Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Seukkaamme edelleen ja olemme seukanneet jo 7 kk

Munsuurperheäitinä

nyt mies sanoi että on naimisiss on viiden lapsen isä. Ohoh.. asutaan eri paikkakunnalla ja olen usein käynyt miehen kotikunnassa. Nyt hän muuttaisi tänne mun luokse kun heillä menee huonosti. En ikuna ajatellut että musta tulisi ison perheen äiti. Mutta vaihtelu virkistää.
Mies aikoo hakee eroa kun sainoi rakastavansa vain minua ja ollaan nyt ostettu yhteinen auto ja koira.
Rakastutteko tekin varattuun ja erooko mies perheestään, mitä sitten tapahtuu, tuleeko ne lapset osaksi mun maailmaa ja musta vara äiti-kasvattaja?
Mulla itellä on yksi poika, joten meillä melkoinen lapsiluku.
Kuin paljon voin määritellä menot ja tekemiset miehenkin lapsille jotta meidän oma perhe elämä säilyy rauhallisena. Jokaiselle lapselle varmasti omat säännöt ja toiveet. On kiva mennä vaifkka huvipuistoon kuusi lasta mukana.. on se ylpeyden aihe, eihän kukaan voi tietää etten oo noiden kersojen äiti. Varmasti on kateellisia ihmisiä kun katsoo meitä että ohoh noin monta lasta. Uskon että lapset tykkää olenhan tosi nuorekas ja hoikka ja kaunis, voidaan tyttöjen kanssa tehdä juttuja kauneuden ja vaatteiden parissa. Kunhan muistaa että minä olen auktoriteetti ja määrään kaikesta.
Jänskättää tosipaljon, mutta on kiva olla suurperheen pyörittäjä.
Toivon mukaan miehene xä antaa meille rauhan ja kunnioittaa meidän toivetta ja tahtoa olla hyvät vanhmmat myös hänen lapsilleen, eikä ala hankalaksi ja kiusaamaan meitä ja hakaloittamaan perheytystä, vaan tukee ja kannustaa ja auttaa tarvittaessa. Kyse on hänenkin lapsita eikä äitinä pitäisi kiusata lasten oloa.
Kaipa kunnioittaa ja toivottaa mut tervetulleeksi hänen lastensa äidiksi. Uskon että suoriudun hyvin että miehen exä kiittää ja on mun kaveri. Tämä on kuitenkin suuri uhraus että kasvatan hänen lapsiaan.

6

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • herherhe

      Noh 7kk on aika lyhyt aika, jos äijä on ollut edellisen kanssa naimisissa tyyliin sen aikaa, että on tullut 5 lasta. Toisaalta, aika useinhan noin käy. En osaa muihin asioihin sanoa

    • oudoksuva

      Tää on provo, onhan?

      • lissutaas

        On se provo, Lässyn tekemä.


      • tosijuttujanämäon

        Kuis ni? Kyllä täällä tosiasiista kirjoitellaan, epäuskoisia ihmisi on juuri katkeruutensa takia, kun ovat kateellisia ihmisille jotka ovat saaneet varatun miehen ja saaneet vielä rakastumaan itseensä. Se on katkeruuden paikka, kun mies jättää vaimonsa kun parempi läytyy.


    • notfunny

      sama pipipää näkåjään tehtailee näitä lapsellisia aloituksia tänne uudelleen ja uudelleen. Ei ilmeisesti ole elämässä mitään muuta sisältöä.

      • hmtaidatolla

        Olisitkohan se sinä??? Yksinäisyytesi on käsin kosketeltavissa... vastaat ja kyselet... hm sinä syrjäytynyt nuori täällä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2013
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      50
      1215
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe