2016 55-60" 4k? TV:n ennenaikainen vanheneminen?

bubleb

Pari kysymystä:

1. Jos nyt katsoo pikkasen tulevaisuuteen niin mitä telkkarissa pitäisi olla ettei vanhenisi ennenaikaisesti? 4k materiaalia varmaan katsottaisiin netin yli ja ehkä joku tulevaisuuden pelikonsolikin tuohon liitettäisiin.

2. Missä malleissa mielestänne parasta hinta/laatu suhdetta (1000-2500€)? Eniten olen miettinyt android käyttöliittymällä varustettuja.

Kiitos vinkeistä!

2

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TarkkuusRriittääPitkään

      Kannattaa miettiä, ostaako telvision vai näyttölaitteen. TV:n standardit (SD ja HDTV) eivät anna mahdollisuutta kovin hyvään kuvaan, välttää siis halvempi malli. Intenetin tai kaapelin kautta myös siirtoyhteys tulee usein pullonkaulaksi. DVD-levyt ja 100 megabitin netti ovat ainoastaan ainoita medioita, joka antavat mahdolisuuden katsoa noin huipputarkkaa lähetettä.

    • 4k_tulee_kun_ehtii

      Netflixillä on 4k elokuvia ja sarjoja jo pienehkö määrä, mutta siihen tarvitaan netille nopeutta ja televisio, jossa on sopivat kompression purkusoftat. Vanhimmista 4k televisioista ne puuttuvat, mutta parin viime vuoden malleista softa löytyy. https://help.netflix.com/fi/node/13444
      http://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/ict/astuin-vanhenevan-4k-television-miinaan-3482782 on kertomus, kuinka on menty miinaan joukkojen kärjessä;) Soitinpuolella tarvitaan myös päivitys ja HDMI-kaapeleinakaan eivät vanhat "paukkulangat" kelpaa (tarvitaan HDMI 2.0a yhteensopivuus). Jotkut tykkää kaarevasta ruudusta ja maksavat siitä lisähintaa. Itse pidän tv-ruudun suoraa pintaa parempana, sillä se ei rajoita niin paljoa katselukulmaa. 3D materiaali saattaa olla parempaa kaarevalta pinnalta katsottuna, mutta minulle se ei ole tärkeää..
      Kun saat kuvapuolen kuntoon, niin muista panostaa myös äänen laatuun. Itse käytän arkikäytössä pientä 2.1 stereopakettia äänentoistoon ja Blu Ray -elokuvia katsellessa kotiteatterin 5.1 äänet kuuluu asiaan. Vaikka tv:n ominaisuudet alkaa lähestyä pc:n tekniikkaa esim. käyttöjärjestelmän ja selaimen suhteen, niin puutteita on vielä. Milloin pitää flash playeriä päivittää, jne. Minulle riittää, kun Netflix, Youtube ja Areena toimii langattoman verkon kautta tv:n omina sovellutuksina.
      Vanhemmat 4k kelpoiset soittimet oikeastaan osaavat vain skaalata DVD- ja Blu Ray -materiaalin 4k tv:lle sopivaksi. Aitoja 4k-soittimia on vielä kovin vähän myynnissä. 4k UHD formaatin elokuvia on jo tullut myyntiin ja valikoima kasvaa koko ajan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      126
      1645
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      100
      1203
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1068
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      995
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      871
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      803
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      784
    8. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      50
      773
    9. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      773
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      52
      762
    Aihe