Vaihela Velkuanmaa

Dhr

Mikä mahtaa olla meininki Vaihelan vierassatamassa kun isäntä taas vaihtunut. Onko kukaan käynyt. Ainakin poijut kuulemma uusittu.

11

971

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MitaanTietamaton

      Isännän vaihdoksesta en tiedä. Aviisin mukaan Katariina emännöi tästä keväästä alkaen ja eiköhän sama Vaihelan isäntä ole myös mukana. Meininki on varmaan samantyylistä kuin kymmenkunta vuotta sitten, kun pariskunta luopui tilan pidosta.

    • tvstä-tuttu

      Tämän kauden ensimmäisessä Merimaili-ohjelmassa oli parin minuutin pätkä Vaihelasta. Emännän mukaan paikka auki juhannuksesta elokuun puoliväliin joka päivä. Sen jälkeen tilauksesta kalastus- ja kokousmatkailijoille. Rannan uudistuksista sanottiin, että jotain on tehty tai tehdään, mutta se on kuulemma salaisuus.

    • ohooi

      Hei, terveiset Vaihelasta. Olemme ainoa vene täällä toistaiseksi. Poijut on hyvät ja rannassa tehty paljon remonttia- saunominen onnistuu jatkossa hyvin. Nyt näköjään sesonki ei vielä alkanut - remonttimiehiä paikalla. Huomenna juhannusaattona pitäisi olla valmista.

    • x-mies

      Pari kertaa viime kesään olin laiturissa. Sauna on erinomainen, veden kanssa saunassa oli jotain hässäkkää. Ihan siistiä ja sen pakollisen kaljankin tarjoilevat mielellään lippua lunastettaessa. Jos vielä olisi rannassa vesivessallinen huoltorakennus niin olisi jees. Omassa 26' kiulussa faciliteetit kun ovat melko rajalliset. Hyvä paikka after all.

    • Yrkg

      Kuulemma Katariina ei ole enää pelissä mukana ??

    • vaihelainen

      Kiva paikka, varsinkin hotellin terassialue. Satamassa grilli ihan rannassa, hyvä sauna ja laituri kunnossa. Bajamajat karmeista karmeimpia, ihan täynnä p*skaa ja käyttökelvottomat. Rannassa pitää olla tarkkana, jotain ihme vanhoja viemäriputkia pilkottaa pinnalle, niihin on helppo osua.

      • vaihelanvaiheet

        Ne viemäriputket taitaa olla edellisen, siis toissavuonna lopettaneen satamanpitäjän "lateraaliviittoja". Itsekin kummastelin, miksei niitä ole kiskottu ylös vaan jätetty miinoiksi. Tuo aamusuihku/-saunatouhu on kans varsin outo. Naisten suihku alkaa sopivasti aamukuudelta ja päättyy yhdeksältä. On myös aika julkisella paikalla tuo tynnyrisauna siihen nähden, että kunnollisia pukutiloja ei ole. 25€ yöpymismaksu on sikamainen sataman tasoon nähden. Ensin pitää olla hyvä satama ennenkuin voi pyytää hyvän sataman hinnan. Veikkaan melko pikaisia pitäjän-/omistajanvaihdoksia.


      • Ceileb

        Vaihelan osalta satama lienee vain pieni osa tuloa; autolla saavutettavissa oleva ympärivuotinen hotelli kokouspaketteineen, kohtuullinen keittiö omine viinikellareineen jne jne on se toiminnan ydin. Satama on n 95% valmis (hiekkaranta, grillit, vedet, sähköt jne on jo kaikki siinä). Pesuhuone-/saunarakennus vessoineen vielä, niin on tuon 25 euron arvoinen. Olimme heinäkuun puolen välin aikaan Vaihelassa, aurinkoinen viikko ja sesonki tapissa. Meidän lisäksi laiturissa yöpyi 6 venettä, ts suurin osa paikoista tyhjinä. Teersalon nuhjuinen keskikaljakapakkimiljöö tauskeineen ja losseineen, kilometrin päässä olevine suihkuineen sen sijaan täynnä. Jokin mättää.


      • dufesikff

        Niin. Voiskohan edellämainituilla asioilla olla jotain tekemistä sataman tyhjyyden kanssa. Teersalo on enempi day cruiser- ja buster-porukan biletysmesta ha täyttyy niistä veneistä. Vaihelan satama enemmän matkaveneilijöiden tyylinen paikka, eikä vielä lähellekään tuon 25€ arvoinen. Potentiaalia siinä kyllä on. Varmasti varsinkin viimevuotista edeltävän satamanpitäjän maailmanomistaja-asenne ja lopulta sataman täydellinen heitteillejättö karkottaa edelleen jonkinmoisen osan sataman asiakkaista. Viime vuotisilla olikin hyvä ja iloinen asenne, mutta joutuivat lopettamaan kuulemma itsestään riippumattomista syistä. Tiedä sitten mitä on tapahtunut.


    • Vkä

      Useina kesinä Vaihelassa käyneenä sanoisin, että viimekesäisellä nuorehkolla yrittäjäparilla oli hommaan oikea ote, tekemisen meininki. Ja kun kai asuivatkin ko.. tilalla. Todella harmi, että he eivät jatkaneet.

    • Jeespaikka

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3886
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2451
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      193
      1454
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1035
    Aihe