poikuus vaihtui miehuudeksi

Nolonörtti

Olen aika sulkeutunut enkä osaa oikein tunnistaa leikinlaskua tai vitsailua. Siksi olin nuorena paljon yksin, en osannut puhua naisille ja pukeuduin ehkä vähän kummallisesti, olin sellainen nörtti niinkuin sanotaan ja olen kyllä vieläkin. Sanomattakin selvää että olin kokemaston - en ollut edes suudellut naisen kanssa.

Olin lukion jälkeen kesätyössä yhdessä aika naisvaltaisessa toimistossa. Osasin tietty aika paljon niitä auttaa IT-jutuissa ja taisin myös ymmärtää kirjanpidosta ja sen sellaisesta enemmän kuin ne, tai minun oil helppo lukea ja selvittää, no, oli kai vähän niinkuin korvaamaton. Niiden naisten jutuista en muuten tajunnut mitään.. Ne olivat minulle hyvin ystävällisiä ja hymyileviä mutta muuten ne jutteli juomisesta ja miehistä aika paljon. Saatoin sitten olla aika vakava. Ne kyselivät joskus myös naisasioistani ja kun punastuin enkä sanonut mitään niin ne taisivat päätellä että poikuus oli tallella.

Ne naiset sitten keksi että joudun yhden keski-ikäisen tädin, Airan, partneriksi seuratanssikurssille. Se oli itsekin halunnut mennä ja lisäksi tanssikoulu oli ihan lähellä. Se oli sellainen melko tukeva nelikymppinen rouva, kiva tyyppi kyllä. Toinen nainen, Toini, lupasi viedä minun vaateostoksille. Niin sitten olisin hyvin pukeutunut ja osaisin tanssia seuratansseja. Ehdotus oli kai vitsi mutta minä otin ihan täydestä.

Tanssikurssi oli kauhea, olin kömpelö enk äosannut viedä. Vähitellen ne tanssilajit ja rytmit kuitenkin rupesivat menemään ja muutaman kerran jälkeen helpoimmat seuratanssit sujuivat, jos nyt ei muutamaia varpaalleastumisia ja huojahtamisia laskettu. Oli kivaa pidellä sitä tätiä sylissä, kun en ollut sellaiseen tottunut. Muutaman kerran taisi käydä niin että minulla nousi seisomaan, ja punastuin häpeästä. Se Aira, ei sanonut mitään. Yritin sitten seuraavilla kerroilla tyydyttää itseni aamulla ennen kurssia. Ajattelin silloin usein tanssikaveri Airia ja pukuavustajaa, Toinia, alasti, sellaisina kuin tyttölehdessä. Tuntui kyllä ihan mahdottomalta, mutta samalla tosi kiihottavalta.

Toini oli sellainen sievä ja kai tyylikäskin kolmikymppinen ja sillä oli jo heti valmiiksi selvillä, että mitä ostetaan ja mitä maksaa ja mitkä värit minulle sopivat, en tiedä mistä se sen tiesi. Aina kahden viikon välein se vei minut ostoksille, enintään 150 markkaa kerralla. Yhden kerran meni kolmesataa kun ostettiin puku. Sen muokkaaminen olisi maksanut puolet lisää, joten Toini lupasi katsoa sen minulle sopivaksi.

Kun se kesätyö lähestyi loppuaan ja muuttopäivä Helsinkin lähestyi, olin jo kohtuu siististi puettu ja lähes tanssitaitonen. Toini pyysi että piipahdan hänen luonaan sitä pukua varten. Hän asui pikku yksiössä, ja kun hän pyysi muitta mutkitta riisumaan housut ja laittamaan puvun housut päälle, tein sen siinä hänen edessään, ja tajusin vasta jälkeenpäin kainostella. "Meidän pitää ostaa sulle parit kalsarit ja sukat myös, noissa sukissa on reikä". Hän kiersi ympärilleni ja etsi kalsarien kokonumeroa. Minusta hän venytteli vähän turhankin paljon sitä vyötärönahaa ja koska näin Toinin kaula-aukosta jonkin verran sisään, etumukseni alkoi hiljalleen pullistella. Toini katseli minua kujeillen ja sanoi että "onkohan sun herrasmieskasvatuksessa unohtunut yks taito...et oo tainnut tosiaankaan olla naisten kanssa paljoa?"

Häpesin ja yritin kumarrellen peittää seisokkiani. Toini laski kätensä rauhallisesti etumusta peittävälle kädelleni ja sanoi, että "hei, kyllä herrasmiehellä saa ja pitää seistä". Juteltiin siinä epäluonnollisesti, minä kalsarit sojoittaen ja Toini ihan rauhallisesti, siitä, miten naista lähestytään. Toini antoin minun kokeilla suutelemista, kertoi missä vaiheessa voi koskea mihinkin. Puristelin hänen rintojaan kiihkon vallassa. "Hei, liivien riisuminen on aika vaikeeta, haluatko kokeilla".

No, puristelin nyt sen ihania paljaita rintoja ja hivutin kättä housujen sisään, ja kun tunsin pehmeät pakarat, minulta tuli. Alushousut märkinä ja seisokki laskussa virnistin typerästi ja mietin että pitäiskö nyt kiskoa housut jalkaan ja karata, mutta Toini otti minulta housut pois ja tarttui märkänä sykkivään kikkeliini pehmein ottein ja pyyhki sen kalsareihin. Sitten hän pesi kalsarit ja minä seisoin tyhmänä ja katselin nyt vähäpukeisen Toinin tissien heilumista. "Sun pitää varmaan nyt jäädä aamuun asti. Istuin typerässä naisten aamutakissa ja katsoin kun Toini ompeli ja kuuntelin hänen tasaista puhettaan seksiasioista. Tuntui epätodelliselta. Kun Toini kertoi ihan tarkasti mistä naiset parhaiten saavat orgasmin, huomasin että minulla seisoi taas.

Toini lopetteli ompelua ja tuli viereeni istumaan - yhä paljasrintaisena. Hän huomasi seisokkini ja sanoi: "yritetäänkö sovittaa sitä sisään?" Toini otti naurettavan aamutakkini ja pudotti pikkuhousunsa edessäni....jatkuu

7

2066

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nolonörtti

      ...jatkuu. Olin ihan suuniltani kun yritin epävarmasti kääntää Toinia makuulle. Toini sanoi että ensin minun tarvitsee tuntea paikat ja vähän lämmitellä. Toini ohjasi kätensä kohti karvaista pimppiään. Se oli vähän kostea...Toini ohjaili sormiani ja hieroi häpyään, sitten vähitellen sisään..."tunnetko sen pienen nappulan siellä sisällä...oah, taisit, uuh, vähän hitaammin, taisit löytää". Yritin hellemmin. Toini oli nyt ihan läpimärkä. "Äkkiä sisään tai mä tuun" henkäisi Toini. Työnsin tykyttävän ja nykivän elimeni Toinin sisään ja pumppusin muutaman kerran. Outo asento, mietin että mihin panen polvet ja nojaanko kyynerpäillä, käsillä vai naisen päällä....en edes muista, tulin niin nopeasti, pumppasin vain äsken tyhjennetyistä kiveksistäni lisää niin että sattui. "Ihan hyvä mutta herrasmies vie aina naisen loppuun asti". Arvelin hänen tarkoittavan sitä sormijuttua ja jatkoin sitä vähän aikaa. Jalkoväliäni pakotti ja silti teki mieli lisää. Toini alkoi huokailla...tuntui todella kiinnostavalta saada yhdellä sormella nainen ihan suunniltaan. Hän kastui entistä enemmän ja huohottti ja lopulta kirkaisi ja tempaisi sormeni irti. Pelkäsin tehneeni jotain väärin, mutta ymmärsin että Toini sai orgasmin. Hän puristi edelleen kädestäni ja huokaili ja päästi piene vaimean kirkaisun.

      Seuraavana päivänä oli maanantai. Kaikki jatkui ihan normaalisti, eikä Toini ollut huomaavinaan minua. Kerran katseemme kohtasivat käytävällä ja Toini vinkkasi silmää ja kuiskasi että "kerron sitten kun sovitus jatkuu". Tanssitunti oli tiistaina ja arvelin että olin vieläkin niin tyydytetty ettei seisokkiongelmaa sattuisi. Toisin kävi. Nyt en voinut olla ajateelematta että Airilla oli samanlainen, pehmeän kostea jalkoväli ja samanlaiset täyteläiset rinnat ja pakarat, ehkä vähän roikkuvammat. Seisokkini koveni sietämättömäksi.

      Tunnin jälkeen Airi sanoi että voi heittää minut kotiin. "Ai täälläkö sä asut, saanko tulla kattomaan?". Kutsuin Airin sisälle ja hän hämmästeli karua sisustustani. "Mun pitää pian mennä takaisin kun mies ja lapset odottaa". Sanoin ymmärtäväni. Airi kuitenkin jatkoi että "sä taidat olla vähän kokematon naisten kanssa". Änkytin jotain."...ehkä...vähän..." ja Airi siihen että "hoidetaan asia heti kuntoon, se on vähän seuratansseissa tapana että ei seisois" Airi pahoitteli vielä kiirettään ja pyysi että riisuisin hänet, ja tarttui puolestaan housnnappeihini ja vetoketjuuni. Ehdin nostaa Airin paidan hänen pienten rintojensa yli ja sen jälkeen nostin rintaliivit samaa kautta, suoraan rintojen yli. Airi oli jo riisunut etumukseni paljaaksi ja pudotti nyt housut ja pikkuhousut jalastaan.

      Airi ei ollut ollenkaan niin roikkuva kuin luulin, ollakseen aika pullea nainen sillä oli pienet ja napakat rinnat ja nännit niissä olivat korkeat ja kovat. Nänniä reunustava punainen osa oli pieni mutta nänni itsessään oli kuin mutteri. Nännit olivat aivan kivikovat, kun kosketin niitä ja suutelin varovasti. Airi kiihtyi silminnähden ja rupesi höpöttämään jotain kiireestä (ilmeisesti ei kotiin vaan itse aktiin) ja työnsi minut maahan ja kyykistyi päälleni. En ehtinyt miettiä mitään kun Airi sujautti kondomin jälleen sykkivän kovan kaluni päälle. Airilla oli vielä takki päällään mutta housut poissa ja rinnat paljaina rintaliivien ali kurkkien...Airi työntyi suoraan päälleni ja sujautti kaluni sisäänsä. Airi oli myös hieman tiukempi kuin olin kuvitellut. Hän ratsasti päälläni vähän aikaa ja rupesi voihkimaan..."niin pitkä aika on ollut...". ja sai sievän ja hilityn orgasmin, paljon hiljaisemman kuin Toini. Tilanne oli jotenkin niin outo...hillitty, keski-ikäinen Airi olikin tuollainen seksipeto - että en oikein ehtinyt mukaan. Kaluni alkoi jo löystyä kesken yhdynnän. Airi veti äkkiä itsensä ulos ja otti kalun käteensä ja vetäisi pari rajua, pumppaavaa liikettä niin että sattui ja tuntui hyvältä. Tulin muutaman vatkauksen jälkeen, vaikka kaluni oli vieläkin vähän veltto säikähdyksestä. Se tuntui melkein paremmalta niin. Aira puki kiireesti päälleen ja antoi minulle suukon " et arvaakaan miten vähästä keski-ikäinen on kiitollinen, ens viikkoon".

      Seuraavana päivänä Toini iski minulle taas silmää. Airi pysyi ihan työasiassa.
      Elin täydellistä kesää. Toini ja Airi antiovat minulle vuoronperään eri päivinä ja kumpikin taisi tietää toisistaan: eräänä päivänä, Airin ja Toinin kuullen, eräs noin Airin ikäinen laiha nainen tuli pyytämään minulta kantoapua. Lupasi korvata. Menini töiden jälkeen siirtämään muutaman laatikon, jotka nainen olisi itsekin helposti kantanut. Tuon jälkeen nainen sanoi että niin, se palkkio, mitenkähän paljon se voisi olla? Änkyttelin että ei nyt tartte mitään, kevyitähän nämä. Nainen sanoi että mitä jos vaan mentäis saunaan ja otettais pari kaljaa?

      Mentiin sittne. Nainen oli hoikka ja sievä, jotenkin poikamainen, lyhyt tukkakin ja pienet rinnat ja urheilijan peppu. Reidet olivat niin kaukana toisistaan että pimppi näkyi suorastaan röyhkästi: molemmat kummut, niiden välissä huulet....jatkuu

    • kastuin

      Ei hitto mikä sepustus mutta kastuin kunnolla kun ajattelin meidän tunari kesäjonnea, löysä kuin lapamato. Tulis vähän ryhtiä jätkään kun vinkkaisi sen varastoon ja sanois että nyt otetaan pojulta neitsyys pois, ja mekko hampaisiin.

    • Kerroloppuun

      Tää on hyvä, jatkuisko?

    • Lerpahdus

      Loppukstää tähän

    • nolonörtti

      ...kaken lisäksi se pimppi oli karvaton, nainen oli ajanut itsensä tai sillä ei vaan ollut karvoja. En voinut olla vähän tuijottamatta ja se oli paljaudessaan aika pelottavan näköinen mutta samalla aika kiinnostavan, ja se nainen, jonka niim muuten oli Kristiina, se jäi siihen eteen poseeraamaan ja kysyi että pidänkö laihoista vai pulleista naisista. En viitsinyt sanoa että se oli vähän laiha minun makuuni mutta sitten se tuli lähemmäs ja sen pienet rinnat oli minun kasvojeni korkeudella ja tein sitten niin kuin Toini oli opettanut ja rupesin niitä vähän nuoleksimaan ja pussailemaan.

      Olin vähän yllättynyt kun Kirstiinan nänni koveni heti ja hän rupesi huohottamaan ja läähättämään. Hän sanoi tulevansa aika helposti, mutta että ensin pitäisi vähän käydä suihkussa. Se saunailta oli siinä, ei käyty saunassa eikä juotu olutta vaan Kristiina meni heti suihkun jälkeen tukka märkänä makaamaan ja sanoi että tule nopeasti. Se ei ollut kovin ihmeellinen kerta, koska en meinannut saada kikkeliäni sisään. Kristiina valitteli että ei tule kovin helposti kosteaksi, mutta sitten nuolin sen rintoja taas niin se rupesi läähättämään ja kun taas kokeilin niin ihan märkähän se oli. Sitten kun pumppasin taas nuoruuden innolla ja sain orgasmin, niin Kristiina näytti vaan vähän vaivautuneelta eikä enää halunnut että olisin nuollut sen rintoja.

      Se pyysi että jos voisin nuolla sen pimppiä. Se tuntui oikeatsaan aika vastenmieliseltä mutta tein sen kuitenkin. En pitänyt tuoksusta enkä mausta enkä siitä että Kristiina puristi laihoilla reisillään päätäni ja heilui edes takasain, ja kun hän tuli, huuto vaihtui heti itkuksi. Olin vähän hätääntynyt ja koin lohdutella mutta hän sanoi vaan että on pahoillaan kun he sillä tavalla juonitteli nuoren miehen kanssa. Sitten saunottiin ja tarjoudui nvielä nuolemaan Kirstiinalle toisenkin orgasmini mutta hänen mielestään se oli väärin ja syntinen teko että nuorta miestä johdetaan paheeseen.

      Siinä sitten asiasta keskustellessa kävi niin että minulla rupesi taas seisomaan ja näin Kristiinan tuijottavan kaluani. Hän pysyi kuitenkin lujana siitä etten saanut enää häntä nuolla enkä työtnyä sisään. HÄn laittoi pikkuhuosut jalkaansa mutta ei estellyt kun nuolin hänen nännejän ja niin tuntui että hän sai vielä yhden orgasmin ihan housut jalassa. Pyysin että jospa hän ottaisi käteen minun kaluni mutta hän sanoi että se on kauhean väärin, mutta sitten kuitenkin otti kaluni suuhunsa ja imi sitä niin että sattui ja sitten kun rupesi tempomaan ja sykkimään, hän lypsi loput käsin niin että tulin pukuhuoneen matolle.

      Kristiina ei enää päästänyt toista kertaa kun hänelle oli tullut tunnonvaivoja, mutta loppuajan Airi kävi kerran viikossa vielä tanssikurssin jälkeenkin ja halusi aina nopeasti ja kovalla tohinalla, ja tuli aina meklein nopeamin kuin minä, ja Toinin kanssa olin aina koko yön ja opiskelin innokkaasti sitä, miten naista pidellään, eikä hän tullut kovin helposti.

      Sain firmasta myöhemmin opiekslun jälkeen töitä ja törmäsin välillä näihin naisiin, mutta eivät ne halunneet tuota kesäprojektiaan muistella eikä oikein minua tunteakaan.

    • Eipahayhtään

      Ei paha yhtään. Lisää näitä tällaisia, keksityn tuntuinen mutta kivasti kerrottu, sormetan tälle ja meidän kiltille, komealle mutta viattomalle kesikselle.

    • Ekakertajäimieleen

      Joo tälle noui kivasti kerrottu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe