Ranska-Islanti

Sika-Kyösti

Odotettavissa on vauhdikasta menoa päästä päähän, koska Islannilla ei ole mitään menetettävää. Kyösti toivoo, että verkko heiluisi molemmissa päissä, tulosarvaus 2-1, 3-1. Koska Ranskan kerroin on aika pieni, Kyösti ajatteli piristää seksielämäänsä vetäisemällä ISOLLA sitä tiukkapeppuista Antoine Griezmannia maalintekijäksi. Kyöstin käsityksen mukaan Islanti on aika herkkä rikkomaan omalla rankkarialueellaan, joten jos Griezmann ampuu Ranskan rankkarit, niin tuntuu hyvinkin mahdolliselta, että hän tekee tänään maalin. Griezmannin maalille antaa Veikka kerrointa 1.95, muualta saa vähän päälle kahden kerrointa. Kysyttäviä? Eipä tietenkään.

16

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siistähhhäh

      Miten niin Islannilla ei ole mitään menetettävää? Tappiolla putoaa jatkosta hei. Mitä aivopieruja se Kyösti oikein päästelee?

      • Bärkkel, no sitähän Kyösti tarkoitti, että Islanti on pidemmällä kuin kukaan ikinä uskalsi toivoa. Eihän sen pitänyt edes päästä näihin kisoihin, eikä jatkaa alkulohkosta. Tuskin siellä Islannissa ollaan kovin pettyneitä, jos maa putoaa tässä vaiheessa, mutta Ranskaanhan julistetaan maansuru, jos patonginlutkuttajat eivät pääse jatkoon.


      • ewriuowerwe

        Joo eivät ole Islannissa pettyneitä jos häviävät. Kellään ei taatustikkaan ole mielessä että he voisivat tehdä "Kreikat". Tavoite on jo saavutettu. Kun/jos Islanti häviä tänään niin he juhlivat hymyissä suin hyvin menneitä kisoja.


    • Lumiukko-

      -Lumiukko fundeerasi, että matsista saattaa tulla vähämaalinen et sillei hei! Englannin ja Islannin matsista tuli runsasmaalinen oikeastaan sen alun pilkun ja sitä seuranneen nopean kuitin takia. -Lumiukko ei oikein luota Ranskaan. Eihän Ranska näitä kisoja missään nimessä tule voittamaan. Hyökkäys on kunnossa, mutta miten se keskikenttä ja puolustaminen. Onko joukkuehenkikään kunnossa, vaikka ulospäin niin esitetään? Ranska tulee musertumaan paineen alla ja Islanti voi hyvinkin tyrkätä yhden maalin tässä pelissä. Ranska on toki suosikki tästä jatkoon, mutta tullee häviämään Saksalle tai viimeistään Portugalille. Saksan, Portugalin tai Italian kaltaisia joukkueita vastaan Ranska tuskin saa paljoa aikaan - joku Pogba voi muutaman kerran päästä laukomaan hieman kauempaa, mutta muuten on odotettavissa turhautumista.

      • Robinnouhoumou87

        Pidäpä poikanen pienempää suuta. Jos Lahen kersantti on todennut ottelun olevan vähämaalinen, niin silloin se myös sellainen on!


      • Mitä se Lumiukko oikein horisee, että Ranska muka häviää Portugalille? Eihän Ranska edes kohtaa Portugalia, koska Wales tiputtaa Portugalin semeissä, kjäh kjäh.


    • Lumiukko-

      -Lumiukon ultrakehittyneen tietokoneen mukaan ensimmäinen puoliaika on maaliton ja Ranska tekee voittomaalin 65. peliminuutin jälkeen. Voittomaalin tekijänä on Griezmann tai vaihdosta sisään tullut Kiknakki. Ottelu päättyy 1-0 Ranskalle.

      • Tepon-sähköpostivihjaamo

        Kannattaako betsata Islanti 1. maalin tekijä? Kerroin 3.70.


    • Lumiukko-

      Scorecastin kertoimet William Hillillä:
      AP Kiknakki tekemään ensimmäinen maali ja ottelu päättyy 1-0 (26,00)
      Griezmann tekemään enimmäinen maali ja ottelu päättyy 1-0 (26,00)

      Unibetti ja Pahvi tarjoaa noista 23,00. Muillaa bookkereilla pyörii 15-20 välillä.

    • DonKyösti

      Ou jea, Terska selostaa tämänkin matsin...

    • Lumiukko-

      Loris on kyllä aina hieman arrogantin ja hienohelmaisen ranskalaisen näköinen. Miehen voi hyvin kuvitella polkevan pitkin Pariisin katuja, patonki etukorissa.

      • DonKyösti

        Lloris näyttää Kyöstin mielestä joltain pikkurikolliselta, joka imee röökiä posket lommolla ja levittelee käsiään ranskalaiseen tapaan, kun poliisi pysäyttää hänen prätkäajelunsa ja kyselee, että mitäs mies teki viime yönä siihen ja siihen aikaan.

        Mutta jos nyt oikein kunnon pikkurikollisen näköisiä pelaajia täytyy etsiä, niin Steven Gerrardista voi vaikka aloittaa, kjäh kjäh. Gerrardilla on muuten hämmästyttävän kauniita lapsia, kun ajattelee, millainen hörökorvainen mutantti hän itse on.

        Jaahas, 2-0. Islantia pebaraiskataan...


    • DonKyösti

      Eipä tullut tiukkaa matsia. Yli 3.5 maalia ja Griezmann nussi maalin toteutuivat jo 1. puoliajalla, joten nyt saa huutaa, kyllä Kyösti osaa et sillei hei!

      Tämähän tietää välieriin Kyöstin filosofisen lähestymistavan mukaan sitä, että nyt Ranska tuudittautuu helpon puolivälieränsä jälkeen liiallisen hyvän olon valtaan, mikä kostautuu Saksaa vastaan. Nahkahousut paukkuvat ja hapankaali lentää, kun Saksa työntää patongin sinne minne aurinko ei paista. Merkel ja Hollande halailevat tietenkin katsomossa, mutta sisimmässään Hollande ajattelee tappion jälkeen, että voisipa tuon frau Merkelin upottaa Seinen pohjaan...

      Ai niin, nythän -Lumpparilla ovat pullat entistä paremmin uunissa, kun Griezmann teki maalibörssiin jo neljännen maalinsa. Vielä viides 2. puoliajalla ja homma alkaa olla taputeltu!

    • DonKyösti

      Katsokaapa Litmasen pupilleja! Siis nehän ovat 5c kolikon kokoiset! Ei kai Litti vain ole ruvennut polttamaan yrttitupakkaa?

    • Lumiukko-

      Onnea Sködelle hyvin haistelluista ottelutapahtumista hei! -Lumiukko oli aika pihalla vähämaalisuuden kanssa. Kyllä Llorisistakin joku pikkurikolinnen mieleen tulee: Konjakin värinen tiukka nahkapusakka päällä nojaa rennosti parkkipaikalle pysäköityyn autoon odottaesaan jotain salakuljetuslähetystä. Taitava kieli vaihtelee hammastikkua suun pielistä toiselle.

      Griezmann on tosiaan hyvissä asetelmissa, kun alla on kolme tai neljä syöttöäkin. Kahden kertoimia näyttäisi Griezmannin voitosta enää saavan. Kuka voisi olla uhkaaja? Voisiko Giroud, Bale tai Payet tehdä kaksi maalia enemmän jäljellä olevassa kahdessa pelissä? Ja tietenkään Griezmann ei tuossa skenaariossa saa tehdä maaliakaan. Onneksi Giroud otettiin Islantia vastaan vaihtoon - näytti siltä, että hattutemppu oli tulossa. No nyt ei enää helppoja maaleja ole turnauksessa tiedossa.

      Ainahan Littin silmät ovat kuin kaksi yön mustaa aukkoa, mutta saattaahan siellä jotakin itselääkitsevää tai sitten tohtorin määräämää, joka rentouttaa ennen studiota. Kyllä -Lumiukkokin hakisi jotakin rauhoittavaa (vaikkei muuten mitään lääkkeitä käytäkään, paitsi pari kertaa vuodessa Buranaa), jos pitäisi tuollaiseen suoraan studiolähetykseen mennä heittämään small talkia. Muuten varmaan pyörtyisi heti kun intro loppuu ja jäisi maahan sätkimään loppuajaksi.

    • Kelpaako Kyöstille vauhdikas meno "päästä-päähän"

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe