POLVIJÄRVEN PÄÄTÖKSENTEKO

fms

Olen kauan seurannut Polvijärven poltikointia. Aiemmin asiat tehtiin jotakuin järkevästi. Erimieltä oltiin, mutta asiat hoidettiin niin, ettei kunnan maine mennyt.
Polvijärvellä on kauan kaivattu uudistusta ja asioiden eteenpäin viemistä. Polvijärven on aika siirtyä 2000-luvulle. Annu on oikeassa ja tarmokkaasti vienyt uudistuksia eteenpäin. Hänellä on visioita ja on helposti lähestyttävä henkilö, kuten kunnanjohtajan on oltavakin. Aina päätökset ei ole helppoja, mutta siinä se juju onkin,että ne pystyy perustelemaan järkevästi, ei niin että ainahan meillä on tehty näin. Muutos on tänäpäivänä vättämätöntä- takaisin ei ole paluuta....
Polvijärvellä ei ole varaa jättäytyä kaiken ulkopuolelle. Jokainen sen ymmärtää.
Nämä pienet puolueet tekevät nyt niin paljon hallaa koko kunnalle ja kuntalaisille, että alan jo hieman epäillä ovatko he enää kyvykkäitä toimimaan kunnallisessa päätöksenteossa. Olen pohtinutkin missähän vaiheessa heidät pitäisi laittaa vastuuseen kyvyttömyydestä toimia päättäjinä. Pitäisikö heidät saattaa edesvastuuseen???

12

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kenkää

      Joo. oot oikeessa. Tehdään kansalaisaloite,jotta saadaan muutamat kunnan kehityksen jarruttajat pois päätöksenteosta. Kenkää niille.

    • ConTigo122

      Olen seurannut valitettavasti polvijärveläistä päätöksentekoa kauan. Nykyisenä kesämökkiläisenä voinen kommentoida! Ennen "sikafarmarit" päättivät!, Nyt "martonvaaran änkyrät" estävät päätöksentekoa! On ihmeellistä, että entinen kunnanjohtajanne ei kaatunut saappaat jalassa paineisiinne! Mietin muuttamista, mutta ei kiinnosta tämän politiikan takia!!!!

    • 601T889

      Olen kauan seurannut polvijärveläistä päätöksentekoa; ensin "sikalajohtajat" ja nyt "martonvaaraänkyrät". On ihme, että edellinen kunnanjohtajanne selvisi hengissä myllytyksestä! Mietin joskus paluumuuttamista, mutta eipä enää kiinnosta!!!!

    • 345TyX3

      Samaa mieltä , ensin "sikatilalliset" ja nyt "martonvaaraänkyrät"! Ihme, että ex-kunnanjohtaja pääsi hengissä eläkkeelle! Mietin paluumuuttoa, mutta ei kiinnosta!!!!

    • Muutamme

      Sontahousut haisee hiton pahalle kaikissa kokouksissa. Sontaiset saappaat ja hyvin huonosti hoidettu hygienia. Kunnon naisia kuulemma naurattaa nämä sontapöksyt.

    • juukaonparas

      Pah eipä nuo isotkaan ryhmät tunnu osaavan tehdä mitään kun vievät surkeita esityksiä kunnanhallitukseen ja muut patapäät ne viellä hyväksyy. ja ei ies tämä teidän Anu osaa puhaltaa peliä poikki. ja kas vaan taas rikottiin kuntalakia tai oltiin muuten ääliöitä ja valitukselle oli perusteet.. Opetelkaa ies peittämään omat suhmuroinit ja tutustukaa pikkuisen kuntalakiin. niin vois tuo toiminta jollain tasolla mennä läpi mut kun ei .
      ps muissakin kunnissa on pien ryhmiä mutta hommat hoidetaan muualla kuin maaseutu lehtien palstoilla , Eli oiskohan peiliin katsomisenpaikka kaikilla kunnanvaltuutetuilla

      Mutta onnes meillä juuassa on paremmat demaritkin kuin teillä..Eivätpähän ainakaan ole ehdottaneet koko kunnan työntekijöiden yt neuvotteluja..

    • Polvirukous

      Polvijärveläiset, rukoilkaa Jumalalta,Taivaalliselta Isältä viisautta päätöksiinne, niin saatte siunauksen. Kääntykää hänen puoleensa Jeesuksen Kristuksen nimessä.

      • P.Per---e

        Voi helvetti jumalien johdattamana sitä vasta hakoteille joutuukin, mene ja ota itseäsi niskasta kiinni ja järki käyttöön jonninjoutavan satuilun sijaan..

        Mene lääkäriin ja lääkitys kuntoon ennen kuin tulee peruuttamattomia vahinkoja.


      • bolvi
        P.Per---e kirjoitti:

        Voi helvetti jumalien johdattamana sitä vasta hakoteille joutuukin, mene ja ota itseäsi niskasta kiinni ja järki käyttöön jonninjoutavan satuilun sijaan..

        Mene lääkäriin ja lääkitys kuntoon ennen kuin tulee peruuttamattomia vahinkoja.

        Sinulla ei taida olla lääkitys kohdillaan, kun noin kilahdit. Taitaa olla perkele sinun herrasi.


      • P.Per---e
        bolvi kirjoitti:

        Sinulla ei taida olla lääkitys kohdillaan, kun noin kilahdit. Taitaa olla perkele sinun herrasi.

        Tervepäinen olen, en usko yliluonnollisuuteen enkä mihinkään satuihin. En perkeleisiin enkä jumaliin niin monta kuin niitä sitten lie.

        En ole muita parempi enkä myöskään huonompi...


    • ssddpp

      entäpä tyhjän äänestäjä jolla asiassa ei ole omaa mielipidettä taitaa olla muiden vietävissä.

      • iänimullakkii

        Ei täällä paljoa ole tyhjän äänestäjiä. Enemmnkin tyhmän äänestäjiä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe