Tiedättekö miten käytännössä tuollainen kokkikilpailu tv-ohjelma tehdään.
Tarkoitan siis sitä että kun kilpailuaika päättyy, niin kädet nostetaan ylös ja homma on siinä. Kuitenkin kun maisteluvaihe alkaa, niin työpisteet on jo siivottu ja kokit annoksiensa kanssa odottaa vuoroaan.
Onko ennen maisteluvaihetta haluttu varmistua siitä että kaikkien annokset ovat yhtä kylmiä, ennen kuin tuomarien maistaminen ja annosten arvostelu alkaa? Luulisi että tässäkin on merkittäviä eroja eli jotkut annokset pääsevät paremmin oikeuksiinsa myös kylmänä kuin jotkut toiset. Vai onkohan tämäkin osa taktikointia ateriaa suunniteltaessa?
Entäs jälkiruoat, vaikkapa sellaiset joissa on kylmä ja kuuma komponentti. Aina kuitenkin näyttää siltä että kun annos tuodaan tuomareille, niin jäätelö kvenelli on täydellisessä muodossa eikä lautaselle sulaneena.
Entäs kokkien haastattelu, jota ei siis tehdä työpisteen yhteydessä ja jossa annetaan ymmärtää että haastattelu hetkellä kisa on edelleen käynnissä. Annetaan ymmärtää että kokki olisi pyydetty hetkeksi toiseen tilaan haastateltavaksi ja sen jälkeen päästetty takaisin jatkamaa kisaamista. Onkohan tämäkin ihan näytelmää ja todellisuudessa haastattelut on tehty vasta kisan jälkeen ja haastatelta vain näyttelee puhuvansa kisanaikaisessa tilanteessa.
Kokkikilpailuohjelman tekeminen
Ilomati1
0
171
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kumpi vetoaa enemmän sinuun
Kaivatun ulkonäkö vai persoonallisuus? Ulkonäössä kasvot vai vartalo? Mikä luonteessa viehättää eniten? Mikä ulkonäössä?961896- 881340
- 1101143
- 761037
- 1191010
Okei nyt mä ymmärrän
Olet siis noin rakastunut, se selittää. Onneksesi tunne on molemminpuolinen 😘57873- 47791
- 36782
Olen huolissani
Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis48741- 33693