Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kokemäellä liikennelaskenta?

Kyttäkallet

Pari keski-ikäistä miestä vahtaa vuorotellen kirjaston edustan penkillä ohikulkevaa liikennettä. Lämpiminä päivinä istunnot kestävät useita tunteja. Onko menossa liikennelaskenta vai ihailevatko miehet liikuntahallin lasivillan värisiä seiniä?

38

1613

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hentun

      Olen huomannut saman,kun syksy koittaa ainakin toinen näistä siirtyy sisätiloihin kirjastoon.

    • Antakeeantakee

      meitin kyyläperseitten kytätä rauhassa...oomme Kyttälästä.

    • Pönttölä

      Kokemäellä suoritetaan vertailevaa liikennelaskentaa. Laskentapaikkoja ovat mm. kirjaston ja S-marketin edustat. Valvontaan palkatut henkilöt tekevät samalla havaintoja toisaalta rakennustyömaan tapahtumista ja toisaalta marketin asiakkaista. Kaikki syynätään.
      Kaupungin palveluksessa on lisäksi kiinteistövalvontaryhmä, joka kokoontuu päivittäin S-marketin takana, mutta jonka jäsenistä osa piipahtaa joskus etupihan puolellekin tarkkailemaan tilannetta.

    • Firegays

      Eikös se toinen ole se palolaitoksen "vaahtosammutin" :) :)

    • katkokävelijä

      Valvontaryhmään kuuluu myös välimatkojen mittaaja P...i M. mm.keskustasta peipohjaan kävellen kahtapuolta jalkakäytävää...etenemä n.500metriä/h.

    • Aihaihaizz

      Ehkä valvojat on tehnyt omaisuutensa, eikä tarvii enää painaa niinkuin normit niska limassa.

    • vmls

      aika kyyliä ootte kun tollasetkin ootte huomannu

    • Olettejumalia

      Jep, tässä kylässä nähdään kyllä vaivaa ihmeellisistä asioista. Jos yhteistä hyvää tai asioita pitäisi yhdessä tehdä niin sitten ei kyllä vaivauduta. Mutta paskanjauhanta ja ihmisten haukkuminen onnistuu kyllä. Loistavaa!

    • Eihyvääpäiväävaan

      Antakaa kuulkaa katella ihan rauhassa. Ei pitäisi olla heistä haittaa kenellekään.

    • Kamreeri

      Halvemmaksi tulee kuin laitoshoito.

    • Nuuskinen

      Äijät voisivat mennä välillä vahtimaan koulun pihalle. Voi sitten samalla kertaa katsella, kun vandaalit hajottaa koulua ja kytätä sitä, ketkä menee kirkkoon ja hautausmaalle.
      "Juhannuksen aikana oli taas tehty Tulkkilan koulun rakennustyömaalla vahinkoa. Koulurakennukseen vaihdettuja uusia ikkunalaseja oli rikottu kuusi kappaletta, sekä ovessa olleet kolme ikkunalasia. Ikkunoita oli rikottu kivittämällä.

      Työmaalla on aiheutettu vahinkoa vastaavalla tavalla usein aikaisemminkin. Uusin vahingonteko tapahtui aikavälillä 24.–27. kesäkuuta."

    • ihmisetyössä

      Pistäydyppäs joskus jossakin isommassa kaupungissa, niin huomaat että siellä on paljon penkkejä ja istuskelijoita penkeillä. Varsinkin kauniina kesäpäivänä, eikä kukaan häiriinny heistä. Kokemäellä kun ei montaa penkkiä löydy, niin sitä käytetään mikä löytyy.

    • C2d

      Ainakin yksi kylävahti on päivystänyt tänä kesänä ahkerasti esim. kirjaston penkillä. Heiluttaa melkein jokaiselle ohikulkijalle ja kyttää jokaikistä kirjastoon menijää. Välillä vaihtaa kyttäyspaikkaa johonkin kaupan edustalle.
      N. 5-kymppinen mies, symbolisoi Kokemäen tylsistymistä.

    • PositiivisenKautta

      He sentään ulkoilee ja etsii seuraa muualtakin, kuin somesta neljän seinän sisällä. Ottaisitte muutkin mallia, ettei pää pehmenis noin pahasti siellä pelkän virtuaalimaailman ääressä. Eikä ne kenellekään siellä pahaa tee, joten antaa poikien istuskella. Menisitte vaikka jutteleen heille, mutta ei, kun kaikista pitää aina vaan periaattestakin ajatella pahaa tai negatiivisesti ja haukkua ilman syytä. H ainakin on ihan mukava ukkeli ja hyvin harmiton. Etsiskelee lähinnä tutuista ja tuntemattomista juttuseuraa, eikä niinkään kyttää ihmisiä.

      • Voitätäelämää

        Just näin, juttuseuraa etsii. Pitäisi vissiin istuksia yksin neljän seinän sisällä ettei tuu mitään sanomista. Mukava mies on ja kaikille aina ystävällinen eikä koskaan hauku ketään. Siitä voisi ottaa moni mallia.


      • kokislainen

        Samaa mieltä että on mukava mies ja moni tänne tyhmyyksiään ja valituksiaan kirjottava voisi ottaa mallia hänestä. Tosi ystävällinen ja aina juttelee mukavia. Minä aina heitän muutaman jutun hänen kanssa.


    • mukavasetä

      Juu, minäkin aina morjestan Hlle ja vaihdan muutaman sanan. On se vaan niin mukava mies että saisi moni ottaa mallia omaan käytökseensä eikä kulkea sepalus auki likaiset alkkari vilkkuen.

      • pöhnä

        Kukas se näin mukava mies on? Kokemäellä maleksii lukuisia tyhjäntoimittajia etenkin viinakaupan lähistöllä. Seuraa kaipaavia ja humoristisia äijiähän nämä kaljaveikot ovat, paitsi tietysti hiukan äreitä, kun pankkitili on ryypätty tyhjäksi.
        No, kun tarpeeksi kauan tarkkailee ohikulkijoita, niin saattaa joku heittää lantin.


    • Hentun

      Palolaitoksen Maskotti Fetu!

    • Vahtinen

      Sama jatkuu tänäkin kesänä?

      • HarmittomiaMiekkosia

        Mitä sitten? Onko se sinulta jotenkin pois? Ei tekis tuo aivojen tuuletus raikkaassa ulkoilmassa näköjään sullekaan pahaa..


    • Kuseskelimihinsattui

      Mihin on hävinnyt Kokemäeltä hattupäinen itsekseen puhuva ylipainoinen pyörämies? Joku roinan kerääjä, ei kovin vanha.

      • Kuulemma

        Dynamo asuu Harjavallassa nykyisin.


      • Dynisnähty

        Kyl Dynis Kokemäelläki välillä pyörii. Ei tosin niin usein enää. Kerran pari viikkoo sit polki kyliltä päin.


    • Kokemuksia

      Varmaan sama mies oli vuosi-pari sitten Kokemäen kaupunginkirjastossa vänkäämässä kirjastovirkailijoiden kanssa jostain kirjaston käyttöön liittyvästä asiasta. Epäilemättä virkailijat ovat tyytyväisiä, jos hattupää on muuttanut pois paikkakunnalta. On aika rasittavaa heille hoitaa työtänsä, kun palkka on pieni, töitä on paljon ja kaikenlaisia häiriöitä esiintyy: nuoriso mellastaa pihalla ja eteisessä ja talon edustalla penkillä istuva "portsari" todennäköisesti käy talon sisälläkin nuuskimassa.

      • Junttipentti

        Oon luullu ett kirjasto on kaikkien ihmisten käytettävisä. En viitti ennää mennä, jos aattelevat, että oon tullu nuuskimaan. Hyvä kun selkis, viksuja on nää kirjottelijat täälä. Huomaa että on oikeen perus-kokemäkiläisiä. Tierätteks muuton mitä kokemiläisistä sanotaan naapurikunnisa?


    • Täysinnormaali

      Mitenkäs te niin tarkkaan tiedätte, missä kukakin istuu tai seisoo? Ai niin, tehän käytte kyttäämässä mahdollisia penkillä istujia ja kauppojen edessä seisoskelijoita. Yrittäkää löytää jotakin sisältöä elämäänne. Kansalaisopistossa alkaa taas syksyllä monia kursseja, siellä voitte tutustua ihmisiin, sitten tekin voitte ystävällisesti tervehtiä tuttujanne. Kokemäen kaupunki on meidän veronmaksajien rahoilla hankkinut nuo penkit, minusta on tosi hyvä, että niille on käyttöä. Kaupungilla on sellaisiakin investointeja, mitkä ovat jääneet hieman vähemmälle käytölle, niitä löytyy ihan keskusta-alueeltakin. En oo huomannut, että penkeissä, joita on valitettavan vähän, olisi mitään rajoituksia tyyliin, sama henkilö saa istua vain 15 minuuttia kerrallaan? Ja nuo lempinimet. Nehän on tosi hauskoja kun ne on jonkun toisen. Onneksi ei itse tiedetä, millä hauskoilla nimityksillä itsekutakin kutsutaan.

    • TuijaBrabant

      Niin täällä kirjoitellaan muiden tekemisistä mutta oma kyttääminen jää mainitsematta...

    • laukutpakattunako

      Näitä juttuja on hyvä lukea, kun miettii mahdollista muuttoa Kokemäelle. Kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille, päätöksenteko tullee olemaan helppoa.

    • Kuoretpoisennensyöntiä

      Mitenkäs nämä helteet ovat vaikuttaneet kokemäkeläismiehien kyttäysintoon? En ole pitkään aikaan käynyt Tulkkilassa. Jos auringossa on 50 astetta tai ylikin, niin hikihän siinä tulee. Kerätäänpä siis kolehti ja ostetaan kyttäyspaikalle tai -paikoille päivänvarjot, XXL-kokoa, jotta kyttäys voi jatkua keskeytyksettä. Ohikulkijat voisivat myös heittää varjon alla istuville kylmiä juomia. Ja banaaneja.

      • Mistänoitasikiää

        Siinähän sen jo kerroit, helteet ovat vaikuttaneet sinuun niin, ettet ole pitkään aikaan käynyt Tulkkilassa kyttäämässä ihmisten istumista. Hanki ihmeessä päivänvarjo ja työnnä se.... ai niin, sullahan on siellä jo se banaani.


    • Suomalaineneiuskoennenko

      Ny määkin näin ne penkillä istujat. Keskellä päivää kirjaston eresä. Kattoivat röyhkeesti suoraan mua kun ajoin ohitte, ei sentän morjestanu. Kaks naispuolista, pitkätukkasta, sortsit jallaasa, yks miespuolinen, ei ollu häävit senkän vaatteet. Kaikkee sitä näkkee, luulis että tommottet alaikäset räkis Tokmannin parkkipaikalla, mutta ei, tulleee siihen töllistelleen ihmisiä.

    • Myymälässäasioinut

      Toinen laskentapaikka on peipohjassa.punaisen myymälän rappusilla päivystää yleensä 2 henkilöä ja sateen sattuessa sisätilassa, ikkunan vieressä olevillä jakkaroilla.

      • Eitietoo

        mikäs punainen myymälä peipohjas on?


      • Saunantaaksevaan

        Tää kyttääjä on vielä kaiken muun lisäksi värisokea.


      • Punainenmökki

        Laakeriliike


    • Hentun

      Levätä laakereilla. Näillä miehillä ei ole kiirus mihinkään.Joutaakin laskemaan liikennettä.

    • Wehrmacht

      Muutama kerta on tullut nähtyä kaveri tervehtimässä ohikulkijoita ja mielestäni hän jäljittelee natsitervehdystä. Oikea käsi yläviistoon 45 asteen kulmassa. Oikeaoppinen natsitervehdys se ei kuitenkaan ole, koska tervehtijä istuu. Natsitervehdys tehdään seisaaltaan ja samalla lausutaan joko Sieg heil! tai Heil Hitler!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe