Aihealueet

Listaukset

  Anna Madetojan tappo

  Tarkkailija345

  Vantaan Havukoskella syksyllä 2009 löydettiin nuori nainen, Anna Madetoja kuolleena parkkipaikalta.
  Anna oli lähtenyt paikallisesta kuppilasta noin puolenyön aikaan kävelemään kotiinsa. Kuppilassa Anna oli ollut viettämässä iltaa kavereiden ja tuttujensa kanssa. Lapsensa Anna oli jättänyt kotiin ja lasta hoiti läheinen.
  Anna Madetojan henkirikos on yhä selvittämättä. Tekijä saattaa olla yhä vapaallajalalla.
  Onko sinulla tietoa ko tapauksesta?

  6

  201

   Vastaukset

   • Avomies tappanut. Ei todisteita, vapaalla jalalla murhaaja on edelleen.

   • Jätti lapsensa ja lähti ryyppäämään.

   • Joku muu kuin Anna jätti noin 3 kuukauden ikäisen poikansa kyllä heitteille ryyppy- ja kamareissuilleen lähtiessään:

    Alibi 1/2014
    Teksti: Eerikki Pekkarinen, kuvat: Eerikki Pekkarinen

    Otsikko: "Mitä Annalle tapahtui?"

    Tiivistettynä tuo juttu: Siinä on kuva Anna Madetojan ja miesystävän asuintalosta Virsutieltä. Anna ei saanut lähteä minnekään, avomies vahti kaikkea. 13.9.2009 avomies saapui hieman humalassa kotiin, hän oli ostanut ravintolassa "kuuluisalta tuntemattomalta mieheltä 96 kpl Tenox 20 mg-lääkettä." Esitutkinnan mukaan kiistaa syntyi avomiehen baarireissuista. Anna vaati, että mies pysyy kotona. Erään todistajan mielestä Anna oli jotenkin riippuvainen miehestä, toisaalta mies käytti Annankin rahoja ja yritti estää Annaa tapaamasta ystäviään."

    "Avomies oli ollut baarissa ja kotiin tultuaan heidän välillään alkoi riita." Anna oli myös kertonut pelkäävänsä jätkää henkensä puolesta ja jätkä ilmeisesti oli asunnoton (saanut häädön) ja majaili Annan luona Havukoskella. Eiköhän se ole siinä, väitän että avomies tappoi ja Alibin jutun perusteella näyttöä oli mutta jostain syystä tuomarilla ei ollut munaa tuomita lopussa todetaan myös "Käräjäoikeus hylkäsi 8.12.2010 syytteen taposta mutta tuomitsi avomiehen 40 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen naapurinsa pahoinpitelystä ja huumausainerikoksesta. Tästä mies valitti hovioikeuteen." "mies oli vangittuna Annan henkirikoksen vuoksi 13.9.2009-7.12.2009. Syytteisiin mies vastasi vapaalta jalalta, joka on hyvin poikkeuksellista, kun kyseessä on tappo tai murha."

    "Käräjäoikeuden mukaan asiassa ei ole tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella olisi syytä epäillä jonkun ulkopuolisen surmanneen Annan." Seksuaalirikoksen ja ryöstömurhan mahdollisuus on kyetty sulkemaan varmuudella pois. Myös kännykkä ym. löytyi Annan läheltä.
    Suuresti ihmettelen ja vetoa olisin paiskannut että tämä olisi hovissa muuttunut, mutta "Syyttäjä Krista Soukola ei valittanut avomiehen vapauttavasta tuomiosta."

   • Tästä oli eilen Iltalehdessä juttua kun tapauksesta tulee 13.9.2019 kuluneeksi 10 vuotta.

   • Kyllä tämä vaikuttaa sen kuuluisan liitelevän huppiksen tekosilta, kysykää vaikka joutenlahdelta, hovinarrit voi vahvistaa.

    • Käsittämätöntä että Annan avomies on vielä vapaalla jalalla. Uhkailee kaikki pysymään vaiti. On väkivaltainen, uskottava valehtelija, manipuloija.


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    138
    5839
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    101
    3349
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    140
    2516
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1607