Hyvä pelikone.

Kaipaan_apua

Tarvisin uudedn koneen pelaamiseen. Jos joku tietää hyviä osia nii sanokaa. Pelejä mitä aion pelata on GTA V ja cs:go ja sit jotai muita fps pelejä. Budjetti olis joku max 700€ voi mennä kyl vähän yli.

15

334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • safagf

      Ainakin uuden näytöohjain hankinnassa kannattaa maltilla vielä odotella, etenkin jos pelikoneen päivitys budjetti on tuota luokkaa. Esim. tulevat GTX 1060 korttien tehot on vielä pitkälle kysymysmerkki ja mille viivalle ne tulee sijoittumaan. Ja ainakaan tässä valossa RX 480 korttia en suosittele, näiden customit tulee tässä kuussa kuten myös ensimmäiset GTX 1060 refut. Ja tällä hetkellä n. 500€ irtoaa GTX 1070, jos kunnolla lisäpotkua peleihin haluaa.

    • hmmmmm
      • eieieiei1

        surkea kone tuohon hintaan....


      • Iso_Baaaaaska

        Näin on!


      • hmmmmm

        Mikä olisi sitten hyvä kone hyvään hintaan. Voitteko laittaa niistä linkkejä.


      • hmmmmm

      • konepaketti

    • dsdsb

      Se on vähän sellanen juttu, että näitä valmis paskeita ei viitti oikein suositella kenellekkään. Pitkälle ylihinnoiteltua romua ja osasta ei hajuakaan, että mitä ne tarkalleen on. Jos ei osaa kasata näitä koneita itse ja ymmärrä niiden päälle muutenkaan tuon taivaallista, niin kyllä siinä yleensä silloin häviää.

      Käytä mielummin jokun pc-kaupan paketti palvelua, missä edes osittain voi päättää mitä komponentteja siihen tarkalleen haluaa/tulee. Ja ennen valintaa selaa yksittäisten komponettien testejä läpi, mistä yleensä suuntaa antavasti selviää niiden laatu - Jos sellaisia ei mistään testeistä yleisesti löydy, niin jätä sellaiset roiskeet väliin, eli sellaisia ei ole yleensä edes testeihin silloin kelpuutettu. Käyttäjien kokemukset myös yleisesti huomioiden, netti on niitä pullollaan jos tuote on tunnettu.

      • hmmmmm

        No mitkä olisi hyviä osia?


      • Oudoksuva

        Grafiikkakortti on melkein tärkein juttu pelaamiseen, joten riippuen budjetistasi suosittelen joko Geforce GTX 1070 taikka GTX 970.

        Jopa GTX 970 saa melkein kaikki pelit full-HD resolla asetukset tappiin. Tämän jälkeen ei ole niin paljon väliä esimerkiksi prosessorilla, esim. halvin i7 mitä löytyy ja 8-16gb RAM-muistia on tarpeeksi.
        SSD-levy tai hybridi on täysin vapaaehtoinen, mutta lisää käyttömukavuutta TODELLA paljon. Esim. pienempi SSD-levy (120gb esim) Windowsia ja ohjelmia varten ja sitten pelejä varten 1-2TB kovalevy on yleinen ja melko hyvä yhdistelmä.


      • Lue_testejä

        Emolevy, prosessori ja näytönohjain on ne tärkeimmät komponentit, minkä laatuun kannattaa kiinnittää eniten huomiota, emolevyn kohdalla ei kannattaisi hirveästi pihistellä. Useimmissa valmispaketeissakin ne on yleensä alle keskitason tai vieläkin heikommasta päästä.


      • digest-hardware

        Ikivanha prossu ja emo, surkee SSD, muisti ei sovi, näyttiksessä ei järkee ja SSD on jo aikasemmin.

        Ja oliko se budjetti sen 700? Ei näytä siltä.


    • rhdrhdrh

      Kuten edellä oudoksuva jo mainitsi niin ehdottomasti kannattaa ostaa mielummin GTX 970 kuin GTX 960, GTX 970 kortteja saa nyt halvalla - poistomyynti. Toinen vaihtoehto on uusi GTX 1060, tulevat kohta myyntiin ja custom mallit myöhemmin.

      Ja emolevyksi suosittelen mielummin vastaavaa Asus tai MSI mallia, ihan pelkästään sen takia, että tiettyjen eloktroniikkakomponenttien laatu on yleensä hieman parempaa tasoa. Nykyään myös useimmat AsRockin emolevy mallit ovat nousseet miltei samalle viivalle (Asus:ksen sisaryhtiö).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5584
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2383
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2322
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1044
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      950
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      877
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      793
    9. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      773
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    Aihe