Kahden kirpparin tapahtuma - Vesannon Ahvenisen?

kirpparilla

Huomasin eile palautteen Sisä-Savon Sanomist Ahvenisen koulun kirpparin toiminnast. Mun mielest kirjoittaja on täysi oikeessa. Vesannon Ahvenise kyläkoulun kirpparii ylläpitää sisäänpäin kääntyny kööri Hokkase johdolla. Mä olen muuttanu Vesannolle 3,4 vuotta sitte. Oon kyselly mukaa kirpparin toimintaan saadakseni päivii sisältöö,ku on tota aikaa. En o saanu vastausta Hokkaselta enkä muiltakaa pienen piirin jäseniltä. Lahtine ny vähä avoimemmi suhtautuu, mut mitää ei oo tapahtunu. Lasten kamoja ja muuta tavaraa oon tarjonu myyntiin ja tiedustellu pöytää paikalla käydessä. Aina on tarjottu vaa ei oota. Ny toho kesätapahumaanki olisin varannu myyntipöytäpaikan pihalle, mutta en saanu niinku ei tuo toinenkaa. En tiiä mitä oon tehny, ku en porukkaa sovi. Onko se tää pienipiiri kööri, mikä Vesannol näkyy kaikes toiminnas. Onnex on näitä nuorii ikätovereit, kute tuo Susu, joka järkkää peräkonttikirppareit ja jonne voi vapaasti osallistuu. KokoAhvenise kirppari on sitte aika siivoto paikka. Viimex käydessä pöydiltä tarttu pölyy vaatteisii ja pölysykkeröt pyöri lattioilla. Ei ne tarjoilutkaa kovi hygienisii oo. Kysyn kerra millo leivottu, ni vanhaa pullaa oli. Se tarjoiluki ei oo kovi ok, ku eteises tarjoillaa, ku paikka vois olla keittiö. Sit ne vaatteet sielä on nii ruttusii ja epäsiististi esilä. Ei oikee tee mieli ostaa muuta ku laste vaaatteit. Tunkkane haju seuraa kotiinki peräss. Millo lie kööri siivonu tilat.

4

1623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kantsiikatsoomitäostaa

      HEI sehän on kirppari, jolta kaverini osti kaksi laukkua kirppiskierroksensa aikana viime marraskuussa. Kuukauden kuluttua siitä, heiltä löyty luteita kotoa. Luteet oli tullut ilmeisesti laukkujen mukana. Joutui kotonaan suorittamaan niiden häädön. Ei mikään halpa toimenpide ollut.

      • helmijuntunen

        Tietenkin kaupan päälle täitä, punkkeja ja satiaiset.

        Sekä innoissaan siitä kirjoittamaan yleisönosastoon. Vaikka oma face olisi tehokkaampi kun vielä kuvat siitä missä luteet majailee ja missä satiaiset vilistää.


    • emiajulkunen

      Mihin kukaan enää tarvitsee kirppiksiä kun on netti ja face. Jos ei saa sitä kautta lumppujaan kaupan, niin turha tyrkyttää niitä toreille myytäväksi ja marista siitä jonkin läpyskän yleisöosastolla. Se todella jälkeenjääneisyyttä.

    • Anonyymi

      Nyt 30pv. on Ahvenisen kirpparilla viemiäni vaatteita, verhoja, kenkiä myytävänä halvalla. Tyylikkäitä melkein pitämättömiä, naisten koko 38- 42. Ei kun katselemaan ja ostamaan kevättakki tai mökille verhot. Hauskaa vappua(Klaara vappen)! Simoille ja munkeille, simasuuta hymyilyttää sokeri suunpielessä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe