Mielipide maailma

Mitä mieltä olette Classic Krav Maga tyylistä, Jota Jyrki Saario vetää Suomessa
Ilmianna
Jaa

9 VastaustaTästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
On alkuperäistä ja tehokasta Krav magaa, Jyrki on pitkän linjan pioneeri monessa kamppailulajissa, Israelista haki lajin opin ja vaikutti Ruotsissa monia vuosia, opettanut kamppailua myös Thaimaassa,aivan ykkösluokan opettaja ja classic krav maga on hieno juttu.
Ilmianna
Jaa
Joo mä kans pidän Jyrkistä. Tosin Israelissa Jyrki ei oo käynytkään vaan oli siä rajan toisella puolen eli Palestiinassa kiviä heittelemässä. En tiä miks joku sekoittaa sen Israeliin. Thaimaassa Jyrki oli vain lomareissulla kavereidensa kaa. Jyrki oli Slussenilla töissä Ruotsissa ollessaan ei sen ihmeempää niinhän monet Suomalaiset ovat ja olivat.
Joku vääntää ihmeellistä tarinaa.
Ilmianna
Jaa
Jyrki oli Israelissa mm itse Imi Lichtenseinin opissa, thaimaassa Jyrki asui vuosia ja opetti thainyrkkeilyä, Ruotsissa Jyrki asui kymmeniä vuosia ja toimi useiden kamppailulajien opettajana ja valmentajana.
Nim.juurikaan heittää omituista läppää eli huonoa huumoria Jyrkistä.
Ilmianna
Jaa
Joo tämä mainitsemasi Imi Lichentenseni on paikallinen jooga guru Israelissa katso sivujaan.
Ilmianna
Jaa
IKMF oli aivan hyvä tyyli, ja kun sen ja KMG:n välillä äänestettiin, muut olivat IKMF: n kannalla, mutta jyrkillä oli kai joku lisenssitms bisnes etuoikeus päättää ja hän valitsi KMG:n, vain koska pystyi niin tekemään.
Jolloin rivi alkoi vähän hajoilla, eikä jyrki nauti sympatiaa KMG piireissä, vaikka itse sen halusi. Oma vika.

Muuten esiintyi mielellään lähes jokaisessa fighter- lehden numerossa. Mikäs siinä kukkoillessa. Tämä ei poista sitä, että saario on tehnyt aivan hyvää opetusta, aikanaan.
Ilmianna
Jaa
Eikö seurojen KMG liittoon siirtyminen ollut vapaaehtoista. Tietääkseni osa seuroista siirtyi ja osa ei,silloin kun IKMF hajosi. Krav magan grand old man Saario on tuonut lajin Suomeen ja Pohjoismaihin ja on ainoa henkilö Pohjoismaissa, jolle Imi on henkilökohtaisesti myöntänyt mustan vyön. Tällä hetkellä toimimii pääkouluttajana Classic Krav Maga Network organisaatiossa joka opettaa sitä Krav Maga mitä Imi opetti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Imi Lichenfeld oli sekä Avi Moyalin että Eyal Yanilovin opettaja. Moyal sitten perusti IKMF:n ja Yanilov KMG:n.

En tunne lakiasioita mutta kyllä joitakin painostettiin KMG:n. Joista parhaat ei jääneet riitelemään vaan keskittyy harjoittelemaan. Tarinan herrasmies ei ole saario.

Pääasia että harjoitellaan ja jotenkin sovussa pysytään.
Ja että tekniikoista hioutuisi pois kaikki tarpeeton eikä kukaan lähtisi itsetarkoituksellisten temppujen keksimiseen vain bisneksen takia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Imi on kehittänyt krav magan ja siksi lajilegenda, mutta ei Imin henkilökohtaisesti myöntämä "musta vyö" (expert 1?) tee Saariosta vielä kovempaa sotaratsua kun mitä olisi vaikka kaveri jolle Yanilov on myöntänyt henkilökohtaisesti vastaavan vyön.

Imin krav magaa voi tulevaisuudessa verrata T-mallin Fordiin, se oli aikanaan hyvä, mutta autoteollisuus menee eteenpäin. Saarion ansioita ei sovi vähätellä, mutta kyse on siitä pystyykö hän ja hänen kumppaninsa viemään omaa versiotaan eteenpäin paremmin kuin Yanilov KMG:tä tai Moyal IKMF:ää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ok, yleensä sitä riidellessä on mukana useampi kuin yksi henkilö enkä tiedä Saariosta ja niistä tapahtumista mitä oli, kun IKMF hajosi. Sen vaan tiedän, että hajoamisen yhteydessä osa seuroista jäi IKMF:n.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mielipide maailma

Mitä mieltä olette Classic Krav Maga tyylistä, Jota Jyrki Saario vetää Suomessa

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta