Missä hyvä päiväkoti lapsille?

Muuttomies

Millaisia kokemuksia on varhaiskasvatuksesta?

20

2445

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muuttomies

      Paskannanko housuuni?

    • Muuttomies
    • morgangane

      Kommentteihin tiivyistyi ilmeisesti sekä suoli24palstan että Liperin varhaiskasvatuksen taso. Kiitos osallistuneille!

    • kaijankiro

      No Liperissä on ainakin hyvin naisiin menevä rehtori, chateissa pyydystelee naikkosiaan. Kasvatusta sekin.....

    • Vaitiolovelloineneipidä

      Ainakin Liperin kunnan aluella päiväkodin väki juoruaa ja haukkuu lasten ja vanhempien asiat pitkin kyliä,ihan nimellä!

    • Beentheredonethat2

      Keskimäärin Liperin varhaiskasvatus on esillä mediassa epäselvyyksien vuoksi turhan usein verrattuna muihin kuntiin. Eikö kenelläkään hälytyskellot soi? Tuskin asiakkaat sen vaativampia tai hankalampia ovat. Onko varhaiskasvatuksella tavoitteena etsiä aina joku taho kenenkä kanssa alkaa taistelemaan ja vääntämään kättä? Tervetuloa lapsiperheet Liperiin on vitsi! Eikö asialle tosiaan kunnanjohto voi tehdä mitään? Milloin on koulukyydit päin persettä ja milloin on takerruttu johonkin muuhun nyanssiin ja unohdettu asiakkaan hyvinvointi. Lasten hyvinvointi ei merkitse varhaiskasvatukselle yhtään mitään! Jos haluat, että lapsesi kasvaa terveessä ympäristössä ja ei saa syviä henkisiä hiertymiä Liperin varhaiskasvatuksen käsittelyssä, suosittelen muuttokohteeksi jotain muuta kuntaa.

      • morgangane

        Kommenttiin tiivyistyi suioli24palstan et iä Liperin varhaiskasvatuksen taso. Kiiitos osallistuneille!


      • pirkkagane
        morgangane kirjoitti:

        Kommenttiin tiivyistyi suioli24palstan et iä Liperin varhaiskasvatuksen taso. Kiiitos osallistuneille!

        Halpa kopio!


    • ainaollutniin

      Niin..mutta,jos kunnanjohto on yhtä narskua..nars,nars.nars.

      • Eituleainaolemaan

        Tottakai koko johdon pitää tässä olla mukana. Ei tällaista toimintaa muutoin voi näin kauaa piilottaa. Pahoin pelkään, että lähitulevaisuudessa uppoaa useampi virkaihminen kun asia nostetaan valtakunnan mediaan, koska sinne se on täyttä vauhtia menossa. Loppuu se virkahenkilöylivalta tässäkin maalaispitäjässä. Ei yksi täysin narsistinen henkilö voi piiloutua virkansa taakse ja tuhota ihmisten elämää.

        Eikö se kunnanjohto ole asukkaita varten, eikä asukkaat heitä varten. Asukkaat pystyvät muuttamaan tilanteen jos haluavat. Vaalitkin ovat tulossa. Jos sivistyslautakunta antaa asioiden valua läpi sormiensa ja uskovat kaikki mahdolliset sadut mitä heille kerrotaan ja samalla ohittavat faktat, niin lienee syytä miettiä ketä lautakunnassa jatkossa istuu. Näin helppoa se on. Aletaan lukemaan virkahenkilöille lakia ja potkia 42:lla perseelle.


      • pirkkagane

        kunnanjohto=
        Halpa kopio!


      • morgangane
        pirkkagane kirjoitti:

        kunnanjohto=
        Halpa kopio!

        Sen verran kipeää on näköjään julkisuus tehnyt, että piti "johtajan" kirjoittaa vastine Karjalaiseen. Täyttä potaskaahan se kirjoitus oli noin lähtökohtaisesti. Samaa jargonia varmaan syötettyä sivistyslautakunnalle ja kaikille muillekin epämieluisia kysymyksiä esittäville tahoille. Ei nimittäin enempää teoria ja käytäntö voi erota toisistaan.

        Ei se auta enää kirjoitella puolustuspuheita lehtiin. Perästä kuuluu!


      • perheettiukilla
        morgangane kirjoitti:

        Sen verran kipeää on näköjään julkisuus tehnyt, että piti "johtajan" kirjoittaa vastine Karjalaiseen. Täyttä potaskaahan se kirjoitus oli noin lähtökohtaisesti. Samaa jargonia varmaan syötettyä sivistyslautakunnalle ja kaikille muillekin epämieluisia kysymyksiä esittäville tahoille. Ei nimittäin enempää teoria ja käytäntö voi erota toisistaan.

        Ei se auta enää kirjoitella puolustuspuheita lehtiin. Perästä kuuluu!

        Näyttää tulleen Karjalaisen tekstiviestipalstalle useiden perheiden vastineita varhaiskasvatusjohtajan kirjoitukselle. Kuinkahan paljon näitä kaltoin kohdeltuja perheitä Liperissä oikein on?


    • Somesomettaa

      Nyt kun on asiaa hieman penkaissut syvemmältä, niin näyttää että asia on Liperissä tiedostettu ja vaiettu jo pidemmän aikaa. Kaikki tietää ongelman ja tietävät jopa asioiden vakavuuden. Silti demokraattisesti valittu valvontakoneisto ei kykene tekemään mitään. Onko kyse laajemmasta virkamiehiä suojelevasta lainsäädännöstä vai pelkästään Liperin sisäpiirin toiminnasta.

      Koittakaa ryhdistäytyä sivistyslautakunnassa, laittaa asia esille ja käsittelyyn ja korjata ongelma viimein tai me asukaat äänestetään kokonaan uudet ihmiset valtuustoon. Menetätte suuren osan uusista muuttajista ja tulevista veronmaksajista. Liperin maine muutenkaan niin mahtava ole.

    • Asianvierestäjavastaan

      Sunnuntain Karjalaisen kirjoituksen pohjalta voisin arvioida lapselle parhaimman päiväkotipaikan löytyvän naapurikunnan puolelta. Tiistain Karjalaisessa taas oli suorastaan Goebbelsimainen kirjoitus kunnan työntekijän kynästä. Kovasti kun toitotetaan paskaa eetteriin, niin kyllä se siitä viimein todeksi muuttuu.

    • silverfox

      Kannattaa valita päiväkoti josssa paljon maahantulleiden lapsia,,Koska näin menetellen varmistat sen,että oma lapsesi saa jo nuorena "oikeansuuntaisen" ja virallisen "suvaitsevaisuuskasvatuksen"! Siitä ei pidä välittää,jos lapsellasi on esimerkiksi silmät mustana tai ruhjeita,,,nämä mamu-lapsoset vaan opettelevat omaa kulttuuriaan,johon epäilemättä kuuluu eriuskontoisen pahoinpitelyt yms.kivat asiat.

    • Asianvierestäjavastaan

      Vuosia on kunnassa melskattu aivan luokattomasti välittämättä sen enempää asiakkaiden (lapset/vanhemmat) kuin omien työntekijöiden tyytyväisyydestä. Ja nyt sitten yllättäen aletaan muka asioita ottaa vakavasti! Ainakin mielipidekirjoituksen mukaan. Jos mädänneisyys kattaa melkoisen osan kunnan johtoa, niin ei tämä korjaannu pelkästään korulauseita lehtiin kirjoittamalla. Tarvitaan toimia kunnan johdolta, jotka näkyvät ja varsinkin tuntuvat. Varhaiskasvatus ei pitäisi olla enää lainkaan muutoksia määrittelevä osapuoli, vaan muutokset vastaanottava. Pelataan nimittäin sellaisilla asioilla, joita ei pitäisi sallia lainkaan. 0 -toleranssi! Olettaisi että lautakunta olisi sitä varten, että se kokoaisi kaikki asiat yksiin kansiin ja katsoisi kokonaisuutta. Saattaisi nähdä katsoessaan metsän puilta ja ymmärtää mitä todella kunnan varhaiskasvatuksessa on tapahtunut ja tapahtuu. Valitettavasti se on nähty niin monesti ettei se korppi korpiin silmää noki!

    • Paluuperusasioihin

      Useamman vuoden tämä on ollut kestoaihe. Siinä on ehtinyt vaihtua, no oikeastaan kaikki muut paitsi asioista vastaava. Missähän ihmeessä mahtaisi olla vika? Laitetaampa komitea selvittämään päivän selvä tapaus. Hankala on uskoa kunnan tulevaisuuteen kun tällä tavalla hoidetaan asiat, jotka pitäisi olla kunnossa että joku uskaltaa tänne muuttaa, muutakin kuin pakon edestä.

    • markku.lievonen

      Valitettava todellisuus on, miten Liperin kunnallinen lasten päivähopitoon liittyy välimpitämättömyys. Siis ei välitetä mitä pienille lapsille päivällä tapahtuu. Hedelmät / teot kertovat todellisuuden.
      Niin, äskettäin päivähoidossa ollut pikkumies oli kaatunut ja naarmuttanut molemmat polvensa verille. Hoitajat eivät olleet edes kiinostuneita pojan tilasta puhumatakaan että olisivat puhdistaneet verta tihkuvat polvet. Pojan itkun syy olisi pitänyt tarkistaa.

      Niin, en ihmettelisi yhtään, jos näin välimpitämttömässä ympäristössä lapsile tapahtuisi jotain todella vakavaa. Lapsia ei todennököisesti valvota / pidetä silmällä hoitoaikana.

    • sivustaseuraaja

      Hoitajat tekevät kyllä arjessa parhaansa ja enemmänkin. Mutta, kun mennään hienot hankkeet edellä inkluusiota mainostaen, ilman, että mm. sitä erityisopetusta olisi tarvittaessa saatavissa, niin..työntekijät tekee moninkertaisen työn verrattuna ympäristökuntiin. Ja jos avaat suusi, niin aletaan "uhkailla" työpaikan menetyksellä, kuulemma..lieneekö siellä vanhemmille ja työntekijöille järjestetyissä ulkopuolisen tahon järjestämissä kuulemistilaisuuksissakaan tuli epäkohdat esille, kun esimiehet siellä istui kuuntelemassa. 😐

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      261
      2403
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1921
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1586
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      141
      1371
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1224
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1165
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1000
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe