Suomen kovin vankila?

Kovin.Vankila

Onko se Riihimäki, Turun vankila vai Helsingin vankila, missä on kaikkein vaarallisimmat rikolliset?

29

5069

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ylialamäki

   Riksuun viedään kaikki idootit.
   Pois ihmisten silmistä, vaaraksi myös itselleen.

   • Anonyymi

    Siinäpä jengit saa pelätä kun saavat olla samassa vankilassa. Piruako noita säälimään turpaan vaan ja kunnolla.


   • Anonyymi

    Kyllä vankilassa on lokoisat oltavat. Mamut on oivaltaneet kun haluavat vankilaan ei tartte tehdä töitä joka asiasta saa valittaa ruoka on hyvää saa seksi kavereita. Ym ym. Ilmankos mustia on niin paljon kaltereitten takana. Joskus saa turpaan kunnolla mutta mitä pienistä. Oma soppi odottaa. Ah ah


   • Anonyymi

    Ilmankos riksu on täynnä mamuja ovat kaikki idiootteja. Eihän kukaan mamuja arvosta. Haisevatkin niin pirun pahalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siinäpä jengit saa pelätä kun saavat olla samassa vankilassa. Piruako noita säälimään turpaan vaan ja kunnolla.

    Mutta hyvä uutinen vangit aloittaa nälkälakon olisivat tarpeeksi kauan lakossa niin väki vähenisi mutta ei ne uskalla. Uhittelevat vaan


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siinäpä jengit saa pelätä kun saavat olla samassa vankilassa. Piruako noita säälimään turpaan vaan ja kunnolla.

    Mot ohjelmassa tuli selvästi esille ei somaleita haluta auttaa kun mikään ei tehoa ovat niin omituinen kansa. Eivät osaa lukea kukaan ei halua töihin palkata on esim että koko aika on vaan puhelimella leikitty ei työ ei kiinnosta. Miten omassa maassa työnteko onnistuu. Aika selvää ei somalit kuulu suomeen. Vankilassa valittavat koko aika vaikka itse ovat itsensä sinne hankkineet näin toimii helvetin tyhmä ei voi sanoa edes että ihminen. Kiva kuunnella kun valittavat olojaan hihhh


  • Ylämäkiii

   Joku vasikkaki se siellä nillittää. Joku, joka juoksentelee Jokelassa Salmisen puheilla.

  • voikauheeta

   Voi gauheeta ku kova kirjoitus luuserilta joka ei töitä tee

  • jokkop

   Ei Suomessa mitään kovia vankiloita edes ole. Lisäksi taitaa olla paljon melua tyhjästä näiden vankiloiden marmatukset vaarallisista vangeista sun muista.

  • ex-vanki

   Ootte te kaikki niin vitun tietäviä. Sanon suoraan kokemuksen pohjalta että kyllä vankila on Suomessakin todellakin vankila. Takaan että kun joku teistä pannaan riksuun, sellin ovi kiinni niin kyllä itku on herkässä. ovi aukee 17 tunnin päästä ja sit töihin ja töistä suoraan selliin ja ovi kiinni ja aamulla alkaa sama uudestaan että pääsee tiilenpäitä lukemaan. Suomen kovimmat vankilat riksu, sörkka, turun saramäki, pelso ja muutama muu. Kovan luokan vankeja löytyy kaikista näistä vankiloista koska on viisaasti sijoiteltu vaaralliset ympäriinsä eikä yhteen paikkaan. Toki riksu eli riihimäki on kovimman turvaluokituksen vankila ja tuomiota tarvitsee olla vähintään kaksi vuotta että sinne joutuu. Se miksi vangit ei niin valita ja pärjäävät niissä oloissa jotka päätä hajottaa on se että kyseessä on oikeesti kovia jätkiä ja tiedetysti ihminen on sopeutuvainen eläin joka keinot selviytymiseen keksii. ja muistakaa, kyseessä on vapausrangaistus. Ei ole tarkoitus että siellä vankeja piestään ( vaikka sitäkin tapahtuu vieläkin käsittämättömän paljon ) ja alistetaan johonkin epäinhimilliseen, vaikka sitä se välillä on,vaan vapaus on riistetty määrätyksi aikaa. Laki on hyvin tarkka että nämä tuomiot suoritetaan. Muistakaa että se on vain vapausrangaistus, ei muuta.

  • ex-con

   Sä olet ilmeisesti se sama tyyppi, kun poliisitpalstalla haukkuu poliiseja ja vastailet toisten nimimerkeillä? Ja nyt sua kiinnostaa mitkä on pahimmat vankilat? Arvata saattaa, et sulle on lähtö tulossa.

   Joo, ex-vanki (siis alkuperäinen kirjoittaja, ennen kuin yritit pilata sen nimimerkin), vastas ihan oikein, tohon ei ole hirveesti lisättävää. Ainut on se, että vankiloiden sisältö on muuttunut aika rajusti 80- ja 90-luvuilta kantasuomalaisista, voisi sanoa että, jopa ihan älykkäistä rikollisista aivan päälaelleen nykyisin. Vankiloissa on nykyisin murto-osa kantasuomalaisia, siellä on virolaista vararyssää, aitoa ryssää, liettualalisia, latvialaisia, somaleita, irakilaisia, romaneita ja niin edespäin. Kantasuomalaiset ovat vähemmistönä ja niistäkin valitettavan suuri osa on huumehörhöjä, joista ei ole kaveriksi, eikä puolustajaksi.

   Muut väestöt taas ovat ryhmittyneet keskenään. Jos olet kantasuomalainen tuntematon luuseri ja joudut kivitaloon, sanotaanko nyt vaikka sörkkään tai riksuun, niin sä olet todella kusessa. Ensimmäinen nolo tilanne tulee viimeistään ruokalaan mennessä, kun yrität löytää täpötäydestä ruokasalista istumapaikkaa ja istahdat väärään pöytään. Ehkä mc-jengiläisille varattuun pyötään tai jonkun venäläisjoukon pöytään. Ja tosiaan, ei niissä mitään varauslappuja ole, sun pitää tietää vaikka et voikaan tietää mihin istua, tai tulee tyly lähtö justiiinsa siitä paikasta.

   Ja jos olet luimistelja, niin sä olet kohta velkaa vähän sinne sun tänne, vaikka et olis koskaan mitään lainannutkaan. Se on kusinen paikka tollasille luusereille.

   • ex-con

    Aloittajalle vielä tiedoksi, että jos jotenkin ihmeen kaupalla selviät kunnialla ensimmäisestä ruokailusta, ulkoilussa on viimeistään odotettavissa ongelmia. Sä olet siellä yksin ihmeissäs, kun kohta jostain venäläisporukasta yksi spottaa sut ja tulee tarjoomaan tulta ja ehkä tupakkaakin, riippumatta siitä poltatko ja onko sulla tupakkaa ja omia tulentekovälineitä vai ei.

    Kaikki vaihtoehdot ovat huonoja; jos kieltäydyt, olet joko nössö tai moukka, kun ei apu kelvannut ja se on huono juttu jatkos kannalta. Jos taas suostut sytyttämään tupakkas tarjotulla tulitikulla, saat seuraavana päivänä kuulla paljonko olet siitä velkaa. Ja ei, maksuksi ei riitä edes puntillinen uusia tikkuja. Rattoisaa aikaa sulle vaan.


   • g-mgmbgfgbf

    Linnassa muita olekaan kuin luusereita. ex-con mukaanlukien.


   • spiritti

    ex-con kirjoittaa aika pitkälle ajasta ennen osastointia. Miksi ensikertalainen joutuisi ongelmiin, jos on sosiaalisilta kyvyiltään ok?


   • konginkingi

    Osastointia? Meinaat, että suoraan liskolle? Käyhän sekin, mutta sitten eristyksissä vtun pitkiä aikoja pedojen seassa. Vai mitä vttua meinaat osastoinnilla?


   • konginkingi
    konginkingi kirjoitti:

    Osastointia? Meinaat, että suoraan liskolle? Käyhän sekin, mutta sitten eristyksissä vtun pitkiä aikoja pedojen seassa. Vai mitä vttua meinaat osastoinnilla?

    Vai meinaatsä matkaselliä? Ei siellä ole sen kummempaa osastointia.


   • Itekkki

    Ei Riksussa ainakaan oo moneen vuoteen ollut mitään ruokalaa,ja jengi tulee suht hyvin toimeen keskenään kansalaisuudesta riippumatta.


  • hfhbhbhbjfb

   Paskakasa jengiläiset ja elämäntaparikolliset kävelee kaupungilla kinginä ja linnassa on kyynel silmässä kun vartijat kiusaa :) :)

  • paskaaovat

   Se näissä lehtosaarissa ja jengiläisissä vituttaa että kaduilla heilutaan aseiden kanssa ja leivotaan vähästäkin syystä turpaan ja kohdellaan muita kuin paskakasaa , sitten vankilassa itketään että mekin ollaan ihmisiä ja meillä on oikeus inhimiliseen kohteluun.

   • ex-vanki

    Vankilassa on ne joitten kyvyt ei riitä ns. normaaliin elämään. Kukaan ei kunniota ihmistä sen takia että on istunut linnassa ottamassa toiselta samanlaiselta luuserilta poskeen.

    Vankilassa on pedareita, mummonryöstäjiä, raiskaajia, narkkareita. Kyllä jotain pitää olla päässä pahasti vialla jos näitä pitää kovina jätkinä.


  • ExLusiferi

   Kaikki laitokset kolunneena, pernasaaresta kotiniemen koulukotiin ja niistä linnalaitoksiin 1960-1980 aikoihin voin vakuuttaa, ettei Suomessa ole yhtään "kovaa" linnaa, kovista vangeista puhumattakaan! Rixu oli melko hyvä talo ja melko erikoinen kongeistaan: Superavo,supersuljettu,päiväselli,viikonloppuavo ja kusikongi muutaman mainitakseni. Kusikongilla oli hyvä lusia ja ovet kiinni 23h/vrk. Lattiat oli mustaa bitumia ja kesäkuumalla ne suli pehmeäksi. Kusikongi sai nimensä alkujaan siitä, että paska/kusikärryt kuljetettiin ko. kongin läpi ulkona odottaviin hevoskärryihin. Sen jälkeen jaettiin safkat ja munuaiskeitto maistui....Radioita ei ollut kenelläkään, televisioista puhumattakaan. Pakkokirkko oli sunnuntaisin ja sinne mentiin mielellään katsomaan kieli pitkällä nuoria naisia, jotka lauloi hengellisiä. Sittemmin tuli taloon toinen apulaisjohtaja, joka oli Pentti Tarvainen nimeltään. Akku-Penaksi sanottiin ja oli alkoholisti, joka perusti linnaan AA-ryhmän nimeltä Raitaryhmä. Moni vanki raitistui siellä ja selvisi pois linnakierteestä.Lyytikäinen oli maailman vittumaisin vartiopäällikkö, joka vihasi vankeja. Pastorina oli TOPI, joka jostain syystä alkoi salakuljettamaan hörhöille huumeita, jääden lopulta kiinni ja joi sitten hengiltä itsensä, tämä mukava ex merimiespappi! 2/3 pään ylivartija oli KESSU, joka oli tiukka, mutta suht' oikeidenmukainen pamppu!? "Hallansieppaaja" oli erikoinen pamppu, joka veti sähkökursseja yms. Lestadiolainen höpsö mies, joka sai nimensä siitä, kun veti pellolle piuhoja, joiden piti "siepata halla" ja pelastaa sato...Epäonnistui! Paljon ois tarinaa ja muistoja, mutta jääköön nyt. Linnasta olen pysynyt pois jo 30v ja kuuden ihanan muksun isoisä...;)

   • Rannanlärvi

    No nyt tuli asiallista tekstiä! Eli ihan kokemuksen syvällä rintaäänellä:

    -Suomessa ei ole kovia vankiloita
    -vangit eivät ole kovia, vaan säälittäviä

    Onnea sulle kuuden muksun isoisä, että sait kierteen poikki ja susta tuli normaali kansalainen. Hienoa!


   • Anonyymi

    Olit varmaan mun kanssa yhtäaikaa 1976. Muistatko rettelöitsijä romani vangin. Aina vartioiden kanssa napit vastakkain H. N


  • Kova_Jäbä_

   Kovin vankila on Riihimäen Scandic hotelli, suunilleen samaa tasoa kuin se isompi hotelli siellä varuskunnan vieressä. Ja Scandicista saa huoneen puoleen hintaan, tosin sitä ei maksa yhteiskunta

  • Anonyymi

   Eiks vankilassa ole kiva olla? On kirjastot, saunat, pleikkarit, harrastusmahdollisuudet. Saa uusia kavereita. Saa elää ilmaiseksi. Vapauden menetys kiehtoo - ei se ole minulle niin kamalaa olla muurien sisäpuolella jos on mielekästä tekemistä. Jos yhdestä myymälävarkaudesta pääsee jo häkkiin niin mielellään kyllä kokeilisin. Harmi ku suomessa sinne passittamisen kynnys on niin korkea.

   Mua kiusattiin yläasteella ja luulisin kyllä että vankila voittaa yläasteen 100-0. Yläasteiässä sitä paitsi faija huusi ihan jos tein vain vähän jotain väärin, vankiloissa ei sentään vartijat kohtele vankeja kuin karjaa. Suomessahan vankilat on turvallisia, toisin kuin esim. Venäjällä tai Kiinassa.

  • Anonyymi

   Ei ole koviapaikkoja Suomen vangkiloissa. Kun ei ole kovia vangkejakaan. Me vartijat sanotaan että vangkilla on pää pehmeä. Kun rötöstää ja ottaa huumetta ja muuta päihettä ja joutuu vangkilaan.vangki on vangki vaikka voissa paistais. Samat jutut toistuu: tyhjät puheet, uho ja keulinta. Pelkkää hattaraa on vangkien kovuus. Yksi asia on kuitnekin kova vangkilassa. Se on kaipaus. Miesten välinen kaipaus. Sitä esiintyy paljon. Monesti yössä ulvo yksinäinen vangki. Rakkaus on kipeä.

  • Anonyymi

   Kaikissa pelkkää muovikassi ukkoja!

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   508
   4545
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   57
   1939
  3. IS Viikonloppu 13.-14.7.2024

   3- -merkitty kovis Antti Skytältä. Ratkaisulauseita sai kunnolla miettiä senkin jälkeen kun niistä pääsi jyvälle. Jotkut
   Sanaristikot
   116
   1713
  4. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   47
   1446
  5. Tänään rohkaisin

   Mieleni (tai siis eilen jos tarkkoja ollaan ja kävelin ihan sun kodin ohi molemmin puolin 😂😆🤭 katelin tarkkaan ympäri
   Ikävä
   103
   1377
  6. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   73
   1339
  7. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1212
  8. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   77
   1188
  9. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1126
  10. Tässä nyt kummallakaan ei ole

   Mennyt ihan putkeen kommunikointi. Tiet on vienyt meidät erilleen. Onko nyt hyvä, näinkö toivoit mies kaiken päättyvän?
   Ikävä
   61
   957
  Aihe