Puustellin "laatu"

jussi

On tullut pari keittiötä tehtyä ns. keittiökalustetukkujen osista ja nyt sitten ensimmäinen "laatukeittiö". Puustellin laadusta voi kyllä sanoa, että paskaa on! Tukkujen osat kestävät täysin vertailun Puustellin nk. laadun osalta ja hinta on reilusti alle puolet!

Valkoiset kaappirungot on kulmista sotkettu johonkin mustaan möhnään (liimaa?). Lisäksi ovissa lakkatäpliä (suurin halk. n. 2cm!). Tasoja joutuu itse leikkeleen sopiviksi, vaikka Puustellin kaveri kävi mittaamassa varta vasten joka nurkan ja ennen ostopäätöstä mainostivat, että kaapit ja tasot vain heitetään paikalleen ilman sahauksia. Paska puhetta! Myös osassa kaapeista taustalevyn naulat amuttu kaapin sisään ja kaapin takana oikein "laaduntarkastajan" nimilyhenne (todellista nimeä ei tohdi laittaa?!). Liekö Puustelli ottanut yhteiskuntavastuuta ja palkannut tarkastajiksi sokeita?!
Yksi kaappi tuli pahviin käärittynä -> kasattava itse (sovittu, että kaapit tulee kasattuna). Lisäksi muutamassa kaappirungossa jo valmiiksi liimaukseet irti. Kun asiaa tarkemmin tutkin, huomasin, että puutapit eivät olleet osuneet reikiinsä ja siksi laidat oli pari milliä auki. Ei muuta kuin liimapurkki kouraan ja korjaamaan, jotta homma ei seisoisi...

Reklamaatiot. Eka reklamaatio noista puutteista laitettiin Puustellille n. kuukausi sitten ja tänään tuli ensimmäinen uusi kaluste. Saa nähdä kauanko loppuja odotellaan. Lupasivat toki maksaa odotteluajalta jotain "korvausta", mutta ei paljon lohduta, ku joutuu perumaan laatoittajan työaikoja.

Myös Puustellin tapa laskuttaa on aika omituinen. Lasku tuli OKO pankista ja laskussa oli vaihtoehtona maksaa koko summa tai sitten n. 10% koko summasta. Jos ois maksanut osissa, niin olisi ilmeisesti tullut sopineeksi samalla osamaksusopimuksen OKO pankin rahoituksen kanssa. Koroista yms. velkaehdoista ei ko. laskun mukana tullut mitään tietoja. Kun laskusta Puustellilta kyselin, sanoivat että tämä on rakennusalalla "normaali tapa" toimia. Ihmetyttää vain näin OKT rakentajana, kun tavaraa on tullut hankittua useista paikoista ja tää oli yksi ja ainoa paikka, jossa "normaalisti" laskut tulee rahoitusyhtiöltä! Onko niin, että puustelli on niin rutiköyhä firma, että rahat kaapeista pitää saada ennen kuin niitä voi alkaa valmistamaan?!

Minulle tämä oli ensimmäinen ja samalla viimeinen kerta, kun asioin Puustellin kanssa. Paskasta laadusta, turhista lupauksista ja vielä "sutkimaisesta" palvelusta tuplahinta! '
EN SUOSITTELE!!!

34

16997

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joku vaan

      Laadun kanssa ei paljoa pahaa sanottavaa, mutta esim. keittiönetin rungot on tehty kosteuseristetystä lastulevystä ja ainakin omat puustellin ovat käsittelemättömiä. Yksi khh:n kaapin alalevy vain turposi todella ikävästi kun en tuota maalämpöpumpun ylivuotoputkea saanut asennettua ajoissa.
      Yhteen peilikaappiin neljä kertaa kyllä jaksoivat lähettää uudet peilit kun aina olivat hajonneet matkalla. Alkoi kyllä vähän jo itseänikin naurattaa tuo asia.
      Ei ne kyllä puolet kalliimpia ole ainakaan isoon taloon.

      • Pseppä

        Tämä ns. "kosteudenkestä" lastulevy ei kuitenkaan ole vedenkestävää. Eli vaikka kaapissasi olisi ollut kosteudenkestävä runko olisi se turvonnut aivan samalla tavalla kuin tavis levykin.


      • Testaaja
        Pseppä kirjoitti:

        Tämä ns. "kosteudenkestä" lastulevy ei kuitenkaan ole vedenkestävää. Eli vaikka kaapissasi olisi ollut kosteudenkestävä runko olisi se turvonnut aivan samalla tavalla kuin tavis levykin.

        Ei pidä paikkaansa. Kosteudenkestävä levy ei turpoa lähellekään samalla tavalla kuin tavallinen. Jokainen voi kokeilla itse kuinka levyt käyttäytyy upottamalla tavallisen ja kosteudenkestävän vaikka pesuvatiin. Levynpalasia saanee esim. puutavaraliikkeiden levyhallin roskiksesta.


      • joku vaan
        Testaaja kirjoitti:

        Ei pidä paikkaansa. Kosteudenkestävä levy ei turpoa lähellekään samalla tavalla kuin tavallinen. Jokainen voi kokeilla itse kuinka levyt käyttäytyy upottamalla tavallisen ja kosteudenkestävän vaikka pesuvatiin. Levynpalasia saanee esim. puutavaraliikkeiden levyhallin roskiksesta.

        Tuo käsittelemätön ei kestä yhtään vettä.


    • ani

      Kesällä vein Puustelliin piirrustuksen keittiöstä, talo on vasta rakenteilla. Valitsin ovimallin ja jätin sinne tarjouspyynnön. Myyjä tuijotti valitsemaani ovimallia ja sanoi; toi on meidän kallein malli. Silti halusin heidän hintaansa keittiöstä, ja hän kysyi että kuinka paljon olen valmis maksaman. Sanoin että hyvästä maksan sen käyvän hinnan, ei ole mitään varattua summaa. Eipä ole Puustellista mitään kuulunut. Muut firmat on kyllä antanut hintojaan, vaikka kyseeessä on ollut sama vastaava ovimalli.

      • homma

        eli eipä hääviä kuvaa.

        Muihin verrattuna hankala asioida: ei näe kuvaa heti vaan piirretään ensin ruutupaperille ja sovitaan viikon päähän uusi aika että joku on tehnyt sen koneella ja sitten se on pielessä (näin ainakin Vantaan Petikossa)...muualla on voinut istua saman ruudun äären ja kyökki on tehty siinä paikassa, saatu hintakin.

        Ja sitten kova tuputus pistää nimet paperiin. Viimeinen niitti oli kun eräs kodinkone jonka olin pättänyt hankkia olisi maksanut Puustellilta toimitusmyyntinä n. kolme kertaa enemmän kuin kodinkoneliikkeestä: lisäksi "tarjouksessa" ei ollut merkitty laitteen tyyppiä ja hinta oli omalla rivillään erillään muusta paketista. Haiskahti sen verran kusetukselta ettei enää säväytä lainkaan koko firma.

        Mutta noilla taitaa olla sama meininki kuin (ainakin jollain) talotoimittajilla: joku tekee talon, toinen myy ja kolmas kokoaa. Ja sitten kukaan ei ole vastuussa oikein mistään ja kaikki syyttelee toisiaan...


      • äippä

        kävimme kahdessa puustellissa. toisessa kysyttiin heti paljonko budjettimme on. sanoin jotain ja yllätys, tarjous oli karvan yli sanomani summan ( tinkimisen varaa...) kemiat eivät synkanneet myyjän kanssa. toisessa myymälässä saimme todella hyvää palvelua, hinta oli kohdallaan ja tinkiäkkin vielä sai. kaupat teimme ja viinipullo tuli mukaan. kalusteita vielä odotellaan. toivottavasti ei tarvitse pettyä.


      • Puustelli
        äippä kirjoitti:

        kävimme kahdessa puustellissa. toisessa kysyttiin heti paljonko budjettimme on. sanoin jotain ja yllätys, tarjous oli karvan yli sanomani summan ( tinkimisen varaa...) kemiat eivät synkanneet myyjän kanssa. toisessa myymälässä saimme todella hyvää palvelua, hinta oli kohdallaan ja tinkiäkkin vielä sai. kaupat teimme ja viinipullo tuli mukaan. kalusteita vielä odotellaan. toivottavasti ei tarvitse pettyä.

        Hankalahan se on verrata kalusteita kun ei tiedä paremmasta.
        Mutta puusepällä teetetyt levykalusteet pärjäävät kyllä vertailussa reilusti Puustellille.

        Ovimalleja esim. Kustavin puulta.


    • maksaa

      ns. laadusta. Minkä tahansa muun keittiöfirman kaapistot on vähintään samanlaatuiset kuin Puustellin. Keittiönetti on vahvoilla uuteen taloomme! Ja hinta todella alle puolet.

      Meillä on P:n umpipyökkiset keittiökaapistot jotka on säilyneet melko hyvin kuluneet 7 vuotta, vain yksi kaappi on petsattu uudelleen sekä jotain valolistoja. Jätevaunun mekanismi hajosi heti alussa ja kosteissa tiloissa kaapistojen rungot ja jopa mdf ovetkin on kärsineet vaurioita vaikka kyse on vain satunnaisesta roiskevedestä! Tasot oli leikattu miten sattuu, saumat leveät ja rumat eikä mitatkaan olleet oikeat. Eteisen antiikkipetsimäntykaapistojen ovet on kierot.

      Kavereilla on petsattua tammea kaapistot ja ne on olleet hirveän näköiset jo 2 vuotta asennuksen jälkeen; petsi rapisee ikävästi ovista sälöinä. Värillisissä ovissa näkyy inhottavasti!

      • jetta

        Onko täyellistä keittiöliikettä. Viime vuotisen remontin yhteydessä joka liikkeestä löytyi jotakin negatiivista.

        Otin keittiön Puustelliltä, koska siellä tehtiin käytännöllisin suunnitelma. Keittiöön ole nollut tyytyväinen. Itsekin ihmettelin tuota OKO-laskua, joka tuntui hyvin, hyvin tylyltä. Olin itse onnistunut säästämään laskun tultua (kuukauden kuluttua keittiön valmistumisesta) koko summan, mutta OKO-lasku oli huono piste muuten hyvän iin päälle. Jos olisin joutunut maksamaan osamaksulla, olisin kyllä odottanut asiallista informaatiota maksutavoista yms. Jäi sellainen tunne, että Puustelli on tyytyväinen kun on saanut omansa myytyä, mutta sen jälkeen ei asiakastyytäisyydellä ole väliä.

        Puustellimyyjäni sanoi kerran hyvin, ettei ole olemassa keittöliikettä, johon kaikki olisivat tyytyväisiä ja virheitä tulee, joten tiedota ja valita heti kun on jotakin mielen päällä.


    • Kartio

      Ilmeisesti palvelun taso riippuu toimipisteestä/ yksilöstä, joka diilin hoitaa. Meillä Puustellin toimitus uudisrakennukseen joulukuussa 2003 toimi kuin unelma. Tavarat tulivat ajallaan, samoin asentaja. Kaikki asennusongelmat hoidettiin samantien ja heidän piikkiinsä - tietenkin.
      Tavarat asennus-hinta oli kilpailutettuna halvempi kuin Topi, Villa ja Domus. Toistaiseksi ei ole ollut mitään reklamoitavaa tavaran laadussa. Aiemman asunnon keittiö teetettiin Tuusulalaisella pikku pajalla (todella edullinen), jossa myös kaikki sujui moitteettomasti - nykykeittiöön heidän valikoimavaihtoehtonsa olivat vaan liian pienet.

    • Jesse James

      Meillä ihan hyvät kokemukset Puustellista. Toimitukset tuli ajallaan, osat mittatarkkoja (itse asensin), eikä mitään puuttunut.

      Ainoa moka tuli, kun yläkerran kalusteet jätettiin pihalle (vaikka oli ostettu sisälle toimitettuna). Autonkuljettajaa ei ollut informoitu eikä hänellä ollut apumiestä.

      Vaimon kanssa sitten kannettiin kamat sisään ja laitoin 150€ laskun puustellille. Maksoivat mukisematta eräpäivänä.

    • remppa

      me jätimme keittiön ottamatta hinnan ja myyjän tympeän käytöksen takia.
      saimme käydä liikkeessä kolme kertaa "palaverissa" ennenkuin lopulta saimme nähdä tarjouksen hinnan (korkea) ja josta sanottiin heti, että tästä ei voi sitten tinkiä? itse myöskin ihmettelen tätä mukamas
      suosituinta ja laadukkainta keittiötä pah!

    • Rakentaja

      Olen Omakotirakentaja ja meille tuli puustellin keittiö viikko sitten. Tuli ajallaan ja kantoivat kyllä sisälle, Tähän asti kaikki toimi loistavasti.
      Mutta nyt kun rupesin asentamaan niin huomasin että kaapien etureunoissa piti olla koivu viilu pinta. No joka toisessa oli ja joka toisesta puuttui niin ylä kuin alakaapeistakin.
      soitin asiasta ja käskivät jatkaa asennuksen loppuun ja sitten kun kaikki on asennettu niin sitten puustellin asentaja tulee purkamaan keittiön ja korjaamaan viat...teenköhän hiukan turhaa työtä?
      sitten vielä osasta alakaapeista puuttui jalkoja ja jalkojen kiinnikkeitä..
      kaikkia paketteja en ole vielä avannut joten saa nähdä mitä muuta sieltä löytyy....Minusta tuntuu et yrittävät omatoimi rakentajille lähettää ihan mitä sattuu josko ne vaikka kelpais, tarkkana kannattaa kyllä olla.
      Kuvien kanskin kyl joutuu olemaan tosi tarkkana et selviää mikä mahtaa kuulua minnekin...

    • 20 v alalla

      Olen työskennellyt keittiökalusteyeollisuudessa monissa tehtävissä mm. valmistus, logistiikka, tuotesuunnittelu, kalustesuunnittelu ja myynti, myös Puustellissa. Tällä kokemuksella en maksaisi Puustellin "laadusta ja palvelualttiudesta" .

    • "politiikka"

      Tiivistettynä:
      - puustellilla on ovissa 6 hintaluokkaa (ykkönen kallein)
      - valitset esim. hintaluokka 4 ovet
      - eka tarjous tulee hintaluokka 2 mukaan, kallis
      - jos asiakas ei hyväksy hintaa, niin tarjotaan ovia hintaluokka 3 hinnalla

      Puustellin ekassa "tarjouksessa" on yli 40% ilmaa.

      Esim. meillä oli puustellin eka "tarjous" pelkästä keittiön kalusteista 20 tuhatta. Nyt meille tulee eri toimittajan kalusteet 13 tuhannella, sisältäen: k khh pukuhuone 2 tuulikaappia 2 wc 3 mh liukuovikaapit jne.

      Vain hiukan höynäytettävät ostavat puustellilta, edelleen Suomessa on vain pari ovitehdasta...samaa tavaraa.

      Ostaisitko sinä Puustellin kalusteet, hehheheheh juu ei.

      Mepi

      • tarkentaa

        mikä on toinen toimittaja ja missä? Mikä on keittiön laatutaso ja että oliko puustellin ja toisen toimittajan tarjouksen sisältö (samat koneet etc) samanlainen?


      • xcrider
        tarkentaa kirjoitti:

        mikä on toinen toimittaja ja missä? Mikä on keittiön laatutaso ja että oliko puustellin ja toisen toimittajan tarjouksen sisältö (samat koneet etc) samanlainen?

        Millaisia on kokemukset Oulun Puustellista? Sieltä alustava palvelu on ollut hyvää, parin viikon päästä tulevat tekemään ehdotusta.


      • hintaan
        tarkentaa kirjoitti:

        mikä on toinen toimittaja ja missä? Mikä on keittiön laatutaso ja että oliko puustellin ja toisen toimittajan tarjouksen sisältö (samat koneet etc) samanlainen?

        Puustellin hinta pelkkä keittiö.

        Muu tarjoaja: hintaan sis. keittiön lisäksi muut huoneet. Tarjoajana puusepänliike. Ovet ja kivitasot samoja. Runko kosteudenkestävää levyä jne...

        Ottakaa nyt ihmiset järki käteen: ostat 120 000 mummolla mdf-levyä ja viilua. Suhteellisuuden taju on kadonnut euron myötä. 13 000 euroa koko kiintokalustukseen on sekin kauhea määrä rahaa. Budjetti oli 100 000 mummoa kodinkoneineen. Joka siis tässä tapauksessa kohtuudella pitää.


      • kari
        xcrider kirjoitti:

        Millaisia on kokemukset Oulun Puustellista? Sieltä alustava palvelu on ollut hyvää, parin viikon päästä tulevat tekemään ehdotusta.

        Oulun puustellissa palvelu loppuu, kun saavat nimen paperiin. Lupailevat aluksi vaikka mitä, mutta kun tulee reklamaatiota eivät niitä kykene hoitamaan. Itse tein johtopäätökseni ja asioin puustellin pääkonttorin kanssa suoraan, kun nuo Oulun suharit eivät saaneet hommia hoidetuksi. Kierrä kaukaa se firma!


    • otkk

      No ei todellakaan voida puhua laadusta kun puhutaan puustellista. Sopivia keittiökalusteita esim Älvsby taloon.
      Viimeistely, rakenteet ja muotoilu ovat todellakin heikkoa laatua.
      Ystäväpiirissäni ovat laatikostot "löystyneet" ja samoin kaappien saranat heikkolaatuisia.

      • 20v alalla

        Totuuden nimissä on sanottava, että Puustellin, Novartin,Keittiönetin ja monen muun saranat tulevat kaikki samasta Saksalaisesta saranatehtaasta. Eli niissä ei nykyisin voi olla muuta kuin valmistuserien välisiä eroja, eikä niitäkään ole. Samoin laatikkomekanismit, oven ja laatikoiden hidastimet esim. ovat esim Puustellilla ja Keittiönetillä aivan samoja, hinta vaan taitaa olla aika erilainen.


      • xcrider
        20v alalla kirjoitti:

        Totuuden nimissä on sanottava, että Puustellin, Novartin,Keittiönetin ja monen muun saranat tulevat kaikki samasta Saksalaisesta saranatehtaasta. Eli niissä ei nykyisin voi olla muuta kuin valmistuserien välisiä eroja, eikä niitäkään ole. Samoin laatikkomekanismit, oven ja laatikoiden hidastimet esim. ovat esim Puustellilla ja Keittiönetillä aivan samoja, hinta vaan taitaa olla aika erilainen.

        Mikä on sinun mielestä hyvä keittiön hankita paikka hinta/laatu suhteeltaan?


      • joku vaan
        20v alalla kirjoitti:

        Totuuden nimissä on sanottava, että Puustellin, Novartin,Keittiönetin ja monen muun saranat tulevat kaikki samasta Saksalaisesta saranatehtaasta. Eli niissä ei nykyisin voi olla muuta kuin valmistuserien välisiä eroja, eikä niitäkään ole. Samoin laatikkomekanismit, oven ja laatikoiden hidastimet esim. ovat esim Puustellilla ja Keittiönetillä aivan samoja, hinta vaan taitaa olla aika erilainen.

        se peitelevy saranoiden ruuvien päällä on vain kyseisen firman logolla varustettu.


      • Hessu
        joku vaan kirjoitti:

        se peitelevy saranoiden ruuvien päällä on vain kyseisen firman logolla varustettu.

        Jäljet johtavat sylttytehtaalle:

        http://www.hahle.com/ovikartta.htm

        Ja sieltähän ne itävaltalaiset Blumin valmistavat helatkin löytyvät. Kotimainen valmistaja lähinnä sahaa lastulevyä kaapin rungoiksi.


      • tuote?
        Hessu kirjoitti:

        Jäljet johtavat sylttytehtaalle:

        http://www.hahle.com/ovikartta.htm

        Ja sieltähän ne itävaltalaiset Blumin valmistavat helatkin löytyvät. Kotimainen valmistaja lähinnä sahaa lastulevyä kaapin rungoiksi.

        Niimpä, mikä sitten on kotimainen tuote?
        Onko leipä kotimainen tuote jos jauhot on tuotu ulkomailta ja leipominen tapahtunut suomessa?
        Hahlen ovet tehdään pääsääntöisesti suomessa. Raaka-aine tulee ulkomailta. Täällä suomessa kun ei kasva sellaisia puitä kuin kirsikka, pyökki, pähkinä. Eikä täällä ole tehdasta joka valmistaisi mdf levyä. Ostakaa edes suomessa tehtyjä tuotteita niin työpaikat pysyy täällä.


      • 20v alalla
        joku vaan kirjoitti:

        se peitelevy saranoiden ruuvien päällä on vain kyseisen firman logolla varustettu.

        Keittiökalusteiden kotimaisuus onkin aika kinkkinen juttu. Helat, vetimet, saranat, laatikkomekanismit ja erilaiset muovivimpulat tulevat muutaman helatukun kautta Eurooppalaisilta päämiehiltä, jotka ostavat esim saranoista suuren osan Kiinasta. Lastulevy on usein ulkolaista. Monet sahauttavat ja porauttavat runko-osansa Baltianmaissa. Ovista etenkin kalvo- ja laminaattiovet ovat useimmiten ulkolaisia, samoin wc-kalusteiden peiliovet. Suomessa on yksi iso mdf-ovitehdas jonka ovia käyttävät lähes kaikki. Kalusteiden myynti, kokoaminen ja logistiikka ovat kai se kotimaisin osa.


      • 20 v alalla
        xcrider kirjoitti:

        Mikä on sinun mielestä hyvä keittiön hankita paikka hinta/laatu suhteeltaan?

        Vanhat työkaverit hirttäisi, jos jäisin kiinni tästä lausunnosta :)

        Itse ottaisin kalusterungot Keittiö.netistä koska, runkojen laatu on hyvä, parhaat laatikkomekanismit todella edullisesti verrattuna kilpailijoihin. Netistä ottaisin myös kaiken sälän eli halogeenit, välitilatarvikkeet koukut jne sekä vetimet, samoin saranat.Ne ovat aivan samoja kuin kalliilla merkkituotteilla. Kivitasot suoraan kivitehtaalta. Ovet teettäisin puusepällä, jos haluaisin jotain muuta kuin kaikilla muilla. Jos ovimakuni olisi sileää maalattua tai kalvo-ovea ostaisin nekin jostain keittiötukusta. Altaat ostaisin rautakaupasta ja kodinkoneet kodinkoneliikkeen kampanjatarjouksista.
        Siis näin minä, mutta tälläisessä palapelissä on omat riskinsä. Eli jos teet ekaa keittiötäsi niin tarvitset palapelin suunnitteluun ja toteutukseen kokeneen keittiöasentajat jo tilausvaiheessa varmistamaan, että kaikki on oikein huomioitu.


      • designerjone
        20 v alalla kirjoitti:

        Vanhat työkaverit hirttäisi, jos jäisin kiinni tästä lausunnosta :)

        Itse ottaisin kalusterungot Keittiö.netistä koska, runkojen laatu on hyvä, parhaat laatikkomekanismit todella edullisesti verrattuna kilpailijoihin. Netistä ottaisin myös kaiken sälän eli halogeenit, välitilatarvikkeet koukut jne sekä vetimet, samoin saranat.Ne ovat aivan samoja kuin kalliilla merkkituotteilla. Kivitasot suoraan kivitehtaalta. Ovet teettäisin puusepällä, jos haluaisin jotain muuta kuin kaikilla muilla. Jos ovimakuni olisi sileää maalattua tai kalvo-ovea ostaisin nekin jostain keittiötukusta. Altaat ostaisin rautakaupasta ja kodinkoneet kodinkoneliikkeen kampanjatarjouksista.
        Siis näin minä, mutta tälläisessä palapelissä on omat riskinsä. Eli jos teet ekaa keittiötäsi niin tarvitset palapelin suunnitteluun ja toteutukseen kokeneen keittiöasentajat jo tilausvaiheessa varmistamaan, että kaikki on oikein huomioitu.

        lisää Puustellin laadusta aikaisemmin keskustelupalstalla otsikolla "Puustelli vai Nelko". Ei "mitenkään" henkilökohtaisesti Puustellia kohtaan, mutta yksi tarina muiden joukossa. Ei muuten ole vieläkään kuulunut mitään. Onnea toimittajan etsintään kaikille uutta keittiötä suunnitteleville.


    • risto

      Itsekin otin puustellilta heikkona hetkenä kalusteet taloon. Ei tainnut yhtään kelpoista osaa perille tulla ja pitkällisten valitusten kautta osan tilalle on tullut uudet. Tosin jokunen kaappi on tilalletulleissakin niin kolhuilla ja hutaisemalla tehtyä, että tässä nyt odotellaan kolmansia kappaleita reklamaation reklamaatioon.

      Palvelu (=perseen nuoleminen) loppui siihen hetkeen ku nimi oli kauppakirjassa. Useita lupauksia soittaa takaisin ja selvittää asioita on puustellin edustajilta annettu, koskaan ei puhelin ole soinut. On otettu yhteyttä jo pääkonttoriin, mutta sieltä vastauksena tulee "en mä tiedä, ei ole mun vastuulla" tms. roskaa. Joku herra sieltä lupasi tulla katsomaan tilanteen 2 viikon sisällä, 4 viikkoa mennyt ja ketään ei näy ja yhteydenottoja ei kuulu.

      Loppulaskua en ole maksanut, kun ei kaikkea tavaraa ole kelvollisena toimitettu, karhukirjeitä on tullut ja koskaan ei ole tieto asiasta asti mennyt laskutukseen asti. Valittamisen jälkeen käsketään repiä lasku ja silti tulee uutta viikon päästä.

      Elämäni suurin virhe oli puustellin kanssa alkaa asioimaan, vaimon vaan piti "laatukalusteet" saada.

    • Tosi pettynyt

      Olen niin pettynyt Puustellin keittiötoimitukseen etten tiedä itkisinkö vai nauraisinko hysteerisesti; enimmäkseen teen kumpaakin vuorotellen.

      Ostimme keittiömme Lahden Puustellista Huhtikuussa 2005 ja halusimme asennuksen elokuun alussa. Nyt eletään lokakuun alkua 2005, ja keittiöstä puuttuu edelleen kolmannes.

      Suunnilleen kaikki osat on tuotu vääränlaisina paikalle tai ovat olleet kakkoslaatua tai ei ole tuotu lainkaan. Keittiön suunnittelija on tehnyt virheitä osapuilleen kaikessa.

      Ainoa missä ovat Lahden Puustellissa onnistuneet, on laskun lähettäminen ajallaan. Se tuli luonnollisesti koko keittiöstä, vaikka kolmasosa tavarasta puuttuikin. Yhden päivän sai rautalangasta vääntää, ettemme aio maksaa tavarasta jota emme ole nähneet.

      Lahden Puustellissa osataan myös valehdella ja johtaa harhaan; ja asiakkaasta pyritään tekemään syyllinen epäonnistumisiin joihin hänellä ei ole osaa eikä arpaa.

      VAROKAA LAHDEN PUUSTELLIA!!!!!

    • Shlosser

      On aika erikoista että lähes kolmesataa henkilöä työllistävä yritys ei puutu ammattitaidottomien edustajiensa toimintaan. Luulisi tuon kokoisen yrityksen pysyvän seuraamaan edustajien saamia palautteita ja karsimaan ne jotka eivät hallitse työtään. Puustellin liikevaihto on laskenut jo monena vuonna. Asiaa ei voi pelkästään selittää yleisellä talouden tilanteella.
      Oma kokemukseni on varsin negatiivinen edustajaan jonka kanssa tein keittiökaupat.
      Lopussa kaikkien ongelmien selvittelyssä tuli vahva tunne että olen tekemisissä henkilön kanssa joka valehteli minulle sekä työnantajalleen.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä. Keittiön astiakaapin takaseinä ei kestä kulutusta ja kaapin alaista turvonnut.

    • Anonyymi

      Eise takaseinä mene rikki muuten kun siihen kolhitaan kattiloita ja pannuja . Itellä kestäny hyvänä 10 vuotta tehdyssä keittiössä toki ei ole puustellin tekemä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18429
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3135
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1850
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      269
      1403
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      82
      1083
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe