yksityisestä vuokraasunnosta häätäminen

tiiiiiina

vuokranantajani kävi tässä kesäkuun alussa toimittamassa minulle vuokrasopimuksen purku ilmoituksen ja antoi 9 vrk aikaa poistua asunnosta.nyt perjantaina hän ilmoitti että on tulossa ensi keskiviikkona asuntoon poliisien kanssa koska on vuokrannut asunnon jo toiselle henkilölle 21.6 alkaen ja hän nyt olettaa että poliisit tulevat nakkaamaan minut ulos.kysymys on siis vuokra veloista .helmikuusta lähtien vuokra on maksettu osittain eli noin puolet jäänyt maksamatta ja kuukausien aikana sitä on kertynyt mutta em kesäkuun alussa maksoin 500e ja huhtikuussa 400e eli ihan ilmatteks tässä en ole asunut.olimme jo sopineet vuokran antajani kanssa että vuokra velka laitetaan perintä toimistoon johon maksan velkaa pienissä erissä mutta yhtäkkiä tämä ei hänelle sopinut.olen lukenut tästä häädöstä ja vuokra suhteen irtisanomisesta tai irtisanominen ja purku ovat kaksi eri asiaa ja purku astuu voimaan heti ,mutta eihän voi olettaa että saan asunnon itselleni viikossa.ja jos olen oikein ymmärtänyt niin poliisi ei voi ketään heittää ulos koska olen joskus yrittänyt saada väkivaltaista ex-miestäni ulos asunnosta ja poliiisit totesi ettei he voi häntä häätää tai ottaa avaimia sen tekee käräjä oikeus tai ulosotto jos asia sinne asti menee.eri asia olisi varmaan tietenkin jos aiheuttaisin häiriötä tai mellastaisin muuten asunnossa.eli jos ja kun poliisit tänne keskiviikkona saapuvat onko mahdolllista että vuokran antaja nyt em vaihdattaa lukot tai poliisit todellakin pyytävät poistumaan asunnosta.olen kyllä vuokraamassa asuntoa ja sanoinkin vuokran antajalleni että poistun asunnosta heinäkuun lopussa.hän uhkailee minua päivttäin.lähettelee viestejä että hän tulee kavereiden kanssa minun asuntoon ja heittää meidät pihalle ja että asun hänen omistamassaan asunnossaan ilatteeks että se on rikollista toimintaa vaikka em tässä kuussa vuokraa on maksettu 550e / 950 euron vuokrasta.

12

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juojuojuo

      Selkeästikin poliisi tarvitaan kantamaan tämä pelle pihalle. Ja lähtö tulee, kun sankari on keksinyt, että joka kuukausi voi noin vaan, omin luvin, jättää 400 € vuokrasta maksamatta. Jos on tärkeämpiäkin käyttökohteita rahalle, kuten hakkaavan janon lääkitseminen.

    • tiiiina

      no alkoholia en käytä ollenkaan.eli en ole ryypännyt rahojani.ja osa vuokrasta on maksettu kuukausittain.

    • tabou

      Itse olet soppasi keittänyt. Vuokranmaksusta ei pitäisi olla epäselvyyttä. Uuden asunnon hommaaminen on sinun, ei vuokranantajasi harteilla.

    • jdjhdjhfdifds

      Kannattaa lähteä asunnosta vielä kun sinulla on luottotiedot olemassa.
      Saat nimittäin uuden asunnon vielä kun luottotiedot OK.

      Häätö tulee 100% varmasti.

      Maksamattomat vuokrat menevät ulosottoon ja 20 vuotta ulosottoa on sinulle tulossa. Jos et maksa rästivuokria aikaisemmin.

      Etsi siis kipinkapin halvempi asunto, kun vielä jonkun asunnon saat.

      Poliisi sinut tarvittaessa kantaa lopulta ulos jos jatkat vuokranmaksutöppäilyjäsi.

      Kun tyylikkäästi suosiolla muutat pois niin saatat saada jonkinlaiset suositukset jos seuraava vuokraisäntä kyselee tältä nykyiseltä.

    • 564858

      Oletkos saanut purku- ja häätöpäätöksen tuomioistuimesta? Jos olet, sitten ei ole mitään tehtävissä.

    • jgeb

      Mahdollisen häätöilmoituksen toimittaa sinulle vain ja ainoastaan ulosottomies.
      Mikäli vuokrasopimus on ollut voimassa alle 6kk, irtisanomisaika on 1kk
      Jos yli 6kk, irtisanomisaika on 3kk

      • santtu-1975

        Aloittajan kirjoituksen perusteella hän on laiminlyönyt vuokranmaksun (joko kokonaan taikka osittain) useamman kuukauden ajalta, joten vuokran-antajalla on lainmukainen oikeus purkaa vuokrasopimus, kuten nyt onkin tehty ja oikeus vaatia vuokralaista muuttamaan "välittömästi", mitään tarvetta vuokranantajalla ei ole ryhtyä enään mihinkään sovitteluihin, osamaksuihin, yms.
        Mutta ongelma on nyt sitten siinä, että mikäli vuokralainen ei tottele tuota vuokran-antajan muuttovaatimusta (ja vuokran-antaja ei silti saa omatoimisesti "kantaa" vuokralaista pihalle), niin ainoa keino vuokran-antajalla on hakea vuokralaiselle häätöä tuon vuokranmaksun laiminlyönnin perusteella (ja tuon päätöksen tulee kyllä saamaan oikeudelta muutaman viikon-parinkuukauden aikajänteellä, oikeuden kiiresitä riippuen), tämän jälkeen vasta ulosottomies voi ryhtyä vuokralaisen poistamiseen asunnosta, vaikka vasten tämän tahtoa.


    • kjjkkhhhhk

      Toimi niin, että luottotietosi eivät mene.
      Toisin sanoen muuta pois pikimmiten ja maksa rästivuokrat pois.
      Luottotiedottomana voitkin asua roskiksessa.
      Vanhempasi tuskin tulevat kylästelemään.

    • Tiiiiiiiina

      Olen 35 vuotias eli en tarvitse vanhempiani kylästelemään.tosin äitini on kuollut jo 5 vuotta sitten enkä ole nähnyt isääni 10vuoteen.mikään juoppo tai narkkari en ole .ja en kysynyt mistä saan asunnon tai meneekö luottotiedot tosin nekin on mennyt jo 10 v sitte.ja tiedän sen että en voi asiaa sovitella vuokranantajan kanssa ja asunnosta on lähdettävä.olen asunut tässä jo yli vuoden .mutta ymmärtääkseni jos vuokra sopimus irtisanotaan niin sillon on 6 kk irtisanomis aikaa mutta nyt on kyseessä purku eli minun pitäisi lähteä heti.lähinnä haluisin tietää onko poliisilla oikeus sanoa että minun pitää poistua asunnosta heti ja he ottavat avaimet tai vuokranantaja em vaihdattaa lukot.vai meneekö asia käräjien kautta.minulla ei ole tarkoitus jäädä asuntoon kuin heinäkuuksi . että saan uuden asunnon.

    • siperiassaonkylmä

      Ikävä kuulla tilanteestasi. Irtisanomisaika on yleensä vuokrasopimuksessa.

      Taitaa olla parasta, että marssit mahdollisimman pian sosiaalitoimistoon ja kerrot siellä tilanteesi ja jos olet työtön ja ilman koulutusta, niin sinulla on mahdollisuus päästä ainakin taksin rattiin, jos ajokortti löytyy. On ainakin kohteliasta poistua, jos vuokranantaja sitä toivoo.

      Jos oot vähän sellainen huoleton veikko, niin kova koulu odottaa.

    • tylyvä

      Sait ylimääräistä aikaa 9 vrk. Eikös se aika mennyt jo umpeen. Kirjoitat puppua. Jos olet maksanut osittain vuokran joka kuukausi, velkasi on vähentynyt aikajärjestyksessä. Vuokranmaksua ei kohdisteta sille kuukaudelle, joka on maksukuukausi.
      Hanki halvempi asunto, asut liian kalliisti.

    • sjkjdjdjjk

      Tässä taas esimerkki seuraamuksista kun vuokraa asunnon luottotiedottomalle loiseläjälle.

      Luottotiedottomille EI PIDÄ vuokrata eikä edes esitellä asuntoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 137
      3888
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      108
      3542
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      19
      2513
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1599
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1575
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      87
      1458
    Aihe