ihminenkö ruma?

havumetsien_mies_

Sattumalta osui eteen keskusteluketju, jossa nainen valitti sitä, että oli jäänyt yksin ja perheettömäksi, koska on "ruma".

Voiko ihminen yleensä olla ruma?

Tuli mieleen eräs vuosia sitten nähty ulkomainen elokua. Juoni oli lyhyesti kuvattuna seuraava:

Kylään tuli uusi opettaja, keski-ikäinen perheetön nainen. Ulkonäkö oli normaali,mutta hän oli hyvin tunteettoman tuntuinen, välinpitämätön suhteissa kyläläisiin, lähinnä luotaantyöntävä.

Kyläläiset eivät kuitenkaan häntä torjuneet, joku muisti häntä lahjalla käytyään ulkomailla, hänelle oltiin ystävällisiä. Jähmettyneisyys alkoi vähitellen sulaa. Eleet ja ilmeet muuttuivat. Hän pystyi osoittamaan ystävällisyyttä muille. Luotaantyöntävästä erakosta oli kuoriutunut opettajanpöydän taakse sievä keski-ikäinen nainen.

Voiko ihminen yleensä olla ruma? Olisiko parempi puhua viehättävyydestä? Mistä ihmisen kauneus syntyy, mistä taas viehättävyys?

61

525

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ramoona_

      "Kauneudesta ei ole palkittu eikä rumuudesta sakotettu". Sanonta ei pidä paikkaansa, molempia tapahtuu jatkuvasti. Tutkimustenkin mukaan kauneus avaa ovia jopa työmarkkinoilla, avioliittomarkkinoista puhumattakaan, maailma on hyvin ulkonäkökeskeinen. Kauneus-käsite on kulttuurisidononnainen, se on katsojan silmässäkin, mutta rumuus on vielä vaikeampi määritellä. Kokonaisolemus on ratkaiseva, pitääkö jotain viehättävänä. Joskus hyvä ensivaikutelma on karissut, kun kaunotar tai komistus on avannut suunsa ...hoidetut hampaat tietysti oma lukunsa , mutta puheet ja käytös lopullisesti paljastavat, onko kakku vain päältä kaunis, mutta silkkoa sisältä. Sopusuhtaisuus on kaunista, nuori iho on hehkeä, kaikki nuoret ihmiset ovat kauniin näköisiä . Mutta ei vanhuus rumuutta tuo, kauneus vaan muuttaa muotoaan. Rumaksi voin sanoa jonkun käytöstä, en ulkonäköä.

      Nykyisin puhutaan hyvännäköisistä ja pahannäköisistä ihmisistä. Sehän oikeastaan kertoo sen, että hyvä näyttää kauniilta, paha rumalta. Tunneseikoista on kyse, ei absoluuttisista totuuksista. Valitettavasti ulkonäköpaineita luodaan koko ajan, plastiikkakirurgit tienaavat ihmisten epävarmuudella ja turhamaisuudella. Esimerkiksi ylemäärin botoxilla täytettyjä huulet näyttävät luonnottomilta, mutta jostain syytä niitä halutaan. Elämää häiritsevän vian voi hyvin korjauttaa, jos se parantaa elämänlaatua , vaikkapa leikkauttaa roikkuvat silmäluomet .

      Aloitus on hyvin laaja ja ajankohtainen, mukava piristys tähän Brexit-kohun synkistelyyn. Ehkä saa kylmää vetta niskaan, jos aiheeseen paneutuu, koskapa maailmassa on niin paljon suurempiekin murheita. Maailman isoihin myllerryksiin en voi vaikúttaa, mutta omaan hyvään olooni , hoitaa itseäni ja sitä kauneutta, jonka olen syntymälahjana saanut, vauvahan on täydellinen luomus. Ihmeen paljon vaikuttaa ryhti, hymyilevä ilme ja lämmin kiinnostus ympäristöön.

      • Niinpä, saman luin minäkin, mutta mennäkseni kysymykseen: mikä tekee joistakin ihmisistä viehättäviä,...siinäpä hauska sarka🎁

        Kaikkihan me ollaan luettu miten symmetria kasvonpiirteissä luo klassista kauneusihannetta, samoin sopusuhtaiset vartalot ilahduttavat kauneustajuamme.

        No sitten on näitä luokittelemattomia charmitylleröitä, pörröpäitä, hyväntahtoisia söpön hupsuja, miehissä taas kirvellä veistettyjä maskuliinisiä, tai romanttisen hoikkia ja nälkiintyneitä sielukkaine silmineen, kuin Jean Sibelius nuorena!

        Yhtä hyvin charmatteihin herroihin voi liittää Aku Korhosen ihanat lempeät mopsisilmät ❤️

        Ihan yhteenvetona koen jokaisessa ihmisessä tuon sisäisen ihmisen muovaavan sitä kuvaa, jonka me hänestä saamme.

        Tyytyväisyys elämään,...kaunistaa!
        Kiitollisuus sitäkin enemmän!


      • anhel

        Kun hyväksyy itsensä ja antaa arvon itselleen, silloin voi helpommin hyväksyä ja arvostaa myös muita.
        En suinkaan tarkoita, että pitäisi olla ylpeä, ei, mutta kyllä itseäänkin voisi hieman rakastaa, kun on tasapainossa itsensä kanssa, voi rakastaa myös muita ihmisiä.
        Silloin ei niin helposti hae vikoja toisten ulkonäöstä, tai luonteesta, keskittyy enemmän plussa puoleen!
        Kaikissa on paljon hyvääkin!


      • sikapienenä

        Myös eläinten pienokaiset ovat kaikki kauniita ja suloisia. Se takaa sen, että emot niihin rakastuvat ja hoitavat. Nätti kuin sika pienenä, se on ihan totta !


      • Possupienenä

        Kaikki äidit ja emot rakastavat ulkonäöstä huolimatta.


    • jakolasku

      Jotkut vaan näkee juorutessa pelkkää rumuutta ympärillään. Sehän on omaa rumuutta selitellä ja tutkia toisten tekemisiä. Tällaisia ylirumia ihmisiä joskus tapaa. Vältän heitä koska ovat niin rumia ajatuksineen.

      • hyi.sitä.miehen.rumuutta

        kuten ruune eli havumetsien mies joka luulee olevansa jollattaviisii bättre folk
        tämä on taas sen uusin ketju


      • hyi.sitä.miehen.rumuutta kirjoitti:

        kuten ruune eli havumetsien mies joka luulee olevansa jollattaviisii bättre folk
        tämä on taas sen uusin ketju

        Oho, en tiennyt ollenkaan!


      • Oksettava_Ruunen-saatana

        Hyi sitä äijän pahuutta.


    • eikösvaan

      Ei ruune saa näin hyvää aloitusta aikaan. Luulen että kyseinen aloittaja on moninikki nainen , alkuperäinen s....u.

      • Älä_puhu_hulluja_

        havumetsien mies on ruuneperi tuhansine muine nikkeineen.


      • HYi-olkoon

        Ruune on palstan perusperhana.

        Tää oli sen elämä. yrittää kiusata muita.
        pyrsk


      • vannomattahanparas
        HYi-olkoon kirjoitti:

        Ruune on palstan perusperhana.

        Tää oli sen elämä. yrittää kiusata muita.
        pyrsk

        Hyvät naurut sait aikaan, että rakkaalla lapsella voikin olla moinen nimitys, salli mun iloita tajunnasta, ettei kehenkään ole kiinnitetty niin pal vahvaa huomioo!

        Peeveli kun iltapäivän tekniikanopiskelu ja hyppääminen 2 eri tavaratalossa neuvoja sulattelemassa, uuvutti niin että nukahdin 22,00-12,00 välillä :D No sekaisinhan unet siinä meni, mutta hauska parituntinen on ollut lukea matamimimmin selostuksia arkistossa, joihin törmäsin.

        Raja tais tulla vastaan nyt, uutta älypuhelinta en tän pärssin jälkeen hanki, siinä kun houkutteli tuo kameran ja visualisoinnin mahdollisuudet!


    • havumetsien_mies_

      Eino Leinoa osin lainaten: ei kukaan meistä ole huono, mutta toinen on heikompi toista.

      Edellen: ei kukaan meistä ole ruma, mutta ... ?

      • et-osaa-olla

        Varmaan sulla on komea korkea vartalo
        kauniit korkeanilkkaiset sääret ja leveät vahvat hartiat

        mutta naama sulla on ruma . kun nyt otit puheeksi
        syvät potkukelkanjäljet suun molemmin puolin
        kun nyt otit puheeksi ulkonäön.

        Pahinta on että
        sinnuu on ilmesesti pidetty laatikossa sängyn alla
        kun et osaa käyttäytyä.


    • ruma-olen-jostain

      Minäkin luin, luin monta alotusta alusta loppuun.
      Vaikka kuinka asiallinen alotus, se saa perskärpäseksi nuo iänikkuiset ilikkujat.
      Joku jo sanoki, että täällä arvostellaan ja arvellaan, tiedetään ja luullan kirjoittajan henkilöllisyys. Sehän nähhään taas ketjun viesteistä.

      Onko rumia ihmisiä, on, olen yksi heistä.
      Olen katkeroitunut vanaha akka joka ei ole kuulemma saanu miestä kiinni! ( kannattaneeko siitä katkeroitua, en tiijä, kun miehiäki elämäsäsni on ollu?)
      Naama on luistimen jäläkiä täynnä, lieneepä potkukelkallakin sitä pitkin surun kyyneleet uomiaan synnyttäneet.
      Nauramaan minua ei saa, palijastuis huonot hampaat ja heikko suuhygienia henkäilyistäni.
      Rumuus on ulkonäköni, sisältä olen kultaa.
      En ota kesäkissaa, enkä miestä kesälemmikiksi, syyskiireissä molempien hoito unohtuis ja säästän ne kidutukselta ottamatta hoiviini. Haluaisin molemmat joka päivä lämmittämään vanhenevaa kehoa. Olisin hellä, silittelisin pehmeesti.
      Kauneutta minussa on enemmän kuin rummuutta, vaan kuka näkkee sisälle kun naama on vanhan akan naama ja kaikki kahtoo pitkään, vaan ei kehtaa sanoo mittään.

      Miehen saantiko riippuis rummuudesta.
      Nuo ihramahaiset miehet, niin heillekin on ottajansa, ja lihaville naisille, vaan onko se rumuutta. Sanoisin jopa niinkin ettei kumpikaan ole kauneutta.
      Toivon saavani tähän monta haukkua perään, sekin on sitä rummuutta jota ilmassa liikkuu.

      • hämeen_hiras

        Kauniin ihmisen on yleensä helppo luoda ihmissuhteita, mutta helposti hän myös menettää niitä esim.avioeron muodossa.
        Monen mielestä ylipainoinen nainen ei ole kaunis. Kuitenkin avioliiton alalla sellainen nainen yleensä menestyy. Olennainen syy lienee siinä, että mies kokee hänet naiselliseksi ja äidilliseksi, kyvykkääksi huolehtimaan jälkipolvesta.


      • sekahakukin
        hämeen_hiras kirjoitti:

        Kauniin ihmisen on yleensä helppo luoda ihmissuhteita, mutta helposti hän myös menettää niitä esim.avioeron muodossa.
        Monen mielestä ylipainoinen nainen ei ole kaunis. Kuitenkin avioliiton alalla sellainen nainen yleensä menestyy. Olennainen syy lienee siinä, että mies kokee hänet naiselliseksi ja äidilliseksi, kyvykkääksi huolehtimaan jälkipolvesta.

        Tunnen lihavan naisen joka on kaunis! Hän kantaa liikakilonsa todella onnellisena ja hän se on joka tanssipaikalla ensiksi joukostamme lattialle haetaan.

        Kaikki lihavuus ei ole rumuutta, mutta kaikki lihavuus ei myöskään kaunista kantajaansa, ellei ole sinut itsensä kanssa.
        Olen laiha ja ryppyinen. Kuka nyt kauniiksi sitten liian laihaa sanois, luut kolisee toisiaan vasten, ei sekään ole kauneutta.
        Hyvä tanssimaan oli puolisoni, uutta ei ole löytynyt vaikka jalat on vikkelät ja tanssityylit hallinnassa. Joku vois jopa tykätä, " ei niin kauniista " naisesta.


    • Komppaan_tätä_

      koska olen sitä mieltä vahvasti, että ihmisen käytös on kaikkein tärkeintä miellyttävyydessä. Ystävällinen, sivistyny,t viisaanoloinen ja huumorintaajuinen ihminen on lahja.

      "Varmaan sulla on komea korkea vartalo, litteä vatsa
      kuten miehelläkin usen on
      kauniit korkeanilkkaiset sääret ja leveät vahvat hartiat

      mutta naama sulla on ruma . kun nyt otit puheeksi
      syvät potkukelkanjäljet suun molemmin puolin
      kun nyt otit puheeksi ulkonäön.

      Pahinta on että
      sinnuu on ilmesesti pidetty laatikossa sängyn alla
      kun et osaa käyttäytyä." Kun viesteissäsi on pahuutta ja tietoista loukkaamista. Sitten välillä nuoleskelua joka myös epäaitoudessaan ällöttää.

      • Turhapivo

        Juu, taajuutet on hyvä huomioita. Millä tajaajuutella nämät sitten liikkuu on vähäsen epäselvää?
        Onks tää nyt sitten se tieteen toteama kopioituva pääkopanlisko, ammoin jo nimetty perhanaksi s....naksi, naksi naksi-.-.-. joka skyttäilee kehen se vois pesivytyä?
        Hii o hoi, karkuun


      • kas_kas
        Turhapivo kirjoitti:

        Juu, taajuutet on hyvä huomioita. Millä tajaajuutella nämät sitten liikkuu on vähäsen epäselvää?
        Onks tää nyt sitten se tieteen toteama kopioituva pääkopanlisko, ammoin jo nimetty perhanaksi s....naksi, naksi naksi-.-.-. joka skyttäilee kehen se vois pesivytyä?
        Hii o hoi, karkuun

        Ohoh suoraan kalastajan laiturille landasin, tuttu mies,

        https://www.youtube.com/watch?v=84_Bnt9YNJw


      • ei-enää-tätä

        Illmeisesti siinä joku uudempi viestijä ruuneperia kuvailee sen viesteistä suivaantuneena eikä tiedä ettei ruunen kroppa tai olemus kovin hyviä mainesanoja ansaitse ku se on aina juonut ja juokin niin kauheesti.


      • olet-raukka-ei-enää-tätä
        ei-enää-tätä kirjoitti:

        Illmeisesti siinä joku uudempi viestijä ruuneperia kuvailee sen viesteistä suivaantuneena eikä tiedä ettei ruunen kroppa tai olemus kovin hyviä mainesanoja ansaitse ku se on aina juonut ja juokin niin kauheesti.

        olen tavannut Ruunen henk. kohta ja voin sanoa sinulle, että HÄN ON MIES! Mies ulkonäöltään ja puheissaan.
        Sinua en sanoisi edes AKAKSI!
        Sekin olisi loukkaus muita naisia kohtaan.


    • Ruma_Elsa

      Sisäinen tai ulkoinen rumuus riittää karkottamaan ihmiset ympäriltä, etkö muka ole vielä huomannut.

    • Loppusointu-

      Ruune on palstan
      perusperhana.

      Tää oli sen elämä.
      yrittää kiusata muita.
      pyrsk

    • ei-kehu-listalla

      Itseään se säälii , ruikuttaa ja kuikuttaa , välillä haukkuu ja soimaa jä sättii, sitten taas muutamia ylistää miten joku osaa tietää ja ymmärtää. Onko kukaan täällä ruunelle ees tarpeeks nättikään ?

      • päinpylloako

        Heräsin päivätorkuilta ihmettelemään, onks tää enää oikein normaalia ajojahtiakaan) Hirteishuumoria oletin ens'alkuun, mutta ei enää siltä vaikuta!

        Kuka kumman suivaantunut immeinen täällä näin estottomasti purkaa kokemuksiaan? Kun ei huomata, eikä tykätä, muita vain kohde kehuu?

        Härranen aika sentäs sano Doddi, mikä dilemma✂️ jos se anta naisväki maistaa ommaa lääkettää, jota se on nielly elämässä, eikä osata muuta, mine luule niin.


    • valitettavaa

      Huumoria aloitus oli mutta muuttui heti ..................................................................

      • Hyväntahtoinenseon

        Missä kohdassa erityisesti se huumorin kukka silmääsi aloituksesta iski?


      • Ei siinä huumorin hiventäkään ollut, kunhan halusi ketjun ylös!


      • On tietenkin ymmärrettävää, että edes jotakin järkevää keskustellaan, joskaan en näihin ulkonäköön liittyviä luvallanne pidä kiinnostavimpina.


    • havumetsien_mies_

      Entäs ihminen, joka jakaa ja ottaa vastaan iloa? Voiko se yleensäkään olla ruma.

    • 22-luku

      ... jakaa ja ottaa, vaikuttaa yleiseltä naiselta, tai ilopojalta. Joillekin kaikki ovat kauniita kun tarpeeseen löytyy!

      • TerveysOnIlo

        Kaikkihan ovatkin kauniita, jos ovat terveitä, liikkuvat ja nauttivat elämästä!.


      • kuka-on-peilini-kuva

        "Kaikkihan ovatkin kauniita, jos ovat terveitä, liikkuvat ja nauttivat elämästä!".

        Tässä siis uusi kauneuden määritys: "jos ovat terveitä" j n e.

        Onneksi olen tuon määritelmän mukaan kaunis! Liikunta vie hieman pisteitä kauneudestani, mutta kuitenkin melko kaunis! Wau!

        Miksi minua kuitenkin katsoo peilistä melko iäkäs ihminen, jolla on posket valahtaneet ja leuasta kasvaa karvaa?


    • jalatsökönä

      Kyllä sairaskin voi olla kaunis. Jos sairastut syöpään, muututko heti rumaksi ? Jos olet liikuntavammainen, oletko ruma ? Elämästä voi nauttia muutenkin kuin olemalla terveysterroristi ja liikuntahullu.

    • Lorenaa

      Samaa mieltä "jalat sökönä" kirjoittajan kanssa, ihan todella, kremppoja on.


      Ehostaa voi itseä monella tavalla, en nyt tarkoita ainoastaan päätä. Ajokortin uusinta on edessä, vaaditaan pari passikuvaa.
      Se tarkoittaa, tilaan kampaajan, senjälkeen kosmetologilta meikin kasvoihin. Kokemusta on, ystävä kertoi saman tarinan. Otatti ensin tavallisen passikuvan, kertoi hänestä tuntui kuin olisi ollut riihenseinästä reväisty paholaisen ilmestys.
      Kummasti kampaaja ja kosmetologi saivat hänet "ihmisen" näköiseksi. Joten ei muuta kun kuukauden kuluttua tilaamaan aikoja samalle päivälle.

      Sitten voikin itse ehostella naamataulua kotikonstein, ostaa joskus uuden asusteen, jo piristää kovasti päivää. Tällaisen sitä on toimeen tultava, kun ei ole uusia naamoja myytävänä. Pääasia että terveys pysyisi kunnossa , vaikka ikää tulee, sitä toivon. En ole halukas enää miehiä metsästämään , jokunen on sellainen puhekaveri, joiden kanssa maailmaa parannetaan, ollaan samoilla aaltopituuksilla.

      Tässä tulee mieleeni Pikku Prinssin toteamus, "Sydämellä näkee paremmin", Vaikka olisi parhaat vuodet takanapäin, elämä on ainutkertainen matka joten jokaisen on elettävä niin hyvin kun vain voi.

      "Kun vierii virta, aavikolla tuuli puhaltaa,
      niin päivistänä tänään taas yksi päivä katoaa.
      Mut milloinkaan en ole murehtinut päivää kahta:
      en päivää, joka jäi jo taa,en päivää tulevaa."
      Omar Khaijam

      Parasta on uskaltaa olla oma itsensä ja puhua ihmisenä toiselle ihmiselle.

    • jakolasku

      Viimeinen lauseesi on hyvä...vaan kuka uskaltaa olla oma minänsä tai puhua ihmisenä toiselle ihmiselle. Teennäisyys on hirveää, toisten asioiden nuuskinta oksettaa, oman minuutensa aiheeton nostaminen tyhmää.
      Joskus voi olla vaikeaa olla vaan MINÄ eikä kukaan muu. Toiselle voi antaa lohtua jos hän sitä tarvitsee murehtia yhdessä ja toivoa että itse saisi lohdutusta kun sitä tarvitsee. Annoin kaksi sylillistä lohtua miehelle jonka puoliso kuoli aivan yllättäen ei laittanut mies vastaan avointa syliä vaan itki ja suri menetettyä puolisoaan.

    • hi-lema

      Omn rumuuden vuoksi tuskin monikaan nainen naimattomaksi jää.

      Katsokaapa vain vanhojaneitoja. Yleensähän niillä on suhteellisen sopusuhtaiset kasvonpiirteet ja vartalo. Rumina ei ainakaan niitä voi pitää.

    • 3...11

      Ruumiillinen vamma ei ihmistä rumaksi tee. Henkinen vamma voi tehdä epämiellyttäväksi mutta ei sekään vielä rumaksi.

      • en-edes-rukoillut

        Minä en pysty katsomaan tätä "kurikan syntymäpäivää", nyt en muista nimeäkään, mutta tuollainen kehitysvamma tekee/tuntuu pahalta. Olen miettinyt, kuinka suhtautuisin, jos oma lapseni, tai lapsenlapseni olisi tuollainen? Onneksi ei ole.

        Mutta kyllähän minä tiedänkin, kun alan muistella entisiä, jotka joku määritteli alkavaksi dementiaksi!:))

        Eka lapseni syntyi keisarinleikkauksella, joka oli nukke pienoiskoossa, kun hänet sain viereeni, mutta tämä toinen, jonka synnytin!! Naama oli rypyssä, kuin apinalla ja 3 cm musta tukka oli limainen, sojottaen joka suuntaan!

        Hetken sain pitää hänet siinä rinnoillani ja "Luojankiitos!" veivät pois ja siitä alkoi painajaiseni. Yöllä kun syntyi, niin lopun yötä valvoinkin miettien, kuinka uskallan tuon näyttää miehelleni? ja entäs naapurit, kun ulkoilutan häntä? Vaunuun tiukat harsot eteen ja en anna katsoa, j.n.e. Olin kuoleman peloissani, mutta hetkeäkään en ajatellut, että en ottaisi vauvaa itselleni, olkoon vaikka mikä apinan alku.

        Onneksi aamu valkeni ja "ihme" parantuminen oli tapahtunut! Viereeni tuotiin siloposkinen kaunis vauva, jolla oli suloinen pieni punainen rusetti mustissa hiuksissaan!


      • Revisiitä

        Sinä olet siis aikuisen ikäinen joka ei ole vielä ikinä elänyt ensimmäistäkään aikuista päivää.


      • hämeen_hiras
        Revisiitä kirjoitti:

        Sinä olet siis aikuisen ikäinen joka ei ole vielä ikinä elänyt ensimmäistäkään aikuista päivää.

        "Sinä olet siis aikuisen ikäinen joka ei ole vielä ikinä elänyt ensimmäistäkään aikuista päivää." (2.7.2016 23:40; nikillä ei ole väliä)

        - Mikähän ajatuksen juoksu tuossakin virkkeessä on?


      • Sinunajatuksesieijuokse

        Jos aikuisen ikäinen ihminen ei tiedä, ymmärrä, käsitä ... että maailma kantaa päällään myös kehitysvammaisia ihmisiä (joitten kehitysvamma on paljon pienempi kuin esim. rukoilemattoman) ja hyväksy ja pysty katsomaankaan heitä, niin yhtäkään oikeaa aikuista päivää elämässä ei ole vielä ollut eikä eletty.


      • Selvennökseksi

        Ikä pelkästään ei tee kenestäkään aikuista. Aikuisuudella on muitakin kriteereitä, jotka eivät täyty rukoilemattoman kommentissa.


    • hämeen_hiras

      Ajatelkaahan ihmistä, jonka kasvoissa on jotakin epänormaalia, vaikka vino suu,jolloin huuliviivan toinen reuna laskee alaspäin.. Ei sellasella ole juuri tanšseissa menestystä. Eipä kannata karkeloihin tulla.

      • Eitupatakuneitykätä

        Mitä haittaa "vino suu" kun sitä vertaa vinoon ajattelu- ja asennemaailmaan?


    • MIKSI_PILAAVAT_ITSENSÄ_

      MIKSI_PILAAVAT_ITSENSÄ_

      Mitä enemmän nuoret juovat viinaa, sitä enemmän transuja

      Mitä enemmän juovat nuoret viinaa, sitä enemmän transuja ja homoja, sukusolujen geeniperimä vahingoittuu.

      Älkää sitten syyttäkö muita kuin itseänne.

      Alkoholi aiheuttaa miehille myös impotenssia.

      Ja vauvalle *alkoholistien-lapsen-kasvonpiirteet* ,
      sekä raon etuhampaiden väliin.

      Viinan vaikutuksella HALUT lisääntyvät, mutta alkoholi vie kyvyn.

      Velttoutta vaaaaan.

      Elämä on parasta juotavaa, juokaa sitä...

      • hämaan_hiras

        Edellä joku mainitsi "vinon ajatusmaailman " , kun oli mainittu vino suu, ilmeisestikin sellaisen ajatusmaailman tarkoittavan rumuutta.
        Mitä sitten olisi vino ajatusmaailma.. Tarkoittaisiko se ihmisiä, jotka ajattelevat toisin kuin valtaosa muista, persoonallisuuksia?


      • luu.nappi

        Ivallinen ilme näkyy juuri suussa, suupielet tai toinen suupieli vääntyy alaspäin hymyillessäkin. Luonne kun näkyy ilmeissäkin.
        Kysy vielä jotain!


      • Kysymälläoppii

        Vinoon vinksahtanut ajatusmaailma tarkoittaa että se on enemmän tai vähemmän kallellaan väärään suuntaan. Ajatuskin voi olla oikea, väärä tai oikein väärä.

        "Luunapin" kandee nyt napauttaa itseään oikein kunnolla ja ajatella edes oikeaan suuntaan. Ihminen jolla on vaikkapa toispuoleinen kasvohalvaus, ei ole ivallinen jos hän ei saa kasvojensa asentoa mihinkään muuhun malliin. Sairaus ei kerro luonteesta.


      • Lor.elei

        Mitä täällä vain sairaista pitää puhua, ne onkin erikseen! Vielä tässä ollaan ilman roikkuvia suupieliä. eikä paljon muuta ole kuin naururyppyjä joka taholla! Paitsi pepussa!


      • Revisiitä

        Siellä onkin hymykuopat.


    • Etkötiennyt

      Toispuoleisessa halvauksessa toinen suupieli alkaa roikkua.

    • luonnonkauneusok

      ihmeellistä kauneuden palvontaa, kampaus pitää olla just paikallaan, pitkät kynnet ja lakatut, kova meikki ym.
      Eikö edes ikä tee ihmistä viisaammaksi..

      • Pitkät-kynnet

        kuin haukalla, en ikinä ole halunnut sellaisia. Miten voi laittaa ruokaa yms?


      • Haukankynnet

        tuovat paljon epäpuhtauksia ruokaan.


    • reppuriika

      Kyllä se ihastumisjuju on ihan jossain muussa kuin ulkoisessa lookissa. Olen ollut lyhytkasvuinen, noin 160 cm ja lyhyyshän ei kai liene ollut valttia koskaan "naimamarkkinoilla", muutan ihan rehellisesti sanoen olin nuorena ja vielä keski-ikäisenäkin nätti jopa kauniiksi sanottiin. Tuli huomautuksia, että olen jopa missityyppiä pienoiskoossa. Siitä huolimatta ei ole ollut sitä vientiä vastakkaiseen sukupuoleen nähden. Miespuoliset kyllä löytävät minussa hyvän kaverin ja ystävän ja kertovat huoliaan, mutta eivät kovin helposti ihastu. Jopa kauniiksikin kehuvat.
      Olen nähnyt miten ikäisiäni, minun mielestäni jopa rumia naisia piiritetään ja miehet ihastuvat helposti. Varmaan olen ollut sitä tyyppiä, etten osaa ja en kyllä tahdokaan flirttailla. En siis anna kanssakäymisessä palautetta "siihen suuntaan" ja en varmaan ole seksikäs. Olin eräässä psykologisessa ryhmätestissä ja päätimme olla hullunrohkeita. Meitä oli 16 kurssilaista ja kun piti laittaa porukkaa järjestykseen erilaisten piirteiden mukaan, niin olin seksikkyysosiossa sijalla 15. Vain yksi oli minua vielä vähemmän seksikkäämpi. Joten ei se kauneus ole tärkeintä että miehen ja naisen välissä alkaa syntyä säpinää. Ehkä olen liian järkiperäinen (en sano että olen nero), mutta persoonani skaala liikkuu liian yleismaallisella ja asiallisella tasolla, johon ei pääse romantiikan siemen peliin. Ja enhän ole koskaan panostanut ulkoiseen, en ehosta, laita hiuksia ja vaatteet ovat käytännölliset. Jos laitan hiemankin jotain parempaa, niin se kyllä huomataan, että onpa sinulla nyt ...., ja tuohan pukee sinua, ym.

      • hi-lema

        Tuosta kuvauksesta sa sellaisen lämimämpiä uvan, että re....a on enemmänkin ikävystyttävä eikä herätä henkevyydellään mielenkiintoa. Eivät miehet sellaisen seurassa kauan viihdy.


    • hämeen_hiras

      Nuoruusvuosinaan meikäläinenkin pyrki hakemaan tanssikumppaninsa viehättävimpien joukosta. Nykyään tulee haetuksi niitä, joita muut eivät hae. Jos kolmen ryhmästä kaksi tulee haetuksi, niin meikäläinen pyrkii hakemaan tanssin pyörteisiin sen kolmannen.
      Kauneutta on se hymy, joka ilmestyy tuolloin sen viimeiseksi jääneen kasvoille

    • havumetsien_mies_

      Ihminen joka osoittaa iloitsevansa elämästä ja sen hetken tilanteesta, ei voi olla ruma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      300
      3315
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1798
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1335
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1283
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1183
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1113
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      994
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      926
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      874
    Aihe