja. Ihana valo eli Yksin Juhani Aho. Ei kannata laittaa ikkunoita kii. Tulee tulva kakkonen. Muurahaisia tai maitoo. Kirvestä seinään mutta kuukiuruseiskaan koskee jo alaikäisiä. Joku suomen vankiloissa sekoilee alakuloisuuden kustannuksella. Laitetaan vankiloiden ovet säppiin. Ikuisiksi ajoiksi. venttiviitosta sota humppaa kakkosella haupitsi humppaa viitosella. Näkkäväärä Risto Kaskilasti jumppaa divisjoona koukkaa ed. sodassa. vedetään viuhka pakkas jormalla auki. Tuhotkoon ittesä.

    • Sinämiestenlehdessäpyl

      Käkikaartia sitte kalsareissa Suomi- koopeen kans kai pimees metäs talvel. Jatkosota? Juice, voi vittu, kun joskus se vittuttaa... Ae, Ae, Ae, Ae... tätä tuli Suomen vankiloista hetkisitte. laskekaa muurahaisia, alaikäset saa huumeita. Palkinnoksi suatte Atlan ja EC spessarin eli taivaan hirmu peli. Taivaasta tässä pelissä sataa kolikoita. Ne ovat myrkkyä eli rotat eivät voi syödäniitä. Rotat ovat vankeja. niin. Kolikoita sataa taivaasta sen tähden kun minä en saa mitään en edes juusto viiniä, enkä Atlantista, ja ties mitä. Mutta minä voin nyt rankaista. Olen kostaja. Taivas tippuu nyt seinään. Raamattu avautuu viitosella, savon tyyliin, Pohjanmuasta en tiedä, mutta savossa taivas on ed. sees!

    • Maanantaieimittääntiis

      Lekahumppaa seinään sitte. Taivas on niin sees! Lähden röökille.

    • TolstoiKreiviLingrenKrei

      Jollakulla ei tohtorin papereita, maisterin paperit on, osoite on sisäministerin... Niin, uunituoreuni täs, eli se on niin että Savolaisia taotaan nyt tyyliin Näkkäläjärvi... ehkä jollekulle sanoo jotain unohdin idean kun näkkäläjärveä aloin liittää. Näkkäläjärvellä saa kaik savon sukunimet. Esim. näkkäläjärven pohjoispäästä aukee suora koillis kaakkoon Alfonsbärin luovikko tarhoihin. viitosen kun lisää on saapunut Maaningalle... Mutta unet unia, kulisseissa vain keskustellaan. Niin pohdin yliopistoja.

    • Kuivaasuutviitonen

      Rinta- Latvaloiden perintö, nyt ei olla missään suurustetussa Savonmuassa, vua Gisan- pyramidin, Edgar Caycen lukemusten ja saman aikavyöhykkeen tietämissä. Niin, Purje järveen- juttua se nyt mulle on Juicen tyyliin Kultuuri saapui ahtariin ja nallipyssyt Huom! välillä voi olla viis vuotiaan tasolla? Mutta änkee vanhan kunnon Taolaisuuden tähän, niin on ihan rauhallista vua ol. Taolaisuus tuontitavarana ehti juurtua Suomen maahan ennen Neuvostoliiton kaatumista. Eipä tässä muuta.

    • Maattomatjärjettömätjasi

      Olen pohtinut, Fakta homma tyyliin, kierroslukumittaria mielen ns. tunnekuohujen yleisosoittajana. Tällä hetkellä huumorilla kierroslukumittarini ei nouse lakisääteisen 1000 yläpuolelle. En keksi muuta kuin katso peiliin jutun. Järven pinnassa kuvajainen, taidemaalauksia pohtien tai ei. Kerro, kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin. Prinsessa ruusunen- satu taitaa olla tuontitavaraa...

    • Jokusalonsoinnutar

      Taiteilija Akseli Kallen- Gallela mettään meni tai ei, ns. kirjoitus astu tai oikein kirjoitus, niin metsän karjaa kalevalan tyyliin luonnosteli yhdessä kuvassa, mutta maalausta hän ei tehnyt siitä, teki tai ei, niin Joukahainen Kalevassa liittyy jotenki tähän Taiteilijan pyörittemään ideaan, mennään metässä peräkanaa vasemmalta oikealle. Ns. peräkkäinen, ei pareittain. Ei sano mitään mulle, mutta Taiteilija tais heittää idean roskakoppaan liian hurjana juttuna kokokansalle silloin aikanaan. Alaston nuorineiti pöydällä pidoissa ja Taiteilijaa ruodittiin, hän otti taulusta osan pois. Jäljelle jäi Sibelius... Mulle sirius tangoo, eli metsän hengetär ja kaik oliki totta! Ilman hengetär ja kok. aj. lähenee. En muista omaa loppupäätelmään. saatto olla ilman hengetär eli otsoonia etulohkoon...

    • ToivoKärkiKakeRandelin

      Ei lähe ykkösellä nyt Kari Ryydmanin näkönen mies- juttu. Savotat savottoi, mut isäni oli kuulemma noin 15- vuotiaana ollut savotalla, jotain viiskyt luvun juttuja. Kirveellä jalkaan siellä hälle oli sattunu, mutta puollot puoltoja meno mitä on, mutta hullutkin hulluja, ja mistä tässä maassa tietää. Kristallipallot päässäni nyt siistissä rivissä. Vankein hoito, mielisairaalat, hoodeetallit, mutta mulle kaikki lähtee viitosella jos muuta en keksi. Otetaan hatkat ja mutki hoidellaan. Kakkosta ja kolmosta ei jengillä pitäis olla kellotaulussa ns. huumorilla nyt. Olen viis yli yhen savolainen, kaks kätinen harvahammas, mutta ylä etuhampaani talttamaisen majavat operoitiin lapsena yhteen. Eli jengi ei voi tietää, että olen savon harvahampaita. Mulla ei ole järkee. Tää ei sano mitään. Mut mulla ei todellakaan ole aikaa päässä. Jengi lähtee viitosella jutussa ostetaan tekarit takasin, eli huumorilla. ToivoKuula kusi sukkaan omassa himassa. Kuule peltojooseppi, sielusi aukee viitosella, mutta miten se Kalevala lävähtikään auki eräällä, niin olen kuulolla riimulla? Niin, ja taika sana on? YOutube ja tuhkasta taivaan...

    • OtetaanHatkat7tai6

      Riimulehto ja 40 ja yksi ikäni on! Lisää viitosen. Eli lopputulos Mustang- auto valkoinen lie käänty risteyskolarista vasempaan ja katastrofi- uni, niin Eli Riimulehto numero viisi, Kuolleet lehdet. Käden vasemmalla puolella on merkki numero Tammi. Kalmistot osoite kirja kaksi tai mikä lie mutta Puutulella lasia voi tässäkin maassa poltella tai olla polttamatta. Indigo tai joku bändi se nyt on Ikuinen virta kappale. turust? nuoret neiet, mut kalevi miksi järkeni seisoo piässäin? Niin, ruudofiinini ota otsalamppuun käärme, eli ottalamppu seis ns. ja pääset Iltarin temppelin iltapitoihin. Savossa järjen keskiosalla ei ole voinut olla pitkään aikaan. Oho! hups keikkaan veikkaan että NL: n kaato lisäsi Sprektoliitti kiven Huom! jalo kivi, kaasu numero viisi, eli keitto liedelle, eli hellalle laittaa lasin halstrattuna tai miten lie. Hella tuli leipoo- juttu naapurin mummolle ei sitte mene lapset kylään Piste?

    • OlenpahoillaniMuttamiksi

      Myin kolme porsasta torilla ja tein seuraavan huomion; Turussa on kirkko ja hella- poliisi. Hella poliisia vastaan yhteisen hyvän puolesta. Ei ole juttu venähtäneisyydesta tai ties mistä, mutta tuu tuu tupakkarulla rallatus turuntieltä, niin tulin pitkin Tuurun tietä, hämäläisten Härkätietä...tämän muistini loppuu. Äitini rallatteli minulle ja sisaruksilleni aikoinaan. Tupakkarullan ymmärrän tupakkana mutta turun tie on hebreaa viitosella hellapoliisin valvovan rautanyrkin alla on heikko happisessa ilmassa hieman dart- taulun tunnelmissa kakkupala ulkon lähtee terävästi broiler- viitosella, eli punainen kevyt savuke Chesterfield ja Räikkösen harmaat terveiset viimekesänä... Alonso kynti asfaltin, nurmikon jne. kaarre oikealle. Seis. Siis juttu vain pyörii paikallaan, mutta skitzofreenikon aamu alkaa aalla on juicen biisi tai ei?

    • JasittenEnter

      Nii, mist myä ollaa? Laitilan markkinoilla ranki tupie ja kulta vaariloisten lampukasois. Tuu tullin lallii, juu, mut myä ola sullaa tai sillai et tumppi vaaronen ja kokokansan ralli. Ylermikkilä sano eilen, et mul on iso pää ja et mun pitäis vetää koko kansalle ns. kauniisti sanottuna viis veijoo onkeen. Mul pitäis olla sitä ja tätä. Niin, juttu siitä mitä kaappaan pääskysen. Ukkosen rallia kuutosella. Kai Buumannia ja ihmisten ilmoille, esim. kaupassa käynti, asiointi.... Juha Jokinen ja selkeä artikulointi kuuluu asiallisuuteen. Niin ja oikea vastaus on aina ja aina, siis Vallesmanni Kuopiosta Viinanen, ei- päiväkirjoja nyt, sano kerran, että ottakaa ne aivonne narikasta kerran päivästä tai viikossa tai jotain, niin eli Kuutangoa kolmosella, päivän erikoinen Köyhyys pitäjästä, viimenen linnotus pohjanmaalla muuten ns. lallinkosken jälkeen, ei nummipusula vaan Ruottin Pyhtää, eli Kalmiston Tammi on tuonpuoleisessa riimulehto numero viisi siis, mutta kälviän jälkeen nimismiehen kiharat ja vastaus on Päiviö Pyysalo kotoisin, eli Pohjanmaalla laihuuskin on valttia männiäispitäjistä itään eli Laihia. Ponupannu yhdistys ja nuukuus herää henkiin kakkosella. Varjoviitosen tarkistusta. Olen ed. työtön...

    • Jordanviitostamulle

      Eli Limbo- kaari on vasemmalta kun karttoja ns. tutkitaan ei hutkita niin Harjavalta Laihia päivän epävirallinen siis Maaningan mahti pitäjä Nurmes ja alas Imatra. Niin Yksi juoksee suolla eli Arto Paasilinna ja Ulvova Mylläri.

    • sekoiluumutyritänhuumori

      Yön sininen hetki. Tartun muovi pulloon. On Klaus viitonen. Eli kello on Juicen mukaan kaksi. En elä onnesta kappale. Viimeyönäkellokolmenaikaansaapuihän, siis niin jos nyt ollaan ja pohditaan niin unohdus saatto johtua siitä että viisi hiekan jyvää Gisan pyrämidin päällä, korvasin itteni luvalla? Waspilla siis bändi hyppäs liekkeihin viimestä viitosta mutta yksi puudutus piikki ja menoloppu. Männiäissoppaa nyt. Tipalla ku entisellä likalla. Ei tipu leka laihialla...

      • Kaaaaaaaaaaa

        Kuutango on mulle taikakuuta. Haetar ja euroviisue... neljän suora, Lohjalta, terkkuja muuten. Puukello Saksasta, China viitonen, team 2. Minä siis ja china viitonen. Siis China viitonen ja ns. tsaina sulavasti veätönnöö? ja siis auki, 200 miljoonaa vuonna 6000 jkr. sinkkusielut ilman halki männöö. Kantakirja Ö ja siis niin ennen viittä. Jutut juttuja, mutta leppätukit oli jo ojossa halkopino jo palo...


    • Niinniinmitensejuttumene

      Vilhusen vanhaa vetoo koetettiin tai ei. Eilen kello kolme joku oli kai Youtubessa joskus kai viimevuonna en muuten minä kirjoittanut seuraavasti: Olemme maa kuu ja kissan ja muun ja suun kanssa samoin. No, mulle ed. lause ei anna vastakaikuja tai jotain ei siis oikein nyt lämmitä. Jengi narahti pahasti. Ois niinku Vesimiehen- aika. Mutta jutut juttuja. Upee saksalaistähti Lena ois jonku puukello Saksasta laulaa nyt uljaasti et joku olis vihjant. Niin ja niin. Kurruue ja surkuhupaisuuden sulavuues, minä olen vain kansalainen...

    • Olemmevalmiinaantamaan

      Ei tässä taidemaalaus suolaa mieltä. Mutta omanlaista menoo täällä piäkaupunkiseu- un muailmasa. Voi tulla ulkomailta tunnelmia, ties mitä on tätäkin sitte koettu. Kylmä virtaus, mutta mielenrakenteet voivat resonoida nyt johonkin, ties mihin? Olkatopatut lyijyliivit sopivat kirkkaanpunaisen pohdintoihin. Liilalla menen hyttyspussiin ns. Järkijäässä, Purjemerran pohjan luona. Olisiko aika soittaa porilaisten marssi? Mutta mietin vain, klaudius Herrani tarinaa- Mika Waltarin tyyliin, mitä hän pohtinut tälläisessä muailman ajasa, ku taivaalta sataa potaskaa...

    • Olemmevapaat

      Lehmi vankkuri Rokki, Juttu paljon matkustaneista. Eli kukaan ei tee yhtään mitään, tekee mitä tekee, mutta( tässä kohtaa pitää jo laskee taukoja) eli tauko päälle (Pause) ja kierteet alkaa laskeutuu alas, koska epävirallisemmin en viittis kirjoitella Tartarstanin Suloisimmista... mutta vanha Tao- slougan pyöriimielesä Kultuuri suapui(miljoona vuotta) kölijärven kumpuloihi ja suan satoon anto mennä vanhaan...

    • AkuHirviniemi

      Lännen viimeiset saattueet- juttu, tai oikeammin pohdin vain, villiin länteen lähteneitä Ameriikan suloisimile markkeäänääkö tulille tällinvainoil... niin he kauniisti sanottuna Tatarstanin Suloisimmat pohjilla he, kauniisti ilmaistuna Olivat hetken ja lähtivät- juttu on niinku lopputulos siitä mikä ois tyylikästä mielestäni kun katson jälleen kerran omatunto ei- soimaa tilanteessa Blues- pitäjien kenttiä ylhäältä käsin hieman arveluttavan tunteen...

    • YoutubePiste

      Villiin Amerikkaan lähteneet toisinajattelijat kälvikkilammen tietämiltä, olivat ehkä oikeammin tai Välimerellisemmin Yksi tanssii Jalo Sambaa keskellä Välimerta ja 200 miljoonaa Urhoolisuuden mittaa käyttäen, nostetaan kullan hippupitoisuutta ylemmäs jos Ylämaan tiellä on kulta aarre, eli pohjois- navan, eli tyhjyyden markkinat- juttu, jäihin ois joskus, esim! Huom! saattaa olla vain juttu... niin noin 200 000 tuhatta vuotta... siis noin 100 000 vuotta sitte sinne ois kätketty huom... Edgar Caycen lukemukset.

    • Omaparisielunitaivaassa

      Niin, lopputulos on Poliitikko Paavo Arhinmäki. Kai Buumannia Suikkasen säätöopeista huolimati, en ole pelannu joukkueessa tai joukkueissa jääkiekkoa. Vaasan läänin sää... siis Kantakirjajärjestelmä- Ö ja Puukello Saksasta ja niin?

    • eimitäänpistettätähän

      Lähden röökille.

    • Saattekaikenjanyt

      Käkitikka7 youtebe- aikaan 0119 viime yönä siis narahdin Klassiseen Egyptin pyrämidiin numero kolme viissiin tai kaksi. Niin, Kuosmanen, Kivinen, Kuustonen kolmio avautu mulle lie vissiin vyärin pieän, kaksi suuntainen suksi ei kärjet laahaa aina uraa, ei kyljellään... niin Oma fanitus kohe youtubesa, mutta Henkkaa voin kuvailla nyt narahdukseni tapahtu kappaleessa Woodoo chile Woodstock- versio toisen soolon kohalla. Vanha tai yhessä versiossa toista kertaa soolo, kun lähtee upeesti rallattelee, aika pysähtyy, kuin kappaleessa Julie... Anna Erickson. Ja raakkaauus sePiste siihen loppu mun meno. 18 karaatia. 12 000 vuotta ryyppäjäiset Briteissä kaatu nostokulma viitosen alapaavoon. Fabriikkilä kuukalle ysiviis kakkonen kuus kolme viitonen ala kuusi Kaks seiska kolmonen ja ylä viljaan sika sika sika kuu kaks viis seiska kuutonen hyvä hyvä kaks seiska kakkonen ja siihen lop. Oltiin jo seisomassa Välimeren ympärilla. Joe Pesci ja Teräsmies- Reese Cristopher olivat myyneet sikansa juuri Tzoez ämyriin...

    • HyvinmeneePöllö5vuot

      Tänään kello 12 oltais lähetty Britehin juhlii. Mutta, siis keskipäivällä. Oli ja meni. Olen siis jauhamassa täällä omia vanhoja juttujani...

    • Sinnemenisenäytelmä

      Vastasin siis aina väärin, olin placebo- näyttelijä, blacebo- actor English. Kuustonen, Kivinen ja Kuosmanen Oikeus ja Draaman ote- sarjassa aina tiukkis juttui pureutumasa tai jotain teevee draamaa huumorilla. Näyttelin viimeset viisvuotta Pöllön roolia näytelmästä Kesäyön unelma William Shakespeare. Lähtetään taivaaseen heti ku voidaan, tai jotain. Lentävät mustavalkosesa metäs, Cocney? tähditti, mutta valitsin metsäneläimista Kai LeNa Meyer- Landtrutin Euroviisuvoiton jälkeen Pöllön hahmon, en pöllön hahmon kuu puolta, että mieleni olisi ollut vaalean harmaa, vaan että aurinko pöllö tutkielma valehdellen Olin Ra- Egypti muistelien mukaan auringon säde, mutta tosi asiallisesti oli kuu ja maa ja tie, siis mitä lie, mut Jalo siirto tai jotain sivuun avasi lopullisesti, siis Radiotoimittaj Jalo...

    • HyväChainavanhaalätsää

      Lena tähti Uutisissa tais aikoinaan pomppia voittoaan kuin Zombie. Siis J. Karjalainen ja kappale Uusi- Kaarlepyyn tyyliin tai satoisaan Chainan heittoon numero kolme, pelastakaa maa tai otetaan kaikki kuusi puuta ja suu on täynnä suuta!

    • Enenääntäjuutaijotain

      Niin 827 kuittaa kappaleen Pompi Zombie J. Karjalainen ja lähtee YouTubeen, muut jaksaa heittää heittoja immeisten ilmoil. Kasikaksseiskakuukiuruvasempaanheittoviitonenalaylälimbakakskuutonen Ole Ole Ole tiukkis tole?

    • Henkilöimukkaanjalähekuu

      Lopputulos Kaiku Kiuru Viitonen, mutta en tajuu keskiosaa ainakaan. Semmoista. Mutta kaks seiska kuutonen ja ylä kaks siis yksi ja sama henkilö kai jauhaa jutun selkosuomeks narukera linjall kaksi yksi viisi. Siis tiukkis jutut täs muas alko Rossossa, siis oma kommenttini tai kuitti paavo kasikuus tähän vaan tauolla .... on et Rosso on Pizzeria, immeistet ja kaikkien niin tässä maassa on muovista rakennettu asunto? Näyttää Ufolta puhuu saksaa on toisenlainen ei ole hevonen. Häme? Niin onko joku hämäläinen laittanut jutun menee nimelta kirvan nirvana jumppa kolmosella aukee ura, viitosella aukee tura ja kympillä ollaan tulos tai menos tai otetaan vua rennoi...

    • Jalaulanseuraavaksilaulu

      Vastaus Joensuu, ei tarte selitellä puolta päivää Joensuun ja joensuun eroja, niin ehkäpä vanhaa Gaussin käyrää Lippoi toril? Yksi uni päivällä näin. Kiitän ja katselmuksen... Ming- temppeleissä alavuen ja kurruuen, siis. Mingjokista tyylitellen Klusunoovitsin pahviank... sii... niin mulla ei enään juttuja. Ming kahvilaa mun meno. Näin kerran unen. POrsliin vaaseista ja kahvilasta. En ollu ainoo asiakas, outo uni oli. Kiitän.

    • Turraakolmosenjaoil

      Tammukka Bar ja Kantakirjajärjestelmä- Ö. Panostaja Anselmikki V. Kalevi Q. sano kera...

    • OlemmevapaatMuuraus

      Ilman suunnat paikannus ja paikannus muistetaan aina, siis varovasti arkea ja sellai, mut myös savolaisena kaakonpohdintoina, niin että kahvia sitte juttu tai ei, niin Lappalaeeset kuukissoina kerran meni kuuhun... savossa 150 vuotta tervaleppää ha, hah, huu. niin Ranki tupiin varsinais..Suomi! niin tukin kannot savossa mitä lie mut traktori varsinais... Suomi. Niin, siellä savossa ennen ajanlaskumme alkua HÄn. Niin, 150 vuotta sammakko hapoilla menileuka perät. Savolaisten umpi kuume! Huu! niin ryhtilevis lepikkoiden tasoille, semmost, mutta lappalaiset ja muut pysyy aena kartuloil. Levätään oisin levossa maan.. Huumoria. Kiitos. Punkkivaara Suomessakin.

    • Yksikaksivanhaklassikkoo

      Kurruue, turruue ja herraskaisa tulokäyrä Viitasalmen tunnelmallisista keskusteluista Päevöö... niin ollaan Auton myynti kauppiaita itä- Savosta eli yks leffa Rooman valtakunnasta, en muista nimee, oon ite harmaa hapsu kauniisti sanottuna Juoppo lalli mui Jessen ylä kirran jälkeen myös veljensä kaa jatko jumppia...

    • Suahasitäuotteeki

      Toka tiukkis leka humpalla nro. kaksi. Vanhat Rytsölät nousee suosta. Etu vasemmalta mörkö nousee mielen muailmoista harsoiset Jasser tilduntietoa oon jael ja kuu kiuru sael, eli hesariiki jaellu uon, tuon kassin suljin juur. Voitte ajaa ittenne ylös kakkosella jos kiinnostaa. Huomenna kaikki ajetaan muutenkin Pirkkoxy7 päivällä kai kolikoista, en männykyä kuoppilaaha...

    • 823ja827minäjahänsiisH

      Kiitos vielä kerran!

    • Juujaajii

      Vanha Jambo Jamboo. Jambo, Jambo, Jam... Juu...

    • Rakkausylitarhojen

      Rokki, ja Jamboo on aika olla hamboo. Kuu on kiuru lampoo, vanhaa classikko tamboo, eli luukut on kii Jahvetti kuutosen kaari viiloidenali kyssä kolme kaks myös itellein, muisti menis nyt. On vain yksi, ja sekin on vain sormieni piäs...

    • Kuukengätojoon

      Kaksiosainen pääsiäis muna. Jaa, mitäs tää on mullekin nyt jotain. Aukee vain ykkösellä, ja sekin on tuurilla. Tuuri pena kakkonen Chaina vanha klassikko mies Ameriikasta. Olin Jimmy, sinä Jim Morrison!

    • Unelmahäätsussuonmun

      Sun vika classikko kommentti Vartsikan lukion muisteluista tiesmilloin, olinko eilen täällä Iivisniemessä Butiikissa, niin heitit vanhan yliolan kakkosella. Juu, siinä loppu mun vallesmanni ura. Kolmosen säädöt sekös täysin. Tarkistuslaskennat vie muistin. Mutta Lena Meyer- Landrut on mun tuleva puolisoni 857 ja ala kuun eli 827 välipohdinnoilla, menet Amerikkaan, muuta en saa kasaan. Nyt!

    • Veliolivieraanajasilloin

      Yhdessä kierrettiin Amerikkaa! Oli upeeta. Vanhaa viitosta ei multa viety. Olin viisvuotiaan tasolla, kuten muuten edelleen. Suojelin itseäni, en omaisuuttani...

    • Vasuriviljoviitonen

      Jambo, jambo... Koko afrikka tietää, olen muuten käynyt saksas ja venäjälki ja viroos ja ruottis ja hollandais. Niin Sveitsissä. Sieltä ostin Jimi Hendriksonin vanhan viitosen eli Loose Endin. Yhes biisis paketoinu koko bassoralliin loppuuransa huiput jos jotakuta kiinnostaa. Olit paketoinut aikaisemmin Light my fire kappaleeseen laulut tuleville kiinnostuneille! Ole. Hannooferin kaupungissa on puisto jossa kokoperheen juhlat jatkuvat. Mulla ei ole sinne asiaa. Kuu kakkonen jako viitonen siellä ainakin kuus oli tullu ns. lippujunapassilla takas! Ole. Kuka on jotain sekoiluu siellä ei ole. Siellä ei ole surua. Lippupassi on vaan vietypois, en muista tarkkaa kadunkulmaa valjulla. Vanhaa Honkasta Itiksen suunnilta. Ala- astella oltiin tokalta yhes. Mä ainakin muutin. Honksuks otti mingvaasit multa siellä. Sain juur takas, peliluvat jotka menetän tällä viestillä. Huumoria. Olen raitis tällä hetkel. 5 promilleen ainakin noin 41 vuotta päättä tänään. Veli oli vieraana, ja sitte lankapaukku. Laatikkopena alko ulvoo. Peldaali omakai vietiin pois. Kellot takavasemmalta. En ollut käyttänyt. Olin aikuinen, kuten olen.

    • Vanhaalapaavua

      Rambo viitonen alapalli kakkonen. Olen aina ollut kuukalle kolmonen vasurin tzääztöliesi herkusuulla. Claudius passi enään sitä en jaa. Olen vara viitosen varassa. Kerran herkutellu. Kerran jos on rakkaue ja kurruue eres kun laps pien...

    • Mentiinyheshakeelimput

      Olin kai hendrix, sitä ennen Kenraali Cuderian, ratkaisin Korskin panssari taistelun viitosella kai 1943. Natzi upseeri, Honk kakkonen oli Hitler?! Kai U2: n basisti kai möyhens Kenedyn? No, sitte laadukkaampaan kerrontaan, inkarnaationi oli kai myös Blues pitäjät eivät jaksa, kun en muista omaa nimeäin. Joku jenkki sekoilu, Lena kääpiöpuolisonani. Sitte kai Vivaldi ja neljä vuoden aikaa, ja sitte kai herkullinen Leonardo tai mona vua, ja sitte itse klassikko viistoista kesää sammiossa eli vanha Glyydorfiinini oli puolisoni BABe eli William Shakespeare, ja sitte itse monsuuni kai leopold! huutis ja ei huom! ei profeetta jerusalem Mooses, joka tais tallustella autiomaassa, ei kun erämaassa. Eränen vanha homo!

    • Kaksikirraa

      Kaatu kai Vivaldiin, puistosa ei haluttu kysyy mun seuraavaa homppelikaveriani. Niin, puukellon hävisin 1- 2 siis mulla oli vain yksi oikea vastaus. Kaksi väärää. Eli oli vastannut omastamielestäni kaksi kolmesta väärin. Jonskin ja Häsön pähkäilut viimeviikoilta. Nyt lopetan, menetän kohta yhteyen.

    • Jännäänoin2japuolpro

      Kolmen promillen varokänni tais mennä. Pelkkä toimistotyöhaavekuva kaatu. Olen edelleen työtön Ruokapalvelutyöntekijä Espoosta, lähtöisin Sofianlehdosta Helsingistä. Soffen kaa en ens inkarnaatiossa ois pelannu Blassii, siis sähly kakkoist. Hän ois ollu parhaan ystäväin Häsön vara viitonen. Sofia ois ollu Häsön puoliso, mutta minä olisin ollut taas kapteeni edes ja Kirra ruutuviitonen takana eli kenraali Kyrviäinen lasaretti alu kakkonen. Olisin saanut sydärin suruuni. Puolisoni Mäybe saatto olla liian menevä tulevassa ehkä ei perhedraama kHossua khaikkilee.... Mieltymykseni parafiinitekniikoihin ja laskettelutossujen keräiluun on viety. Hapot ovat laimeita...

    • RämpyykkiläYllenalle

      Muisti meni, rahat tiukil, elämä heitti kauniemmät sadut toteen. En tippunut oksalta. Lempi satuni. Keksin kai Atlantiksella oksa sahan. Se on yhtä mielipuolinen kuin Työläjärven kommentit akaasisissa aikakirjoissa... Oltiin työtovereita. Reima ja Reima.

    • Vainpohdintyölääkyölää

      Viideltä ajetaan netti alas, kuten aina arkena ja lauantaina! Ole.

    • MattialiasParsuviikari

      Sinne meni. Mun kaasu valo loppu. Käytin kolmatta silmää vain treeniin, en omaahyvääni vain muuten vain. Säätökirja ei kiellä pohriskeluu, mut sanonta mikäli vanhat merkit pitävät paiekkansa, niin mulla on selvemmät speksit ku työläjärven 5 promillen jorinat, joita en voi osata lukee enään. Mutta tääki raukee aamulla kello viis tai siis. Sanonta. Kerran työlän kaa maattiin 5000 kilometrissä maanalla. Suomi ryyppäjäiset kai vuodelta 5000 jotain sit. Helokuu sammu. Kiitos Kauko mielikki Helovirta näyttelijä neroni.

    • VanhaaJallaajakuu

      Hannes Kolehmainen Urheilutähti.

    • Juseliuskolmeurheilija

      VAnha Klassikko sitte, olen juoton Teräsvuori laulo kai takabassiin. Vajaalle lähettään sittenki kaik, en kelvant ens ja joku tääl tavant ei kans Vanha Buumannipelasti. Kertokaa veljelleni Jaakolle joskus terkkuja. Lähen kaffelle. Kenkulit on vielä jalas. Tuonpuoleisessa vaihdettiin vanhalle Imatran Jonski- korisbiitille. Hän passas juhlat!

    • Kalakukkotukko

      Vanha viitonen lähti, kuin Annikki Tähti, niin vanha viitonen. Olen työtön Pelle Miljoona. Matti Pursiainen olen vapaa. Mutta, mitä maailma on maailma kello ei ole vielä viittä, Jackobson passas mut ulos. Jonskille keetos. Josimar viitonen katoo nyt täydellisesti. Passi kaks, ja mun paik on vap!

    • AloneAlone

      Jokupääsee riimutangoon, jännää, tai ei ole anyway Cuderian 525!

    • börsätakasjoo

      Lähden aljalle, eli vanhal kaffel pääsen yli viiun!

    • tzämi

      kuukiururminaku alakii

    • kurvitaristuisalissa

      Tämmöistä sitte veden pintajännitys pitäis olla ed. viestillä paikallaan. Ei yksi kaksi kolme, kölnin veden hölme. yksi uni viro voitti viestipedaalila. 3 litraa viinaa teillä taitaa olla viikon? mulla aukes vasen silmä näytelmä lasilla viimeinen näytelmä ja rikon oikeankin. turilas humppia, mitä vain. Keetö

    • Kallisonnuoruutein

      Halbu, leikisti olen nyt unohtanut nimeni. til, nik, mat ovat saapuneet terrakotta armeijan luota pois. maljankkovit kaaretaan kai ikuisuue ja kaueue toril tiitaina limban aikaan. 3 muail sot ois pit alk sit et kaikki ois viety pois. Boori on tainnu loppuu maailmasta toissessa maailman sodassa. ajoin veljeni toimistojengin saavusta mersu kutossarjalaista E- 280 diiseli pannuu muutamia vuosia site. sais varmaan haima tulehue jos istuisin siin. Kiitos mika ja niko. Klassik old vifee ei enään. Rampi naku hoitelee mun taloutta. Lena vai Thot?

    • Mesaatiioikeudetolla

      Niin meijät vietiin Thor temppeliin, olen auki saturaisen Lenalle. Hän advokat yksi. Olen viettelija vaunu kuu kalle kolme. Siis persaukinen savolainen edelleen. Mut vuokis yks taitaa olla vielä enemmän persulainen. Yks kerros talo vuorattiin titaanilla asuin siinä se oli helvetinpesä niin ku muutki tääl suomen maassa. täällä oli rallit talojen alla pelkkää kauhua. lisätikki viitonen menetän kohta uni rallan. olen nyt unen maassa menen nukkuu huomenna ei käki kuku. nekin oli muovi tai pölyester muovia. lena Grangiei kiva juttu mulle en haluis jauhaa hbbiittiienään. Kiva.

    • Hölkynkölkynjakaks

      viros vielähurjempaa. jengi voideltiin siellä sillillä kauhua vua. oma mussukkain oli siellä terrisjengisä piilosa. äeteetä ei ukrainassa kai suatu henkiin Glaudius teemalla. valkohappo pelasti hänen sielun taistelulta. Oma mussukkani Phaashi hoia ku lotta lungreen...

    • Noolihantässsä525

      Lekavihtori paavo seiska piste. jallaa kolmosella. Mika viitosella. Riimu jako. Ei ole jassoja vieläkään. Tähän loppu tää. Pelkkää Leka Reiskaa nyt.

    • Merkillämentiin

      Eli Juice Leskinen ja kaksoiselämää kappale. Minä en ala laulaa kuin karaokea Ha Ha haa....

    • Moilashyvää

      Classic old style wiht happy together... Sanyonara song tai jotain alkaa mun windows xp olee raihnainen vuoden odotus...

    • Maaelääniinkuinlepää

      Grangi Grangi Grangi, eli vitosen latotanssit hämeessä. Olen onnellinen...

    • Mulonkakskytäsenttiä

      Oikea vastaus: Jackpot, Eppu Normaali. Kappaleesta näin unta hetkisitte. Omanlainen uni. Huumorilla Minä Moilanen ja HB eli Grangin taikaa, en voi enään paljastaa kolmion yhtä kärkee... Niin vanha spede, eli Warrburgit lähtivät eri suuntiin. Valkoiset...

    • Lahjustenjaviranomaisten

      Nyt on jollain hämeessä paremmat jutut, ku mulla, tai en vain saa keksittyä Stolishnaja Centeriin mitään ja Bönä Culttikin kumman hiljainen. Stil gät the bluus... pohjia ei ole ja bönä ei siis hjelpi mua, en pysty enään latoo viitosella vanhaa happoo... Seli seli, mut mut on siirretty johdosta pois tässä muassa klassiseen lyseo tyyliin. Olen toivon...

    • Grangi

      Järki seisoo viitosella edelleenki, niin... Saan tän mun ibari t- 60 xp jotenkuten toimii?

    • Saloillasoiviitosella

      Valokiikari Paavo viitonen Puuruska 3 Mäkäräinen nurero Nanjendaari seiska. Kiitos teille vantaan klassikko, ei tarte jauhaa soopaa tai sontaa ykoossa 15. 12. 2016. Minä moilanen ja jaatinen työläistaustisia. Oppi ei ojaha kuara. Maaningan mahti...

    • Jajöö

      Taas kerran, Taas kerran... Eli vitosen lähtöjä. Combo cultti tuonpuoleisesta hoiteli kauhuja. Boori ed. loppu 2 maailmansodan myrskyissä. Sokru ei enään lopu jutun mukaan Jaatisen jorinat konari luokasta viisi. Minä Moilanen... Vesalan yaö. Jee!

    • Youtubeen

      Jonsered talliin kuulun. Ei ole yliopisto tutkintoa. Enkä ole muistaakseni ollu kirjoilla, Suomen, enkä ulkomaiden...

    • Mulonhyviksetja

      Kilokaari kaari kolmonen ja Neiti- X ja Carillo viitonen? Tonni kuteet ei releet. Mitä nyt? Niin, kotimaan nettiin Xp antaa osviittoja kärsämäen blasin mukaan olen toivoton savolainen? Ja että mun ylä etuhampaita ei oli kauneus kirurgialla liitetty majavamerkkiin 6, eli kuusi. =? Puu savos.0?...

    • Kuukolmosenkissa

      Kani tangoo viitosella, mulla ei ole hätä mut youtubeen pääsen tai en? Jorgen Petterson ja torvi? Jausa! GnR ja Mr. Näkkäeläväärä from trutti alonso ale!?

    • KrutovpelasijaBreshnew

      Kuukiuru 3. Pedali humppaa viitosel. Pyöritin vasenta niinku kitaristi?... Jean Alfons viisi...

    • TeuvoKemppainenlukioope

      Jaromiquai ja siimeksen Penaa kolmosen aluejaoilla Taljan- suvun oikeen jalan poljento löhöilen selälläin, eli basari tai rumpali on nikolle ja mirkolle sukuu!

    • Grangikuutonen

      Suomeksi Taljan suku keksinut puupallon jenkkilässä kai 1809? Roger Hamilton...

    • Kuukeijoseiska

      Kuitti viitonen alapaavi kolmonen Martti tarkan markanmies... Grangi grangia mut nyt pitäis youtubeen päästä miksi? en tiedä mut, minä ota renno, minä ola minä ola minä ola...

    • biisilop

      Levä Pato kuutonen...

    • Jausa

      Kemppainen on valmis neuvotteluihin... Kuukiurukolmonen, eli minä, muisti ties mitä. Kiitän.

    • Kuukiurukolme

      Teuvon ja Albioon kauden... Kiitos kaikille, lähden röökille. Yuotube suattaa selvitä tännään?

    • SeuraavaksRocketQ

      Kiitän! Alavaihde ope anto luvan vaihtaa 372 kai? yläviulu viitonen Ehkä järkipiste 99, 9897? Sellai...

    • Hooveeviitostalie

      Jos ei ole paikallinen ja kuuluu paikallisiin. Siis Kauko Helovirta? Näyt? juokaa Kossua!

    • JörgenSaloviitonenylä

      Niin, ei tää voi olla totta, joku heitti blues piikin yli olan savon tyyliin. Sirius ja Cassiopeija on nyt kaleidoskooppiteorialla Lena Meyer- Landrut on ehkä keksinyt... Pave ei rohmunt kaik!

    • GnRllll

      Kuukuitti ylä kirraan. Kolme sävyy jäi...

    • KaleidoskooppiKaletangoo

      Appetite tai Lies, Lies... tai olla Appetite Guns und roosa näkkäläjärvi viitonen reissu Bjos cityyn kevät 1997 bresnew 52 jeltsin 17

    • TangoviitonenVenäjä

      I wont say a word. Min jaa savut sigarillos...

    • BorisBeckertennistähti

      Appetite Sweet child ou mine alkaa cd- albumilta hyvin kirkkaasti. Ibm- T60. Jacobson ja Hill street blues sarjan näyttelijä Loijori aina puhelimessa...

    • Korisjenginjuttui

      Alabasterin kirkkaus. Bönä kulttii viitosella! Yeah! Yeah! Roger Hamilton voi olla Niko Talja Helsinki...

    • Donotneetanyone

      Lähden röökille. If I say...

    • YeahviitonenBekundIibis

      Vasurin lähdöillä pääsen noin neloseen. Pedali pallo palaa valkosella. Niko Talja arvot ovat suotuisat lähtöön nyt röksälle. Anna Maija Mat und Sirpa Mammu viitonen Maarit Here I am!

    • GunnaritAppetiteRocQ

      No one need a sorrow! Yeah...

    • Mäniinkuhävisinleikisti

      I care... aina männöö mettään. 1- 2 pedalihumpalla jotain soopaa. sellai...

    • Granginkutsumaailta

      Kolmosen yläkirraa vasurin vapaalla, jotain soopaa, joku toivoo? Iibis- linnun närhet kerrää ja surraa kuukolmosta vasurin tankhoryynänen ja Libido viis? Babloskan kuitti viitosta outan. Kutonen hiljaa?

    • Tiesmitäedestak

      Kuutonen yks lukio tuttu. Yliopisto koulunkäyny. Lena ja Kake biitin mukaan Jorma Näk. und vaara only you...

    • MyMichellejjjj

      Kun me Eeron kanssa tultiin. Nelostie oli Ruotsiksi ruuhkainen... Van Morrison jostain huus... Juice Leskinen ja kappale kai Edes takaisin, pohdintoja...

    • VanhatRellunaluvanteet

      Hölö hölö Bingoo viitosella, mä voitin vedon! Lämmin sää Espoossa, olin kipee talven... Ai jai jai jai, ja voitolla jatkoon...

    • SonglopMywayyouway

      Horhe joen muistelma teos Rakkauden ulvova nitro pannu on ilmestynnä. Carillo Viitosen saalistajan ote teos kokonaisuus huomisen eilisen ja tyhjäntäyteisen xp:n ylläpito, joo joo mul on kyl aikaa, mut huomenna on eteinen täynnä taikaa? Levä vihtori Pirkko Armiiro röksä kakkonen...

    • Ovikelloeisoionaamu

      577, horhe roskis aikakauden koksa, eli Carillo viitonen...

    • cdlevyloppuRööki

      Belie Sneg eli valkovenäläinen mulle vanhan rysänperä opin mukaan, joskus juhlat, mingvaashien valoshh.... kuutosen kuukalleen viitosel. Kakku kakkonen kasi seiska kakkonen, eli 827 lopettaa...

    • OlenkaksikäsinenOL

      Soopaa viitosella. Kai Buumannia mun vasuri naputtelee nyt näppistä, sillä nyt mua ei pitäis voida yksilöidä.

    • Kapteeniviitonenkuitti

      Belushin tyyliin, ei muotoon, Blues Brotherssin biisi Every body need somebody... La la laa muoto viitonen ala Pursiainen Matti voi tuhota Muapalluraisen sanalla Laa laa ja Kuu. Olemme Mangoja!

    • GrangiviitonensuihkuNs

      Mutta huumoria. Humoraalia sarjulaisessa uolemmatta summa laa laa luu. Lillun littaa. Suora Laaseri lentis jäbän bäähän lähtee nyti.

    • Salpiatarroksulaistkuuto

      Niin, huumoria yksi Converse Baarin kantapeikko Jäsenkirjat Jämsässä tai jossain, niin tankki täyteen sarjan sulo vua pekko kii albioon on niin viskisä et tuot on tank ja rank on sankh?

    • Aijaijaijaitällaijasella

      Niin, eli arkista menoo Esposa. Niin, tälläi tää hämäläisen pohjat päivä jatkuu. Smirre ja smurre peesaa. Olen tässä tai tuolla, autoani ei minun tarvinne huolla? Joku vanha konna etelästä päijänteen...

    • BönöCulttiiviitoselGunn

      Bon Aqua! Hyvää vettä? Ranskan tyyliin. Veljeni ollu kai itse Ludvikkius kakkulainen eli 157 kertaa ollu noin 1600- luvul mahkui. Forrella noin tasan luudorffit eli quateri ja kalle noin tasan 300 kertaa mahdollisuus...

    • SmurrellaSmörrebröd

      Dangerous lovee, niin, enhän minä eikä muut, mut mulla 0 Penal 5 mahkui. Pena vanha jokinen...

    • CarilloCarillo

      Carillo

    • Luodutvoittamaankaiken

      Savolais huumoria tästä ajasta. Heavy Ballett Blue, eli Jorma Jalkanen eli Jaakko Teppo ja sellai jatsin sielulla elää leveesti, eli kuukiuru kolmonen, eli isä saamelainen sielultaan elää ikuisesti Maaningan kaapeleissa Siilinjärven luona? Niin, isän kotoisin maaningalta maaningan mahti...

    • Olemmevapaatmarkkinoimaa

      Mangan mahti, saatoin keksia noin 300 000 vuotta sitten jing ja jang tyylisen unohduksen, eli kaiken saa, jos voittaa, ha ha haa... Kunfuntsealaisuuden perusoppi nro. 3 eli otetaan George Clooneyn, elokuvatähti jenkkiläst muuten, tyyliin ja taikaan Whisckyä ja luodaan rakenteita kuten mainoksessa kaiken oppinut insinööri.. Mutta saatoin unohtaa mainita nimeni, kuten mies mainoksessa tilaa lautakasan...

    • Jokurullalautaversio

      Huumorilla, mulla on ö- kirjain heikosti hallussa. En osaa mitään ja olen työtön. Semmosta. Pohjanmaalla otetaan silti rennosti. Mangan mahti vain huumoria. Krangi lalli kuusamost, Alpo Kuusisto pelasti mut Mangaan...

    • Antakaajokumerkki

      Lähdemme aina joukolla... Alpo Kuusisto. Tai jotain. Olen pohtinut ja lähdössä tilanteessa muodoilla aina 500, kun taitaa olla kesä, tai mitä lie. Olen vapaa sinkku Albioon joelta Mouses näkkälävuora nimiseltä Bäyltä eli tämmöstä tänään.

    • Mattivua

      Pinomaa siirty vapaampaan muotoon. Hän on tai ei. Armeijassa oltiin sammaa rammaa, eli kauha ja minä ja puukko ja köykkä ja Andersson vapaa soldaatti, elokuvien ystävä eli vanha kelanauhat.

    • EteläisinjaPohjoisinEhkä

      Savitaipale, Pinomaiden vauras suku. Maaninka Pursiaiset kotolahti...

    • Comboviitostamitälie

      Jos Peter Smaihell lähtee Carlsberg- rekan kaa Johnny viitosen kans, niin... tiitatusta... sellai...

    • TaijotainMangontaikaa

      Niin, vanhat suden pesät jauhaa, puupallo on viitosella. Eli vanha hakaniemen Elanto Helsingissä on keskitringaali hankkijan vanhassa lätsässä heinähattu Helsingin tai jottoi, niin Frankrurtin saamelainen Frangen Simo eli pasi heikura viitosel, niin rallatusta, 827 ed. vapaa lähtee...

    • Muistiheikkovirtakorkea

      Elämä menee niinkuin virta eteenpäin. Myös nainen oli mukana pohtimassa Kungfu teoreemejä.

    • TymäkkääGraniittiakai

      Tahtotilat, savon alapassit, eli Maaningan mahti...

    • Vasemmistoainaensin

      Pedali paavo humppa viitonen voi ola Mikko Bruuttus Pentin ed. inkarnaation pohdintoja. 875 mikko löysä bruutus...

    • Suoraajanaakolmosella

      Tillintallintollin. Semmost.

    • Ensaakaikutsualinnaan

      Albioon viitoset herää henkiin vasta keskiyöllä kello kolme. Vanhaa Kolehmaista. Järki piste 4,6 Henki raina tasan 200 000 kaikki loput lähellä nollaa. työläistaustainen kansalainen. Hylätty kaksikertaa tekee mitä tekee on työtön voi jatkaa toitä. Seuraava Mikko Pentti upeet pedalit, kutsuttava välittömästi Egyptiin tilanteen kehittyessä...

    • Jotainviitosensoopaa

      Matikan suvun klassikko tarina, he siis eivät ole lähös pohjanmuan tyyliin mihinkään, norsut toi ja savolaiset siirty itään, eli norsut tais heittäa viitoset cassiopeijan tyyliin ja muotoon kello kolme kalmistoihin ei maanpäälle tai jotain. Sirius und Casiopeija tähdistöt?

    • Lähdenröökille

      Niin, jutut jutut juttuja, mutta muailman meno mitä lie. Keppanaa ja röökii, olen laihiksell. Hell river loppu, mutt muuten George Clooneyn Vision Centrum jauhaa vanhaa jako akselii, eli tänne ryyppää Hallywoodiinn, 100 000 Euroo per nokka ei akseli ha ha haa...

    • Hyvinmeneetzoez

      Pedalihumppa viitosella All along the whacth tower?... Jimi Hendrix siitä Bowie David und Wild is the wind eli seiska jallaa ja hyvin menee, eli kuutosen pedalilla seiska jaolla hyvääpäivää Suomen maa tyyli vapaa, siis rentous ja lähöt kolmosen pedali paavon Mooses Järvisen tyyliin Bluespitäjä nro. 1 Jämsä. Savo caaling...

    • GrangiGrangi7

      687 ja otetaan kaek ja mennään niinku pithäjään muahti hyäät ol suan sut ja kuu kello viitonen. Ala kalle kuu. Seiska kasi viis ja lähöt. Niin, mul ei oo rahaa ja elämä on ihanaa. Mitä sulle kuuluu. Eli kalle kuukiulu, eli päivän pohjat Stolbovan unelmat- sentraalista ja sellai. 867 kutsuu kuuta, David vastaa minulle, eli Bönä- cult, herrää tuas muas tai ollaa vuo. 857 ja mänöt, mä oon bönä, eli Vili Vesterisen tyyliin Jallaa kuutosel. Moilanen, Jaatinen ja mä.

    • VanhaaViljoo

      Grangin taikaa, eli Viktor Kalborek ja tupakkia viitosella. Kiitän.

    • Tiesmitätällai

      Niin se alkoi ja loppui aikanaan turha kuahailu... Juice Leskinen, dokumentti. Elämää ja erotiikkaa, mutta takki alkaa olee tyhjä. 9578 eli kasi kaks kuus ja viis, pyöristetään vielä seiskaan, eli alan tippuu pedalilta. Mutta sama se, ikä ei ole este...

    • 827jakuutosenmerkki

      Jumakauta juu nääs päivää ei ole , tillintallintollin, siis alku Sleeppareita? Mut Claudius- centteri on ottant mut listoille. Kutosen saamelainen näkkäläjäerv. on saavutettu etu? Minä nyt sitte olen, en saa Jimin Davidin lisäks enään Bläkkiä kasaan. Tears in eyes... No need to cry it is a wondefull life... Siel ois ollu vielä Persy Sledge ja when man needs a woman biisi, eli hiljaisue ehoil Albioon tangoo, joku pohjanmaalla?

    • Kirkkaueehoilkuuluisuue

      Tää on niinku Riimupoppia, tai jotain. Maailma meni menojaan. Kaks ulkomaista biisiä sain tsägällä kasaan linjaan eli All along, Jimi ja Wild is the... David. Sellai. Vitosen köörissä oon nyt kunniakkaasti, ilman säännöllisiä tuloja vakkari duunista, mut sill ei taida olla välii. Olen välisarja säätäjä täs muas...

    • JackpotEput

      Kungfutsealaisuue mukkaan täs on tapahtunut helähdys nro. 5. Olemme Ouagadougou nimisesä piäkaupungisa Rangin talol? Ministerineuvos Mikkonen T und A on tannerkylän markkinoilla? Ei sano mitään muuta kuin Raikasta aamua, illan tuuliin. Kunfutzealaisuue mukaan olen onnellinen!

    • Tyhjyyeehoilaina

      Kunfutzealaisuue mukaan täs on 500 vuotta nolla- aikaa. Parisielut kohtaavat toisesa ainaki vuonna 2016 500 vuotta. Olkaan periodi on alkant? Ei sano mitään, länteen itään. Leenuski höpö höpö jaatinen viitonen lähtee heti tai ei? Niin, vain juttu. Börnääkkeli palvelin ilmaisi Heather- ilon, kävin muuten kaupas...

    • Rauhaasielullekellokolme

      Vanhan Tao- taistelijat ilmaisevat tukensa. Rauhan, polveilevan onnen, ajan, ja tuulikellon mukaan lähden röökille... Ei sano tila, olen vain ihminen, Jukka Virtanen.

    • TaohirmutEspoosta

      Tao- riimu kertoo myös Kalevala- riimun, kauhis ois muka yhes idän citys ja eräs koulututtu myös? Jaa, mut tällai...

    • MinunnimenionLantala

      Panostaja, vain nyt panostaja, ei panostajan aamiainen. Juicella kappale Olen väsynyt, myönnän sen, kun loppuu lumous, väsyttää tämä eläinten vallankumous... Tao- jengin... Yes. Ono. Beatles, mut puupallo vitonen jauhoviestin kai mulle. Merkki kuutonen Pentin Mikko Rules- tyyli, huippu lyyli, eli Tillintallintollin heitti koulukaverin kai pohdinnoilla aina oikeelle, nyt tuli kiva, kiva, kiva- puupallo viitonen koovee- versiona lie Saksasta? ja muista Kaleidoskooppi sanan kolmella kivalla. Tää voi olla...

    • KuustonenKivinentaiLampi

      Älkää kysykö mitään, ainakaan Kalervikkilan kiertoteistä? Penan viis rentoo lähtoo mustalle merellle klassikko jutun mukaan. Bon Jovi ja teräshirmut- biisi. Mulle riittä kiva, kiva, kiva- juttu on se nyt mistä tai mitä lie. Börnääkkeli mango viitonen taitaa olla tuas Bönä- cult vua...

    • Nytvähänhermostuttaa

      Kiva, kiva, kiva- juttu ehkä on 875: n jallaa. Hyvin menee, mutta menköön. Sirius ja Cassiopeija eli kolmella kivalla Kaleidoskooppi! No, niin nyt mä muistan tän sanan Kaleidoskooppi. Hyvä, hyvä. Minttu kastiketta ja suklaakermavaahtoa? Ei sano mitään vitosen aluilla, mut bissee mulle, vaikka oon keppana jengii idäst...

    • Hyvinmeneemerkki6

      Karhusen blues- käyrät. Hän kai aito Kiss- fani. Minä ja Bönä Iron Maiden faneja...

    • Mäentiedämitään

      Kiva, kiva, kiva, Aivan. ..... Karhusen sooloo linjalla viis. 876? Skanssenin nakit? Blyys sisustus? Aevan? Älä kaiva nenuu. Lenuu mä oon vain mä. Tää on tätä, elämätä, oelen Kaksikätinen Jackpot from Tornio River bay of Babylon, eli metrihalko mettä beaverhansikkaassa ja Bönä taitaa olla oikee tai vasuroffi....

    • Röökilleeikenttäpanost

      Don Huonot, en oo ainut, mul on hyvä tasapainoinen kielenkanta. Pena, viaton immeinen, juossu kua Maratoont?

    • Valupannukuutoneneteen

      75 biittii. Niin, tästä ei kukaan enään mene yli. Zen- jengi ties miss, mut savos joku oli suossa eli Joukahainen Kalevalan mukaan. Väinämöinen hänet sinne tais laulaa. Savossa kansanomaisemmin joku meni myymään henkikultansa ohimennen ja vieläpä viidellä arvoyksiköllä. Kävyt oli silloin arvoyksiköitä. Niin, mitäpä minä, mutta mikäpä tässä. Seiska viitosen biitistä, vapaaehtoisen laulusta ei tässä muassa ole ennen retosteltu eikä retostella vieläkään. Niin.

    • Hyvinmeneeaalla

      Joku ei vieläkään lennä tuolla taivaalla. Parvessa vois lennellä oikein somasti kesäyössä vaappuen hyttyspiirakoiden tavoin, siis karjalanpiirakat ylös hengenvapauteen. Olemme sivakoineet saloilla tarpeeksi kauan. Henki ylös kuka haluu taivaan ihanuuteen, uuteen aamuun ja lentää, ku leppäkeihäs...

    • Olensuomalainenja

      Atzteekki- klassikko kalliolta uhrattiin jostain syystä naapurit ja lisää naapureita. Kissat ja koirat saivat olla rauhassa. Ei ihan pitkänlinjan menoo. Kari Tapio, vanhan liiton...

    • Jotainpohdintaa

      Vapaaehtoisen laulu on ilmeisesti Kalevalasta? Ehkä. Liito- orava on metästä numero yksi tai ja viisi. Kolmevuotta sitte olimme kuu aika kello. Nyt on viisari tuuli laulu? Ehkäpä?

    • Eioleongelmakirjoittaatä

      Jorma Näkkälävaara laulaa kolmosella, se on koopee pedali humpaa seiskalla. Lena Meyer- Landrut Väyrynen Ryhänen...

    • bönäoissaanuKapteenin

      Emma laulaa kakkosella, niin mutta, kun ei enään laula. Minä olen minä. Monta divisjoonaa tästä muasta ois suanu sähköarvoilla Sorsakoski Topi eli 576 ja kalle koo. 150 divisjoonaa noin 35 vuotta. yksi noin 10 000 soldaattia vuodesta 2020 vuoteen 2057 ois ollu jutäkkää Bloody maryy Kalevalan ennakon mukaan.. 227 ja 665 ja 777 opus ralli tai ralla. Lähen kahveelle. Tsaikka pena kuutonen. 2025 bönä ois suant oidipus compleksin hyvin vahvasta rallasta. Kaatunu koopee sarjaan. Sähköarvo oli 7 nyt noin alle 5. kietön.

    • RogerHamiltonkerrotot

      Panostajan aamupala. Hörppäsin kevyesti 2, 7 volttista lapparii. Ykkös tai kakkosolutta. Rento aamu. Olen onnellinen. Katson ihoasi, jotain sanoja, jossain aamun aamun... Eppu Normaali Jackpot- kappale. En ole nyt satavarma. RiimuVirtanen voi ennakoida kympintilanteen tiesmistä. Kietän. Niin, nyt kun kulissit ovat jälleen kuatumas olen sitä mieltä, että rynnäkköeteiseen on paras keino, kun rakkaue ja turruue airueet vilistävät pitkin ja poikin. Niin, ties mitä mut, nyt olen vain yksi työläistaustainen täs muas. Mun yhteen laskettu sosiaali status yksikkö,millä ei nyt ole mitään merkitystä muuten, mutta että se yhteen lasketty asemointi tila kuutosella on minulla 31, 2 kun paras on 1000 tai siihen suuntaan. Niin, olen perus kansalainen. Viidettä juuri rotuu ollaan kai kaikki nyt. Zen Cafe ja kappale, jos et sinä minua enään tahdo olen kylmä....

    • Mullanytonaikavaimeeta

      5 juurirotu ties mitä. Olen vain yksi monista. Toivottavasti en ole yksi heinäsirkkalaumasta. Bönä sul on upeet arvot. Upeet arvot...

    • Uusiaikajokaonhieno

      Parhaat hetket tuloos? Niin. Ties mitä. Hommat miestäin meni vain näin. Mitä näin toosassa ois puhetta. Puupallo rallaa kyl, mut pirunvaikee mun toosan ns. suara selvyyttä mitä siellä on. Mulle ei mitään, länteen itään. Lena kiva! Me ollaa Lena tsemppi- jengi, minä ja yks duunist! Helluntai illaa, mulla on vielä grillaa. Jöröjukka- rock. Mä ramputa viä kera ku ol kaik ilot ku sakulaku tupu mubu...

    • Upeetamenoo827kiettöö

      Kahvin juonnista voin kai nyt siirtyä keppanan juontiin. Lasipullojen ystävänä ja tykkään nukkua... Ha, ha, H.. Niin. tämmöstä tämä Heinäveden tyyliin on. Häräntappoase lehva tulloo vua miäleen, eli mielikkälä. Unet viimesimmät olivat läheltäpiti unia tai jotain kympinsekoiluu, mut mikäs täs. Ajataju, paikantaju ties minkä taju? Savo ei toivottavasti vajoo enään vasemmalle...

    • HorhejokipäättääRööki

      Häräntappo ase- lefu taitaa alkaa Turusta? ja loppuu Turkuun? En ole kuin kerran televisiosta leffan nähny muistaakseni. Kinnunen nuorempi liidaa kuvan keskiosan kilju- juhlat...

    • EiooRaskastaVihreetä

      Viiden pannun suoria. Kaffee ja pieni laitti- cola burgeriraflasta. Rafu vaa. Nyt hulluu kukkoo Afrikasta A. Le Coq- tölkki ölvii, mut Alesandrina kirjasto pelastu ihan viimeisten päivien pohdintoja. 87564321 suora jana Egyptiin ja sitä ku mussuttaa, multa ja Bönältä jäi 3 vihreen sävyä yhdestä vihreen värin...

    • PelastamutPelastamut

      Jahvettila voi olla tuonpuoleisesa Kuosmasen keksintojen mukaan, Granki- talli viitonen, niin eli Läänin taiteilija henkeen ja vereen, Aleksandrian kirjasto kuutonen, Vili tai Viljo Vesterinen kasi tai jotain. Maaninka herää uamuun ja huokaa? Pelasta mut! biisi Kuosmasen Maamme!

    • EiooCrisIsaaktaiLeoB

      All I can remember is song called I believe in Love ns. Bob young und leo fife wiht style...

    • Clooneylläotsasaisotähti

      Niin, en pääse Xp- ohjelmalla youtubeen enään. Suomi24: ä pääsen vileä. Grangin aika. Alex vevä ja kuutonen ja pohdintoja. Minä, Clooney ja Joe Pesci narahdettiin... Mulla unen mukaan kaksi valokiiltonappua, hallitoneuvosto Atlantis. Rautakanki Antwerpen Ratsingerin muotokuvan Anders Falk Zorn muoalant...

    • Olinkoditontaidemaalar

      Zeniitti Zoldaatit pystyvät laskee keski- arvon ihan mistä vua. Ihan mistä vua. Vanha puuklapi- tjoukki, eli jos on joku niin hän on kansalainen A. Mutta jos kansalainen A onkin hetken verran ihanuuksien muas kansalaiset B- kans niin hän onkin sitten AB. Niin, ihan vain pohdin eläymätä ja riihimäen juna- asemaa tai mitä vaan. Tästä ei reserviläinen ois pyässy irti ilman ilma ohjattua kaasu kuutosta, eli pohjanmaan tyyliin raikulipojan- rallii...

    • Jotainulkoistettavua

      Ilma ohjattu kaasu kuutonen, eli panostajan illallinen. Olkee vua, en tuu takas jos Lena mut ottoo, mut vihreen caardin soldaali on kondekas ja myä lähetää kai kehest? Ei vilunkia, lähden röökille. Pasurisen kääpä humppa...

    • HolleHolopainenJakuu

      Vanha Josimaari, tavattiin armeijassa Santiksesa, yks käkisaari Tulisuudelman kantapeikko, ha, ha, haa, mut elettiin herroiks... Äiskän Fiat Bravo pelasti tunnelman. Upee kolmiripustus eturenkailla. 1, 2 litranen, kaks nokka akselii muuten, niinku kookaupan Väiskilläkin, ha, ha, haa... Trinaalitangoo- kolmosella uuden ajan alku, tää tulee muuten kontulast, mä oon Etelä- Italiast, eli maaningan ja brontojärven...

    • EnolekansanedustajaNäk

      Kahanpään- riimut, muistaakseni, on monta tiukki paneelia ratkant. Hänki oli armeijassa samaa aikaa. Reservinupseeri, ei Arvid etunimi, etumimen olen unohtant! Kantaupseeri Kansanedustajana, en muista nimee, mut viime yönä olin eduskunnassa kävelin siellä edustajien lomassa... Ei oikein sano mitään...

    • MulonleipomoBööminM

      Sadun kaa mentiin Savon puolikkailla. Sadun suku jotain Airon vasureita. Kenraaleja kaik. Kenraali Airo saattaa olla maaningan Airoja. Kuosmanen peliman jostain muualta savosta. Niin. Sohvikaan ei kolmee vihreen sävyy saant. Kai Sokrates ollu...

    • Julkisuudenkirrous

      Sillanpää Frans Emil, lähdeluettelo kolme, kotimaan kirjailijoita. Voitant Nobelin. Nuorena nukkunut hän kirjoistaan yksi ja toinen hänen kirjoittamistaan kirjoista oli kai, niin en muista nyt kuin Sillanpää marssilaulun, ja siitäki vain sävelen ja osan sanoja. Niin, turvaisa on kotilies... tai jotain. Tää ei ole mitään Brynolffin viitosta, en ole savossa, tai salossa, tai maskussa, olen tiibetin kenraali kuu, mul on masuu... Ha, ha ,ahhhhlkjsaölfjsaölkfjas

    • Arghipelaankuujatuu

      Mä oon saanu nyt ylennyksen Simo Vaatehuoneelta- suoralla, joka oli puun kaltainen. Caldealaisten mukaan Kuosmasen pankkitili oli lohiviitonen, eli lohikäärme sininen. Eli Sankari Kuosmasella ei ole asiaa Albiion Cityyn mut mä pääsen ja yks kondekast ku meijän muijat on sinisel?

    • Joskusolenjuhlinut

      Nyt on niin rauhallista, mulla ei ole verkkokellarii, ei siis oikeen omaisuutta. Ei pelivelkoja, luottotiedotkunnosa ja olen työtön, Pelle Miljoonan biisi, mut Youtubeen en jaksa kokeilla enään piäsenkö, XP- ohjelma toimii näin vielä, tänne siis piäsen, eli eduskunta- unen pääoma vertailu kerroin oli 3 tai 5, mutta ihan vain tunnelmoidaksesi kirjoita aamulla vielä jotain Belakuun taikaan, eli Valkovenäläinen Drinkki on myös yhen Imatralaisen suosikki, kuten Savossa perunaa arvostetaan...

    • Maailmahalkeetaijottoi

      Kuosmanen Buumannissa Yhdistys. Huom! vain sana yhdistys, Kuosmanen kerran ihmetelly Simo V. suositteli Valkovenäläistä TV- mainoksen mukaan savolaisille, myös minulle, eli Grangi talli kuutonen tai seiska, hölö hölö... eli puol tuntii tiinurin taekee...

    • Wikmaninsaloilla

      Aumun eka rööki ja sellai. soitan loppuunasti kappalle, sulle taivaan... Niin Eppu Normaalin kappale en nyt muista, mut rokkii vua. Lena... Und Ich...

    • LekapehtooriSampinaku

      Ruoste- Ruotsia ja muahan pakolaisena- SavolaisjullikkaJuttukenkäplankin taiasta. Timantit on ikuisii, Cheek? eli karjala riimi Kalevalaan, eli mennään mennään mennään Mettään tai jotain kolmela sarjalla jatkoon 957: n tyyliin. 27 27 27 ja alkaa, mulla on volvon pölykapselit korvissa vuos on 2003 mä oon tornion tullissa... Kiva virtakuutonen jauhaa kasikaskseiskaa ole vua mies muailmata!

    • MennäänMennäänMennään

      Grangin- taikaa, onkivapakapteeni ja vapaasiirros Suomeen. Leikki siis pakolaista, kolmannella kerralla leikki Ugandalaista viimevuonna banaani vain kelpas lounaaks...

    • MähaluvaBanaamua

      95327 ja rallaa kuutosel. Vili ois voint nauraa tal!

    • Bryynolfintaikakuu72

      Epäilty kai kommari kalmukki kapteeniks, tullu tzambezi- joen latvoilta Ugandan Armeijan häätänt ja syöny vain rottii elämän ja Uulofseenin kunniaks...

    • Muukaakuujaviikaasii

      Vanha Savolainen lankituvallisen laulu. Kornetti Jaatinen Ja mieliala Moilanen Saksasta Dusseldofr, jotain paikallisia porvareita. Tutut idän ihmeistä... ei savolaisia kai...

    • 827edelleenmuthuomatkaa

      Täs tehdään yhdistelmä päätöksiä, jos jollain on vitosen sarja hän on savolainen. Mulla sarja suhteutetaan kuun ja auringon asemaan päivällä ja yöllä ja avaruuen työllä. Kasi kaks seiska on jalopeuran asantraali oppi viien ja kuuen työtunnin ja asennan vuoksi kuu kaa kii. Miljardit miljardeja, savossa kaik viitosii, mut mul oli spessu kaks nolla kuus ja viis, niin saatoin olla viidettä juurirotuu ja yksivuotiaana synnyin maanikarmaasevaani, tuo tutti ja olet frutti...

    • HyvinmeneeSuomi

      Viidennestä juurirodusta päätyy takas neljänteenjuurirotuun, eli arkeen, jos alkaa vehkeilee. Puolet maailmanväestöstä vielä setissä. Huomioikaa nyt, ettei tarte tehämitään ja kaik on upeeta tilanne...

    • MulonilmeisestisamatT

      Rauhallista on. B- arvot nollissa. Bönällä jotain spessuu, mut, mikäs tässä. Ladon ovi vasemmalta. Upeeta menoo, 827 ja radiontaekee tai mitä vaa, tässä sitä on yksi Leopold viitonen, urhoollinen taistelija, aina valmiina, yks juttu nyt mielesä. Brassu kone kapteeni, ei jokinen Iijoen taistelija teos sarja... niin ei tulu Sohlmannilta idäs vua brassult ja hän on antiikin nerokuutonen, kuutoshka På finska också, jag menar att hän liisas volvon ja saabin, Abi Martikainen, ei Volvo leka markkanen, mut Zorn tais saada viikon tuplalevosta 2 000 000 puntaa tältä brassu lentzikka lentäjältä, ei muuten ollu ikinä sodis, baletin ja maalaustaiteen ystävä ollu ja on Piste

    • BerliinanMunkkiKiva

      Tää on vanhan Skruuvin- tarinata kuutosen jaoil ja Leka Pekkaa Hankirallin tyyliin, ei Hankkijalippistä ja kaljaa ja Boris ja Tolstoi ja Sabriina, vua 687543218 ja loppu tuki piste 7 ylä ja kuu ja viitonen ja seiska, olen matti Ilari... ja puol tuntia myöhemmin Grangi kuutonen Vili Vesterinen ja humppaa kaekel mi liikkuu ylös ja alas. Kiitos.

    • Kiitosyöradioerikoinenki

      tod. näk. ja vua jotain. Siis todennäköisesti jotain, ku lähe röökil. Froikkarit ja kappale: Kuljeta luoja mua!

    • Hyvinmeneemeikäläisel

      Mul on ilmeisesti 0, 1 litran mosu ja Bingo viitonen, kuten Sleepareistakin tutulla B. Varjo ns. Hynnisellä, eli ei- sakke pietilä tai Joohan söpöliini Penttilä? tai blondi tuli taloon Anza sekoiluu kybällä, siis Susanna Pentikäine? no, mettään menee avo veteen, siis Jormat ovat näkkislammel kuus ja kii, eli Sakari Kuosmanen. Sun kukoistukses aeka- kalakukko rock. Juice Juankoskelta kai, minä muaningalt ja leppä kuutonen kai kirraa viitosel eli krangi kolme ja nalluraoopperaa viitosel ja tiimi on taa taa taa ja kuu kuu kuu...

    • UpeeCindyjamuutkisSalk

      Maailmassa on nyt järki. teräsnyrkki kuutonen. Happovapaata selluu, ei kellu mut turha selitellä. Autot rautaa ihmiset eivät ole enään hevosia laitumella ja lampaat eivät määi hiljaa torilla, eli vanha aika kaatu. ties miks, Chaina, kerro totuus...

    • SätuoksutihanTuksulle

      Jumppa viitosta, jotain huumoria kantapeikoilta Turun ja Porin läänistä. Ovat jutun mukaan pohjoisnavalla telttamajoituksessa ja vanha jääkarhu peltiläjä palvoo aurinkoo kuudelta illalla ja aamulla. Pari poroo saapu eilen, Nils Jahvetti kaatu ensimmäisenä, sitten syötiin silli. Sitte taika tulet sytytettiin ohravirtaan. Sitte kaatu kaik ja mäntiin nukkuu. Joku sano, miks te ette ikinä ota mua mukaan. Kaalep, ei- joki heräs ja sano, meille kuuluu puolet turkuu ja puolet porii, soporii! Hyvä ananasakäämä viesti yläjuoksuille...

    • Tasurihaavikoopeella3

      Raajarikkoisen tarina. ennen ei kai ollu numeroita. Keksitty kai arabiassa, niin Kaalep meni tansseihin ja pyörty. eli savoks numero aikan. Klasu paavo viitosta ja Grangin taika. Eli viis seiska kuutonen ja kolmosen jaot ylä paavo kasikirraa kolme tavu vii, eli lisänumerot jako linja kautta tai erilinjastot missa graani numeraalit ovat vissisaleikkö portaalein jaollisia kolmella, huom! vain kolmella ja voila! JOonas Vilppulasta vanha konna täs, vipuvartta kuudella, eli Jalla Jalla, mul on mahahaava, suolitukos, älylukos, lukihäiriö, kuudennenasteen ns. koopee nuha...

    • LeoniittasjokiveliBkuuto

      Uni viimeyöltä, peltiseinä laskeutu R- kioskiin mutta pääsin juuri ja juuri sisään liikkeeseen. 20- euroo kädes jotain touhusin liikkeen kassakoneen kans. Vieressä oli toinen R- kioski sinne olin menos. Niin, unet unia, mutta Juha Jokinen toimittaja tyyliin Jo lapsena asioin rllä, reissumiehen röökii kolmosel ja sottiisit otsikkoihi. Miul ei oo mittää, mut onha tos R- kiska. Siis vain kioski. Sipuli tee makkara nyt on ehkä bönän suosikki, kaali kirraa, mut lähden röökil...

    • ZonefreeplayerTritadjaCH

      Jimi Hendrix und Killing floor from näkkäläjäer own collection of... Juu oon noin 10 promillen laaja- alaisissa Windows media player ja muistista tulee probagandaa 10: llä eli ei oo mitää ja bönä vua naeroopi, eli vanhan aerobin- tarinata, minä olen Matti Ilari... Juuankosken number one...

    • Keuliiviitosel

      Kulman kundeilla, meinasin päästä karkuun. Lord knows, Winterland- cd levy Hendrixsiltä. Minä, Chaina, Cråhn vua. Cråhnin erikoinen yks vua, mut Chainan puoliso kanditaatti B: llä ois tanskalais näyttelijätär? Chainan taika Edward Munch...

    • Lenamulonhyväfiilis

      Alku ja sitte... Mich Michell ja joku rummuis? Long time ago... Niin, olemme täällä nyt kaikkien seurassa... Sainko lausua teille? Görki keinuviitosel? God jul- sentään juttu... juu vasurini tilttas kuutosen tammeen mut oikee pelaa kasisarjan pölykapseleilla vielä ok- tyyliin...

    • HyvinmeneeHesa

      toistoo vaan läppäriltä, ei et mul ois jotain mut viiriäisen rintapalaa olen kai joskus syönt? Pölygarbinaali oikee viitonen kasi kaks ja kuus viitonen, pyörylä kuutoshkaan eli seiskaan ja ylös kakkosen ajoilla kaljaa ja sipsiä purilaista söin jo...

    • ElokuvannimeeenmuistaT

      Taiteilija ampu elokuvassa metsäkyyhkysen pihapuusta oma tytät haki saaliin. Taulussa oma tytär olikin metsän tyttö pikku pihamökillä. Upeeta Skandi- rantaa pariskunta käveli koirankanssa...

    • Kellonmukaan

      Oikeessa kädessä timantti, jako viitonen. Oikeessa jalassa Uralin- hiihtäjät sarja suoralla, kolmosen jakobingoo ikuisuus- luotolla, tänään, aina ja hetki, joka voi olla menny, tuloos tai uloos...

    • taiei

      Olen Hanhivaarassa, en hankikkalassa. Niin, Ruudolf- heppa ja kallivua satu oopperaa kuutosel tuas men läp...

    • Liebeistmeineoder

      Hanhivaara juttu mulle on kallioporarin unelma. Lena ja Kate Perry niin kivoja hottis julkkis tähtylöitä, että vanhat tuohivirsuni poltin tänään ja aloin koota himmeleitä ensi joulun kunniakkaan perinteen mukaan. Muutama olut ja sipsiä. Jäätelöö en jaksa syödä, mut Jimi Hendrix und warum Lena du bist auf schon....

    • Biisialkaatuas

      Killing floorissa, ei Kim Floor ja... Niin on vain kakkosen ja kolmosen lähdöt. Ns. nitro virtaa kuutosel. Kiihdytysajoista kai Winterlandin versiokertoo. Billy Graham järjesti juhlat... 1968. Jimi ja Janne Ahonen kai samanlaisia?

    • NakutammikuutonenE

      Pedali humppaa kolmosella. Gråhn vua saatto muotoilla vuosikymmen sitte tässä muassa tähän muahan tähän tapaan, että ollaan vua alle satasellakin voi savos pärjätä päivässä tai yössä tai työssä...

    • Lifeislifenanaanananaa

      Tässä vedetään ylävirtaan kolmosella. Kaikki on virallisesti auki. Mutta nitrot pitää painaa kahvasta tai vapauttaa kahvaa, kahva voi olla vaihde keppi, jarru ja vana ja oikee jalka voi keinua, koska kaasu on kahvassa mutta veto kirra seiskalla, sama ku seisois voimakkaassa tuulessa ja niin semmoi...

    • Semmostatänään

      Gråhnin vua höpinöillä olen kuunnellu tätä samaa biisiä... Pedali humppa numero kolmellakin. Mutta vain juttu. Olen edelleen työtön savolainen... Life is life... biisissä juodaan appelsiini banaani mehuu Gråhn vua- Pedali humppakolmosen pohdinnoil...

    • HyvinmeneeTabularasa

      875 68 68 68 ja samaa 875 68 68 68... Paketoitu biisiin ehkä? Killing floor ja nakupannu ulvoo viitosel ja kuukiuru on varva varva ed.

    • LeväPirkkokuutonen

      Rahtarirokkii käytännössä. teoriasta en tiedä, en ole kuorma- autoja ajant.

    • Miratuupelastaamut

      Rööki- kuitti tervaleijonaan. Niin, voin kohdata taksissa todellisen primadonnan numero kuusi. Hän on rakkaus aika tila ja kuu, ja me eletään onnellisesti uusi vuosituhat paketisa kello kuus ja Jukka JB Hämis kuutonen on Grangi lalli viitonen ja sitte...

    • Pohjanmaallaollaanrentoi

      Niin, niin, täs nää joritat mun osalta alkaa olee. Ole! Tai kaik on mänt, päin astronauttikuusta, Leopoldin katu viisi. Olkaa kuin iisi biisi. Vikä männiäis- juoru, ei lautakasast tai betonisokkelista, Jeesus Kristus ja Edgar Cayce jäivät kai nalkkiin Atlantiksella, ennen hordonkkavaa, eli solubörssii ja sitä rataa maailma makaa, ostakaa tähtii? Jaa, mut vika tiukka ehkä suattaapi olla tai olemati juorunpoikanen, niin veli oli kännis, ei tunnistanu, mutta Juha Matikka lapsuuden ystävä on ollu tulisen romanssinkeskellä Lena Meyer- Landrutin kanssa. Olivat niin rakastuneita. Bönä on bönä, mut Juhan sekoilut pohjanmaan tyyliin vesala kontula akseli muuttu, joko...

    • Eihuokauksiakolmosella

      Toivo, Unto ja Hyvät kävyt. Niin, rauhallista on, mut savos yleisemmin Järki tunnetaan taloudellisena vaurautena, oli sitte osakkeissa tai ming- vaaseissa. Niin, ei sano mitään edelleenkään, mutta mutta näin virallisesti jotain sitte. Gebardi- kausikin loppu, kuten Kunfutzealaisuus, niin nyt vain rauhallista arkea. Elämä voittaa edelleen viitosella. Huumorilla. Bönä tarjos mulle muikeeta muikkusoppaa ja mä heräsin Aadolfin- pediltä. Mut oli puettu lakanoihin ja katossa oli Oraksen suihku. Abloy- turvalukot ovessa ja mä söin taivaan mannaan. Tasuripassi viitonen, olin noin puoltoista vuotta asuntoloissa ja A ja B asuntoloissa oli katossa muistaakseni Springler- järjestelmät, vettä suihkuu katosta tulipalon tullessa... Ulkona kamerat... Ei aina ollu mut asuntola C oli varustettu ainakin biljaridipöydällä. Olen yötä ainakin kolmessa asuntolassa tässä maassa. Mutta se siitä. Lena on edelleen kiva.

    • Noin1000kgdynyyAlek

      Tää pelastaa mut, Tabu- sarja. Tietylaista huumorii. Tasuripassiseiska, mennään duunin, eikä tehdä mitään muuta, kuin duunii. Niin, olette Näkkis, eli Nils Adolf, kuinka se menikään, niin te olette siis hullu Savolainen. Niin, ainakin puolet lääkärikirjan piip taudeista ja sitte skitzo- tangoo kuutosel. Mä triangel- soittimen ja peilin ja kossuu ei saa antaa mulle olleskaa. Kietän.

    • AvaanovenAurinkoon

      Rakkaani on sokeroitu donitsi, siis mulla arkista menoo, mut Slaavilaiset puukiekot laulaa ennakoita muusta. Mut se siitä. Vanhat puukiekot erijuttu Slaavilaisten puuhöppänöiden kaa. Ollaa vuaa. Siis, erot pieniä tai suuria, mut Granaatti omena on kai joku hedelmä niinkuin omena mut vanha juttu Turmiolan Tommista väittää, että tilanteet suattavat olla nyt omanlaisia. Niin, mitäpä täs.

    • LiitynorkesteriinhuomenT

      Vanha näytelmä luonnos. Tuhosin kokoperheen Ooperassa nimeltä Ihana ilta Tupla Veijo kolmosella peräti kolme suolapähkinää. Vanhan saiturin romanssi. Tää alkaa Keijo kolmosella ja päättyy ihanaa uneen... Niin Minulla oli eriaste lukuja tutkaillessa tilanne Adolfkuusi. Opiskelukannattaa edelleen tai ei Kaksi miljoonaa viisi sataa tuhattaa hyttystä ns. tyyliin herätteli Heikinheimon- albioon sikaria....

    • TääonvaapohdintojaY

      Tyyliä, tunnetta, niin Tunturi- mopedi. sigge- sikarit karvaita Hm. ok ehkä... Seppo Heikinheimo voitti 80- luvulla viis vuotta ainaki sekoboltzi huumori rallit öynin- pohjat juttu luonnoskin taitaa olla hänen. Klassisen musiikin kriitikko Suomi- Finland.

    • Grangintaikaaedjostpirun

      Kolmosen jaoilla. Piste. Oikeen isolla p: eellä. Perkele, perkele, pee ja Sleepareiden savo- veto. R- vikaa ei savos ja siitä se lähtee, niin Pitäis sinetöidä kaikki, ihan kaikki. Sinetti päälle. Piste. You have to seal or make notice all the time, not just one time.. I mean sun täytyy ottaa nyt kaikki ja häipyy pois. Niin. Kyllä. sellai se menee tai jotain. Siis ei mitään selittelyy tarvita enään. 5. juurirotu on mitä on, mut paluu 4. juuri rotuun onnistuu edelleen. Jos minä joudun ongelmiin painan nappia B. Ja se on mun mielessä. Minä olen ihminen. Kiitos.

    • Moolokkitaauki5msyväys

      38 75 65 ja numero 2. Esimerkiksi. Siis numerot numeroita. Mutta unen maassa voi olla tukalat paikat, jos on väärässä paikassa tai jotain. Sinettiä päälle, jutut vain juttuja. Edgar Caycen- lukemukset, eli kenenkään mieleen ei voi päästä. Solupörssi vain huumoria Edgar Caycen lukemuksista. Yks hevari fani naapureiden kans...

    • Saathuumettaikeneennyt

      Jostain syystä juttu Korkeet pirskeet tulimieleeni. Mutta se ei pidä paikkaansa, ehkä minä 827 olisin jutun mukaan Venäjällä onkimassa turskia railakkaan pääsiäisen jälkeen. Niin. Huumeet huumeita, mutta edelleen hammaslääkärissä otan puudutuksen. Se puudusaine ei ole mitään hanavettä joka piikillä pistetään ikeneen ylös tai alas ikeneen. Niin. 80- luvulla puudutuspiikit olivat hieman tanakampia. tuskan hiki oli jostain syystä pois. Bois Bois Bois ja Sabriinata....

    • Pistejakuu

      eTTe olette Kaalep- joen ylikulkusillal.

    • Paluuarkeenpiste

      Sanokaa Kuukiuru ja Bois. Seon vain loppu.

    • Jakuuteidänmahassa

      Isoo savon kolme kakkosta. Lapsetki nauraa. Taivaan isä on taivaassa. Piste.

    • TaitaaollaTango

      32 on pakanoiden helvetti. suora linjataivaaseen. Ilman tikapuita. Kissan kanssa tuonelaan ja helvetin ohi taivaaseen. Taivaan isä paijaa kissa ja syö teidät huomenna. Helvetia- tyyli.

    • Voittesaadanytpikalipun

      Jos kissalla on yheksän henkee, niin se on isoo savon kolmekakkosta. ABC kissa kävelee tikapuita pitkin taivaaseen. Lepo. Ase olalle vie. Armeijan tuoteseloste eiliseltä on seuraava, eli täysjärkiset ovat täysjärkisiä, mutta kissan ja koiran kanssa oltava varovaisia, Edgar Caycen lukemukset.

    • Siismitävua

      tieätekste mitä teijän nimenkohdalla lukee? Saattaen vaihettava, eli savon kuuskutosta ja pirkko syöloput. sata kirraa on on vatsanpeittelihakset, ne ovat ajopuu kolmonen. Napanuoranne sahköisyyttä armeija voi säädellä huomisesta lähtien koodilla kolme kaksi yksi viiu A ja kolme. Suoraan pyssyyn teidän ns. kauniisti tarvitaan levossa jo ensivuonna. HÄtä varmenne. Minä olen 5. juurirotua. Kaikki kiltisti takas 4. juurirotuun sanalla takas 3 jos meno ei kelpaa.

    • 1300lukusuurempaasek

      Vanhaa mölkkyy, ei Mälkin suku. Tukin kanto siis mitä on. Poliisi pamputtaa suku ties Saksasta tullu muiden mukana lie 1000 luvulla. Savossa ei tulesta ollu tieto. alku hämmingin jälkeen kaikki melkein heittivät henkensä. vuosi n. 1200 kaikilta katos muisti. Näkin sukupelasti ainaki savon, ties miten hakivat kai kalkkisavea saksasta...

    • Tanssivaturoot

      Niin, savon klassikko juttuja. Skoonen metät polttivat koko 1300- luvun viinanvoimalla...

    • KiitosRöökiLenakiva

      Niin, Ruotsalaiset loppujenlopuks kermaleivoksia. venäläiset apinoita. Jos savossa joku keittää metalli kattilassa käpyjä vaikkapa kuusi n. kolmetuntia, niin silloin kervaleivokset juoksevat mereen ja apinat juovat vettä Helvetisti...

    • Otetaansuksetjärvestä

      Tää on mätäpussii. Venäläisten vuoro tulee n. 9 tunnill siellä votka on tutka maanpäällä. Joet kirkasta viiniä. Ehkä Votkuli- nimellä Smirre hymy lainehtisi myös savossa...

    • LukioopejaCindyGolfeiV

      Varo Tammi kuutonen, niin Unto Näekkälävuarö tai vua Savo pari mikko Michelin tähti kuutonen muuten Claes Andersson Umpi Savo niin sano Unto Javell tai Bruno kuutonen ulkomail et tilanne on suotuisa suklaa kastike kermikselle, eli Bronton paluulle. Nollaa ja nollaa. Kollaa ja Laineet umpi lappalaisia. Juha- Pekan tunnen. Ällyräinen pitkästä matikasta...

    • PenttiSaarikoskieisukuaM

      Olut tai kaksi. eilen kavados tyyppinen tyoppi haihtu savunailmaan, ties miks? Noin kymmen promillen avarat oliki tuulihattu taikoja kolmella. Kivinen Mikko noin 15 promillessa myös onkivapa kaasu kolme iso nolla myös kuten kivinen. viidessä toistapromillesa. Unto Hämäläinen on niin onnellinen, ei oo SIG biisi, laulajan teosto Brontot viitosel niin mustat et allergia yksi mahdollisuus mielensä pahoittajan paluulle, eli ostaan vanha pulpetti ja muutetaan muualle. Kuukolme kirraaVenesian biannaali ja Unto Hämäläinen. sirkka liisa jokikunnas kolme, eli Tehkää jotain...

    • Ostakaapaku

      Näil on kaikki kyvyt, mut nää pitää saada vaan 15 prossaan. Luulevat, edelleen olenvansa Tauno Palo nollia eli noin 12 promillee, mulla vajaa 5. Mut Imatra Jonsered team ja Häsö blue jotain Hotel Hesperia Helsinki atollit loistaa? Niin tiku ja taku, eli tylä ja naku...

    • Joskiinnostaa

      Nää on ite nollia. Supernovia Imatra- Forssa moottoritie juttu näiden kahden höpinöitä. ON/OFF smirre muotoili graalinmaljoja Atlantiksella. Söivät kaiken ja joivat kaiken, mut ollu ja mennu. NOllia ovat monet muutki mut Unski ja jönski viis voivat luoda kaiken taas!

    • Unskiheitämullefemma

      UV3: n juttu tanraali oraakkelin matkasta Bongoon, siis Unski ja viidet kädet. Hän kai tän rautakanki jurän on matkinu iteltään lie?

    • tohtoriitepankkirosvo

      Luvalla: Unski ei saanu 200 000 vuotta sitte napattuu mua. Lucky saver from mr. Mika Tilli Und...

    • Olennuorikyvykässavolain

      Jutun mukaan Kivinen ei löytänyt pankkiin. Hän jäi kiinni. Unski otti hallintoon. ellen Jokikunnas hallitsi. Kivinen pääty orjatöihin Unto yritti paluuta mutta kaatu sankarillisesti omiin sähkökeksintöihin ja Savossa silloin Koskenlaskia juttu oli jotain horteista viitosta...

    • EnvainymmärrämuttaNB

      Kiitos vii. Lena viestitti vanhalla jollain ties millä. Ei mulle tuttu. Rubikinkuutiota kaleidoskooppi tyyliin. Niin.

    • Lenaonkivasydäriohiromm

      Onnea, nyt on onnea tai jotain. Karu totuus ohjelmassa mun aivoja ei esitellä muovi kennoversiona tai jotain. Olen menettänyt kykyni. En kekene enää palauttamaan ketään minnekään. Mulla on viimenen sarja jäljellä. Moolukkia. ohjusjärjestelmä. Se vietiin pois. Noin miljoona basellia tai jotain. Olin mitä olin, nyt kuosmanen 828 Teppo Turkka tai joku jaska kouki 829 ja minä napanöyhtä viitonen kuten kaek muut Ellen valehtele tai jotain, saan olla keppa höyryis ainaki tänään... minä edelleen 827 , kun järki tasuri on 10 000 ei keppanaa Ronkainen arvastän jo eilen, mut ronkun arvot ovatkin noin 5500. Kiitos.

    • UnenmaaUntonmaa

      no tämmöst sitte. Vanhan rankkurin tarinaa. Niin, mitä tässä. rotat söi järvessä... Lopettelen siiryn kesälomalle en muuta landelle. Olen ihminen. Kivisen just heitto jostain Suomesta.

    • MyinKapkaupungineilen

      Rotat rottii, mut mulla verenhylkiö vasemmassa käsivarressa ja oikeessa on tuuliviiri viitonen. Ja jalat myrkyttäny koko maan ja puolet taivaan enkeleistä. niin uho ja tuho. Venäläiset laitto munki rattaat käyntiin, hienoa, mut sillä mitään väliä ei minulle. 100 000 kilsaa piäkäupunkiseulla kävelly, se on niinku ympyrä tuonpuoleisesa. Kuukilsa. ei jalkasilsa. No, meno mitä on mut pöllön pääpyörii, mulla mulla vaan takaraivo edessä. ei mulla ole kasvoja ollenkaan. Sain lahjan, niin ja se on semmonen lahja että oksat pois sanonta käyttöön nyt heti. Ruosteinen sahan tera kutsuu jokaista täs maas ja maan alla. Maa on voimaa, Kauko Röyhkä. Kiitos, olen levoton edelleen.

    • Pelkurimuttaenkulkuri

      Niin unohdin Lohikäärmetuli taloon. Sulaa vahaa joka puolella. Koskee vain länttä. Venäjä on venäjä. Upeeta menoosiellä. Bönän kaa 2015 oikee Venäjänki teollisuus tuotanto ilmeisesti käytiin päin Mäntyä periaatteella läpi. Jonku kenraalin muotokuvaa Bönä hehkutti. Kuunteli vapaata Venäjää. Old cowboyta tai jotain sipuliteemakkara teemaa. Kevät 2015 kuumot bönän kin Iron maiden makua. Froikkareita mulle. vaimoni antoi mun ymmärtää, että hän kyllä tukee, jos...

    • DeliriumTremeseput

      Hordonkkalasta kuuluu niin, että Ultimatum ala Buu 3 ja kirra viis. Siis Suomi kautta- aikain. Myös Juice. Ulkomaat ehkä ja kuu kirra viis bönä sammu aina Lati Lati Lati Lati kuu sama sil sama sil sama, no käytännössä B viitosen lauluu kuutosen jaoilla kirra spessu kuus. Eli Bönä- Humppa kolmonen. Lahjat lahjoja, taivas on niin sees. Abvees.

    • Hiljaisuuskerrotaanaina6

      Taidot ruostuu, elämä kay ees, taivas on niin sees!

    • Kultivoitumaailmalla

      Kuitti viitonen, Bönällä puuristi niinku otsassa. bönä- cultilla myös, siis teillä lukijat Kiitos lennän pois.

    • Vanhanhookkanintarina

      Peilin ristisaatto. Bönällä lauantai mulla kolmiotrinaali Tzi Tzi Tzi. Jay Leno ja Adam Clayton U2 basisti, Born Born Born to be Alive!

    • Kuukiuluntuollapuolen

      Gunnarit heittänyt studio- levyt menee Beeta- 3 yläkirra vaihde vapaa valintainen 5, 9 tai 6. Hieman nyt omanlaista? My way, your way anything goes tonintgljs Manhattan transferrrrrrrrr

    • biisilopbiisilopbii

      Robert Red fordin kaksois veli pyöritti tennispalloa viisviikkoa oikeassa kädessään. Oli kai viidettä juurirotuu 200 000 000 yhteensä oli. Viimesin kai täyttää yksi Jenkki muas. Jay, aadam ja minä kai vision vampire officen työntek.

    • MulonhätäKuutonen8

      Bönä kirraa kolmella. on poiminu muailmalt edellisen joskus. Loppu röksä huomio, tuonpuoleisessa ei ole ilmeisesti edelleenkään tahtoa joka sijaitsee ilmeisesti kaulassa rauhasessa nimeltä kilpirauhanen. Henkitorven molemmin puolin. Menetin sen ed. ikarnaatiossa sodassa. Kaaduin vasemmalle Lena huuto kaikui mettään...

    • HyttysverkkoosukkistEkak

      Nyt mulla toimii jalat ja kädet? Joku täs oli. Venäjäl kai joku marssi sähkölaitokselle ja vääns jonku kahvan ja okulaatio aalto punanen viisi käynnisti jengin prutkut täs mua ja muilmal. Pelkkä sähköverkon hienosäätö, Kiitos. Jengii oli ku merenmutaa....

    • Haluaisinostaamopon

      terveisiä keittopatojen äärestä Pääkaupunki- seudulta. Kuosmanen Sakari, Rakkaus on kuollut elämän Pirtaan, pelasta... No sanat menee päin honkia, hordonkkalaa, mut pitäjän suuri pelimanni on kukaties. Reino vahvikkila Ääliö- opiston rehtori... Jahvettilasta päivää! Täällä paistaa aurinko kuutosel...

    • Otankaljansyönsipsii

      Huumoria, saavumme Teräslinnun- aikaan. Kello on kaikkialla kolme. Voimme puhua kieliä. Kai Buuman veistelee 386 ja Markku tilaanne pohdintoja Tukholman seuulla. 59- vuotias leipuri, mämmin kaa naimisis. Belman- opisto käyty. Mulla on suuri mahdollisuus löytää puoliiso. En päädy kapakka- jengiin. Mutki on huomioitu. kaksikätiset säätäjät ovat ihmisiä. Pölhölä on lähiö. siellä on Matti Mankeroinen, kiero- kankeroinen.. 875: n tyylittelyy Suomi- Finland my name is Dangerous Love...

    • HyvinMeneeMähönen

      Youtubessa viime joulukuussa Lena euroviisuvoittajalle heitin halvanmakkaran Pandooranlippaan ja siihen korun jos häntä tai hänen fanejaan kiinnosti Vanhan raihnaisen Kärrynpyörän. Laptossu viitonen. Otetaan kaik. Kevät kesällä koitin youtubessa Lenan videoita pohtiessa kieroilla itteni ulos Kärrynpyörästä, Ruhtinaanpöydästä, vanhaa viitosta, old table... Mut lopputulos jäi Jönskin värinän ja Blue häsön tyylin siivillä auki? Kaik on mänt mettään. siel on sua ja kuunkukka. Tuokaa jotain joka virkistää... Lenan tän päivän pohdintoja? Ei sano mitään Jahvettilan torilla istun torttuauki? Lena vähän muakin pohtinu. Skandi- Matti, mut tähdet tähtiä. Mullaki upee tanakka MielonenjaMähönen takana. Taideura noin kolmevuotta hanatiskissä kaasu pedalilla...

    • siinämunSkandaalihäät

      Tässä istun ja mietin, mietin että miksi toinen tahtoo ööö ja toinen tahtoo siksi Lautturiksi. Niin, ammuu- lehmäni totee: billy Idol hoitaa kotitilansa Lehmät ja fanit... Lena mun lautturi nyt. Kai tai lie lossi täs muas. Mut en oo Dingo pändin piisin mukaan Pistoolisankari- saarel... Olen Jahvettilassa, pölhölän kylässä, eli lähiössä...

    • HectormäolentyytyväinenJ

      Kotitilani jäi pielismaalle. Siellä heisipukki jaaritteli minulle iltaisin. Vanha mylly. Istuin iltaisin katsellen maahisten tanhuja. Mietin miten ihmeessä tällaistakin voi olla. Olisin lentänyt helikopterilla, mutta en olisi Abban levyy kuunnellut... Niin hyvin menee mutta mitäpä tässä. Kotitila paloi talvella. Tervalepat kaadoin huusinpäälle jo ed. vuonna. Hyvin roihusi savon perus jorinaa. Juodaan kaljaa ei maljaa.

    • OstanisoGn

      Jättää kaiken muun paitsi kivijalan! jo ed. vuonna olisi pitänyt päätalo polttaa ja muutta Siilinjärvelle juttelee herrasmiesten kans. Iltalypsy- katse ja röökille. Niin, olen pahoillani, minulla palohaava lorvikatarri, jota en enään pysty selittää. Klorofylli myrkytys 80- luvun alus. Syämmeni romahti noin viisi vuotiaana. Bönä sekos. Kaik itä- Helsingissä. sain tupla- B:n vielä 2000 luvunalus... samaa tavaraa ei- varastorasvaa iso- G ja lupaukset ja näkemiin. Nyt kaik. hyvin. Lena rallattaa tuas rallaa...

    • töpsykkölätsentöä

      Aikansa kutakin, sano H- Moilanen ja katto peiliin. Niin, katto rakennettiin maantasalle, ryypättiin sammakkovettä 500 sekoilua- savo. Toiveet toteutuvat nyt kolmosella, ei viitosella, Suokukka- kehräin. Niin, joku heittänyt lie 80- luvulla täs muas ennakot. Vuonna 2016 kesäkuun lopul, ennen jussii Tuutte takas, Jeesus Kristus vei teidät avaruus reissulle. Mä en muista viimesist viidest päiväst oikein mitään. Meen kai Lenan kaa naimisiin, nuoret tirskukoon, ei mul oo osaa eikä arpaa. Harvainvaltaloppu, joku nähny siis tälläsen unen. Tuksula jenkuloille. Robbie William, ei karvanälkä, voi matkata taas unelmiensa muaha Brittilöihi, kohata onnesa nälä, eli Kate Perryn....

    • UnelmaBennyHilltunnel

      Onko helakuutonen Buumannin- bingoo vai omaa pohdintaani? Niii, 8754321 ja Kuule Matti! 1467 ja helakuutonen! 057 ja loppu! Ööööö siis vain ehkämut olen huomioitu nyt jossain hornakuusen mielessä? Niin, no joo mut tämmöst. Seiskalta lisää kaljaa kaupast... Mut tämmöstä. Avioliitto on kuulemma kivaa. Se luo vallan, tasa- arvon, Hornhattulan peltivahakupin kieroksi, ja sitä rataa maailma makaa...

    • TiukkismenooOutieiantaud

      Sain juuri viestin ystävältäni. Hän on sammunut, niin heräämisen tuska tai jotain. Grangi Grangi 657 kertoo kai jollekin jotain ei minulle muuta, kuin ystävän tangon sielun paraati osan, osta kuule kaljaa, ykköstä muutama pullo aamulla kun lähikauppa aukee... Carillo 726454, Carillo vitonen mulle vua...

    • JuuRöökitauko

      well, you are Crazy! kappale ja Gunnarit loppu juuri. Alfons iso J Joen kuunnelmaa lähenkelaa röökillä ja tuuliopilla kuusi. Olen vain ihminen, kerran tuli vastaan kiva lintu nimeltä Carita....

    • JaminätäälläHerIamRQGNR

      Pelle Kaija Bum juttu jonka kans en muista mitään. Uni: Leonitas joki kuusi varapassi seiska. JOku nuori nainen, jonka olin tavant oli vohkinu Nikolai toisen kirjeitä? Unet unia, carita joku espoolainen bussikuski? Lena- fani, ei täällä. Keski- Suomessa carita...

    • Teilläonnytmuutamavaihti

      Huumoria 5. juurirotu, herkullinen splättri- raksu aamupala. Kivinen ja Unto Hämäläinen, ehkä, heittivät kirveen kaivoon. HÄmis siirty puh. luet. takas rautakankiin ja Kivinen heitti vanhan viitosensa joen syrjään. Muotoillaan näin...

    • Systembolagetkauniistisa

      Rakastatko vielä kun on ilta, TabulaRasa- bändi lie. Mut Limppu on Limppu sarjakuvaa ei ole vielä, joten Adjutantti pesaa viitosel. Minä , kirjoittoittaja Adjus. hän ei- limppu Tähti viitonen tai jotain. Nyt sopivan sekavaa. Olen saunan pukkarissa kavereiden kaa. Mietin syväällisiä. Lehtonen, Javanainen, Hagman... Mut todellisuudes kaik on mitä on mut muutama Suomes pakkasella. Limppu suattaa ol jo kakkos pesäl... niin. Nollat nollia, mut pakkas jengikin on ihmisiä. Lopetin röksän polton, viitisen vuotta meni, nyt ranskanleipää ja lauantaimakkaraa ja keskarii. Selavii...

    • Niinkiitosjanäkemiin

      todellisuus osana meidän arkea. niin, tässä sitä on. Mietin vain, että on kesäkuu ja en ole rapajuoppo, lalli viitonen Kasurinen ala kuu vala vii ja sellai, vua olen Lenun sydämesä pesäl yks ja hää tulee mut hakee täältä tai tulee mun luo. Viro vapaks, raivolarysäpoksyt... Ei tästä kai poliiisikuulusteluun joudu. Hullut hulluja ja tämmöst. Ehkä televisio seuraavaksi...

    • RoboviestikuutonenSaksa

      Pikku vinkki. Vietän Juhannusta, mutta Atlantiksella perusjengi söi ihmisen aivoja ja hallinto saatto syödä jopa ruokaa. Kivinen ja Hämis olivat raskaasti peruskansalaisina seurannassa, mutta eivät siis nauttineet hallinnon eduista, kuten ei Juice ja Costello hautamäkikään. Ihmisiä siellä Atlantiksella työläiset söi ja joi lie, kidutus mielipuolista, hallinto saatto olla laupeita esim. Lenalle vaikka ikää oli ei menne solu peiliin tuonpuoleisee, tööt koneeni vaikenee, alan taas seuraamaan toosaa...

    • OmatulkintaniJee

      Näyttelijä Kivinen meni jutun mukaan kauppaan. Myös kirjakauppaan. Kirjanvälissä oli kirje. Raskaasti seurattu Kivinen Atlantiksella narahti jostain syystä pankkiryöstön suunnisttelusta? Hämäläinen oli neuvonu, että mietteetkin luetaan jossain koneelta. Unohti kai sanoo selkesti Kiviselle, että Menee vain pankkiin ja ammattilaiset hoitaa homman. Atlantiksella ilmeisesti mietteet ja pohdinnat pystyttiin automaatilla lukee laitteilla. Edgar Caycen lukemukset, enään ei pysty kukaan pääsee toisen päänpohditoihin tai mietteisiin...

    • Vitosetlähtialamäkiloppu

      Savossa aikanaan Ehkä syyhy suapu savoon. Alkoivat syyttää puita. Ties mistä. Puut kaadettiin kaikki, että ne, siis puut nousisivat ylös takaisin anomaan armoa muilta puilta ja.... niin muut paikkakunnat kävivät moikkaamassa savoa ja savolaiset vain lepäsivät nälissään selällään ja itkeä völlöttivät yötä päivää. Puut olivat pettäneet savolaiset. Jotain väli juttuja, mutta sitte salamasytytti mätänevät tai lahoavat puut ja savolaiset saivat tuhkaa vartalolle. En keksi muuta, että kuin tuhka on tärkeää savolaisille, ja ruoka. Lämmin eväs- sanonta muuten? tai ei. Niin, aavikoilla ei tuhkaa oikein ole. Minä en lähde savoon sunnuntaina ja sano siellä päivää jokaiselle vastaan tulijalle, jotta kaikki uskoisivat omat ja....

    • YönyliantaaollaLevari

      niin, kivihiili ei hyvä tuhka materiaali. Puu tuhka kylmänä pitää mielen savossa selkeänä. Nykyään ei valtion mettii saapoltella kesät talvet ja möyrii tuhkassa, kunhan tuhka on menettänyt kuumuutensa. tai kylämää. tuhka syttyy kuulemma helposti tuleen.

    • MyösperheellisilJyväskyl

      Antaa tuulien levätä iltaan asti- tarina lapsille. Niin.

    • PenttiSiimesKaksikätinen

      JuudasJärvi jyväskylän vanha nimi. Eivät lähteneet pois, vierailulle, kun savo halusi/ tarvitsi polttaa Jyväskyläläisten metät. Kuutonen ei onnen numero tai mikä lie minä maan matonen olen kylvämään kuutosia lisää. Ai, ai, ai, ai, ai. Viis kertaa ai. Ai. Kyllä sattuu sieluun, hienot metät! Saariselält itään Ruokolahti. Lasson keija, en nyt muista nimee, unohi. Mul on kaljaa, nyt juon maljan ja sanon, et on tää jukoliste upee pitäjä tää Ruokkilan lahden lava. Täällä omat jo polttaneet kaiken, ihan kaiken Ruokolahtelaisten tyyliin, vanhaan lyyliin. Mul on vain avaimet, et pääse sisään. Kello kolme meni jo...

    • Elämäonupeeta

      Kalamaty- Jane, ystävävi Urho- tienoo. Jengi ryypänny sielunsa rahansa... Venäjällä klassikko tarinoita. Kaljabaarijengistä ei kai pääse pois. Lapset tsempannu lapsena. Aikuiset juonu. Mutta. Kuka voisi tietää tiettömästä pedosta, joka vaanii no vaani mua, yhtä tuuttu ja laasosen paasoa Gnu- tietotaito osaaja käämistä Ö.

    • Arkistarauhallistamenoa

      Aikamoiset kulissit jengillä ollu. Veikkaisin. Lapsena vanhemmat dokas, lapset kasvo aikuisiksi, lapset ryyppäs. Ryyppäämistä seuraa mappi- Ö eli unohdus. Karvasta kalkkii, siksi olen sitä mieltä, että nyt on kaik 5. juurirotuu. On tapahtunut joku muutos.

    • JoystävällinenJyväskyläs

      Poltan askeleen. Vaihtoehto rakkaudelle. Olen homo tai lesbo. Sika tai... Niin Jimi Hendrix ja band of gypsys tai jotain ja kappale Everybody need someone ja sitte lähtee 9:llä Jelly Fish tai jotain. Kaipaan röökiä. Rööki tottelee minua. Lähden etsimään josko kala oisi uinut verkkoon numero kuusi? Niin, tällai, taas on viitos jutut talles...

    • Unenmerkkiviitonen

      Laatokan itäpuolella on vanha savo ed. Martti ja Martta lie? Tervehdys sika- lohet, näin teistä päivällä unta. Hurjaa menoo, mut täällä ollaan. Suomes yksi kunnantalo pystys...

    • YksikuukausKuukaudenWest

      Pitäjät pitäjiä. Maat maita. Hailakka kuutonen. Helokasi. elämä heittää tunnelmia tunnelbaanasta Tukholmasta, yksi haetar ja kuukasi viis. Yksi narsissi kukka riittää kuulemma sadalle ei tuhannelle. ei polteta mettii, vaan valvotaan yksi yö. Sitten narsissi- kukka laitetaan meren uumaan... Italy... siis järveen. Järvi muuttu Stolishnaja- lammeksi...

    • NokivamulontosikivaJä

      Liikkuvat mantereet, Viktor Kalborek. Laatokka maadotettiin ruislinnulla. Jopa savoon viimeeksi saapuneet Meyer- Landrutin suku muunmuas n. 1600- luvulla kävivät pulahtamassa puisevaan jokeen. Stolbova- Centruaalium, eli kaalium- alku merkki kakkonen jokisen eväät laitto mulle villasta tänään päähän ja toivotti hornan kuuseen...

    • KuutosenjaoillHeinäHäät

      Ruislintu on käpytikka kolmonen. Youtubeen Lena Meyer- Landrutille kirjoitin muistaakseni käpytikka seiskan, eli Käkitikkka seiskan. Nyt käkitikkakuutonen. Valkoinen valas. kiitos. Orsi liikahti hieman. Atlantis nous lentoon tai ylös. Tzumba- jengi halihee, tarmolla...

    • Nuutunutkansalainen

      Ai, ai, ai, ai, ai. Vitosen aijaa. Joo Karjalan koivikot tummuu. Tai Dantzu kekri, joku sadonkorjuulaulu. Lena happovapaa kolmonen, minä laivu kasi ysi. Eli juttuna kaek on mänt. Joo karjalan koivikot tummuu, siis voin kertakaikkiaan puhua matalammalta. Puhe taajuus tai jottoi Pohjis- Karjalan Densuutra tai rak. mestar... Niin, on mukava jättää mennyt ja puhuu Froikkarit- pändin tapaan, Valkosipulia oli riittoisasti, riitti ne vaikka vamppyyri vaarnoiks... tai jotain...

    • KKKKKKKKKKKKKKKKKK

      Viideltä Aijaa, Kuudelta Kaijaa, Seiskalta Maijaa. Kello kahdeksan on kohta. On tilaisuus noudattaa pöytätapoja. Poltan joskus sikarin tai kaks. Mä haluisin kuitenkin huomioida, että kaija ja maija saattoivat mennä sekasin. Mul on kuitenkin olut ja kuu ja kii ja mun mini on...

    • Enpiässykäänpoies

      Vanha riimun taikaa. Viiden almun mies- juttu ei mun keksimä. Saatan tuntee. Kerran heräsin keskellä yötä. Olin yksi. Eteisessä oli kengät, laitoin ne jalkaan. Tilasin ja ajelin taksilla keskustaan. Nuoruue rakkaue tapasin sattumalta ravintelis. Olin varattu, en minä, mutta muut...

    • Munversiotästäpäiväst

      Juttuna: Kivinen ja U. B Hämis toimivat joukkoineen. Valahti noin 10 metriin ennen huippunousuja. Vetoperyksidi happi o ja kuu ja kuu. Niin, te ola, te ola, te ola. ei lähe multa enään vanha tjaivi viitonen. Joku ois voint kuitata mut ulos kärrynpyörästä noin 6 kuusi minsaa olin villi ja vapaa. Kasi kuus ja viis pidä turpa tukoos. Ovees pysyy lukoos. Ja niin. Ja näin. Ja noin. Kyllä olen mitä olen.

    • Hyvämerkki

      Niin, vitosen Aijaa, kukaan ei pelastanut mua. Atlantiksen huippu on nyt puolessatoista kilsassa. Mä sain pitää mun rakkaan oma jonku vabriikinpunaisen älylahjan, soppaselluu ja kaek kelluu- Humppa kolme. Olen onnellinen. eput, kun kiipesin Veenuksen kummulle, se kuului muulle, kuin mulle... tai jotain.

    • Kaleviitosenetunojakuit

      Niin, kiva olla täss. Lähetän terveisiä. 500 viestii tai 200 viestii youtubeen. Mitä sitte? 2276 ja bingo, eli käkitikka6 ja kävele tänne ja humppaa lisää. Siis loppujen lopuks en tajuu viihteestä mitään, mut rööki.

    • 999YsiYsiYsi

      Varo kuu viitonen, helakuu helakuu. varo kuu kuutonen, helakuu... Niin näin täs olloo. Paikalla pyssyy, mut varmenne kakkonen peliin. Kalispeera ja Kreikan Tango. Vie mut pois sun uniin- kappale...

    • HyvinmeneeKaikylhääl

      Eli Solisti Yhtye Suomi. Tämä poika seilaa myötätuulessa... Kappale. Keetön.

    • KiitosNäkkävaaraJyvis

      Yy, kaa, yy, kaa. Eli tunnelma on kuin Gunnareiden Sweet child o mine- kappaleen alku. 857 ja tapu tapu ja napu. alle sekunnin poljelto. Joku Suomi versio olis vaikkapa Mä mistä löytäisi... tai ties mikä, mut vapaalla vedolla Epuilta 20- vuotta ja sikana- biisi. Jotain nopeutta siis. Tahti on nopee, nopeempi kuin Laulu katupoikien- kappale, siinä vedetään vitosta sotahumpalla kolmosen kirraan, ja ralli alkaan näin, mut nyt on kasi kuus ja huusi on tules ja kolmio tipputaivaalle?

    • HyväSuomiKivaJyväskylä

      tahdon kohdata todellisuuden aivot jäässä teorialla. Kerran olin pienen mökin pihassa. No, se siitä jutut juttuja mutta yhden Latin teoria/ tutkielma ei aina piä paikkaansa. Savo savo. Pystytolpaan Pohjanmaan tyyliin ja otetaan olut.

    • Mariskajayksilintubiisi

      Maaginen viitonen, Carillo viitosen aamun tai päivän veto. Kela kuu seiska.

    • KaaKaaSinnemeniUlkkis

      Vanha ritsa- rallikin päätty. Olin ulkoistanut mieleni mieleni ulkopuolelle. Kaksi ritsaa päähän ja kumi nauha liitos. Sanoin kerran päivää tai jotain, en nyt muista muuta, ku kiipesin duunis talon katolle palotikkaita talvel. Luotto viitonen. Uhrasin luottokortti haaveeni ja keskityin myös alas tuloon. Niin, ei hätää matala talo, huono palkka, Pirta kiva, Bönä Siwa...

    • Loppuvetoviitosel

      Yhteys viitonenkin lähti. Mun ja bönä linkit. UV kakkonen ja suolaliuos- huono bändin nimi, eli Iron Maiden ja Bowerslave tai jottoi, nyti oon ihan hiljaa, korjaan Carlsbergin viljaa olutta siis. Mitä täs. Aikaa ei ollu. Yleensä kakkosen lähöil tunti. Kolmosen lähöil oli pari minuuttia, ykkösen hois Pasi Sohlman ja trio joku Grangi seko seko, mut menny päin seiniä, savos ei välii, hais ku rotat. Mun omat potat. Pottuu voin syödä tuas. Olen onnellinen, en näsäviisas. Pohjaalaiset Lenan kaa vanireissulla Saksas? Hullu jussi joku sukuu häel?

    • Ehkäviimesotienjuttui

      Tulihan täs naurettuu Dortrehtin- kolmiolle. Mä jutun mukaan halusin mitä halusin. Englanti jotain, Hollanti tänään. Minä ja Honkzukz- pappi viitonen kuljetaan aina eri suuntiin... Mitä tässä jauhaa vanhaa kauhaa. Verikuu. Otetaan suuta tai jotain, mutta kun arkista menoo tässä on, niin mikäpä tässä sitte viettää Jussii, se on keskisalonki kolmosella, kaik muut on kadont, en tiedä miksi. En pysty enään jatulinhumppaan viitosel tai jotain savon leukuja jaalaamaan. Tämmöstä, kuka näitäki jaksais kirjoitella itekseen. Grangi tupaviitosta almukätköön Kaki- tähti viitonen salainen sopimus, kaek sekoilut, yhtä en paljasta, kuuta en valjasta. Niin, kun nukahdan unohdan nämäkin hölinät. Niin, enkä muista enään näitä. Paatuneet konnat- sarja yhdel koiral voi olla lääkärikirjoissa jotain mieltä unohdukselle, mutta täys kranaatti- tuli iskun viimesodilta saa lukemalla kirjan kohdan: Bönä joskus vuoskymmen heitti mulle, Salama- kirraa viitosel, naisilt katoo taju, miehet lepää kuun alla, ylä kuu salama viitonen; eli Aivot paistuu- Jenkka.

    • Juhannusyöjakuu

      Haupitsi- kake kerto viimesotien keskityksistä vain muuta selvis täys järkisenä. Savossa joku 50- luvulla vielä öisin puulukossa. Oli mutustellu veteraani puolukan lehtiä talvisinkin. Kauniisti sanottuna hän siirtyi palvattuun angora- kissa keitoon juttuna siis sammakkojen Maaginen horhe- tila on angostuuraa tai sanat sanoja, mut väiski oli asentanut viikolla jotain tilalla, kun ystävä lensi taivaalla juttupaljastui... Siis, vain juttuja. Ollu menny. Yksi eurolava konjakkia ajaa, ei avaa, samaa. Kiitos.

    • VänkyräaivotV1427

      Aivolukko, munuaislukko, vyölukko, suolilukko, sammiokuume tuttu viimesyksyltä, ku pakolaiset tuli, maksalukko menee keskityksessä ilmeisesti päälle elimistöön tulee viinaa niinpaljon jossain krenatöörin A- oppaassa että Lääkärit voivat imee minut kuiviin, jos ovat eri mieltä. Paholaisen kuu kaks viis. Kantakirjajärjestelmä- Ö ja Piste C ja kysykää mitä vua. Kallo halkee ja vainajat eivät kelpaa Kelan asiakkaiksi! Vaadin suojaa, Rokkiturvaa! 1982 tai 1983 veteraani pohdiskellu, Buuman, akaasiset vai lehti...

    • MetulaMeetvurstia

      Moottoripyörällä ajoin kesän 1991 muistaakseni noin vajaa 10 000 km ja se oli niin rajuu maadotusta jostain hornan syystä, että kalki viiva kuutonen tai jotain elämän parodiaa kuutosel meni niin ku läpi. Vantaan Juunssoni aito Gunnar Häme pakki jääkiekosta. Rullaa tai rallaa omalla sinisella aivokuumeesta huolimatta. viikko silliä ja peruna ruokaa. 1427 oma sukulaiseni levari tyyliin oli sekoillu keski- Euroopassa niin raskaasti, että Italialaisten kaa setvi koko kantakirjajärjestelmän. Suosittelivat jo silloin metallihirmuilla ratsastamista lie? Gunnar Bäri muistelee näin: Istuin metallitynnyrin päällä ja maistaa kolmikuulaa oikealta. Näin sieluni tulisuuden seuraavana yönä kello kolme, en oikein ymmärtänyt sisäsiittoisuuden merkitystä, mutta Jaska Grangi jostain hämeestä? ( Maaninka) oli syöny ja ulostanu ittesä suohon jo lapsena, että näin hänet valkeaan viittaa kätkettynä taistelevat korttiremmisä. Kale huuda pojat syömään valkeni minulle saman tien, eli suuri on ihmisen olo, kun on röökiä ja perunaa...

    • Käynlevollisestieestaas

      Vitosen kuitti paavo kuu seiskaan, Eli Mikko veljeen. Hän avusti ja mä klaarasin. Se siitä kärrypyörästä. Kaato oikealle, olen sinkku tuas. Syy yllä, mut jos 3 Pursiaista ja Lapista 15 000 noin lapioinu järvee ties kuinka kaua jo vuonna 1000 ja 1200 saman järven luona sama jatkunt...

    • OlenonnellinenIsukkila

      Vili Vesterinen, aamun turilas, eli 827 ja vanha ming- linja Filosofi Kirkekaadin tyylin. Yhen hänen opuksensa olen lukenut. Oppinut mies, lie. Sohvi, korisvalmentaja, ohjastaja, suku Laodikeaan tallis, vanhan mallis, niin hän on ehkä ollu viimeisten säätietojen mukaan, edelleen kai itse Sokrates- filosofi. Bönä- Cult ja helmikuu 2007? Kuule joku 975 täs muas ollu joku filosofi. Miten se Sohvi kulta tai Leena mokka jaksaa?

    • Jojoutuiarmasaikajasuvi

      Heräsin aamuun, mietin kuka oon, Lena kymppi meni läpi ja vajaa sata muuta. elämme uutta suuta. Suusanoo juu juu, mitäs nyt tehdään, sika pestään ja uudet lakanat viedään Jormukkilaan. Olen minä kaikkea miettinyt, mut että itse Leijonan kasvattaja suku Roomasta....

    • Muntäytyykäydävessassa

      Krenatöörin- humppa, rahat loppu kaljaa en jaksa hakee ja kauppakii. Vitosen viilarin rallaa, ei- huomenna hallaa teoria ei pidä paikkaansa, kuin osittain. Kauniita sanoja, mutta mitä tässä, Upeen 1500 Matterhorni loistaa Atlantiksella, ihan on majakka, ei perävaloo. Haloo Helsinki ja kappele , tahdon sulle tarjoo Tangon...

    • KylläAevanNäintaiNoin

      Vitosen kuitti, ala paaviin. Niin, häme on häme, oppineet oppineita. Arki on myös lauantai ja juhlapyhä. Kiitos, kärrypyörä lopputähän. Mä narahdin. Alikuume, lievä allergia Chili- paprikalle, ei veriletuille ja Greippimehulle...

    • Kornipeliloppueilen

      Suuri Manituubo on laskeutunut alas, eli veden pintajännite on Tanskalaisen EuroTohtorin Ei Jaansonin mukaan 5. Kiitos. Arvid miksi emme me olisi jo menneet tai ottant tuo ol kuu kaa kii ja vii ja suu. Niin, hämäälääseenää mää oo sitää mieltää ettää mull oon ollt ihaa kivaa.

    • KuusamojäiAukiniinku

      Vasurin lekahumppa viitonen lähti. Ronkainen, minä, Bönä ja Vanha Väiski oltais voitu vielä tunti sitte ajaa roina ronkaan 5. juurirotu 4. juurirotuun, mutta multa vietiin eteisen vasuri, Vapahtaja Suuronen hetkisitte. Mitä sitte? Ei mitään, Antaa kitaran laulaa vaan... Dave Lindholm. Kuosmanen kans...

    • Muttaaikansakutakin

      Savossa mennään muodolla. Niin, yhdessä aena, Kake, Pera ja Mä.

    • Pienijahentosinappikaasu

      Lekaviitonen ohi. Ei täs mitään. Varusmiehet arvasivat Lena 8- 18. Ite olen tasan 10 mieltä. Voltaire, Sumus käyp kenkä harvaan, aamu tuo yllätyksen karvaan. Laineita joelta. Olen vapaa, en vapahtaja suuronen. Kasinumeroinen ralla vietiin multa, ja sulta ysiltä tää bumaagi on kii. Niin, jotain täs on, ties mitä. Suomi24 voiaa tehä julkinen, miksi en tiedä. Vaisto sanoo A B C kuu kiulu vaa, olen vapaa, ha ha haa...

    • KaikkikatoojotenkiusvaaK

      Viimeinen tyylillä, Olemisen riemu ei ravistele... Dave Lindholm. Niin, pääkaupunki seudulla kiva aamukaste helmi. Mie oon Jorma Näkkäläjäerv. ja haen kaljan lähi bubiist mut lenkille en lähe. HÄ HÄ HÄÄ. Arvi soeta vanhhan kulkijan jalla, mulla on musta paita ja mun nimi valhe on kuu kakkosen mukaan kiva. Kiva. Mummo on maa missu ja laa. Hullaa...

    • KaikkiKaalitkunnosa

      Vitosen kuitti ylä- kirraan, sielunvirraan, voi löytölä täl kertaan. Niin, My name is... ja Ali- Baba humppaa 16, vanhaa Vaahtera Mäen Eemeliä, en nyt muista oliko se norsu ja kotka? Norsu ainaki, olen niinku Möhkis, Eli Möhköfantti Pelle Kaija- Bumin mukaan kaksi kakkosta ja pelistä ulos. Vanhaa kirkonrottaa, minä reporanka, VilJonk....

    • UhuuuuuuuuuuuuuuU

      Vanhaa Kölninvettä 823 sano eilen, et tännään on jännää. 827 12 ja ulos, loppu tulos. pakkasvetoinen maastur ja kalevi Häkkil kuskiloi. Rampi naku kuus ja juu juu juustosta .... muisti meni esittäjäst. Olen aikuinen, vapaa ei- somali nainen. Rakastan Savoo, Älkää lähettäkö miilukiulua miul Usa, tosikkosuomalaene ja kuu ja kii ja sii ja kas ja buu...

    • Kivinenratkaskolmosella

      B2kuutonen UVkakkonen, esim. Jorma Hynninen Oopperalaulaja. Savonlinnan oopperajuhlat. Mitä sitte? 826 ja puol tännää mää lähe, mut minne, en tierä. sielun virraa, sielun kirraa, sielunpeili tai jotain kuutosen humppaa. Alkaa ramasee, eli sama vanha pirkkoxy7 ja tänään lähöt. Olin kai huoltoasemanpitäjä Paavolasta itään. Pöytyän arvostettu perunaterttujen laittaja/ latoja. Kuu Kuu Uuu. Ei sano enää mitää. ARE ja Yhdysvallat, Brassu lentzikkalentäjä on niin nyt vuorostaan onnellinen, edellinen oli Unto Hämäläinen ja katsotaan itää...

    • TerveisiäsinnemissänärhA

      Maa, ilma, kuu. Niin, Ruottista tulloo 66: n settii. Tee mitä teet, nyt onnaa. Ei Monnaa? Siis jotain Savobiittiä Ruottist. Niin. Muutama Söderteljen- helmi konna viitonen kipattii juur laval. Mun vuor seuraavaks. Tää on toka kerta, virallisesti. Nyt lähet 100 varmasti. Niin, Hmm Muumi mamma suositte 150 prossaa ja ale päälle, ei Ave Cesar- ruokaa? Niin, mutkikas polku, suosikki tarinani alkaa näin: Olin nuori, ja levee, nyt vain nuori. Ha, ha, hakku soi kuutosel, maailma on vapaa...

    • 1427YrholdPursiainenKais

      väärä häly viitonen, ja oksaalihappoaliikaa lie, Tanskalainen Galilei- Kalileo tai joku kakskätinen säätä saiki lähöt, Mikko Kivinen muisti kai Mun Ja Lenan julkkis wannabe- häät? Atlantiksella, Mutta mulla ei ole lainkaa mappi- ö haluja tai toivoa... Jo kolmivuotiaana sovin yhden unen mukaan, että Suuri Gaali lähtee, en minä. Kiitos Bönä ja kuu ja cee ja rek. num. en muista. Tää käy munpäähän, jjotain puuttuu päästä. Syökää sontaa ja olkaa ku puolukat...

    • TässätääoliIrvileukamul

      Unelmia ja onnea. Lena tervehdys kuutosel tul. 2057 jollain asemalla kohdataan! Avaruuskaupunki- vois olla Bönä viitonen. Hän ja Heather esiintyvät lie siellä yhdes. mä oon vaihto- oppilasstatus objektiivi rikki, niin hämees on silloin kaek ku enne, mä oon ylhääl Lenanki kua ja hämees ei ole mettii. Vain jlavetti lautoja. Hampurin iivaan. Hän on mun! Honkzuks laulo tän. Upee misu, Germany, Hapanviiva kolmonen...

    • Hallusinaatioitaeiole

      Vili Vesterinen, onni suo numerot. Jotain ties mitä, mutta yleisesti on yleisesti. Eilen oli niin ku merkkipäivä. Kenen? En tiedä, tiedän vain että ehkä kelloseisahdettiin kuudeksi ajaksi. Sohlmannin ja mu säätö loppu. Patterit alkaa kadota... Maadotusta ois vuodeks, sillä ei mitään väli. Vilinki peli sallittu mutta mua ei päästetä. Saku misuliini tuo kuulemma rauhoittavan elementin. Koopee vii ja kuu, niin mä olen ihminen, mut hän tuntee maan ja tavat. Savolaiset voivat sammakkohappo 150v. juhlavuodenkunniaksi saada joku päivä HäsöBlueja Garbotervehtivät, niin että näin ryhdikkäästi. Ei joessa levätä enään.

    • Vedä827llayläkolmoseen

      Uuden ajan selityksiä, minä. 28 28 567 ja otetaan kaek! Ei sano mitään, mut selittelyy vain nyt. Ei lopun elämän. Selvisin yläristipallolla, Vili Vesterinen. Kolmosen tolppaa, ylähirteen. Latkiimenee, niin jossain osuu tai soi, viitosen jaoilla 867 58 58 ja kissa latkii maitoo. En oikein muista mutta idea oli väistää Ruotsi, edes kuvitteellisesti. Minä, Kai Buuman ja Tohtori Ryynänen, vanha vilistäjä. En viihdy viininjuojien Ruotsissa...

    • BuumanollukaiBellmanKale

      Päivällä Buumannilta tuli 4- tähtikirraa. Bellmannin kuuskutosta, kakskakkosen jaiol. Niinku Bellmannin nelosta kuutosen jaoil. 58 58 58 58... Eipä siinä paljoa ollu tekemistä... Omanlainen tunne. 876 ja miljoona. Yläkirra kolme. 827 tekee nyt näin tai noin. Kolme minuuttia ja pihaan. Tää on Bellmannin 22 neljävitosella...

    • Niinkuinminäkin827

      Tää on ihan satuu. Eilen päivällä pirkkoxy7 jauho päälakee jakaukseksi. En keksi ku ARE ja USA. Mut harrastukset jokaisella. 557 ja kuutonen Peltomaa Yks lapsuuden tuttu naapuri, hän jutun mukaan keski- Suomessa mökillä suvun. Voin olla väärässä, päivällä hänki nauro sinisellä....

    • Eikaitäsmuutakolmekuut

      Whischky Paavo Viitonen rallattelee: Sitä, tätä ja tota. Linnutkin ulkona rallattelua niin sävyisäst, olen ite nyt pikku- hiirulaene. Ennen: Pitäkää turpanne kii, nyt leka kuutonen savo noin 60v. länsi- Suomi ja olemme ihmisiä, ja hiirinä...

    • KaavaB26

      WPKuutosen ralla mulle, niinku sitä, tätä ja tota, eli alku Europen biisi Final cound down? siis vain noin neljä ekaa nuottii. We living... 80- luvun rokkipoppii, muista Penan koulussa istu mun takana. Ala- aste. Tätä Europen biisii alko mulle jauhaa ennen tuntii, oli kuullu kai nähny teeveestä videon. Mendellsonin häämarssi kai jotain samaa suuntaa. Hää ois 50- luvul Jkr. keksinyt mehiläisvahast muodollisesti kumin...

    • SittehuudetaanUraa

      Niin, Hmm muumimamma. En ehkä sovikouluun opeks. Joku senki huomant. Kaikki nyt kaks kätisii ja vasemman jalan maadotus. 5. juurirotu. Otetetaan oikeen käden opetusta vain esim. Remington Street ja kalkeroitutotuus juttu. Siis vain juttu. Oppilaat tarvisivat, Ehkä maailman tuntemusta takalingolla. vanha pultzari juttelee C:llä. Otetaan vaikkapa leppähalko ja heitetään ikkunasta sisään. Suolaus tapahtuu C- Paavo Virhe kuutosella ja sitte Tuikakaan tuleen hiillos... Mörökölli- rock....

    • Päälleviiskymppiiedari

      Lähden hakee rökii. Elämä on upeeta viitosel. Talja ja Tilli ollu jossain hirmurynnäköis ed. ikarnaatiokuviot, mut minä en koskaan päätynyt Silli kuutoseks, eli harjoitteluu hiekkapatjal....

    • MaakuntaliitosavaaSAvon

      Just hold on... Genesis, tai Phil Collins, niin Pehmis-jäätelö avioliitto vaihtoehtoväistyi sivuun. Honkane ois muutant Etelä- Amerikkaan? Vanhaa Jallaa, elämä on ihanaa hidastuksella, mulla on taskupedaali viitonen ja mitäpä täs. Kekri Dantsuju, ja rallaa vua? Siis, ties mitä.

    • Kaikkihyvinkeräänvaintav

      Tuhuuden torilla, Näkki- Grillillä. Niin, mitäpä tässä. Ekat sanat Ämyriin, kuukellokolmeen, huomenta maailma, myös minä olen mustahiuksinen tupla paavo viitonen. En tahdo kuin Hänet jonka Herra ja kurraa savon tyyliin lattiat, vihmoo lemmen tuva...

    • Vanhaavenssoniikuutosel

      Me ola yhes aen ja sue sut on kuun siltä seinä ryijusä. Sää o miu kultuuri kello? viitonen, alue uutiset ja maakuntaliitos Avantoo en ikinä enään mee, ei taida sopii mulle. Kaik 8- sarjalaiset taitavatkin tietää vanhan kalkkiksen tien, Anna mulle toivoo!

    • LähdenIlmojenhalkiRööki

      Mankeli viitosen Pedali- Poppii, hyvin ilmanhiukkaset hönkilöivät.

    • Tiesmitäsavontyyliin5

      Vanha Kalmukki Tantraali, Mustanmeren Dart- tikkataulu. Niin. Lena Meyer- Landrut unohti mut Käkitikka7 youtubeen taisin alkukuusta kirjoittaa Aufwiederseenit eli näkemiin kivaa kesää... Lena ja Kaleleidoskooppi, ei leka paavo seiska eli minä , vaan Tanhu 5 ja Kaukoputki, Galelei... Niin, tanskalainen passi väijy seiska avautu... Pari tanhuu voi ola kiinnostunut 827 Jackpot party terv. from Loordi- Land Kerrostalopäänpääl ja jäähattu täynnäkultaa, pee ja kuu avo lii ja kii...

    • Nootetaanviikonlöysät

      Vain juttu, Vedettettömien lähteden äärellä. Minä, Kalle ja Tuomas ollaan niinku pesäpallotyyliin varattuja Viikon. Pelle Kaija- Bum sano juuri Hum! Niinkö?

    • OllosLampiValkoinenJuhiL

      Elämä on edelleen viitosella, tasamaan taitajan- HUmppaa kolmenjaolla. Ola vua tuo. Hä? Niin, ihan mitä vaan. Nyt on 100% mahkut. Hampilääkäri pistiki nuuhkudogit perään. Niin, ja niin vielä kerran...

    • Mulonhyvätunnelmanii

      Jos Kalle Kielonen on ruottisa ja hän on hän,, niin tupla varopassi 7 sanokerran mulle, niin saatat huomen ola Ranskankerman kua Ibitzal monoos ja monoot onki kolmosen jallaa. Niin, Tuplaki meni menojaan, Olen työtön savolainen ja on onni olla laamanni Pielusen kaa kuu kaa ja kii. Viikko pitkä, savu lyhyt, onni Laineen, Maa on niin kaunis....

    • Enää50prossaaJatyöttekiJ

      Ahtopaineluettelo, Hard, Rock, Heavy, Warrior! Zero Nine Atr... Niin, mä olin Warrior...

    • 80oistikantkutenbooman

      Ehkä 49 ja kantis Tjaivii 70- luvulta? Tai jotain soopa kuutosen jaoil. Niin, nyt on kiva 100 tintuubo tuloos, ties millo viikon tai päivän sisään. Mitäs tässä. Viikon päästä palaan asiaan, jos 499 muutakin vaihtoivat mielipidettään. Yksi 18v. taitoluistelijaki Keski- Suomesta ois kiinnostunut vasurin jostain säätäjästä. Valepakuutonen ja sellai. Olen onnellinen, kerään mansikoita torilla viikonpäästä jossain päin Suomea tai olen täällä Espoossa O% tod. näk. kuten eilenkin...

    • Mitätäs150janaimisiin827

      Rysänperän viimene, ja häälato on mun, suattaa kaartaa nyt oikealle. Sä kaasvoit neito kaunoinen....

    • AjatellaisollaAlla

      No nyt stemmas! Kaik on niinku pittää. Mikäli vanhat merkit pitää paikkansa, niin tilanne on Juhannus ja vuosi 2016. Hyvä huomio. Mitä sitte? Hvkuutonen ja pohdintoja. Edellinen oli vain Kai Buumanin " Häälato" juttu viitosel. Buumankin lie ollut tännää sinisel ja Lenan parturi/ Kampaaja jollain ihmeväril. Ovat vain niin iloisella tuulella. Myötiksellä. Lounatuuli.... Espoo.

    • Taijotainsoopaa6röökiNäk

      En tiedä mitä kirjoittaa. Menee sekaviks jutut. Tällai tää päätty. Kaikkee kivaa nyt. Tai jotain. Menetin Lenalle kaikki kyvyt, ehkä. Osaan laulaa jotenki, mutta päättely meni. Kaksaatonninen ei jauha viikon ennakoitaa enään yhdellä sarjalla. Yksi todennäköisyys riitti. Mieli ei enään taida minulla toimia automaatilla. Olen vain yksi hiiri muista. Aivokurkiaiset yhteen, ei puolikahteen. Omanlaista selittää, hyvin visaista...

    • Arvokaskiitosloppuun

      Kuu tangoo kakkosel. 827 ja 747 eli noin suurinpiirtein. Tää on vain lapsenmielisille. Niin, Kotkanpää on mina, Matti Ilari... Ja Hirvenpää, tai joku, tai olla hirvi tai peura tais olla hirvi peuran tai poron sarvil tai jotain, niin hämäälääsiitääiin siis Lena Mogamboviisi... Me olla ny ja meno on samanlaista kuin eilen tai ei ehkä mut viikkotäs on ment näe? Näin sanoo viisaat, olkaa Herran kaltaisia. Voi olla raamastusta, mut savossa latvavitoset edelleen työttömiä tyhjätaskuja. Kiitän.

    • LateksiPena6Etmämeen

      Kaik on mänt, taas kerran, perus veto Venäläiseen tyyliin. Olen yksin, en yski, en tiedä mitä ihmettä ympärilläin tapahtuu. Näin ruskeista varsisaappaista jossain Venäjällä. Edgar Caycen lukemukset ja unipäiväkirjat, omat unipäivät. Niin, tahtoisin muistuttaa, että puolisoni on jossain- juttu on myös savoos pielus mäel, ku kuu kirraa seiskaa ja Jaansson huutaa luuriin, olkeet tyä hiljoo meillä pelataa mäen viljoo, eli vanhaan Huldaan kaatu tää. J. Karjalainen Mä meen- Kappale. Hei, Hei, musta tuntuu.

    • Väinämöineneitaintolsavo

      Nyt vielä kun muistan, Jimi Hendrix ei Lenan suosikki. Lena voitti. en minä. Uskoo ken älköö. Vanhaa Tälköö, savos kerran Joukahainen uppos suohon...

    • JaSääollaatuloos

      Täst onn yks froikkareiden biisi, Keski- ikäistymme puvut yllä... Mä oon mä- teoria viitosel. Bönä kuu kalle kolmonen ja bönä Mensa arvo noin about ehkä 190. Sokrateen 210. Venäjäl päälle 250. Mullakin on aekaa ja silti poden lemmen taikaa. Mozart ja taeka huil, ku kissa nukkui. Kiva, onki mato? Saara Leppäsuo? Mun on aekoo. Kultani on Lena. Jaa. Mää.

    • Jalisääkaljaajalimuu

      Tzi, tZI,TZI, ei lähe enään. Joko teollisuustuotanto on noussut noin kesän 1993 tasolle, eli ilman kosteus on melkolailla sama kuin noin 1985- 1994, mutta jaksottaiset kausi muutokset esim. Sesam1991 eivät pois sulje silti tätä teemaa. Eli kaek on päi mänthylöit. Pitää joko totutella ilman kosteuteen ja lämpimiin öihi, tai sit myö ollaa Lenan kaa Pihkas? Noin kaksi vaihtoehtoa...

    • TilannevaikuuttaaolevanJ

      Leka Paavo Viitonen Oolyympiiadi kuutonen, on valmis, tai jotain. Kivaa Kivaa. Buuman laulaa kuutosella. Mogamboviitosta. Eli sarjoittajan- Rallaa.

    • Enkaipaavaloayöntantraan

      Jostain syystä, tää on vain ruotti, norge, ja suo. Eli 3 maata. Niin. Mä mistä alkaisin tuon laulun? tai jottoi. Selviytyjää tae tuali. UU UU pöllö tyyliin. Hieman yytä sekaan. Ei lähe multa enään, selviytyjän- Ralli, eli olisin jatkant sammaa sontoo tai ontoo montoota, eli Mäntäsälä sekaisin... Todellisuus viitosella on näekkäelävuaran mukkaa kuu kuu ja kuu. Lena ois niinku mun Huu. Mä en oo enään herra Huu?

    • AlkäätulkotänneMahtiMaa

      50- 500 takaperin juhlat jääskelänpitäjässä. Tyhjäkäynti moottorini sulkeutui juuri. Ei ongelma. ne ehkä savossa aukee kulukortilla 5, eli 827 ja piipaapuu, vantaa energia ja Juice Leskinen. Neiti- X Tanja Huutonen Retro toimittaja muistaakseni. Ite en enään muista mitä siellä juhlittiin. Järkikäänty viitosella Maaninkalaisilta vua ja muut onki lie soppaa? Eivät kalastaneet, se viiskyt on niinku loppu ja alku. Viissataa hehtaaria palomettää enneku Joonas pelastettiin kalluun? tai jotain. siitä viivana mettään sanonta. nahkalekaviitonen oli syöty hirvet kaek ja pukeuduttu viivana nahkaa. Tiukka nahka kausi kesti lie mitä kesti. Siitä sanonta...

    • VanhaaRallaa

      Viestit vaihdettiin liputtain. Kivaa. Kuuta ei olt. Aurinko muas. Suu oli täynnä lähdevettä, eli sutta. Kuukalla. Se oli aikaa Voltairen. Saa ottaa lisää Horhe joen mukaan kaik oli mitä sattuu Kentauri viitonen Ylös köntykset ja nyt edes sanaa ei sano kukaan muu. aikansa persoona. Tästä ei nyt aukee savon legendaariset peltoaukeet viitosella kaan. Kii kaa kuu. Herra Huu ja kuu. Niin, ylväyden temphelliin myä männää ja sitte sitä iloa kun pohtii on ki Priha kolmonen. Mä oon sitte 99 ja sairas mies...

    • 100vuotiaanaolenonnelli

      Laku 2 ja monta temphellii myöhemmin. Alotetaan alust. Ykkös jaoil ilmaantuu ehkä Kurkiaura eli taivas valkoinen, eli vitosen tai koolmose jatulintarha, siis ehkä muutama viikko kiertoajelua temhelleistä toiseen. Kolmosen unohdus?Lii laa luu. No ed. viesti. Viis mieltä ei avaudu kaikille. Lumpsahti nurin suattaapi avaata oveeta ja kurnauttaa loveeta. Siis samaa soopaa kuutosel. Haavi auki uudet temppelit. Tirranlittaa ja kaulinsoves, eli Dangerous lovee viitosel...

    • Tosiupeetamenoo

      Kaik mänt kuutosel. Jengi unohti mut. Vanhaa Uunoo. Viimesin tilanne arvio on nyt niin, et savo ja Lahti U ovat samamieltä. Kuu kuu. Eli sanoisin päivää tai yötä. En kaipaa jotain sellaista mikä on jäänt taak tai jotain. Koko lämpsimis juttu oli hurja rhuuttia eli savon jallaa. tilanne on nyt niin, että mä oon mä, Lena on Lena. Boris bingo bango kuutonen, sama mitä täs jauhaa...

    • Hyvinmeneemenkööt

      Mä sain vapaa lipun. voin nostaa lipunsalkoon. Jee. Kiva. Lähden röökille.

    • TähtiTringaaliJeeJeeJee

      En kaipaa sua enään, kappale arvio. Mul on nyt hieman Jari Sillanpään ja Anneli Saaristo? Nimet voi olla väärin. Taidan ottaa henkilökohtaisesti. Edgar Caycen lukemukset ja unipäiväkirjat. Niin, kevyt Sillanpään alotus, Saaristo.... Se on jo E: n kohal pilvipohattaa... Tulkaa nyt tänne selittää, tää on meijän maa. Pojat laulakaa, On laulu kootii poikien, tääl missä rauta....

    • Apinatovatvihreita

      YHdessä meemme ees, Juttu lähteistä. Antakaa pora, taltta ja kuutonen. Huvenneet arvot. Mittatikkunäyttää mitä näyttää, mut sit ylämäkeen kakkosella ja ykkösellä ja nollall. Niin, Laodikeea kuutonen, ja salvat auki. Lähetään Laatokalta Vuoksea pitkin, hieman omanlaisestija ja päädytään Saimaalle. Ylävirta kuutonen. Hailakka kasil tai jatkot. Alkaa oikeen yläpuolen kauhee ns. sekoilu huumoril. Hae... taustabändi liian kiinnostunu hi- hat tyylistä itään sekoilusta huumoril...

    • Eimitäähajuu

      edellinen on Bellmannin viitost. Miikael Erik Bellman? Joku hovimuusikko ollu, ilman ylennystoiveita. Vuokses ehkä ennen sotii lainelautailtu tuloos: Tjaivi poppii viitosel. Kokeiluluontosesti? tai jottai...

    • Täseiehkäkertosäettälais

      K- kaupan Väiskin tyyliin Tsaivipoppii, Tätä ja tota ja tätä ja tota Vua, on meillä onnen kirkkaus alla suuo, se mikä meille luotu on jää taa, tuu täne ja oo muu kaa.... Kertzi- kertosäe alkaa... Mikä sä luulet olevas, tää on disco jaivii viitosel, me ollaa jo erottu, ja sä oot maan multaa, mun oma kulta... Lehmiviitoset, Atlantiksella osa ei ehkä tienny Lehmistä tuon taivaallista. B- molli viitonen, suu säkkiä myö vai? Mullaki o lainaa, ja aamu tuo taivaan...

    • Äöjytääkuutollalaki2jaku

      Mä oo kotka taivaan vaan, pari röökii vaa. Kotka, kuu ja maa. Atlantis, ehkä, Kuumaa kotkaa ja tuokaa asentajan erikoinen. Tähdet ovat tähtiä, jutut maakirrakolme, saan vain ohjeita nyt. Voin mennä röökille. VP Lehto ja kakskutonen. Kantakirjajärjestelm- Ö ja Piste- C ja Kuu ja Lankiset ihmetelly aen... Äo on 26 ja mä oon Lehto turuus. Televisio humppaa viitosel ja lähdöt näin. Meijän ei olt siel miss ei Vesterisen sukukaan...

    • UpeetAlbasterittaiei

      Kuitti viitonen, Olen suomalainen ja jatsia kuutosel. Myy vaikka sieluus, vanhan raihnan piealuus... Kauheuksia, mutta vanha Atlan tjoukki kerto totuuden, eli maatiloilla mentiin Common Sense- Centrumin ei- hallitun alasajon jälkeen omalla onnella. Kenraali- Kapteeni hurisettol pyöräänsä nollataajuuel....

    • SoppakannukuutonenEPena

      I do not you no more, ja Bebe Ylander, Eli suoranlinjan sukulaiseni lie, Ei- Rommel Pursiainen ja vuos kuuskytä viis, eli 1427 ja piikiulu lauloi näin. Mis oot mun mussukkain, tuu tän sukulakuvain, sais heetkeen helähtää, tää on elämää. Mää, mää, mää ja sää on kylmyää ku on kaik alaasti ku jää... Mitää helvettiäääääääää

    • Lalalallallaajakuu

      Jag har inte penna, siis Yyrholdilla ei ollu kynää. Joku L. Meyer- Landrut oli käyny sitä kyselemäs. Vennaa hetki, kaasu herää, nyt on ongelmii...

    • RokataanRokataan

      Röökii ja sanasoppaa. Ei ristisanoja. Tähdet tähti. Unta... JUice Ja Mandariini kappale. Mä oo Pauli... Leskinen. Esittelen teille kaappaleen. Ruotsintyyliin Juice ois ollu VPKuu ja Kaa eli kirjuri. Unelma jobi. Upeet läänitykset. Neki oli valmiina, Mutta Huumoria. Mä oisin saanu joka kolmannet kielon, eli musketin kyvääri palan tai jotain. Homma oli nääs niin, et joku reserviläinen, saatan muistaa ns. Kuikan, oli vaihtanut mut erääseen...

    • Himmee_daiju

      Kotkapään alapuolella on pirikiikarit ja niiden vieressä liekkipipo. Vedä ne päähäs tai oikesstaan vedä kätees.

    • TzambiTzambinakukuus

      Tziju kuu kaa vii. Lentopropelli seiska paikalla. Uskollinen soldaatti, väijypipoviisi kuustoistasataa 35 laulo yrhillin Jenkan. Panostajan oppi. C kuutonen väijykake viis puoliso...

    • Penakuuseiska

      Julkiset kiitokset. Yrhillille ja Praamulle. Praamun kengäänkoko 20 Euroo, eli velivippas just kakskymppii. Niin, näin, ja noin. Palataan mersun kierteiseen tähteen. Laki kuutoseen. Jopa Nalle palluraiset tais lähtee. Majesteetilliset tongit kuutosella kokoperheelle, lallunluttaa, eli puupallokuutosta. Vaakatasossa keihäs ralla jauhaa kierteen, Ku kierteen. Nainen tykillä mies metzokuutosessa. Hyvä olla.

    • 37javiissiitäviislepään

      Niin, vähän kuumenous. Pääsin livohkaan, ainakin väliaikasesti. Puupallokuutonen nostaa mulle kuumeen. Taidan olla rakastunut, Bönä sua taitaa uottaa Tsjaivi poppiviitonen, eli taidat naimisiin Atlan tyyliin? Mintulle ja Mansikalle, ei metsämansikalle.

    • MerimiehenkadullaHesaAte

      Muu, maa, mii. Olen tavannut taitelija Pynnän. Pynnän ei savost? Veljen tuttu, myös äitinitapasi ja osti taulun. Nyt lepään.

    • Häntarttuumagneettinauha

      Sä olet yksin yksinäinen... Tuomari Nurmio. Kannettavalta Cd- soittimelta. Philpps merkki tai jotain.. Niin, minttu ja mansikka allergiat tais lähtee ja kuumepiippolan mäen tyyliin kolmosella...

    • OimutzimutzistiggaaTJ

      Rangaa ei Mangaa. Kaikki on mitä on. CALEONI eli uus sininen tän yhen pariskunnan keksintö luonnos. Mies oli savost, ei maaninika jotain Ö- linjaa, paikallinen Hanooveriläinen kaunokki kuutonen oli latukuutonen tykistön johdossa...

    • Röökijasikaari

      Uusi biisi Yrhold... Vilu työntää viltin alle...

    • Kaikkeaeikannatapaljasta

      Kiva ku on kesä. ed. kirjoittaja pidens tätä ns. rallaa. JOs tää poistetaan täältä, niin mä en sanonu täs maas yhtään mitään. Nyt oon muutaman sanan. Tyyli vapaa kirkas laiva. Hai ei seuraa, rallaa ja kuu. Tässää ollaan. Yhden viestin varaas. Bönän avioriiuu reissu onnaa täl tai sit ei, jos tää tai kaik nää viestit poistetaan tästä Kuutang... niin bönä on sinkkuraskaalla tyylillä. 822 ja viitonen ja semmost. Sama se mut mäkin päädyn roskakoriin. Mul on merkkiviitonen jo kolmatta kertaa vasemmassa olkapäässä. Laulu tulilinnun...

    • Niinnääonaikuistenjuttui

      Onni luo ympärilleen viidakon. Olen musta(hiuksinen)paikallinen(persaukinen)peruskansalainen. Lähtöisinen sieltä missä linnut laulaa puussa ja kauniisti sanoen talous on historiassa ollu vaatimatonta. Kauniita sanoja, korulauseita, ja niitä riittää seuraavaan aamuun asti tai jotain. Herää aamulla tai illalla. Hyvän kotiruuan ystävä, aina kotona. Lievästi sanoen liimauu jo omaan itteensä, jos saa itteesä edes työmaailman palvelukseen. Aamu- uninen siis. Yrhoold heräs narris joskus 1427 ja oli liimapirunvallas. Rommii....

    • MunnimionPetsamo

      No, nyt on ihme. Tää yks vakoiluleffa. Britanniassa tehty. Kävin leffas kattoo, telkas en enää kyenny... kympinlinja on täs leffassa. Niin. Vuos sitte tää kaatu, vanhamaailma ilmeisesti meni menojaan. Mango Tringaali, pyhä vesi tai jotain. Puupallolla. Ykkönen mulle: väärä numero. Kakkonen mulle: väärä vastaus. Kolmonen on Peteliuksen Retro -video viimekesältä, kesältä 2015 Pim, Pim,... Joku peilin edessä tanssi joku soitin kädessä Triangeli? Kolmioliippa? No, Kolmonen tulee itestään vastaan aina. Onslow Madam Buckee viihdesarja. Limppu ala- asteella vanhaa Väinämöistä jauho kai. Läpsi kerran mua kevyesti naamaan. Uhosin. Siihen loppu mun uhot. Limppu kiitti Kaledealaisittain. Kolmosen jaolla. Leo Tolstoi ja kirja Sota ja Rauha?

    • TalvenSapokka

      Hyvin menee Tango Kuopio. Rysänperä- ralla loppu. tuli vain kaato. Kaikki keilat kumoon. Mitäs täs, suo lepää oikealla. Yrjö tuujhelppii. Miksi, tää hempukkajoki virtaa? Mehä ollaa viimeset oikeelta? Lepakko kuutoset. soita Karjalan viita rock. Paha lehmä? Miten tää nyt näin päätty? Sammiomenetelmä ei menny enää läpi. Uuno tuu tulkkaa. Tää ppäätty kuulemma Vanhaan Uunoon, näytelmään, railakas loppu. Keräsin tatteja telttaan ennen vanhaan ja kuu näytti tien...

    • Kisällipehtoorisesielläm

      Vanhan metsäläisen laulu ei menny enään läpi. Olen työtön, mutta Lena- Tähti ei taidaolla laulujaan laulant. Viimene maadotus keikka. Kädet kii läppäris, ku irrota, niin Unto kaatuu jokeen Markalla Kaks ja mun vino vee on nolla turpa kuutonen. Autakaa Untoo! Unto lepää markalla, siis levossa sängyssä ja kirjoittaa...

    • Caldeapelastiminutkahde

      Tupla -Hessu ei enään menny läpi. Aku meni, Iines, Mikki... Ja jee jee. Luonto on vielä meidän. Luonnos vain siitä mitäköhän nyt. Kahvin juonti ja veden pintajännitys. Niin, mitä täs mitään kahvii minä alan juomaa. Juon mitä juon. Jouslehto pohtinu Etelä- Korean viljavuutta, mutta huumorii, tähti pirkko leppäkeihäs aho on kuulemma Wild und Love, siis villi ja rakastunut, vanha dart- tikkataulu on kuulemma poistettu ja munki luotto pelaa. Limppukin voi relaa. Kake Pertza Kuuskin oli Kallispeera tilin haltioita, orjana maan ei taivaan...

    • Rakenteellisestikutosenj

      Viimesin juttu. Mut ja Jörgen Salo n. 250 000 v. sitte höngittiin paveen. Elin voimat ja kyvyt pois ja miehet ulos. Minä jutussa JOukahainen ja Jörgen Turuust Paavo suopukki kuutonen, eli joku alku. Päädyttiin atlantikselle rahatta, sekoiltiin, kunnes vanha rauha kaadettiin. Sampo ois tällä tyylillä itämerepohjassa aika lähellä Suomen rantoja. Atlantis jengi tuli hakee Suomalaisii orjiks. Sampo mereen ja se siitä.

    • Hevosellapääsee

      Mutta jutut juttuja. Edgar Caycen lukemukset. Vanha Fiiu tarina muistaa vain sen mitä nyt kukakin haluaa. Caldealaiset saattoivat olla loppujenlopuksi atlantiksen sekojengii.

    • Makeanvedenaika

      Joukahais- tyyli rahat lyyää kullaks. Otetaan vua, ja sillaa. Saa saa ja suu, ja pitkät numerolitanniat. Kultaa jauhetaan ja jauhekaadetaan maahan. Saadaan lopputulos. Kuu kirra koolmont. Eli järjen kaava. Ei sielun haava. Puhtaat pois ja ulos, kuu auttaa ja tukee. Näresalvakuutonen pois sen minkä joku luo. Kullan merkin. Mulla tuas lullan merkki. Neljäs tänävuonna? Niin, päivää aseveli, eli henkeni on tuas tääl ja tuol. Venesatama kuutonen kakkonen ja vasa, eli Väinämöinen asuu ilmeisesti vantaalla...

    • Castanjanmerkki

      Arvin aika kolmosella. Kuu kissa ja Salo.

    • LekaalotusLekalopetus

      Siinä jutut ja kesä jatkuu, Kuutango päätty, mut riimut ties mitä.

    • KokopäiväollaanvaanjaHen

      Froikkarit: Rumarillumarei, rumarillumarei, ole enään koyhä enkä kippee, ku taskusa on pari Sibbee... Niin, Sibbe sadan markan seteli? Sibelius säveltäjämme, Vihree vai vihree, no tämmöstä, mietin vain aikaa, paikkaa ja tankavaaran tsaikkaa... Lämminmuisto luo hetken rauhan, Niin, matkajatkuu sillan ali, yli, tai jottoi. Kuu kalle kiulu kolme.... Niin, ja mullakin on.... Tule apuun.... Lounatuuli... JUu, hyvin menee, Kisu.. Nyt Kirka ja menoks kappale....

    • NojotainsitteBkaks6autta

      On kuin yö... Esim. Topi Sorsakoski muistaakseni. Mielesä pyörähti yks juttu, siis miksi mul aivot ja lähöt aina ilman pankkikorttii? No, ehkä siks, et Lena- tähden mieletön karisma oli mulle ainakin Henkka- fanina mukava yllätys. Ramsstain letkiksen huomioineena, olen mitä olen...

    • LevossaMaanPaulinparisie

      Scorpions- bändi, ei mustekala ja sellai, Wind of change? biisi tän bändin hitti. Saksalaisbändi. Valitsisin oman kivan Foster- Radler limukalja suosikkini näin: Kolmas nainen, ja viimeiset sanasin, en aina tiedä kuka mä oon, saati miten tätä elämää eletään, jos tuun jotain luokses tuunko kotiin vai asuntoon. Mulla nyt kyl asunto. Seuvaara ratiritiralla on Eva Dahlgren ja yks hitti, jotenki näin Mul on kahevoltin kaljaa, ja mä vaan on, siksi juon päivän maljaa, eli yöt on ku päiviä, noin sanonta, eli 10 viikkoo poutaa, niin J. Karjalainen ja mä meen kappale, esimerkiks...

    • Litrakaljaamietoahelletu

      Kaiken jälkeen jää kaipuu. Lekamörssäri viitonen, ja viikko selityksii, ja seli seli ota nyt kippos käteen ja juodaan tauko kahvit. No, enään en juo kahvii. Olutta, en sahtii, hyvä huomio muuten. Koitin ulkoistaa Kärrynpyörän, että jutun Paulu Hanhiniemen? nimi onnaaja pääskykuu on ehkä Pirta A. From Lohja... Niin, et parisielu tanssijatar olisikin....

    • KiitosjanäkemiinKuulemii

      Mutta Kela kuu kolmonen, vain Arvostettu pohtii jo tilannetta lie näin. Klippanin tai jonku ravintolan purjehduskengät on loihdittu taas esiin? Niin, ei sano mitään, mut musiikki. Kii ki kii, ei myrskyluodon maijaa vaan Riki Sorsa ja kappale Unohdus luo ajan. Kun muuttohaukka? matkaan käy tai jotain, niin ihan lonkalta.

    • Kaekeivalunnuhiekkaan

      Vitosen Rallii, Vanhaa Huugoo ei enään sit rallateltu. Unohdin loput, mettä täyn huului Vanha Huldan jälkeen ja Vanha Uuno kaatu metsäradioon. Sleeppareiden joku levy. Yks biisi, eli Kukaan ei kuuntele enään Abba hevi tulee... Kauhua jännitystä viitosel. Siis vanhan uunon muodoilla puut kaatuki vasemmalle. Häälato! oikealle ojaan ja kohti Kustaanmiekkaa...

    • Eputjaakimamaakuukiikaa

      Lähdemme luo tähtemme...

    • Huugoviitosenkeliakiakuu

      Vasurin etu ykkönen, puoleen hintaa noin, ja siitäkin 50% noin pois? Tähdenlennon tiellä...

    • Tiedäthänettäseonunelmaa

      Nyt on kyllä saundit. CD- levy tankavaarakuus ja Oo lähdimme tähtiin ja Eput. Alabasteri- saundit...

    • Aikakäyeesjapaikkaontuu

      326 ja viis, taidan tietää. Tietokonepelien ystävä sääsi jotain jostain. Erik Clapton ois niin ku Seppo Ilmarinen Kalevalassa. Vara viitonen ja poliisi?

    • Arkisetharrastuksetrööki

      Vanha Lapatossu viitonen, meni vielä läpi. Sitte jysähti. Limukaljaa hieman, mut Lena vaa halus mut Saksasta. On tää ihme menoo. riimukaljakakkonen. Oon jopa a- studiossa joskus Leif Sallmenin kanssa. Tunnen yhe pave, kai sukuu. Lefaa kuunnellaan, ei mua. Mut Lefa tuntee kaikki, en minä. Lenan ollaa täs maas telkus sitte. Ei tänä mut ens vuos ehkä. Lefa ja mää.

    • Rakaskultaseintäälläoon

      Poliittista satiiria viitosel, se on vanhaa lapatossua. Riimukaljakakkonen tuliki vastaan oikeen kävelytiellä esposa ja sitte Lena jopa ajatteli. Kuu kuu kuu, ja sitte mä sain lämpimän tunnesiteen häneen. Jopa viis euroo mul käteis huomist varten. Niin, me mennään jos Naimisiin. Savos tää on yhtä täysjärkinen tää juttu, ku mul ois vitonen huomista varten ja bönä asuis kuussa vuonna 2057? No, huumorii...

    • RampejaNaukkitoril

      Ihmeellinen saiturin pörssi. Brittileffa kai agentti juttu. Leffas kävin kattoo muutama vuos sitte. Mitä sitte?No, ei mitään. Jutut juttuja. Hovimestari ja sisäkkö ei mun juttu. Lena ois kai halunt sellaaset pialukset tai jotain. Mä en oikein ymmärrä Bönääkään...

    • Nojututjuttujaidäsollaan

      Maaninka savos niinku itä- savos ei länsi- savos. semmost.Länsi- savos, ties missä halutaan koira ja kissa, eli lämmin päiväja kuu ja juu, sillälailla täs huushollis eletään, et hovimestari ja sisäkkö...

    • ImatraSuomiFinlandE

      Niin, vanhaa sateliittii, eli Lena und Sattelite- song aus Germany. Euroviisuvoittaja. Imatra länsi- savoo lie?

    • HyvinmeneeSavobiit

      Vanha sateliitti on rinkeli, jonka ylä ja ala puolel on pallot. Vaikka moottoripyörän rangas. SAvon rangoonii, rankitupalaisen laulu, eli Rangaa, tszhaivi- poppii viisel ja Atlantiksen- disco.

    • MingKenraalisanokerran

      Savos ei oo paikoin, ku kaks ilman suuntaa, eli itäja länsi. Niin. kiitos ja näkemiin.

    • Hyvääperuskeittoo

      Leka 2, siis Leka kakkosta, ja täys uhopäälle. siis ed. vanhaa uunoo ja osa lapatossu viitosta ja siitä pala suomen maata. vanhaa Atlantiksen soopaa teoria pitää sisällään seuraavia asia, vain pohdintaa, myös heikkohermoisille, eli koneet voi pettää... Yksi suunnitelma oli 100 kilometriin rakentaa kraaterihallit esim. madagasgarille. siellä maan alla ois tuohunnu yli- ihmiset. esim. mysliä, kissantassua ja... niin vanha viitonen lapatossusta. Uunossa se on sisälmyksiä ilman suolaa- tarina. tolvanat ovat ihmisiä, hiiret syödään eka. Krokotiilin perusmeno, vaikkapa Lena- tähti jos ois narahtanu ville vanhaa ja kuuhun, niin hän ois voinu jatkaa menoo, koska kun kerran on myyny sielunsa itse pirulle, niin perusmeno ei kiinnosta lain. Juhani Aho, Yksin- kirja, ei aapinen.

    • Kauniitasanojanäkemiin

      Kaikki päättyy aikanaan, eli Eervarldin tarina. Keski- Suomessa pariskunta AEU keksivät 1600- luvulla ruotti- sodis oikeusjärjestelmät. Nyt mä lopetan. AEU pariskunta noin 200 keksintöluonnosta loihti, pääsivät Suomeen, oikeen halusivat. Jos päädyn oikeuteen GGG- linja, tän pariskunnan yksi oikeusjärjestelmä, niin tää GGG- linja tekee kaikista Kokaiini- narttuja. Ei minusta. Hullut hulluja, mut tää pariskunta voi tulla hulluks en minä. Mä oon savolainen, LahtiPenakuutonen, olen kuunsisässä muuten, en jomalassa... niin pariskunta ei savolainen...

    • RauhanmerkkiFoinikia

      Rauhaisaa iltaa, Barbu, Barbu, Barbu.Lekarysäpysyypaikallaan. Vanhaa Uunoo mun mielestä? Edelleen. Eilisestä?

    • KyseinenHerraHuujakuu

      Rauhanmerkki Foinikia voi olla sulka. Ja sulan voi aukasta. n. 300 000 v. sitte jutun mukaan avasin ahdinvaltakunnassa näyttelyn.. mut sinne tuotiin sulka. sitä siellä setvittiin hetki. Esimerkiksi rauhan ja sodan voimat. N. 500 000 vuotta sitte tuotiin maailmaan sodan voimat. Vain ehkä, mutta poliisit poliiseja, Armeija luotiin sanana kai siksi, että Bönä vois häipyy kaljatähdistöön, mut mitä tätä jauhaa, vastapuoli luotiin. Vihollinen esimerkiksi joka pitää tuhota ja jauhaa mullaks kullan. Solubörssi vain pohdintaa siitä miten siivilöidä lisää tekemättä mitään...

    • Näkkäriläpinäkyvääoli

      Olla hallinnon vieraana mutta ei taivaassa. Valot saadaan kyllä näkyviin laite. Tääl on keväällä käytetty jotain laitetta, tässä maassa, jonka takii mulla nyt rahat loppu. Sillä laitteella näki ihmiset ilman vaatteita. Uutta tekniikkaa. Alko loppuu rahat- näytelmä vain minulta alko. En tehnyt mitään kummoista. Jengi kuvas parhaat vartalot kaupoissa ja huoltamoilla. Samaa soopaa ollu, mut viikko sitte sunnuntaina loppu meno. Miten, en tiedä. Tää laite nosti sähköarvoja ja ties mitä. Logiikan kaavalla kuusi: Kasi viis kuus ylä ala vii. Seiska ja palovuo, Ramina- tangoo.

    • Hyvinmeneeitäsavo

      Hallinto ei lähe kadulle. Mozart- säveltäjä lähti ja löysi jutun mukaan kaatiksen, Alvan- lähde nimeltään. Hän soitti yhtä ovee vienosti. Se vanha talon ovi oli kallellaan kaatiksen reunal. Kake Pertza kuus, ja tuki luus ovi lento kone oli mun zone. aeuttakkee Lena paa kii mun harjaa.

    • LaitteetAtlantiksella

      Minä olen vilijonkka tyylinen kansalainen. Herään yöllä leipomaan tai vaan olemaan. Minun kasvimieltymys on belargonia ja honia leipomoon pääsee avaimella kuus. Näin näitä noukittiin, en olt ainoo, vallan hainoo. High noon leffa, ja musketti piippu tulee ylhäältä. Olla hevosten välissä ja palvella upseereja ruottin. Ampu tulee Kakkaan, lentävät suomalaiset. Suomalaiset saivat päättä... Liian raaka juttu. Jengiltä lähtee taju kun aletaan olla jutussa jossa raakuus on korvattu pehmyt tossulla korvalehden taa. Hopea lankaa siinä jutussa otetaan jo pois ja hänet annetaan niin sähkön mahdille. Bseiska8kuusYläKirra. Nam, otetaan aivot...

    • MereneläviäAmeebasilli

      Vanha Bertta tule luokseni. ruottalaaset osaavat yhtä ja toista. Käskykirje kolmonen, ei savo. Niin, pohjanmaa huomenna verivirtaa. Jengin pitäis tehä itsari, uudet kanukit tulee. siis uudet kansalaiset. Bertta kysyy vain ruotsiksi päivää. Huomenna ei olisi ruottalaisia ruottis. Uudet kansalaiset ulkomailta. Vaikkamustii. Rottakuutonen, atlantiksen lievästi sanoen massiivinen laser- tykistö toimii koodilla Kiuas avaa halot auki. Saatte kenraali- passin. Voitte ampuu laaserilla...

    • UpeetmaisematLimahl

      Yyrvaldin keihäs-salot kuutosel. Nakupannu oli uskovainen ja toivo itelleen puolisoa. Paikallinen Landrut kihosi tunteet hänen ilmoille. Nakupannu ei välittänyt itsestään, sota on sotaa. Kaunis on kaipuun hetki. Yyrvald joi ja lihos. Päivä päivältä- tarina. Iso- limppu Y ei tajunnu mitään ja nakupannu katteli ja kuunteli paikallisten naisten supatuksia sotatauolla. Niin, mitä siinä sitte. Edes takasi kävelyä. Etulinjaan taistelee ja kun taistelu ohi takas takalinjaan sotatauolle. Hehtaarineliöllä sai seistä jos halus jutella paikallisten kaa. Nakupannu lepuutti aivoja, että pysy yleensä kauniisti sanottuna pysytyssä maan. Semmost.

    • Vilijonkkaantaaluovuuden

      te olette ihmisiä, Viljonkka ja vanhaa Sateliittiä savon malliin. Maatuskala, kala kukko kissa viinikirahvi sää... Tule takaisin raukkaue, kurruue ja valmisruokien maailmaan. Sinä siitake- Joe, unelmieni raukeue ja jonku hornan kuudentoista mielestä me ollaan ed. ihmisii, jos kaikki olisivat hiljaa ja tekisivät ristisanansa annettujen ohjeiden mukaan. Vanhaa Permistä, laatikolla, ei- päähän vaan , vilijonkka antaa kaiken raueta, että aamun säteet nousisivat laakson ylle. Olet kuu, uu uuu a uuu. ja maa...

    • Käpylenssoppapadal

      Se tuli aina 7- linjalta. buumanin kuutosta kaikki, ties mitä lie 70- luvulla jorissu kaupoissa kokoperheen huumoria? 8- linja taiteen ja musiikin kans ollu tekemisissä. Mitä sitte? 9- linja sarjakuvapiirtäjiä vain ja ainoastaan, en tiedä mikä huumori pyrämidi huijaus ja sekin kokoperheen huumorilla takaisin päinmäkeen. Tzumbajengi nelos- tai vitos linjaa, jäivät kai jonku jyrän alle n. 10 v. sitte. Ja se jyrä mun mielestä oli 3- maailmansota. Edgar Caycen lukemukset ja omii pohdintoja, jopa hereillä. Bönän kaa uniseikkailu Espal? Limppu, minä, Bönä lähettii kai muodolla? 999 ja 5267890 ja limppu oli kotka, isosellanen niinku kuskija linkku...

    • Vaatteidenpesukonejasähk

      6- linjalla kaik suunnitelmat mitä ol. Kissantassu otsassa lepopäivänkunniaksi- osa tarkoittaa ihmistä omana ittenään, ei pikkukisu pentujen karvapallero pyörimistä....

    • Sekavajuttumutsellai

      Rauennut kesän helle. ties mitä tarkoittaa rauennut kesän helle. Nyt on kesä, ja joku voi olla samaa mieltä. Meno ollu mitä ollu. Vanhaa Uunoo edelleen. Tässä sitä ollaan. Ei jutut liiku mihinkään. mitä sitte? No, Norjassa kerran ollu sama tilanne, juttu 587 ja kuu kuu kuu, he aloittivat Mango Tringaali- juhlat, mut koko kaupunki palo poroks. Aamulla unohtivat koko jutun ketkä selvisivät. Siitä sanonta tyhjän nauraja. Oikein lakkoilivat Hannooferissa ettei tulis takas...

    • Lankituvallisenlaulu

      Taas kaatu kerran kaikki. Älypuhelimet aktivoi buumannin. Jengi rallattelee rutiinilla. Tietynjutun mukaan Yks Lena Saksasta ei osannu niinku sisäistää lukemaansa, mut nyt osaa. Unhohti mut tänäänki, mut treenaa jo huolella. En minäkään osaa jotain. Osaan lukee ja laskee, jopa kirjoittaa tekstiä, mut Lena ei osannu mitään näistä. Luki ns. vihjeitä, kun oli hereillä. Unessa kai treenas esityksiä, biisejä.....

    • JotainfilosofejameneeTV

      Soitan kitaraa oikealta ja vasemmalta. Siinä syy kirjoitteluuni. Mitäpä täs Raskasta jouluu! Yeah, tai jotain, jonku mösu laulaa taas, melkein kaatu koko XP- ohjelmani tai jotain. Kiitän, olen norsu, vain norsu, ei kotka lisää. Hoodee- mies sai mun kotkan, ties mite, vika on et, mun tuleva vaimoni osaa lukee, ei tarte mennä Buumannia tapaa. Tiiliskivi- kirjailijoista oisin tarinoinu. Jengi kulkee pystymettään viitosel. Kiitos.

    • ViimesinarvioonjapysyyL

      Lähdemme luo tähtemme... Eput. Mitä täs nyt viimesin Uuno- versio on että 827 ja kuu onkin kiinnostava Joukahainen, eli kalanaivot. Lena- tähti Saksasta, mutta hetki pyörä joku visio tulevasta? Niin, se visio jäi auki. 866 ja bingoviitosta, levä kuu kalle kakkosta ja eteen, niin minä vain yksi muista tässä muas, Kalevala elvytettiin tunnelmiin perinnemenoin?

    • Imatramyöskarjalaispitäj

      Afroditeenkutsu ohjelma. Mitä teille kuuluu? Kuka olet? Mä oon Ranna, aina valmis pakastemainos. Rubiiniotsaan ja menoks. Teräsvuori kattokruunu, pakolaiset kultaharkkoi...

    • Tiesmitäkuhapohi

      No, nyton kartal ilmennä Lena tähtölääne ja häe suk tarina. Aikapaljon tän maan asukkaista ois niinku atlantikselta kotosin, eli Hanhimettää. Heillä vain yksimielisiä päätöksiä. Suomi on runoilijan kuusta. Ruotti horna viitonen, joku thor- miekat ojoon...

    • EijaksaEipystyEitiedä

      Kaik on mänt päin mettää. Rannan päivät ei keitäkkään. Ultra Vision suomennos Esperantosta lie, Minä ja Saksalaistähti imelä sellainen ja Sirius, pölykapselit ja Cassiopeija...

    • Tiesmitätiesmillo

      Sä olet minun namusia rivi, imelä kivi. Juice, Mikko Alatalo... Stay wiht me und Lena, nice song... Youtube. Mut muistot luo aukeen. Hiljasuue raukeen. Mähönen ja joku paikallinen kuuluisuus. Hyvät Otsoonius- hapekkaat täälllä Espoossa...

    • LenaMangoJokinen

      Ranna Joukahainen, Kalevalasta. Kake Piiroinen Väiski asu vapaa väiski kuu kalle vantaa kuin minä tai ei otetaan tuas me ola me...

    • Enmuistabiisinnimee

      LenaMangoJokinen on Lyypekistä. Samuli Edelmann ja kappale, monta kylmää pitkää lyypekis....

    • Saatanollaväärässä

      Vapaus luo onnen, vain kun sovitaan. tai tuuli on mennyt, minä en. Niin Atlantis jengin juttui täs muas. Annetaan heille tilaa ja luodaan heille kodikkaat oltavat. Koko Lohja suunnilleen...

    • Nytjännitäämitätapahtuu

      Lopetus on alku. Savon juttui. Pälkäneen tieltä. Ainoo fiksu juttu sieltä tai täältä.

    • Vanhaasateliittiänamitut

      Branki, Branki, Branki eli Vanha kunnon Siwa, Visnu ja Krishna. Eli kake tango kuus ja Vanhaan Uunoon loppu...

    • LenahuokuurauhaaJannaei

      Carillon viimenen vapaa, sahtikeittoo naukkaan ilman sakkaa. Keppanaa ja kesää. Niin. Eloise- kappale tai jotain nyt vanhassa uunossa. mulle ABC- bändi briteist ja kappale When 2 tribes.... viimekesän jossain ohjelmassa oliks siinä Power of loveki? ihan videona... no, tällai...

    • Withthepower

      Hendrixin Power of love oli jotain ties mitä, mut tai olla Message of love, mut mun oma on V8 ja otetaan Amerikan tyyliin rennosti Wiht power of love, everything is possible... jotain tähän suuntaan sanat Band of gypsys- bändin yksi biisi, mut Billy Cox bassos soittaa kristallinkirkasta ja Janna voi olla myös Usas tai myös täällä. Hirmu soolo alkaa....

    • KallioitaparturoituLenat

      Tears in my eyes, Jimi Hendrix. No need to cry, Black? Mitä sitte? Ei mitään, mut pedaalit vietiin multa eilen, mulla ei ole nyt oikein asemointi tunnelmia. Kaikki päätty onnellisesti. Lena osaa lukee. Alppi torni laulaa kuutosel ainaki 100 vuotta. Torni ei ole tiilistä rakennettu, vaan Sveitsin Sampo. Jossain laaksossa siel ulvahtelee. Siis vaikka Sveitsi uppoi mereen tai järveen tai jokeen...

    • TiukkaohjelmaIntiasta

      Niin, vanhaa Gebnekaista, mutta mitä täs, olen Uuno. Mulle jäi ventti viitonen ja Avion- onni, tee niinku teet muksun Mathilda Lyybeg Rangoon Albioon Kölninvesi... Sirius ja Cassiopeija ja kaleidoskooppi- muksu on jo hieman omanlainen pohdinta. En kerää enään kapyjä- leevi und leavings ja operettiparodia, savo myytiin liian halvalla...

    • Parikirppuuovella

      Lena unohti mut taas. Romanipitu tulee soittaa kitaraa ja vaatii Timantteja ja... Kasi kuus Kasi kuus ja ralla laulaa: Piip minnuu piip, ku se piip ääliö meni myymään maansa ja sukunsa. päädyn holhoukseen syksyl jos tää meno jatkuu näin. Korpit tuonpuoleises jauhaa sielunkullan eetteriravinnoks. Yhteiskuntatukee minua, mutta holhouspaperia en allekirjoita. Siis uloskämpästä ja kadulle, mutta vasta syyskuussa, ja näin on näreet. Ystävät auttakaa elokuussa...

    • rampejanaukkisnaurut

      No kiva. Buumanni laulo, että Lena muistiki mut taas. Just another manic monday? bananarama? bändi. Yes ja aa. Voi olla kivaa. Lähetää jenkkeihi! Heinäkuus, vara joukahainen, alaston mies tampereella mun vakiopassin kun vain meen naimisiin. Ei koske häntä. Uuno viita ja lupasakkaat...

    • Nythällevarmaanselvis

      Lööpit lööppejä. Pitsaa ja kaljaa, lapsille simaa tai limuu. Minä olen Jordan viisi, en kyöpeli kuusi. Maailma on vaaroja täynnä, myös nukkuville sieluille. Hieman sekava juttu. Laps Suomen, allös koskaan.. Niin, mitä? Heitä kirvestä kaivoon. Sinead O Conner vain kai nuorten ja lasten puolesta Venäjäl meni tutkii minne katoo...

    • Entiedäenoleennustajalal

      No, nyt selkenee Alapeilta... En muista, muisti menee täs, mut se siitä. Romantti muksu merkki lähti itä- Savosta lie berliiniin ja kaik on kuu kaa ja vii. Vuu vuu, hauva patterit ei laua, tai mistä sitä tietää, meno on mitä on mut nyt on rauhallista. Mut voidaan jopa rengastaa, ja mun siviilisääty voi muuttuu naimattomasta josku muuks ku ääliö viitonen ja Albioon tanhua diseen ja sellai...

    • NovoihansitäkokeillaLent

      827 ja rallaa, niin pohdintoja. Hyvät pirskeet, olen vapaa- onkimaan suolampi katottu. Lena on Lena, unohti mut taas, mut vitosen Lapatossu kertokoon kaeken. Lähetään kiertää Jenkkei, ja istutaan ja pohditaan. Kaikki kuten edellisessä tai jossain, mut mut unohetaan ei Bönää.

    • Sainrauhajalevonjautsjok

      No Lena muisti mut taas, miten en tiedä. Mitä tätä jauhaa, elämä heittää, miten heittää. Unelmia haaveita. Eino Leino Mua pelottaa, nämä ihmiseet, nämä kaatseheet...

    • Kuloalatammijaviitonen

      En palaa, en löydä tietä, on elämä kuin vaivaisen tietä. Seuraava inkarnaationi olisikin ollut pöllimetsä kuutonen. Indoneesiassa, leppäkehää ympyrällä. Rälläkake pronssi make ja kuu. Hieman hohtoa ja lisää hohtoa, ei keppiä ja porkkanaa vaan upeeta discoilua ja jameja, mut kaik on mänt ja rajantaa tuo polkkaa, mun napaa ei olekaan, vanhoja tzsoukkeja...

    • Tuonmaljanjuon

      Elämän joki- sarjaa välillä. Nämä ovat siis juttuja. Esim. lotto- voiton jälkeen autokauppaan, uusi auto ja mikit kaakkoon. Leonardo da vintsin kuu kaa kii vain juttu. saatoin latkia menee sen ite...

    • Enolekäyny

      Mutta jutut unohtuu. Puheet puheita. viralliset osuudet tie mitä. Mopokorjaajaks pääsee aina, jos ei ole paikallinen ja tulee kaukaa. Minä ja Espania- juttu sarja esim.

    • RokkiijaPoppii

      Mutta juttut juttuja. tietokoneet ovat osa jotain tiesmitä. Leoniittakset ja Bruno viitosen jutut ruokasampaa Da vintsi tai joku säätäjä maailmalta. Niin, hän. Juuri hän. Mutta avaruus ei hälle kummonen juttu. esim. Koo ylä virta kuu, Ramina mamu ilta tuuli läki lumi babu- juttu on jonku melkein venäläisen huumori jorinoita maailmalta. Ilmeisesti hallihee Suomen kielen. GRangi kuutonen hänen veto, Grangi Grangi 7 ei mun juttu, mut itä- Helsingistä.

    • EnsaanuLenaasiellä

      Neljän tasonristeys suma - juttu ei sano mitään mulle, mut Lenan ja mun on onnen peltihökkel Jaavan - saarel on suunnilema A65 nelja 2 ysi vii ja kuu tai kaa osassa jyrätty nyt motarille...

    • Mitätässävanhamies

      Nyt on juttu tasoil tää meno. Vanha Ruudolf- turre haua pyörähti, mut sillä ei välii, jengi vaa lihoo. Jaavan motarilta vähä sivuun ja peltihökkelit pystyy, ei onnaa ennää. Upeet Alppi- saundit Blaubunkt? Mutta, rentoo menoo nyt, voihan tää olla ennen katastrofii- tilanne, mut ite ihan peruskansalainen olen. Onnee Suomi. Pysyttiin maanpinnalla. Tiukkis tilanne oli. Niin, savon masikkaa jauhan, nami- pullaa pirpanoille, ite oon joonas- janne nyt. Makaaberi- turre haua mamu torilta itä- Helsingin etanoi, ei järki mut uudet aivot sain tai jotain. Lena antaa kai mulle sydän hierontaa, ties mitä seki. Upposin finaalissa vikaan kaarteeseen vanhahonda levis huumorilla teko taiteelliseen ylämäkisladiin, Sgeige voitti mut yhdellä levällä. Jumu sentään.

    • MetsänmerkkiTammikuu

      koitin vaihtaa kohtaloni seinäkelloon, mut kaikella rajansa.

    • Koetankäyttäytyyjaollara

      Vanha Jordan- tsoukki. Mul on nyt sydänkäpy. lämpimät tunteet tulevat koko ajan lähemmäks. Vanha juttu on, että vedä mopo perämettään ja syö sampi, rallikanki, eli huomenna löyät pipon päähäs tai jottoi, kannatta syödä kanit metäst, sota tulee kahe vue sisään, ja sue ei ees huoalita, olen vanha kommari jo valmiiks, älkää huutako, pelkää varjoaniki, vanha ruudolf- setä kyllä auttaa, me savolaiset ollaan vasemmalla aina, ei oo rahaa ja joku huutaa metäst mun nimee, hää o miun käpytikka6, rakkaue herra. Niin, Joosef- setä palvattu ankka sentään. Hörökuukalle jengi tahtoo mut. Hanhimettää, olen kohta telkkarissa...

    • Makaaberieiburleskiessar

      Kuu Kalle Minttu ja minä, makaaberi- make ollaan toosas joku vuos. En laula, ja oon muutenki hiljaa. en osaa saksaa, ja pääni täipää, eli kuulun Hullujen joukkoon numero 2. Jostain syystä tätäki Hullujen joukkoo numero 2 pitää toosas joskus vuosien pääst olla. Tarttevat lie suomentajan? Mäki oo ollu kansalainen joskus- juttu ei taida aueta ihan heti. Se on suora lähetys Suomesta, mut ite oon varmaan unohtanu nää kirjoitukset. Näitä kirjoituksia ei ohjelmassa pohdita, vaan jotain muuta. Suu antaa suuta- tilanne. Mutta asiaohjelma, joten näytän ja kuullosta ihan idiootilta. Telkka on telkka , ei sinne voi mennä jauhaa unohusta kuutosel pelkkää Lankii. Esim. en mä tiiä, mitä välii. Tämmöst tää o. Mul auto ja hyvin menee. Jee. sellai. Kiitos, seuraava...

    • Huolipainaavalvetilassa

      Afro viitonen ja alamäki tanhuu. Joo, mä teen niin, mut vasta huomenna, eli päivän päälle lepo- tilanne. Ei siinä mitään, länteen itään. vedetään huovat pään päälle ja huomenna sotaan- sanonta. Siis, ei sota ole alkamassa, mut vanhat lapikkaat jäi niin ku santaan, ei junan alle. riimuja joku jaksanut huoltamoilla toivoa tai jotain. Kaaos alkaa kolmosella, mun laulut ja kitaran soittot on niinku tahkottu, vanhaan tyyliin. Savotta kakkonen ja kolmonen jäi väliin. Urheilu ja hiihto. Urheilu urheilua, mut hiihto valkenee joskus, lie. Olen sampi naku kuus, ja edelleen televisio keikka tuloos.

    • Hirmutulosjaulos

      Niin monen kunto on ei vielä toivoa vaille. rättipoikki väsynyt, ja se on sika joka nyt luulee olevansa jotain muuta kuin Raminan tähti. vesileimaotsassa kulkee linja maan. Meitä tarkkaillaan. Leka 62 tyyliin, viikot meni, pulloissa sumeni. Laaser kerro totuus. Niin, jutut juttuja, mut mikäs tässä kuuluin tän maan laadukkaimpaan ryyppyjengiin jo yksi vuotiaana. Syy mikä lie. viipuri menetettiin ryypätessä...

    • PikkunirppalitminisivätÖ

      Jengii on vähän leikelty. Muakin oltais leikelty. Muumio bussi kyttäs mua 10 vuotta ja Shakaali ja tää yks Maria joku länsi- Saksa pimu retkahtivat kokakulttiin. Parii poliisi 6 kuukautta täs maas kidutettiin n. 2003 v. kokakultin puolesta hengiltä. Moottorisahalla puoliks sivulta. Puolitalttaa toiselle, mangnetotyyliin, cassiopeija seuraavaks eli minä. Giljotiinillä takaraivo auki, aivot saatto lapsiltaki muussuttaa jengin a- linja tällast: Nöö, nöö, huuda, hu, hu, hu, hyvää namiaivokasta, öö, miu, ja siu syö saatana kaik. Huudetaan ku hullut. Haaaaaaaaaaaaaaa

    • Taijurmunlauluakossua

      Samaa sopaa, mut taitaa olla lännen menoo. Neuvostocannibaalit söivät vain eläviä ilman huumeita. Splättäri leffat ehkä visioineet tulevaisuutta jota ei tullu. toivottavasti. Savo ois kaatunu 2 vuodessa. Ei Geopolitiikkaa..

    • Suolaaoisolluvielä

      Loppusavut, voin olla väärässä, mut toivottavasti ohi on. 57 maailiman sotaa listassa A. vikan jälkeen ois loppunu puukuitu ja puut. Kallioluodolla oisin imeny iguaanaa...

    • Mywayyouway

      Mooses Rangoon, empty bay Swiss- made. sirouy nine half ten. Song old, turn red to mango server over. ready huhu Lena. QAlfaBetaZEO3kaksi ala ylä jatko toive hurda Sambo quu vee duople of if Yeah, ready, und...

    • KivaLenamusimusimusi

      Tringa... Half over eli onnas Janna laulaa osgarbiobolyytiä eli otsozooni, viileys sielt ja täält. Q3 on laakso sveistsin.

    • enjuokahviaenääkoskaan

      Humina käy. Janna toimii. Sampo kai kalanruokana. Sellai. Viimesin on, että ties mitä. En päädy toosaan. En tee mitään. Janna ei kauravelliä. tupla kurko kirraan ja aamu birraan. Lena aamul lähtetti mulle kaulimen ja unohuksen. Mä oon nyt taas 827 ja sellai. Tai varattu nolla kuutonen Lenan vasuri, siis parisieluja ollaan. Ei pari sieluu taivasalta...

    • Kylmulkävituuri

      Sä kasvoit neito kaunehin Sveitsin laaksossa, Jannan laulu turvottaa, mut luo absorboituja frangaaleja. Ja alust, sä kasvoit jannan muukana, kuin kukka iloisin...

    • KukkaKukkaKukkaKukka

      Nyt on tiukkaa menoo. Rampe ja Naukkis naurut sallihu. Vanhaa Flamengoo voin lurautel, mut ei muuta lauluu tai kitarointii. Niin. Tuolit kaatuu muuten. Vanha Uuno. Lena voi mut unohtaa tai parantaa laulun nirvanasta...

    • Yönsilmässä

      Orangutangilla on siis riimutulkintaa ja pronssi - algairia. Joitkin naturdi ajatus, ,ut six metrii deeppii shittii niing. qyz 36 itäist ödeemaa pukaa. Mustalaispoika Hyryläs funtsii. Eikäkö moloo huuleen ja riimuu kaulaan ja ponytail persesilmään ja menox.

    • PöksytovatteryleeninamiY

      Seuraavaa kaatoo ei pitäis tulla. Jätkä dokaa täällä tälläses HOre- hauses, mitä helvetin ääliö sä luulet olevas. silloin Zirgonit lähettivät ö- sateen ja minun aivoistani vain puolet suli. Niin, Gali Gali guu. Halu, humus keitoo, eli Jönskin värinä kännykäs pelasti rangan eli syyskuun laulu lusi loppuun. Lena keittää nyt keittoo? Jaa, mut mä meen röksylöil.

    • Tuulentaikayövalovilja

      Hyvä huomio Hyrylä, mut puol tuntii aikaa: Jorma, Reino, Ylermi ja kalevi reiskaa etuseikaan vesterisen jaioilla. Kuu kiuru kymppi, Yhe vuoren vireessä pitäminen, no jaa Sirius- tohtorit, ties ketä, mutta tappi- B ja kultajoki kolmonen. Kenkä ylös, saapikas viitonen ja tuki alas. Otetaan kaek panostajanaamiainen, ja Tomin taika: Janna näytä raika, 967854321 ja Maa on niin kaunis- kappale, ylämaan- polkka, suokoon päivä kuun. Tää on paljon helpompaa...

    • Älymerkkilähtieilentaitä

      Älypuhelimien jotain osia en ymmärrä, edes vitosen jaoilla. Prossi- patsas on niinku timantti tai sen osa, pyörö keskus, Kale kuus tai jotain. Muuta hevonen ympyrään ja kaivo sakkaa kuutosel. Mut oisin voinu joutuu yhteiskunnan edessä ongelmiin, kun en oikein älypuhelimista välitä, ikää on jonku verran, anroidin tunnen, kaatuu aina, mut iphone- apple 3 tai 4 G älypuhelin ei sano mitään. Pöllitään heti, tai jos timppuu maahan voi hajota.

    • PistePolkkaKuus

      Kai Buuman toimii kai tervalla. Helsingissä Linnanmäen- huvipuistossa vuoristorata tervataan kai välillä. Terva on piikide- puhelin numero viisi. Jengii ei kiinnosta tällänen, mut täs leikis voit vetää mettää huolel. Metallien kans pitää jo varoo. Huonolaatuset metalli- seokset ei kiinnosta, ku Unto Hämäläistä ja Mikko Kivistä.

    • Mulonylöstalonrallijaral

      Mut tänään Kaljaa ja Sipsii. Pirkka keppanaa ja Pirkka sipsii. Olen onnellinen, sain pitää duunin. Sellai. Levee foiniikialainen, Pirkkoxy7 yms.... menivät jakeluu kyl omanlaisesti. Niin, tulihan siinä naurettuu, mut aikansa sitäki soopaa. Onni on lopun jako. Lena hiljaa, tai jotain, mut en vain ymmärrä, rajat on aika tiukkii. Puu pallo kutonen nyt, ja se ihan hiljaa. Janna rallaa kuutoselki. Tiukan miehen poppii.

    • Eisähkömoottorikelkka

      Kari Kuivalainen ja kappale En unta saa hetkeen seuraavaan... Sen biisiv taajuuden vielä muistin ja muistan. Alku kesä pallogrilli- sekoilu ja alko multaki unohtuu. Niin korkeelta lähti melkein biisi ku biisi. J. Karjalainen Mä meen- biisi en saa kuosiin enään mut voishan sitä kuunnella. Mut ku- juttu täpöil tai jotain, ku cd- levyt ois lähteny ni ois kuulunu kuomingtang jengiin. Ihan pihalla. Soitetaan tai kuunnellaan rokkii. Viime syksyn idea halkoa hiuksia cassiopeijan tyyliin ei ollu hullumpi. Kiertokanki ja 525 Esposa sano mulle kesäkuun alussa jotain.

    • Pohjattuleeruottist

      KukkaKukkaKukkaKukka... eli tahti viiskuus, Tzi, Tzi, Tzi, ja udelleen Vanhaa Flamengoo, mul on tänään tähtisädetikkupäivänä, mööses mähönen loihti tunnelman tai jotain ruottis, niin se siitä, mut semmost. niin siis kimara päivä tänään laatikko ruottiks me ola hyvä ulla. Kiva pulla. Hu, huu, finska jäveli, lenalle viestii, tai jotain, jee, jee und jee.

    • Jagbarafiksardehär

      Kiertokanki kuutonen, eli puupallo kuutosta tyylitellen muotoon: Mä ostin tänään Uuden Volvon ja heitin pölykapselit männikköön, se on elämä suoma huolto, mut ei anneta liikaa toimintaa. Jos mul ei ole grillii tai herkku silli, onhan Grillimaustetut- perunalastut tehty myös ruotalaiseen makuun. Nyt tulis kertosäe, mut lähen röökille. Joku mussutta ruottis samoi naksui ku mää. Jag häter Matti U2 gamla staden Stockholm åttaniio eller bara hur kan jag görä det eller den här...

    • Unohdusluopaineen

      Lena käytäniitä pedaleja. Tupliskäsijarru ja tiesmitä. elokuussa duuniin. Opin siellä uudestaan, volttikeiju- kakkosen, eli ylämäki jarrun. Kiitän.

    • Kirjoitarakkauskirje

      687 viitonen ja 827 ilman aivoja.

    • Hailakkaakuutosel

      525, loaded river, joku juttu Suomesta.

    • TiesmitätiesmissätiesM

      777, leave me or something... Hellanlettaa...

    • VoimatalkaapuhuuHUHU

      Kulkurin viitta on tien varressa. Ö ja A ja ö, eli sakkaa viitosel. En tiedä miksi. Ilta- Kiuru toi viestin ja semmost. Mitäpä tässä. Avaruue ehdoilla. en kehtaa kirjoitaa, ku luvalla. Samaa soopaa jauhaisin. Vinks vinks vihje on että tää käy päähän. Pari kaljaa, ja jotain pikaruokaa, mut on tunnelilato auki.

    • LenaonniinKarismaattineT

      Siul on syrän kultaa, ja mä oon hyttynen. tien varressa on multaa...

    • NicewordonlyKivasanovua

      Hold on my fame- tell me bell. Jorma! Miksi Babu nukkuu? ...

    • YBYBYeahIcanseeyourid

      ed. oli 385 seiska jaolla. Kuutangoo. rallaa Swedenin mukaan.

    • YörokkiikuutoselMehimaas

      Mike Oldfield, Moonlight shadow. my naame , old road.

    • Mäsynnyinmaahanentaiv

      Kaek on kurjuutta. Kurjuue ehdoilla. Kerää roinas ja tee niinku hyvä on. Rakas, vihdoinkin on aikaa sanoa näkemiin. Kärrynpyörä, old road on loppu, en tiedä miksi. On tässä puupallo kutonen, duunarien arki.

    • Longtimenosee

      Kirjoitan ensimmäiset sanat. Olen lihonu, lähen koht röökille, mut mukavan rauhallista. Saana- tunturi ei liiku enään. Olen rauhallinen, mut leka viitosen ralli käy päähän. Yks suklaan ja maitolasin lempi- mainos. Bay city rollers ja kerää piip pää täytee... siis Aadam B ja kuu.. siis olkaa hiljaa.. siis vain mietin Bye bye ba...

    • KultanionleijonaMähaluun

      Mulon hyvä tunne. Mr. Näekkälävaera, puolla, eli pehmee ääni.

    • KepahörppypäälläTZägä

      Toinen ässä: Mr. Näekkäläävaara: How. Seesamitestrasse, Tuo mulle uus auto ja olla kavereit. Maakuntakäräjät, hölpölässä, tiina tuu tänne, mul on tiinatuu tänne. Jambo machine, astronault moon, ja tiina tuu tänne. Marsu sano mulle...

    • Kuinkalöytäisintuonmaan

      Tunga tungaa ja vuolet on lungaa. G- oppositio Ä ja ö- linjat kabu kabu. Niin, rakkaani, vuodet ovat menneet. Pois astiat käy. Ovat käyneet ennenki, mut vain kunnon cherry- naukku make astia Pena hoivaa juonnon tai puollon. tää on ihan roskaa on perusluonnehdinta. Kauheita soopaa viitosel sama savoks.

    • Viljontangooseuraavakska

      Vanhaa Rosvo Roopee. Unohtivat kai original kakskätiset.

    • MulonPekkavainaanMamuM

      Olvin ykkösolutta puol litraa. 2, 7 volttista Egri Pigaveeriä eli Rampi Naku Kuus. Ja sillai. Ostan mopedin, tuulien alla seilaavan, kuun ylle, kirjoitan mulle kirjetangon: Vanha viini on tulista. YÖ kaipaa lasillista, jota ole ei lain, sinkku olen vain. Sä kuulut historiaan... kertosäe...

    • KaipaavaPersoonallisuus

      Kolmivuotiaana olen kerran ollut. Mut on mitä on. Tuu Tuu ja Tii. Luottamusta...

    • NiinMyösminunKyllä

      Mä vajoan... aamuyön viileys. Vili JOnkka, Esim. Vili Vesterinen ja korsussa raikaa. Tunnen lapsuue albaa... No, huumorii. Buumanni laulaa kummia, minä ja neiti- x, badovan herttuatar, herkku joku senjoriitta, kaipauksen lähteillä, niin on lähettänyt jotain ja sitte sitä tätä ja tota. Eli abc ja lisuke d, eli eli. Veli vainaa on lainaa, niin vanha sanota Kurppa- joelta...

    • Vähänomanlaistalopputuli

      Puupallo kutonen. Siis sormi korvaan, ja sitten suhisee, mut niin olen perus- hiiri. En päädy toosan. Kaljan juonti loppuu. Röökiä saan polttaa. Avio- onni, ei lehmä. Puoliso onnelinen, kun en juokahvia. Pahvipaavo on mun nimi nyt. eli 827 ja pahvipaavo. Olen savolainen syntyjään, siis isän puolelta. Ja sellai. Unta kaaliin, valmiiseen maaliin...

    • TääonnytviimesinversioA

      Niin, viinapiru ei koskenut minua. Vei ketä vaan, mut ei minua. Jonain päivänä saatan olla toosassa, juttelemassa alkoholin käytöstä. Pari vuotta noin. Puolisoni Ynghil..., pilkku Kaken- pesula ei ole kai kyseessä. Malmsteen Y. ja kitara ei mun juttu. Niin.

    • Kaipaansuaenäännoin2

      Viimesin versio, en päädy televisioon. Saan jopa olutta. Ja hän on simaa. Hailakka kolmosta, eli puupallo kymppii. Se on alin taso nyt, uskoo, ken uskoo. Barbie istu vieressäni. Ja sellai, taivaassa nukuttiin päivät ja istuttiin yöt? Lapis Lazuli mun veto maaliin. Uppos ja menoks. En minä ja muut hyttyset vua muut.

    • Näinmeneeaurinkoalas

      Kaipaan lyömäsoitin Aleksanteri runous? Rakkaani? Niin, saattaa olla päivän Buuman Kai- tyylistä menoo. Parisataa rallaa, kymppialin. Hiljasta on. Kaipaan vettä tyynylleni, eli lähen röökil. 20 E ja limukaljaa lisää, tän päivän vedän pöntöstä alas, sisarrakkaus luo linja viitosen, leppä riu-ut ojossa leka kuutoseen...

    • PiirpaukekappaleKonevits

      Vanhaa Kari Suomalaista. Tilanne on mikä on. Ei niinku kerro mitään, tai avaa avauksia. Mitä tässä suunnittelee, kun on niin rauhallista. Mene poju töihin ja lopeta julkinen valitus. Ittesä häpäsemisestä ja tyhjän nauramisesta on satuja paljon tässä maassa. Viimesin on, että meidän päistämme on tehku kuvahavainto- tekniikalla, ties mitä, valmius kartoitus. En tiedä mitä tarkoittaa, mutta Homot ja heterot ovat nyt ihmisiä. Nautin arjesta, kaikesta huolimatta. Ranna Joukahainen jäi historiaan. Joko olen ollut tai en, siis limukaljottelu jatkuu...

    • Rakastanvainryyppämistä

      Sarja huonoja havaintoja. Elo- syys? , joskus silloin vuonna 2013 istuin junaan, lähi junaan... Mut Euroopassa, ei koske savolaisii, lorvikatarria vaikea huomata... kaikki tuonpuoleisesta aivopestiin vähintään kahteen kertaa. 1930- luvulla sähköverkko oli laittamalla laitettu liian lujalle. silloin vain yhteen kertaa aivopesu. 2005 joku rakennuspiirtäjä? vuodessa suunnitteli Tupla kirraan ja raa astan. Roinaa tuuttiin teoria. Barbala- tähti suunnistaa myös kirrassa...

    • Samaarataaoltaismenty

      Tuoreus tarkoittaa, että peltipurkitetut kansalaiset keskustelevat vain itsensä kanssa. vaikee oppiimitään, jos kukaan ei sano mitään. Sama se, mut hiemanomanlaista. Teräs vaippa luodit joku ties ruottisa olevan. Niitä tässä nyt keräilty. Joku kai levitelly tähäki muaha niin. Tietyssä mielessä onttoja. Sähkö kerääntyy kai lentoradan aikana. Olette pidätetty- teoria. Kirjoitamme pidätysmääräyksiä. Sinä olet hullu. Seuraava...

    • TangoKarviatarkoittaaJuu

      Rakkauden teoria xyz ja ä. eli mää ja hää ja Tango- Karvia, Mikael Jenytin? Televisio toimittaja 80- luvulta, edusti jo seuraavaa ns. noin 50 vuotta, eli rentoo menoo, mun makuun...

    • LähdenröökilleZeus

      Mää, Hää ja juusto. Hä, häh, hää. Häpeäpaalu, tukis suus. Hopeapaalu, mennään ns. tuoreustangoon ja löydetään pesä. Nyt on kesä.

    • JamaahuokaaKaleJaKake

      Sokeroitu munkki ja kesä. Vanha Ming- linja laulaa kanavalla 11. Se käy päähän, ei voi mitään, ehkä vain tänään. Kaikki nipussa 10- linjalla, ketä sielläki lie on, mut 827 vihjaa napakymppiin raskaasti. Huumoria, oikeudessa sanoisin olevani ihminen. Hullut asuu jo muutenki kuussa. Televisio syö järjen- juttu esim. Oikeus on ruokaa...

    • JajotainCsarjaakuutosel

      Vaadimme oikeutta. Olen työtön. Minulla ei ole vaippoja. En käytä luottokorttia, se pelasti minut kerran. Syön vain leipää. Yhteiskunta tukee. Olimmme matkalla laaksoon, mut sitte yks täti yllätti mut. Kuule Jirni, muu maa mii. Malimu! Ainiinku, yhteislähdöt on kielletty vai? NO, Marry Me, Matti! Ainiiku, et mun pitäis kävellä taas kadunvartta ja toivoo parasta? No, I want you, honey! Ainiiku, et mun pitäis säädyllisesti takapuoli edellä nousta puuhun?!? Mahti häät, ja yks viini resepti, atletti ja kotletti- juttu esim. Mä oon Lenan kotletti nyt, ja ...

    • Laivatennenpuuta

      Ei oo luottokorttii, niin eli sivustat auki, ja selusta tuki uupuu. Juttu: Laskemme vesille tämän...

    • Antiikintarinoita

      Rauha luo onnen. Edgar Caycen lukemukset. Miksi emme pääse perille? On yö ja olisi hyvä levätä. Katsokaa kuusi, kuuset ovat rauhallisia. Jossaine ne aina möllöttävät. Möllin keino, pisara vaa, lurahtaa...

    • Envaavulovee

      Vanha Yrhillin merkki, satasella ojaa. semmost...

    • Lakumediasaksasjauhaa

      Näytelmä luonnos muuttu. Tuula Amberla, Lululla oli toinen mieli, asema- tunnelin oven pieli... Niin, Assalt, assan vessan kassa, Helsingin rautatie- asema? Nyt on on. On on ja on. Kiva on. Eli kalteri- rokkii ja vaikkapa Juice, En iloista itke, en surusta itke jos itken niin itken muuten...

    • Sielolimuutamakirva

      Saan kaiken, jos vastaan A. Hirmu myrkky huume ollu saatavil. Kauheutta vaa,noin 20 vuotta, se siitä. raksalla olleena, ei vuorivillaa, mut ei kaukana ollu. Lateksi Penan humppaa savos. Kerran juhlittu jo.

    • Vaihtaisinsänkyä

      Mutta yön viitta on heleä. Voi ostaa yön mut ei päivää. Kuparin katoamiset jotenki liittyny tähän ns. viimesimpää levään. Kilo kauha kuutonen olen minä. Maa o myyny mimas. Midas- häät ohi, Midas- cultti tuli. Fire of love over, Hell fire here, not my idea.

    • Myösminullelevääpeffaan

      Niitä on vain kupattu, jotka eivät osanneet lukee tai laskee. Miten, en tiedä, mut ei heitä kupattuja niin kauheesti ole ollu. savossa kaikki osaa, edelleen, mut raha on rahaa- juttu kertoo kaiken.

    • Kaikkijatkuukutenennenki

      Annan kaiken , jos tiedän vastauksen. Vastaus on myysielus ja pielus. Yöllä prostitoi, myy vartaloo, päivällä tee töitä esim. Saat oppii sisäistää eli ymmärrät jotain. Ai, niinkö, no tää on kumma juttu. Saaks mä aivot, et saa, mut Eräs tulee hakee aina sua kotiinsa. Saat Armfeltin taikasapelia, eli oot rauhallinen, pikku hiirulainen. ( kohta koittaa maksun aika) ja se siitä.

    • Antaudusikapäivästatoise

      osa jengistä ollu käytännnössä umpihulluja. Kayttäny tätä huumetta. Umipäiväkirjat ja Edgar Caycen lukemukset. Voin olla väärässäkin. Kolmosen lähöillä paljastuu kaikki, ihan kaikki. Ku on kolmevuotiaan tasolla, huomaa, et unet ovat täysin käsittämättömiä. Savon lullaa tai lallaa, eli sota tulossa ei huomenna, vaan eilen mut merkattiin etu viitoseen. Eli mun soldaatti tanssi ois piättyny milloin lie, mut se siitä. Rahat meni, sielu jäi.

    • Odotavähänonkesähyvä

      Huominen luo varjon alleen ei ylleen. Huomenna upee päivä. Bronto järveltä, ei kartoissa, suapuu kuu latoon. Mäki haluun- tilanne. G- virta luo alleen sammakoita. Punapupu on jänö. Svantte haluu, kuu on hiljainen huomenna. Niin. Papuu, tuu tänne. Jänöt ei syö hiirulaisia. Mun on joku ties kuka...

    • viimesinmerkkipaavoonnol

      Elonlasku oppi, eli tankavaaran takana , oikeel tai jotain, on keittiö jollakulla ja siellä keittiössä voi ysi- vasaralla takoo rikki kaikki sanonat täs muas. Siellä se on keittiön nurkassa. Vain paistuneet silakat maistuvat hyvälle- sanonta. Mitä sitte? Ylämäki jarru. Pedali- viitonen. Jostain syystä kaikki pikku pedalit onkin jäljellä. Vanha tarina ylämäestä, mut jätin röökin käytännössä, lihon lisää. Suopukkiviitonen, mun oma jakoavain löyty taas, kiva kiva. Tähteet ovat tehty syötäviks- sanonta nuijasodasta. Niin, se siitä. Ysi kirra kolmonen, tupla käsijarrut, ties mitä, mut varmaan ennakointia.

    • Olenkäynytjossaintiesmis

      Tupla neloset toimii taas. Kädet eteen, etu ja keskisormi. Vanha Liipasin Pena. Tupla putken ysijaolla. Ventti raikaa. 21- etusormessa. 64?- keskisormessa, Konnan putki kahdelle. 1000 heppanen lada viisatanen. Mitä sitte? Vanha Origami juttu kesälahdelta, maalataan heppa mustaks, satula punaseks ja lähetään savoon maalaamaan upee Metso- taulu...

    • Puupalloesittely345

      Ming- viitonen. Kolmosen puupallo vähän samanlaista. kymppi revohkaa... Nelosen puupallo, Ming- neljä, vasen kämmen rintalastalle. Mitä sitte? Vanha rullaräikkä tai jotain, joka neljäs reikä kii. Joku kuun pinta luku. kellotaulu pyöris, quatri- oppii kälviältä. nelja 25 on yhteensä yksi, eli ei tarte tehä mitään, ku kukaan ei muista mitään. Hormusinsalmi? Se siitä.

    • Tylsätonterätylämäes

      Voi Hordonkkala sentään! Miu oma kissa, saiturinpörssi, siinä kai huominen kuolankalle ja miu vappaus.

    • 8linjalepposast9eileppos

      6 7 8 9 mingit ovat mulle Vili Vesterinen ja Jori Malmsten. Muista aina liikenteessä, Malmsten liikennevalistus lapsille. Soas kukka kuutonen. Päivän ralli, jotain ties mitä. Ylä kirra kolmoseen, polult vähän oikeelle, siinä kuollu piste. Kukaan täys järkinen ei mene karhun kitaan, ties mitä. Mut puupallo kuutosta, ei karhua kaadeta nyrkillä. Täysjärkisyys. siis 7- seiska linjaa, sama mikä kieli, englanti tai suomi.

    • Ylämäessäjäähdytinrik2ke

      Seiska ming- temppelin kutsua en ole kuullut. Onnellinen avioliitto, Esim.. Puupalloseiska ei sano mitään. Puolison kutsu- juttu ei sano mitään.

    • viljontangoo

      Soitan vanhan maalais tangon. Setä ampu sian. Kana paistettiin. Uimaranta poltettiin. Vasta rannalta liekehti pää- talo. Heittelivät lautoja järveen ja huusivat meille säädyttömyyksiä. Ammuimme Lehmän ja sytytimme metsät tuleen. Hevonen järveen ja huutelimme vastarannalle säädyttömyyksiä. Tulkaa hakee sisälmykset tai hevonen hukkuu! Te ootte naapurin Jorman jälkeen suurin ääliö pariskunta tälläjärvellä. Nuorgam- heppamme kelluu kolmella ja neljällä puupallolla. Huuhotaan vanhat hiertämät pois ja lähtetään kaljalle kylill...

    • Wellingtoninveljeksetli2

      Naapuris anto persettä sun mutsille, kun mä lusin linnassa. Vanha Lehmä- juttu. Koopeeta lautakasaan, lastut lentää. Nää hullu jussit ei ois kestäny nähdä rynnäkkökyvääri ammuntaa lautapinoon, koska savossa halittiin kaatuneita puita. Jokaisella oma.

    • VuodetvieriivasemmalleRÖ

      Lastut lentää, helvetin palaa. Siis helvetti ois palanu. Joku mielentaajuus umpihulluil ollu jo niin matala, et mun ois pitänu olla miinus 150 vuotta vanha muumio. Kokaiini kultti, Varis oksalla, vartalo maassa, paljon pakkasta, alotetaan pyllystä. Savossa olivat kai kyljellään omien puupuolisoiden kanssa... Eivät päällä, et talvel ois kankut palanu rotan hampaisiin. Pehmis raketti. Ensinnäkin...

    • SamaasoopaakuutoselKaki

      Old road to Meksico. Yeah. My way is railway! Junalla tulin kerran jonnekin. Lentävä kalakukko. Lanttu, liha ja kala. chilii ei kai ehitty lisätä?

    • Munaanjovisleivälle

      Viimesimmät muoti oikut kai pakko ollu lisätä. Hirmu allergiat? Leiviuuni, eli levari seiska kuutos jaolla. Kiitän. Kuu keinuu tanhulla. vitosen hirnuu 827:n osuuskunnissa. Me tahdomme lisää pitzaa? Puupallo vitosta lie? Kalma kake täällä, Jordan joel, ja kukka on basiliikkus duo viitosel? No, jaa... Minä ja bönä ei antauduttu...

    • Voimatriittävätvainbisse

      Ei ootahiti- leipää kolmosel, puupallo kolmosta. Naan- leipä päivää, olen Nepalilaisen keittiön Julmuri...

    • HelloLenilirkuttelkieltä

      Samaa soopaa viitosel... Osta leivinrauta, saat mut ja mun kaikki Dolly- nuket? Ymmärrätzä? Mä oon lena 386 ja lentävät lähdöt. Mun luonto vaatii, et sä 855 ja vapaus, el Freedom, eli Tryyben- sentään...

    • TanhuoopperaaMansikoil

      Kura kanki kuutosta, savon mansikkaa, mun muolta. Niin nuori ja osaa Suomeen kolmosel ja nelosel? Onks mul aivot vai? No kulta pieni, Tantor- makkara miul on sieni, kiireinen bisnesmies Makkolasta. Mää, Lammas. Huu, Pöllö. HUHU, mun mieli? Niin,

    • notteimikäjottei

      Lol i kuutosta, savonl, puupallo kolmosta.Kokaiini kultti, Varis oksalla, vartalo ei sano mitään. Puolison kutsu- juttu ei sano mitään. Leenuski höpö höpö jaatinen viitonen lähtee heti tai ei?

    • Möyryävätotuuslaskeuuu

      Bönä on ihminen. Mul on ralla. Pienenä kävelin portaita, niin. Mitä sitte? En muista mitään, mut nosturilla mua ei nostettu lapsuue kotiin. Eli en muista mitään. Joskus leffat ovat luonteeltaan vain meijän arkea. Tämmöstä tänäänki kai mietin. Miten tänki selittää? Baa mulle baa. Tää on mun tapa muistaa, mut kaksikätisil omat kuviot, muotoillaan näin. Hyvä yö, tapa tango, ja lapa jääs, mul on kirsikka silmät mangoilla. Ja näin, ja noin, ja niin.

    • jengitehnyliikaaduuniÖAE

      Puolison kutsu- juttu. Kai puupallo seiskaa. Ming- kartano palaa helvetissä. Jos voi olla vaikeaa löytää neulaa heinäsuovasta tai vaan olla itekseen. Olen nauttija, mut viini ei mun juttu. Joku vihve viitonen, ei bönä vihjas kai et mun pitäis jaksaa istuu jopa ruokapöydässä ilta viideltä. Lena- tietotoimisto, kertoo kaiken istu traktorissa, olen minäki puistohommia tehny ja todennu seuraavaa: Upeita aamuaurinkoja noin aamusel ennen seiskaa. Taivas on niin. Olin helvetin väsynyt, pirkot siellä tai tuolla. Äiti juttel ufoille, olin peräkammarin poika...

    • VainpohdintojaMutnytuusa

      Lepään aamuun asti- tarina. Eli en muista mitään. Piste. Pirkkoxy7 ties mitä, ei liePirkka vihje osta auto vaikka tänään, tai leivo pullaa. Tullaa illalla vieraalle...

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe