Missä turistit?

Täällä on suorastaan hiljaista. Eikö kukaan enää tosiaan matkusta Portgualiin? Algarve, Cascais... Niihin oli pelkästään Aurinkomatkoilla vielä jokunen vuosi sitten useita paketteja tarjolla. Mitä on tapahtunut?

Miksi ihmiset ei enää matkusta Portugaliin?
Ilmoita


Syyslomalla Estoriliin. Kuntoilu aloitettu ja kävely-vaellus mielessä.
Ilmoita
Portugalissa ei tunnuta käsittävän miten tuhoisaa turismille on kun Lissabonissa taskuvarkaat putsaavat viattoman turistin tai huumeita kaupitellaan ohikulkijoille.
Sana kulkee kyllä suusta suuhun kotimaassa. Telkussahan esitettiin ohjelma, jossa Lissabonissa kokonaiset perheet elivät taskuvarkaiden tuloilla.

Itsellä ei ole ollut Portugalissa mitään ongelmia ja pidän maasta ja portugalilaisista kovasti.
Ilmoita
Oltiin Portugalissa kesäkuussa Algarven alueella. Eipä tosiaan suomalaisiin törmännnyt.Brittejä oli tosi paljon. Lentoja oli vain TAP:lla Lissaboniin. Lähtöaika Suomesta aamuyöllä,joka tosi huono.Moottoritie Lissabonista eteläänpäin oli lähes tyhjä.
Ilmoita
Olin viime kuussa Lissabonissa ja Estorilissa.Menolento klo 6.50, välilasku Frankfurtissa,perillä Lissabonissa klo 15.30. Paluulento oli suora, klo 21.25, Hesassa klo 4. Estorilissa ei paljonkaan nähtävää, Cascais lyhyen junamatkan päässä,paikassa enemmän elämää ja ostosmahdollisuuksia kuin Estorilissa.Uimarannat molemmissa paikoissa.

Kiinnitin huomiota Estorilissa ravintolalaskuihini: kahtena peräkkäisenä iltana laskulla oli minulle kuulumattomia ruokia. Huomautettuani asiasta sain uuden ja oikean laskun.

Kuulin ennen matkalle lähtöäni, että vaihtorahan kanssa on hyvä olla tarkkana; Lissabonissa ollut useita kertoja kun annettu liian vähän rahasta takaisin.
Omalla kohdallani niin ei kuitenkaan käynyt.
Ilmoita
Portugalia ei kamalasti tosiaankaan edes mainosteta matkatoimistojen taholta, aj varmaan siksi turistitkin ovat sen unohtaneet ja matkaavat joko Espanjaan tai sitten Välimeren toiselle laidalle Kreikkaan jne. Portugallin kuitenkin kannattaa matkustaa niin maisemien, nähtävyyksien kuin iki-ihanan ja suussa sulavan ruoan tähden. Ruoan kohdalla maassa ensi mertaa vierailevien kannattaa maistaa ainakin caldo verde- soppaa, ja muita ihani avaihtoehtoja löytävät kulunarismin ystävät täältä: http://valimeri.com/muuta/ruokalajit/portugali
Ilmoita
Justiinsa tuli käytyä Lissabonissa TAP:n lennoilla. Ihan kätsä oli tilata Tjäreborin sivuilta tyyliin lento+hotelli. Oli kiva matka, kaupunki edelleen yllättävän edullinen, metro kätevä liikkumiseen, paljon nähtävää, hyvät ostos mahdollisuudet, ruoka maittavaa jne.
Ainoo mikä hiukan nyppi, on se TAP:n lentoaika. Kone lähti 4:45 helsingistä..
Mutta toisaalta, se on suora lento, ja jäi siinä sitten meno päivänäkin ihan koko päivä kohteessa.
Ilmoita
Inhoan niin paljon narsisti Cristiano Ronaldoa, etten enää astu Portugalin kamaralle.
1 VASTAUS:
No siitä syystä se Ronaldo näyttikin tossa mennä viikolla niin kiukkuselta. Oli varmsan möksöllään, kun oli kuullut sun inhoavan häntä ;)
+Lisää kommentti
C. Ronaldo on kotoisin Madeiran saarelta ja asustelee Madridissa Espanjan puolella, pelailee Real Madridissa. Tuskinpa törmäisit häneen.
Ilmoita
Kohta lähdetään KurkiVertin veivattavaksi tahi Nahkamaan Oulalle.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Missä turistit?

Täällä on suorastaan hiljaista. Eikö kukaan enää tosiaan matkusta Portgualiin? Algarve, Cascais... Niihin oli pelkästään Aurinkomatkoilla vielä jokunen vuosi sitten useita paketteja tarjolla. Mitä on tapahtunut?

Miksi ihmiset ei enää matkusta Portugaliin?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta