Lontoon Bayswater pilattu

Mira-Misa

Bayswaterin kaupunginosa on viimeisen 10 vuoden aikana pilaantunut täysin. Se on täynnä pyllistelevien muslimien kauppoja ja kadut ovat täynnä siellä notkuvia verestäväsilmäisiä musuja. Välttäkää ihmeessä koko aluetta. Varsinkin naisten voi olla vaarallista mennä koko alueelle.

15

344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Amanda-Amelie

      Jahas ja asiantuntija puhuu...

    • Sex_Pistols_rules

      Aika lailla asenteellinen arvio.

      Itse olin/asuin hotellissa Bayswaterissa viikon tuossa huhtikuussa. Kadut olivat väkeä täynnä myöhään illallakin ja siksi mielestäni kovinkin mukavat ja turvalliset kulkea. Oli siellä ihmisiä kaikista maailman kolkista ja uskontokunnista. Löytyi sieltä myös näitä verestäväsilmäisiä, jos niillä tarkoitat esim. narkomaaneja. Niitä muuten löytyy kaikkialta Lontoosta, että sikäli.

      Kaikin puolin siistit kulmat. Tosi paljon ravintoloita ja muitakin liikkeitä, niin se kertonee jotain kaupunginosan elinvoimasta. Paddingtonin asemalle lyhyt matka ja pieni symppis metroasema oli ihan huippu paikka päästä joka puolelle isoa cityä.

      Kerkesin viikon aikana käymään muuten semmoisessa "pyllistelevien muslimien" ravintolassakin ja täytyy sanoa, että osavat he myös tehdä pirun hyvää ruokaakin.

      Lontoon on sen verran kansainvälinen ympäristö, että pikkusieluisen Mira-Misan voisi olla parempi pysyä kotinurkissa ja katsella pelokkaana ikkunasta milloin siellä vilahtaa ensimmäinen hänelle vääränlainen ihminen.

    • AllahuFuckBar

      Mira-Misa, asiaa puhut ja hyvä että kerroit kokemuksestasi. Olen samaa mieltä kanssasi. Olen käynyt jotain 20 kertaa Lontoossa ja olen huomannut ikäväkseni muslimien määrän siellä lisääntyneen. Aika pelottavaa ja oksettavaa.

    • veeralehtonen

      Itsekin olen kuullut sekalaisia kommentteja Bayswaterin alueesta, toiset ovat viihtyneet ja toiset tosiaan kokeneet olonsa jotenkin turvattomaksi lisääntyneiden siirtolaismäärien vuoksi. Jokainen voi kuitenkin halutessaan valita Lontoon muita kaupunginosia majoituspaikaksi ja tutkimusretkilleen. Suosittelenkin kaikkia Lontooseen matkaa suunnittelevia lukemaan laajan suomeksikin löytyvän Lontoo-aiheisen sivuston http://lontoo.org/ joka tarjoaa mielestäni loistavaa ja ajankohtaista tietoa kaupungista!

      • Melimeli

        Viimeisen neljän vuoden aikana hotelli ollut aina tuolta alueelta. Käyn Lontoossa kolmisen kertaa vuodessa ja olen nainen. Ei ikinä mitään ongelmia, öisinkään. Ihme pelottelua täällä.


    • Tietotyttö

      Musut valittavat kunnon moskeijan puutetta Bayswaterin alueella. Aikovat sulkea pääkadun Queenswayn muutaman kerran päivässä saadakseen pyllistellä kunnolla esitellä ahtereitaan muille musuille.

    • Matsumeppi

      Pari kertaa olen nyt majaillut Bayswaterin alueella kun olen Lontoossa käynyt. Yhden kerran todistin, kun pari koditonta yritti varastaa kaljaa pikkukaupasta, mutta siihenpä jäi "ison kaupungin meininki". Hyvin uskalsi liikkua illemmallakin ja nainen olen :) Toki tuollakin kannattaa pitää järki päässä menojensa kanssa.

      Mitä lie Mira-Misa nappaillut päivänsä aikana, mutta ei sillä ainakaan mitään omakohtaista tietoo asiasta näytä olevan.

    • Mira-Misa

      Nyt se tappaja-muslimi-syöpä on levinnyt jo Russell Squarelle. Viime yönä yksi niistä levitti iki-ihanaa rauhan uskontoa puukottamalla sivullisia vääräuskoisia.

    • ölksjdfölkjsadölfkj

      Huvittaa kun suomalaiset (=ulkomaalaiset Britanniassa) puhuu niin kuin eri väriset ihmiset olisi jotenkin vähemmän ulkomaalaisia kuin te. Monet syntybritit ovat muslimeja. Eikä Lontoo olisi Lontoo ilmaan eri kulttuureja.

      Vitun juntit.

      • ölksjdfölkjsadölfkj

        Huvittaa kun suomalaiset (=ulkomaalaiset Britanniassa) puhuu niin kuin eri väriset ihmiset olisi jotenkin enemmän ulkomaalaisia kuin te. Monet syntybritit ovat muslimeja. Eikä Lontoo olisi Lontoo ilmaan eri kulttuureja.

        Vitun juntit.


      • valitettava.totuus

        Viime yönä Lontoossa taas kulttuuri rikastui. Ota juntti pää pois perseestä ja herää todellisuuteen.


    • Londoner3

      Speaker's Cornerkin on nykyään täysin pilalla muslimien takia. Siellä ne karva-apinat provosoivat ihmispuhujia valtavalla mölyämisellä.

      • Kunikkatar

        Miten ihmeessä ne karvanaamaiset lakanahameeseen pukeutuneet hysteerisinä kiljuvat mussllimit voivatkaan olla niin rumia ja etovia?


    • niiseonnn

      Muslimit pitäisi hävittää maan päältä kokonaan.Islam on sairas uskonto.
      Kristinusko,Buddhalaisuus ja katolisuus voivat jäädä jos se jotain kiinnostaa.
      Ja olen todellakin tätä mieltä.Turha yrittää mussuttaa ja kääntää mielipidettäni.

    • Careela

      Mitähän aktuaalista vittua nyt taas. Bayswaterissa ei ole mitään vikaa ja se, että taivastelette islamia, kertoo vain siitä että olette lukeneet hyvällä tuurilla kaksi kirjaa elämänne aikana, eli puolet aapisesta ja pakolliset jakeet raamatusta kun ope pakotti. Onneksi teidänlaisianne on vain vähän ja suurin osa ihmisistä fiksumpia..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe