Suomen kovin vankila?

Kovin.Vankila

Onko se Riihimäki, Turun vankila vai Helsingin vankila, missä on kaikkein vaarallisimmat rikolliset?

30

5487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ylialamäki

      Riksuun viedään kaikki idootit.
      Pois ihmisten silmistä, vaaraksi myös itselleen.

      • Anonyymi

        Siinäpä jengit saa pelätä kun saavat olla samassa vankilassa. Piruako noita säälimään turpaan vaan ja kunnolla.


      • Anonyymi

        Kyllä vankilassa on lokoisat oltavat. Mamut on oivaltaneet kun haluavat vankilaan ei tartte tehdä töitä joka asiasta saa valittaa ruoka on hyvää saa seksi kavereita. Ym ym. Ilmankos mustia on niin paljon kaltereitten takana. Joskus saa turpaan kunnolla mutta mitä pienistä. Oma soppi odottaa. Ah ah


      • Anonyymi

        Ilmankos riksu on täynnä mamuja ovat kaikki idiootteja. Eihän kukaan mamuja arvosta. Haisevatkin niin pirun pahalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinäpä jengit saa pelätä kun saavat olla samassa vankilassa. Piruako noita säälimään turpaan vaan ja kunnolla.

        Mutta hyvä uutinen vangit aloittaa nälkälakon olisivat tarpeeksi kauan lakossa niin väki vähenisi mutta ei ne uskalla. Uhittelevat vaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinäpä jengit saa pelätä kun saavat olla samassa vankilassa. Piruako noita säälimään turpaan vaan ja kunnolla.

        Mot ohjelmassa tuli selvästi esille ei somaleita haluta auttaa kun mikään ei tehoa ovat niin omituinen kansa. Eivät osaa lukea kukaan ei halua töihin palkata on esim että koko aika on vaan puhelimella leikitty ei työ ei kiinnosta. Miten omassa maassa työnteko onnistuu. Aika selvää ei somalit kuulu suomeen. Vankilassa valittavat koko aika vaikka itse ovat itsensä sinne hankkineet näin toimii helvetin tyhmä ei voi sanoa edes että ihminen. Kiva kuunnella kun valittavat olojaan hihhh


    • Ylämäkiii

      Joku vasikkaki se siellä nillittää. Joku, joka juoksentelee Jokelassa Salmisen puheilla.

    • voikauheeta

      Voi gauheeta ku kova kirjoitus luuserilta joka ei töitä tee

    • jokkop

      Ei Suomessa mitään kovia vankiloita edes ole. Lisäksi taitaa olla paljon melua tyhjästä näiden vankiloiden marmatukset vaarallisista vangeista sun muista.

    • ex-vanki

      Ootte te kaikki niin vitun tietäviä. Sanon suoraan kokemuksen pohjalta että kyllä vankila on Suomessakin todellakin vankila. Takaan että kun joku teistä pannaan riksuun, sellin ovi kiinni niin kyllä itku on herkässä. ovi aukee 17 tunnin päästä ja sit töihin ja töistä suoraan selliin ja ovi kiinni ja aamulla alkaa sama uudestaan että pääsee tiilenpäitä lukemaan. Suomen kovimmat vankilat riksu, sörkka, turun saramäki, pelso ja muutama muu. Kovan luokan vankeja löytyy kaikista näistä vankiloista koska on viisaasti sijoiteltu vaaralliset ympäriinsä eikä yhteen paikkaan. Toki riksu eli riihimäki on kovimman turvaluokituksen vankila ja tuomiota tarvitsee olla vähintään kaksi vuotta että sinne joutuu. Se miksi vangit ei niin valita ja pärjäävät niissä oloissa jotka päätä hajottaa on se että kyseessä on oikeesti kovia jätkiä ja tiedetysti ihminen on sopeutuvainen eläin joka keinot selviytymiseen keksii. ja muistakaa, kyseessä on vapausrangaistus. Ei ole tarkoitus että siellä vankeja piestään ( vaikka sitäkin tapahtuu vieläkin käsittämättömän paljon ) ja alistetaan johonkin epäinhimilliseen, vaikka sitä se välillä on,vaan vapaus on riistetty määrätyksi aikaa. Laki on hyvin tarkka että nämä tuomiot suoritetaan. Muistakaa että se on vain vapausrangaistus, ei muuta.

    • ex-con

      Sä olet ilmeisesti se sama tyyppi, kun poliisitpalstalla haukkuu poliiseja ja vastailet toisten nimimerkeillä? Ja nyt sua kiinnostaa mitkä on pahimmat vankilat? Arvata saattaa, et sulle on lähtö tulossa.

      Joo, ex-vanki (siis alkuperäinen kirjoittaja, ennen kuin yritit pilata sen nimimerkin), vastas ihan oikein, tohon ei ole hirveesti lisättävää. Ainut on se, että vankiloiden sisältö on muuttunut aika rajusti 80- ja 90-luvuilta kantasuomalaisista, voisi sanoa että, jopa ihan älykkäistä rikollisista aivan päälaelleen nykyisin. Vankiloissa on nykyisin murto-osa kantasuomalaisia, siellä on virolaista vararyssää, aitoa ryssää, liettualalisia, latvialaisia, somaleita, irakilaisia, romaneita ja niin edespäin. Kantasuomalaiset ovat vähemmistönä ja niistäkin valitettavan suuri osa on huumehörhöjä, joista ei ole kaveriksi, eikä puolustajaksi.

      Muut väestöt taas ovat ryhmittyneet keskenään. Jos olet kantasuomalainen tuntematon luuseri ja joudut kivitaloon, sanotaanko nyt vaikka sörkkään tai riksuun, niin sä olet todella kusessa. Ensimmäinen nolo tilanne tulee viimeistään ruokalaan mennessä, kun yrität löytää täpötäydestä ruokasalista istumapaikkaa ja istahdat väärään pöytään. Ehkä mc-jengiläisille varattuun pyötään tai jonkun venäläisjoukon pöytään. Ja tosiaan, ei niissä mitään varauslappuja ole, sun pitää tietää vaikka et voikaan tietää mihin istua, tai tulee tyly lähtö justiiinsa siitä paikasta.

      Ja jos olet luimistelja, niin sä olet kohta velkaa vähän sinne sun tänne, vaikka et olis koskaan mitään lainannutkaan. Se on kusinen paikka tollasille luusereille.

      • ex-con

        Aloittajalle vielä tiedoksi, että jos jotenkin ihmeen kaupalla selviät kunnialla ensimmäisestä ruokailusta, ulkoilussa on viimeistään odotettavissa ongelmia. Sä olet siellä yksin ihmeissäs, kun kohta jostain venäläisporukasta yksi spottaa sut ja tulee tarjoomaan tulta ja ehkä tupakkaakin, riippumatta siitä poltatko ja onko sulla tupakkaa ja omia tulentekovälineitä vai ei.

        Kaikki vaihtoehdot ovat huonoja; jos kieltäydyt, olet joko nössö tai moukka, kun ei apu kelvannut ja se on huono juttu jatkos kannalta. Jos taas suostut sytyttämään tupakkas tarjotulla tulitikulla, saat seuraavana päivänä kuulla paljonko olet siitä velkaa. Ja ei, maksuksi ei riitä edes puntillinen uusia tikkuja. Rattoisaa aikaa sulle vaan.


      • g-mgmbgfgbf

        Linnassa muita olekaan kuin luusereita. ex-con mukaanlukien.


      • spiritti

        ex-con kirjoittaa aika pitkälle ajasta ennen osastointia. Miksi ensikertalainen joutuisi ongelmiin, jos on sosiaalisilta kyvyiltään ok?


      • konginkingi

        Osastointia? Meinaat, että suoraan liskolle? Käyhän sekin, mutta sitten eristyksissä vtun pitkiä aikoja pedojen seassa. Vai mitä vttua meinaat osastoinnilla?


      • konginkingi
        konginkingi kirjoitti:

        Osastointia? Meinaat, että suoraan liskolle? Käyhän sekin, mutta sitten eristyksissä vtun pitkiä aikoja pedojen seassa. Vai mitä vttua meinaat osastoinnilla?

        Vai meinaatsä matkaselliä? Ei siellä ole sen kummempaa osastointia.


      • Itekkki

        Ei Riksussa ainakaan oo moneen vuoteen ollut mitään ruokalaa,ja jengi tulee suht hyvin toimeen keskenään kansalaisuudesta riippumatta.


    • hfhbhbhbjfb

      Paskakasa jengiläiset ja elämäntaparikolliset kävelee kaupungilla kinginä ja linnassa on kyynel silmässä kun vartijat kiusaa :) :)

    • paskaaovat

      Se näissä lehtosaarissa ja jengiläisissä vituttaa että kaduilla heilutaan aseiden kanssa ja leivotaan vähästäkin syystä turpaan ja kohdellaan muita kuin paskakasaa , sitten vankilassa itketään että mekin ollaan ihmisiä ja meillä on oikeus inhimiliseen kohteluun.

      • ex-vanki

        Vankilassa on ne joitten kyvyt ei riitä ns. normaaliin elämään. Kukaan ei kunniota ihmistä sen takia että on istunut linnassa ottamassa toiselta samanlaiselta luuserilta poskeen.

        Vankilassa on pedareita, mummonryöstäjiä, raiskaajia, narkkareita. Kyllä jotain pitää olla päässä pahasti vialla jos näitä pitää kovina jätkinä.


    • ExLusiferi

      Kaikki laitokset kolunneena, pernasaaresta kotiniemen koulukotiin ja niistä linnalaitoksiin 1960-1980 aikoihin voin vakuuttaa, ettei Suomessa ole yhtään "kovaa" linnaa, kovista vangeista puhumattakaan! Rixu oli melko hyvä talo ja melko erikoinen kongeistaan: Superavo,supersuljettu,päiväselli,viikonloppuavo ja kusikongi muutaman mainitakseni. Kusikongilla oli hyvä lusia ja ovet kiinni 23h/vrk. Lattiat oli mustaa bitumia ja kesäkuumalla ne suli pehmeäksi. Kusikongi sai nimensä alkujaan siitä, että paska/kusikärryt kuljetettiin ko. kongin läpi ulkona odottaviin hevoskärryihin. Sen jälkeen jaettiin safkat ja munuaiskeitto maistui....Radioita ei ollut kenelläkään, televisioista puhumattakaan. Pakkokirkko oli sunnuntaisin ja sinne mentiin mielellään katsomaan kieli pitkällä nuoria naisia, jotka lauloi hengellisiä. Sittemmin tuli taloon toinen apulaisjohtaja, joka oli Pentti Tarvainen nimeltään. Akku-Penaksi sanottiin ja oli alkoholisti, joka perusti linnaan AA-ryhmän nimeltä Raitaryhmä. Moni vanki raitistui siellä ja selvisi pois linnakierteestä.Lyytikäinen oli maailman vittumaisin vartiopäällikkö, joka vihasi vankeja. Pastorina oli TOPI, joka jostain syystä alkoi salakuljettamaan hörhöille huumeita, jääden lopulta kiinni ja joi sitten hengiltä itsensä, tämä mukava ex merimiespappi! 2/3 pään ylivartija oli KESSU, joka oli tiukka, mutta suht' oikeidenmukainen pamppu!? "Hallansieppaaja" oli erikoinen pamppu, joka veti sähkökursseja yms. Lestadiolainen höpsö mies, joka sai nimensä siitä, kun veti pellolle piuhoja, joiden piti "siepata halla" ja pelastaa sato...Epäonnistui! Paljon ois tarinaa ja muistoja, mutta jääköön nyt. Linnasta olen pysynyt pois jo 30v ja kuuden ihanan muksun isoisä...;)

      • Rannanlärvi

        No nyt tuli asiallista tekstiä! Eli ihan kokemuksen syvällä rintaäänellä:

        -Suomessa ei ole kovia vankiloita
        -vangit eivät ole kovia, vaan säälittäviä

        Onnea sulle kuuden muksun isoisä, että sait kierteen poikki ja susta tuli normaali kansalainen. Hienoa!


      • Anonyymi

        Olit varmaan mun kanssa yhtäaikaa 1976. Muistatko rettelöitsijä romani vangin. Aina vartioiden kanssa napit vastakkain H. N


    • Kova_Jäbä_

      Kovin vankila on Riihimäen Scandic hotelli, suunilleen samaa tasoa kuin se isompi hotelli siellä varuskunnan vieressä. Ja Scandicista saa huoneen puoleen hintaan, tosin sitä ei maksa yhteiskunta

    • Anonyymi

      Eiks vankilassa ole kiva olla? On kirjastot, saunat, pleikkarit, harrastusmahdollisuudet. Saa uusia kavereita. Saa elää ilmaiseksi. Vapauden menetys kiehtoo - ei se ole minulle niin kamalaa olla muurien sisäpuolella jos on mielekästä tekemistä. Jos yhdestä myymälävarkaudesta pääsee jo häkkiin niin mielellään kyllä kokeilisin. Harmi ku suomessa sinne passittamisen kynnys on niin korkea.

      Mua kiusattiin yläasteella ja luulisin kyllä että vankila voittaa yläasteen 100-0. Yläasteiässä sitä paitsi faija huusi ihan jos tein vain vähän jotain väärin, vankiloissa ei sentään vartijat kohtele vankeja kuin karjaa. Suomessahan vankilat on turvallisia, toisin kuin esim. Venäjällä tai Kiinassa.

    • Anonyymi

      Ei ole koviapaikkoja Suomen vangkiloissa. Kun ei ole kovia vangkejakaan. Me vartijat sanotaan että vangkilla on pää pehmeä. Kun rötöstää ja ottaa huumetta ja muuta päihettä ja joutuu vangkilaan.vangki on vangki vaikka voissa paistais. Samat jutut toistuu: tyhjät puheet, uho ja keulinta. Pelkkää hattaraa on vangkien kovuus. Yksi asia on kuitnekin kova vangkilassa. Se on kaipaus. Miesten välinen kaipaus. Sitä esiintyy paljon. Monesti yössä ulvo yksinäinen vangki. Rakkaus on kipeä.

    • Anonyymi

      Kaikissa pelkkää muovikassi ukkoja!

    • Anonyymi

      On suuri huoli vangeista. Itsepä ovat sinne halunneet kun tekivät rikoksia. Eikös sanota turha itkeä kun paskat on housussa. Pitääkö neljän tähden olot järjestää olisivatko sitten hiljaa. Kärsikööt kun tekevät rikoksia en yhtään sääli. Vanhukset saa kärsiä ja kukaan ei valitä miks vangeista pitäis välittää. On aikaa miettiä mitä tuli tehtyä hehhh

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      62
      1214
    2. Suhun ihastuminen oli liikaa mulle ...

      Se meni jo sairauden ja sekavuuden puolelle. Oisin tehnyt melkein mitä vain, että saisin sut ja se ei ole tervettä. Vars
      Ikävä
      34
      1020
    3. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      63
      1010
    4. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      26
      1007
    5. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      69
      955
    6. Onko kaivattunne puhelias

      Vai hiljainen hissukka.
      Ikävä
      46
      941
    7. Jiille kysymys

      Oletko kuitenkin mennyt eteenpäin ja sinulla joku uusi nainen kuvioissa? 🥹
      Ikävä
      73
      892
    8. Suomussalmen mustalaiset

      Uutena suomussalmelaisena mietin, että millasta porukkaa ovat?
      Suomussalmi
      17
      870
    9. Oletko mielestäsi kaivattusi

      ihannetyyppi ulkoisesti?
      Ikävä
      56
      852
    10. Minkälaiset hiukset

      kaivatullasi on? Miehellä Kenties ananas, puolikalju jne jne Naisella kenties vaaleat kiharat jne jne
      Ikävä
      27
      836
    Aihe