Hei muslimit vastatkaa!

tottaseon

Onko teidän uskontonne mukaan oikein, että elätte meidän vääräuskoisten rahoilla?Teistä käy töissä about 20 %. Me annamme kodin,ylläpidon, koulutuksen lapsillenne ja miten te osallistutte talkoisiin? Haukutte vaan meidän elämäntyyliämme. Suurin osa suomalaisista on rehellistä,tavallista työtätekevää kansaa.
Onhan se helpompaa pukeutua kaapuihin, käydä moskeijassa ja pyhittää elämänsä Allahille, kun toiset tekee rahan. Eikö yhtään hävetä? Pahinta ovat miehet, jotka pitävät monia vaimoja eri asunnoissa ja kela maksaa. Heidänkin lapsensa kasvavat ilman isän johdatusta ja tulos näkyy rötöstelevinä nuorisojengeinä myöhemmin.

10

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Janäinhänseasiaon

      No mutta islamin mukaan kaikki ei-muslimit tulee hävittää maailmasta, joten luulen, ettei heitä kiinnosta, miltä meistä tuntuu.

      • Maailmassa on 2 miljardia muslimia. Jos islam käskisi hävittää maailmasta kaikki ei-muslimit, et varmaan olisi täällä kommentoimassa.

        Olisi kiva tietää, mistä vedetään tuo luulo muslimien tarpeesta hävittää muut.


      • Islamia_tutkinut
        a.yahya kirjoitti:

        Maailmassa on 2 miljardia muslimia. Jos islam käskisi hävittää maailmasta kaikki ei-muslimit, et varmaan olisi täällä kommentoimassa.

        Olisi kiva tietää, mistä vedetään tuo luulo muslimien tarpeesta hävittää muut.

        "Jos islam käskisi hävittää maailmasta kaikki ei-muslimit, et varmaan olisi täällä kommentoimassa."

        - Kyllähän Koraani käskee muslimeja taistelemaan ei-muslimeja vastaan, kunnes nämä alistuvat islamin ylivaltaan, mutta viimeisen parin vuosisadan aikana muslimimaa­ilma on ollut poliittisesti liian ha­janainen ja tekno­logisesti hei­kompi ol­lakseen merkittävänä uhkana ei-muslimeille - ja eteenkään länsimaille.

        "Olisi kiva tietää, mistä vedetään tuo luulo muslimien tarpeesta hävittää muut."

        - Varmaankin siitä, että muslimit ovat sotineet muita kansakuntia vastaan aina nk. profeettansa ajoista asti. Itse asiassa ainoat vaiheet Muhammadin ajan jälkeen, jolloin muslimit eivät ole olleet aktiivisesti sotatilassa muuta maailmaa vastaan, ovat olleet silloin, kun muslimimaat ovat olleet liian heikkoja käydäkseen valloitussotia tehokkaasti.


    • alfa123om2222

      Hedelmistään puu tunnetaan. Ehkä on paljon suuripuheisia, töykeitä ja kurittomia muslimeja. Johtuuko se uskonnosta vai onko se vain tämän ajan yleinen piirre?
      Ei huono puu voi kantaa hyvää hedelmää eikä hyvä puu huonoa hedelmää.

      Profeetat ovat todistaneet, että muslimit ovat tänä aikana lähinnä ohdaketta, joka estää vanhurskauden eli oikeudenmukaisuuden kasvua tukahduttamalla sen. Mutta myös ovat profeetat todistaneet, että kristityt ovat lähinnä orjantappuraa, joka yhtä lailla tukahduttaa vanhurskauden.

      Se näyttäisi olevan ajan merkki, mutta syvällisesti ajatellen voisi pitää muslimeja ja kristittyjä kyllä huonon puun huonoina hedelminä. Kun puu on kehno eivät hedelmätkään voi olla priimaa.

      Karitsa on kuitenkin herrojen herra ja kuninkaiden kuningas. Hän on kerännyt kaikista piireistä maan asukkaita yhteen. Kyllä siis herrasmiehiäkin vielä on. Mutta peto ja kymmenen sarvea alkavat taistella Karitsaa vastaan ja toivotaan, että Karitsa voittaa nuo. Mutta kun sanon Karitsan keränneen kaikista piireistä herrasmiehiä yhteen niin on hän keräänyt heitä myös islamin piiristä. Ei uskonto ole esteenä sille, että joku voisi olla herrasmies. Kaikkien uskontojen piiristä heitä löytyy toivoakseni.

    • saedrfgdsrf
    • Suomessa on arviolta vähintään 60 000 muslimia. Työttömyyttä ei luokitella uskonnon perusteella, joten ihmettelen suuresti, mistä olet saanut tuollaisen tilastotiedon, että 20 % olisi työttömiä...

      Lähipiiristäni ja muista tuntemistani muslimeista en tiedä yhtäkään, joka olisi työttömänä. Ihan esimerkkinä omat tuloni sijoittuvat jonnekin 40 000-50 000 € haarukkaan.

      • Possutarhasta, heko heko!


      • 17-13

        Suomen muslimien työttömyyttä voi arvioida muslimimaista tulleiden maahanmuuttajien työttömyyslukujen perusteella. Ja totuushan on se, että esim. somalien työttömyys pysyy 50% huonommalla puolella vuosi toisensa jälkeen.


      • 17-13 kirjoitti:

        Suomen muslimien työttömyyttä voi arvioida muslimimaista tulleiden maahanmuuttajien työttömyyslukujen perusteella. Ja totuushan on se, että esim. somalien työttömyys pysyy 50% huonommalla puolella vuosi toisensa jälkeen.

        Kaikki ns. muslimimaista tulleet eivät todellakaan ole muslimeja.


    • pakko.käännytys

      Suoritetaan historiasta tuttua käännytystä. Miekka ja sitten kaste. Pakko käännytys joko ulos maasta tai luopua islamin uskonnosta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe