MANTAN GRILLI

Mitä mieltä Mantan grillistä nykyään?? Oisin kohta Kajaaniin päin tulossa. Kannattaako enää käydä, aikonaan kun asuin kajaanissa niin oli tosiaan käymisen arvonen paikka, mutta nyt oon kuullu vähän toisenlaista juttua...onko palvelu kohillaan ja annokset samanlaisia kuin ennen (reilu 5v. sitten), olis kiva tietää mikä on Mantan nykytilanne? Onko nykyset omistajat jotain lahkolaisia
Ilmianna
Jaa

145 Vastausta


palvelu epäystävällistä ainakin iltaisin kun onkiirettä, en suosittele!!
Ilmianna
Jaa
No ihan hyvää palvelua oon aina saanut sieltä, vaikka hinnat vähän kallistuneet mutta aina ollu hyvän kokoset annokset ja mausteita reilusti. Omistajat ilmeisesti lestoja, olutta ei oo näitten uusien omistajien aikana saanu mantalta enää mutta kebab ranskalaiset tai mantan erikoinen kannattaa käydä syömässä
Ilmianna
Jaa
Olipa kerran Mantan Grilli, joka oli Suomen Paras. Vaan eipä ole enää. Jäljellä on vain nimi, joka ennen takasi hyvät annokset. Nyt on menetetty tai hävitetty hyvät entiset työntekijät, annosten, varsinkin salaatin koko, aukioloajat,annosten tekemisen taito, puolet asiakkaista, hyvä maine... Olin Mantan asiakas 90-luvun alusta, kun Vesku ja Manta aloittivat, nyt uusilla omistajilla kävin viimeksi keväällä. Enää en asioi. Tuossa keväällä otin ranskalaiset makkaralla, salaatilla ym. mausteilla. Oli muutama palanen salaattia ! Sen verran että näki, jotta sitä ei ollut unohdettu laittaa. Ennen vanhaan hyvään aikaan kun otti annoksen salaatilla, sitä tippui annoksesta maahan enempi autolle kävellessä, kuin mitä nyt oli annokseen laitettu. Annokseni teki rouva omistaja. Ala-arvoinen suoritus.
No tämä oli odotettavissa. Veskun ja Mantan jäljiltä oli vaikea parantaa, niin hyvin heillä kioski toimi. Ei ollut kuin suunta alaspäin.
Ilmianna
Jaa
Hapannaamat ja ylimieliset akat myymässä. Tympeä kuva jäi viimeksikin kun poikkesin. Ei enää erotu missään mielessä normi grillipaskasta. Pudonnut keskisarjaan. Se että olis suomen paras vaatis aika paljon parannettavaa joka saralla. Vesku osas tuon homman hyvin.
Ilmianna
Jaa
Käykääpä sen sijaan Nakertajan Grillillä Vanahiksen pihalla. Tutustumisen arvoinen paikka ja hyvät ruoat.
Ilmianna
Jaa
Onko Nakertajassakin grilli, minkälainen hintataso siellä? Mantasta sen verran että varmasti ihan ok sapuskaa, jos ei ole ennen käynyt ts. ei vertaa vanhaa ja uutta. Mutta verrattuna entiseen taso on valitettavasti laskenut. Omistajat ihan mukavia kyllä, osa muista työntekijöistä vähän tökeröitä ja asiakaspalvelutaidot hakusessa mutta on siellä jokunen mukavakin tyttö viime aikoina ollut minua palvelemassa.
Ilmianna
Jaa
Tylsiä nämä: Olen tulossa Kajaaniin ja muut tutustumiset...ei kukaan ole tulossa tänne, nämä on näitä uteluita joko yrittäjiltä itseltään tai muilta,ehehehehhh
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
hahahaha niin on yrittäjät haluaa tietää mikä on vikana että saisi tehtyä parannuksia ja pidettyä ne vähät asiakkaat mitä vielä on
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Se yks tyttö ei osaa hoitaa hommiaan siellä. Liekö omistaja laiminlyönyt perehdytyksen tai palkannut tutun pätevyydestä välittämättä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Meinaatko sitä melko pitkää tummatukkaista vai hoikkaa blondia jolla on paljon pakkelia naamassa? Omasta mielestä molemmilla parantamisen varaa, toisella taidoissa ja toisella asenteessa...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
taitaa olla yrittäjän omat lapset vaan töissä siellä, eihän niitä tartte perehdyttää...mutta ei luulis tuohon hommaan erityisiä taitoja tarvihtevankaan? ikävä Veskua ja Mantaa kun sillon vielä Manta oli Suomen paras grilli!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ei kai siellä uudet työntekijät heti osaa hommia täydellisesti vaikka ois perehdytetty. Vai liekö niin että pitkään pysyy samat työntekijät tollasessa paikassa, ei varmaan mikään unelmaduuni kovin monelle...pitäis varmaan pitkästä aikaa käydä testaamassa onko siellä asiat niin huonosti kun monet väittää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kyllä purolan grilli voittaa mantan sitten 10-0. Kaikki meni päin helvettiä kun uudet omistajat tuli. En suosittele kellekkään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ennen ihan paras, nykyään Purolan grillissäki isommat/paremmat ja myös hinnaltaan kohdillaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
purola vai puistola?ähly vai heikkinen?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
No ei ähly ku se Puistolan puolella nykyään oleva pikku koppi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
silloin kannattaisi puhua PUISTOLAN grillistä! vai mitäpä ootta mieltä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
kävin vasta mantan grillillä ja hyvät oli ruuat, kebab sämpylä ja mantan erikoinen voin suositella,, nättejä tyttöjä myymässä siellä myös.
Ilmianna
Jaa
Jos joku on muka Kajaaniin tulossa, niin kannattaa mennä mieluummin Purolan grillille. Ei ole Manta enää entisen veroinen. Kebabliha ja kebabkastike on hyvän makuista, mutta annokset aiempaa pienempiä ja toisinaan palvelu tökkii, riippuu kyllä paljon siitä kuka siellä sattuu olemaan töissä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
YRITTÄKÄÄ EES,SIIS PUISTOLAN VAI PUROLAN GRILLI!!!!!!ON MUUTEN ERO NÄILLÄ GRILLEILLÄ.MAINUANTIE HEIDÄT EROTTAA,VASEN VAI OIKEA PUOLI?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Riippuu kummasta suunnasta katsoo
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
höh,kattopa kummasta suunnasta tahansa niin mainuantie ne erottaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tässä nyt ilmeisesti sekoittaa se että Puistolan puolella tietä pienessä mökissä oleva grilli on nimetty grillin vierestä löytyvää kylttiä myöten Purolan grilliksi. Omien kokemuksien mukaan Purolan grilliltä saa parempaa ruokaa ja palveluakin kuin Mantan grilliltä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei kiitos.Monen päivän yrjööminen saa riittää.Ehkä joku toinen paikka parempi.
Ilmianna
Jaa
kebabbi on parempaa ku purolan grillillä mut annokset kalliita
Ilmianna
Jaa
Pakko pian entisenä Mantan asiakkaana kommentoida. Mikä ihmeen vimma niillä on lämmittää kebab mikrossa kun vartaasta voisi leikata uutta. Aina vaan mikron kautta. Eilen oli pohjanoteeraus. Ranskalaiset oli löysempiä kuin spagettimakarooni.... Ja asiakaspalvelussa se yksi sotanorsu on kyllä tylyäkin tylympi. En ois uskonut mutta jatkossa mun kebabit tulee ählämistä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Mitä sitten pitäisi tehdä sille kebabille jota ei saada heti myytyä, kun se on leikattu? Pakko kai se on jotenkin lämmittää että voi tehdä annoksia. Ja jos viisi ihmistä peräkkäin tilaa kebab annoksen, niin ei kaikille riitä sitä juuri vartaasta leikattua. Vai jäätkö mieluummin odottamaan että lisää kebabia paistuu. Asiakaspalvelusta kyllä samaa mieltä, ja joskus ranskalaiset tosi lötköjä ja toisinaan taas melkein palaneita.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ihan sama, vaikka siellä olisi 10 jonossa. Sitä on saatava mitä tilaa ja mistä maksaa. Omistajien tehtävä on huolehtia, että henkilökuntaa on riittävästi. Minullakin on ikävä entisten omistajien aikaa. Palvelu pelasi, vaikka jonot oli pitkät ja se hinta-laatusuhde -se oli kohdillaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ei helvetti, kun siis ei se kebabbi siitä huonone jos se onkin leikattu puoli tuntia aikaisemmin, niin se tehdään pizzerioissakin paitsi kotipizzassa missä se tulee käsittääkseni vakuumipakkauksessa kylmänä.
Kebabbi paistuu x ajan jolloin sitä höylätään ajottain ja valmiit suikaleet nakataan gn-astiaan vesihauteeseen missä se pysyy kuumana ja ei kuivu.
Sitten laitetaan grilliä kauemmaksi ja pienemmälle kun on vähän hiljaisempaa.
Eihän sitä kenenkään katteet riitä jos sitä pitäisi kärryttää kolmea varrasta yhtä aikaa että kaikki saisivat sitä just leikattua,

toinen vaihtoehtohan olisi tietty just palata niihin "vanhoihin hyviin" aikoihin kun jono on sinne pyörätielle asti kun kaikki tehdään hiiiiiitaaaasti mihin nykyasiakkaalla harvalla on kärsivällisyyttä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
iso kakkagrilli mantan
Ilmianna
Jaa
Hyvvää evästä vaikka mikrosta tuloo
Ilmianna
Jaa
Kaikki grilliruuat maksetaan toiseen kertaan kansantauteina.
Pitäisi lailla kieltää moiset syöttölät jo ihan yleisesti.
Tai verotusta rasva ja suola-annoksille lisätä roimasti samalla lailla kuin mitä makeisia verotetaan.
Kyllä tälleen saadaan suomi täyteen , pallomaha ukkoja ja läskiperse akkoja.
Tämä kansanryhmä tuskin pääsee eläkkeelle, mutta kalliit sairauden hoidot yms menee vielä valtion piikkiin.
Ilmianna
Jaa
hirveä märäntö oli pihvin paikalla hampurilaisessa!
Ilmianna
Jaa
Todennäköisesti viisainta kun et mene koko Kajaaniin
Ilmianna
Jaa
järkyttävä pierunlemu oli laiantaina luukulla, joku ulvoi sontaaa oikein kunnolla
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
järkyttävä pierunlemu oli laiantaina luukulla, minä työnsin sontaaa oikein kunnolla
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kainuulaista ruokakulttuuria. Sitten vielä ihmetellään miksi väki muuttaa pois Kainuusta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kävin työntämässä aivan jäätävät pierunlemut mantan luukulle. semmosta sontaa että pyörtyili ihmiset
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
janottiko ku heräsit unestas?pöhkö.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Järkyttävä pierunlemu kun kävin ruokaa hakemassa mantan luukulta. Työnsin kunnolla sontaa ja porukka jäi sinne haisteleen!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Syökää ihmiset kunnon ruokaa. Grillillä mussuttelu kasvattaa mahaa. Mikäli mahdollista, käykää syömässä ihan oikeaa ruokaa ABC:llä. Samalla saat bonusta. Autonkin voi näppärästi tankata samalla. Siitäkin saat bonusta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sitä lisäaineilla kyllästettyä soopaa? Juu, ei kiitos. Jos Apsin ruoka on sinusta hyvää, niin eipä ole raposet makuaistit sullakaan. Kauheeta metritavaraa, suurin osa on einesmoskaa, posilukien ehkä vihannekset ja nekin on siankalalla kasvatettu
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Taso tippunu tosiaan joka asiassa, ratsastaa vanhan Mantan maineella,saa nähä milloin asiakkaat älyävät ja jättävät käymätä vai onko ees vaihto ehtoa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
itsehän ne entiset omistajat ovat grillin nimen "antaneet jäädä"tosin varmaan maksusta?????????????
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
höpö höpö juttuja, yhtä hyvää kuin ennenkin.
Ilmianna
Jaa
Hyvää ruokaa sieltä saa. Joskus siellä on töissä +50v mies ja nainen, heille kiitos ystävällisestä palvelusta. Nuorisolla parantamisen varaa. Mutta pääasia että ruoka on hyvää!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei todellakaan saa mitään kunnon grilliruokaa! Mikrossa lämmitettyä paskaa ne laittaa siellä. En asioi siellä enää, menen muualle ja moni muukin tässä kaupungissa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Omistaja paskasissa vaatteissa avaimet roikkuu likaisessa riimussa,juu lessuja ripuli tulee kun syöt vanhentuneita paskoja,ei ole enää mantan grilliä.hinnat pilvissä ja annokset pienet.
Ilmianna
Jaa
Hyi. Mitä. Ruokaa. Tosi pienet annokset. Salaattia eivät laita juurikaan. Aina puuttuu jotain kun tilaa. Purolan tai siis nyk puistolan grillille siellä parempaa......
Ilmianna
Jaa
Oletteko koskaan katsoneet henkilökunnan vaatteita ja ulkoista olemusta? Edes se ei houkuta ostamaan mitään kyseisestä paikasta. Kurkatkaapa seuraavalla kerralla lattiaa ja tasoja. Ei kiitos.
Ilmianna
Jaa
Onneksi nää potkii pellolle kuitenki ne kaikkiista älyttömimmät työntekijät, jotka saa kenkää kaikista työllistämistuki paikoistakin. Onni onnettomuudessa, sillä välin kun pitivät tuommosta töissä ja kartoin paikkaa niin löysin paremman paikan ja siellä nyt kerran kahdessa kuukaudessa tulee käytyä.
Ilmianna
Jaa
Joo annoksista puuttu mausteita ja riippuen tekijästä annos koot vaihtelee.Työn tekijät vois käydä asiakaspalvelu koulutuksessa.Asiakasta ei tervehditä ja ilme on kuin oisi viimeisen päälle työhönsä tympääntyneitä.Varsinkin tämä mantan prinsessa huppari päällä oleva nuori työntekijä.
Ilmianna
Jaa
Penannen havaittu junkaamassa Mantan Gjillillä.
Ilmianna
Jaa
Samaa kuraa kuin muutkin luukku ruokalat!
1
Ilmianna
Jaa
Onko Ppurolassa ja puistolassa rilli?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
On. Puistolan puolella on Suomalaiseen makuun ja siinä on purolan puolella näitä ulkomaanvahvistuksia.

Puistolan grilli
+Reilut annokset
+Hyvä palvelu

Purolan grilli
+Ei ikinä tarvitse jonottaa
-Joskus hankala ymmärtää että mitä tulikaan tilattua
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No enpä mene kehumaan puistolan grillin tasoa ylettömästi. Paikka on epäsiisti, myyjien jutut välillä ala-arvoisia. Ei kovin ammattimaista kannella grillin takana elintarvikkeita sätkä suussa/kädessä käryten. Edelleen pitää vaan nälkäisenä muistella vanhaa Hyvää Mantaa !!
Se oli huippupaikka !
Ilmianna
Jaa
Paras on Jaskan grilli. Hyvät ruuat ja reilu palvelu!!!
Ilmianna
Jaa
Ei oo Jaskan grillissä yhtä hyvät annokset kuin grilli PD:ssa!!! Ei lähellekään.
Ilmianna
Jaa
Ite kans pidän Jaskan Grilliä parhaimpana. Mahtavat annokset ja ystävällinen palvelu!!
Ilmianna
Jaa
Ei oo paha kyllä tuo Jormuan grillikään, taitaa tosin olla yhtä Purolan grillin kanssa va erillinen paikka silti. 2 kertaa syönyt siellä ja hyvää oli eikä tarvinnut odottaa nii kauaa ku oli peloteltu. Molemmilla kerroilla päällä ollut nousuhumala saattoi toki vaikuttaa makuaistiin, mutta pistäisin sen tällä hetkellä parhaaksi näistä kaikista täällä. Toki makuasioita, va ainakin annoskoot kohillaan ja hyvät pihvit.
Ilmianna
Jaa
Kyllä on Mantan grillissä taso laskenut huomattavasti. Käytiin ostamassa ananashampurilainen kotipakettiin. Paketin avattua huomattiin että mikrossa lämmitetyn ison sämpylän välissä oli ananasviipale ja samankokoinen pihvi, ei salaatteja ollenkaan niinkuin ennen oli. Todella pettynyt annokseen ja eipä enää asioida kyseisessä grillissä!!!
Ilmianna
Jaa
On huimasti taso laskenut Mantalla!
Hampurilaisen sämpylä täytyy paahtaa parilalla, sekä pihvi, että muut lisukkeet(ananas esim.)
Lihapiirakka lämmitetään höyryssä oikeaoppisesti.
Mantalla nykyään kaikki lämmitetään ja tehdään mikrossa! Palvelu töykeää ja ala-arvoista.
Kiinni koko pulju, tai ammatti-ihmiset asialle noiden epäammattilaisten tilalle!
Ilmianna
Jaa
Kävin torstaina ja oli todella hyvä ja iso lihas lenkillä. Eipä tarvinnut sille päivälle muuta syödä. Terveisiä puolangalla.
Ilmianna
Jaa
Harvoin käyn, mutta kyllä se kovin samalta vaikutti kuin viimekesänä
Ilmianna
Jaa
mantan kepapit nykyää paksuja ja huonoja ja kastiketta liian vähän
Ilmianna
Jaa
Vaihtasivat jo paikan nimeä ! Mantan grilli nimenä ei ole enäämitään muuta kun harhaanjohtava muisto entisestä, oikeasta ja alkuperäisestä Mantasta. Sitä ei enää ole !
Nimi vaihtoon. saavat rakentaa itse omaa imagoa ja mainettaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
samaa mieltä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Olisko MikrMä hyvä? (eli tarkoittaa mikromättöä)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kupiaisen grillillä eilen kävin. Mahtavat oli hampparit. Kerrassaan hyvät!! Arvelin loppuviikosta vielä suunnistaa Lohtajan grillille. OVat kehuneet sitä monet.
Ilmianna
Jaa
Lohtaja paras!!! Kupiainen ei hetikään niin hyvä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
lohtajalla ei ole grilliä,vai missä se on?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Siinähän se on heti, kun meet. Vähän ABC:n jälkeen
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Lohtajalla oli ihan tavallinen ateria. Ei loistoa, mutta ei huonokaan. Vieläkö Kupiaisen grillissä on sama omistaja? Ainakin aiemmin siinä oli hyvät ruuat.
Ilmianna
Jaa
Kerran erehdyin ostamaan ranskalaiset "lehtipihvillä" ollut lehtipihviä nähnykkkään! pakkasesta vaan joku jauhelihamikälie pihvi. Oisko muistaakseni maksanutkin jotain 8,50-9,00e. Kebabbi ois muuten hyvää mutta kun se tulee aina kovana koppurana mikron kautta niin ei viitsi siihen lankaan enää mennä. Myöskin kaikki muukin mahdollinen sämpylät etc kulkee mikroaaltouunin kautta!
Ilmianna
Jaa
Itse lopetin mantalla käynnin kun omistajat vaihtui ja hinnat pomppasi pilviin. Parhaat kiekot (pizza) saa Adasta vitosella ja kepapit Stadin chilistä joissa tuoreet salaatit ja kebua ei käristetä mikrossa.
Ilmianna
Jaa
Itse iät ja ajat mantan vakkari asiakkaisiin kuuluvana, voin kyllä todeta et suunta on koko ajan omistaja vaihdoksen myötä alaspäin. Vielä talvella "pysty" käymään niin kun tiesi että vanha työntekijät oli töissä, tuli mihin on/oli totuttu.
Viimeisin pohjanoteeraus oli kk sitten, kun erehyin "vielä kerran" käymään, nii kaks nuorta likkaa naamat norsun vi**lla tiuski ja äyski asiakkaille suoraan sanottua todella epä kohteliaasti.... ja entä se siivo lattioilla, ok, ainahan grilleillä lattiat on vähä sotkuset salaatisa yms , van että iha grillimakkarat pyöri.. huh huh. Jos piheys on annoksiin eksyny, nii tekisivät ees jotain itse asiakaspalvelulle!!!
Ilmianna
Jaa
Siirryin Mantalta Kupiaiselle. Enkä ole katunut!!!
Ilmianna
Jaa
Täällä ilmoittautuu yksi EX-MANTA lisää. Ei ole Manta enää entisensä. En ole varmaan vuoteen käynyt ja ennen tuli käytyä kuukausittain. Ärsyttävän nihkeää palvelua sieltä aina sai, hinnat nouseet pilviin ja kebab oli aina loppu. Miksi ihmeessä sinne pitäs edelleen mennä pettymään...

Mantan lähellä, hoikankadulla Kajaanin Grilli on loistava paikka! Sitä suosittelen kaikille! Ulkomaalaisomisteinen paikka, saa pitsaa ja kebabia ja muita annoksia (kana filettä sun muuta) ja on hyvät sapuskat! Palvelu pelaa eikä ole kilometrien jonoja. Toivottavasti ihmiset tajuaa jo pian mantan olevan entinen manta!!

Myös Purolassa grillihommat kukoistaa! Kumminki puolin mainuantietä on hyvät mestat! Kaisu pitää sitä nakkikoppia Puistolan puolella (melkeen mitä vaan listalta ja homma toimii!) ja Nihatti sitä Purolan puolta. Nihatilta saa myös hyvää elintarviketta ym. sieltä kaupan puolelta! Käykää ihmiset ihmeessä tutustumassa :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kaisu myy vanhaa evästä... Hyi...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Käykää Kupiaisella!!! Paras. Ehdottomasti!!!
Ilmianna
Jaa
Jos haluatte syödä ihan oikeaa ruokaa, Capacca luotikujalla on hyvä paikka.
Ilmianna
Jaa
Ja sitten pari tyhmää kysymystä, mikä on "Kupiaisen" grilli ja missä Lohtajalla on grilli, vai onko nämä yksi ja sama paikka?
Ilmianna
Jaa
Eilen torstaina 4.8. oli paljon asiakkaita Mantalla, kun ajoin monesti siitä ohi. Paljonko niitä asiakkaita olisi, jos Manta olisi alkuperäisessä vedossaan ?? Noista työntekijöistä on pakko kommentoida. Venäläistä alkuperää oleva myyjä EI osaa, eikä varmaan edes yritä käyttäytyä miten Suomessa voi olettaa asiakaspalvelijalta edes jonkinlaisia käytöstapoja.
Hirveetä hosumista ja hoputtamista, kun asiakas tulee luukulle ja alkaa miettiä minkä annoksen ottaisi. Tämä myöjä alkaa heti äkäisen tuntuisesti huudellarusbu MITÄS SINNE ?!
Anna asiakkaan katsoa mitä haluaa !! Niin nokkavaa käytöstä ei saa Kajaanissa muualta.
Lähimpänä saa Kostamuksessa samanlaista perinteisen venäläistä käytöstä.
Olisiko noin 6-7 vuotta sitten kun tuli tuo venäläinen Mantalle. Silloin tuli myös hinnastoihin venäläiset hinnat ja selostukset. Ei siinä mitään, mutta kun ne oli ensi Venäjäksi ja sitten Suomeksi !!! Joku järjestys kai se olla pitäisi ...
Ilmianna
Jaa
Ei ole enää olemassa "Mantan grilliä", on vain huonon asiakaspalvelun ja heikon laadun omaava grillikioski joka ratsastaa legendaarisen grillin nimellä. Toivottavasti myös entisen ja aidon mantan "fanittajat" tajuaa kohta äänestää jaloillaan!
Ilmianna
Jaa
Mainoslause uusiksi: Ei mennä mantalle!
Ilmianna
Jaa
Mantalla on hyvät annokset ja hyvä asiakaspalvelu, taitaa vaan olla näissä tilaajissa vikaa, jos eivät osaa edes grillin luukulla asioida. Turhaa valitusta ja marmatusta itkeä mantan nykytilasta ja haaveilla jotain kuvitteellisia wanhoja hyviä aikoja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei ole hyviä annoksia, jotka oikeaoppisesti GRILLILLÄ pitäisi tehdä! Palvelu on ala-arvoista ja asiakkaan alentamista. Pimut sieltä muualle, ja ammattilaisia kehiin!
Toki, jos Sepo_gee on tottunut mättämään suuhunsa mitä tahansa paskaa, niin siittä vaan, mene syömään sinne niitä mikroruokia.(Kotona jokainen osaa lämmittää mikrossa sen kaupasta ostetun hampparin varmasti).
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hyvät annokset ja hyvä palvelu. Ilmeisesti omistaja kirjottelee...
Ilmianna
Jaa
Oikealla Grillillä kuuluu kebabit saada vartaasta, hampurilainen paistamalla ja lihapiirakat vesihauteesta eikä jostain mikrosta! todellista asiakkaan aliarviointia.
Ilmianna
Jaa
Paras ikinä kajaanin grilleistä oli Kegun grilli joskus kauan sitten timperintien lähellä! Muistasko kukaan???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kyllä muistan! Ihan on ikävä kegun grilliä!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
paska grilli, omistaja ketku ja ruoka rasvapuuroa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Muutaman kerran vuodessa olen käynyt Mantalla. Tänään pyörähdin siellä, eikä varmaan jatkossa tule käytyä. Kyllä sietäisi mennä opettelemaan mitä on asiakaspalvelu, onkohan näillä työntekijöillä suoritettuna edes hygieniapassia (pitkät villatakit päällä), ruokaa voi myös tehdä ilman, että salaatit lentelee pitkin lattioita. Ja kun on jouto aikaa, niin siivotaan lattia, eikä nojailla pöytiin (niin kuin nyt toinen työntekijä teki, toisen tehdessä tilausta)

Tuotteet on menneet alaspäin kuin lehmän häntä, kebab on paksua, potut on halpoja kuori päällysteisiä lankkuja.
En haikaile entisen Mantan perään, palvelu ja tuotteet säilyttivät silloin tasonsa, toisin kuin nykyään.
Ilmianna
Jaa
Yrittäjä taisi vaihtua ja laatu ja palvelu muuttui... tuli nuukuus ... pilasivat paikan...
Ilmianna
Jaa
Taso on tosiaan laskenut ruuissa että työntekijöissä. Ranskalaiset lötköjä ja raakoja ja kebab lämmitetään aina mikrossa. Pitäs löytää uus grilli mistä jatkossa hakea tarvittaessa.
Ilmianna
Jaa
Ennen suomen paras, nykyään kajaanin surkein grilli. Eipä noita kilpailijoitakaan liikaa ole mutta mielummin käyn mamujen kebuloissa kun saa sentään tuoretta ja lämmintä sapuskaa. Mauuntan tapaiset mikrolihikset ynm valmistuu sitten ihan kotimikrossa!
Ilmianna
Jaa
rumat myyjät ja niillä helvetin iso ego
Ilmianna
Jaa
Epäsiistejä ja rumia akkoja! Ei ees kunnon työvaatteita päällä! Hygieniasta tietookaan!
Ilmianna
Jaa
Tuskin sinne on palkattu keskiarvoa epäsiistimpiä tai rumempia kuin kajaanilaisen yleensä ovat.
Ilmianna
Jaa
Huonontunut on paikka!
Ilmianna
Jaa
joutaa myydä koko pulju pois
Ilmianna
Jaa
Vittumainen ja ylimielinen asenne ostajaa kohtaan 'työn'tekijöillä(kuhan palkka saadaan, muusta viis),jotka ovat ylimeikattuja pimuja ja en usko että omaavat hygieniapassin!
Mikroruokaa, jonka jokainen osaa omassa kotimikrossa tehdä.
Grilliruoka tehdään OIKEASTI grillillä parilalla(hampurilaiset), lihikset höyryssä, kebabbi vuollaan oikeasti siitä kebabbitangosta,eikä mikrossa sitä kuumenneta eikä valmisteta!
Ja, asiakkaille hymyillään! Ei olla naama hymyttömänä ja kiukutella huutaen, MITÄ SINNE? TOSSA LISTA,KATO TOSTA,MITÄ MUUTA,...Ihan ala-arvoista toimintaa tuolla nykyään!! En ikinä mene sinne, enkä ikinä suosittele sitä paskagrilliä muille!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Täällä kaljapäessään kirjoitellaan. Olokee kunnolla näin joulun aikaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Vanhaketju nostettu esille, kuka halunnee morkata yrittäjää.
Ilmianna
Jaa
Ruokamyrkytyksen sain sieltä. Täytyy etsiä toinen grilli
Ilmianna
Jaa
Mitäpä mieltä sitä voi olla grillistä, jossa pakastetut ranskanpotutkin valmistetaan mikrossa?
Ilmianna
Jaa
Kannattaa sanoa että se mikro helvettiin sieltä grillin sisältä tai kutsutaan jyrki sukula!
Ilmianna
Jaa
Minä en missää muualla grillillä käykkää ku mantalla. Paras paikka. Joku halunnee vaa mustamaalata, ja se joku kuitenni ite asioi mantalla vesi kielellä..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Purolassa käydään kun paremmat eväät.vaikka manta on melkein naapurissa.Pitäisi testata Nakertajan grilli..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Edelleen paras
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Joo vois alkaa tehä ne eväät parilassa eikä mikrossa!!!!!
Ilmianna
Jaa
Siis mantan mikrokebabissa. Hyvät eväät saa Adasta ja stadin chilistä!
Ilmianna
Jaa
Vesku ihan ok, sillon muinoin.. Mantasta en tiedä... hyvää pöperöö ne värkkäs aina... heh
Ilmianna
Jaa
Saako mikromantasta myös mikropizzaa?
Ilmianna
Jaa
On se kyllä kumma kun taas pitkästä aikaa käytiin mantalla ja syötiin kebabit niin parin tunnin päästä kummallakin hirvee ripuli!!!! Paskaa syöttävät ihmisille!!! Terveystarkastajalle töitä...
Ilmianna
Jaa
kannattas muuten käydä viraomaisten tutkimassa keittiön siisteyttä
Ilmianna
Jaa
Makuasioita, omasta mielestä Purolan grilli ( se talonraunioitten luona oleva pikkukoppi, kun toisessa en ole käynyt ) on jo pitkään ollut parempi hinta/laatu suhteeltaan ja siksi siellä tullut käytyä muutaman kerran vuodessa. Nyt kokeiltu kerran Nakertajan uutta paikkaa ja erinomainen.
Ilmianna
Jaa
Nakertaja ok, purola myy vanhaa ruokaa...
Ilmianna
Jaa
tax-free-pitsa edullisempi
Ilmianna
Jaa
Alkaa mantan tarina olla paketoitu ja voisivat laittaa jo luukun kiinni!
Sen verran kuraa myyvät siellä nykyään että ei kiitos enää.
Ilmianna
Jaa
Annokset mennyt pieniksi ja laatu heikentynyt! Samalla hintakin noussut
Ilmianna
Jaa
Hinnat on noussut niin huimasti ja annokset pienentyny että vois olettaa sen kebabin tulevan lämpimastä vartaasta niinkuin mamuloissa eikä mikrossa kärvennettynä koska sitten ihan nahkeita koppuroita.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
´Juu pitäisi olla enimmäkseen niinkuin pizzerioissa että valmis kebab pidetään metallisessa gn-astiassa sellaisessa vesihauteessa missä se pysyy kuumana käyttöä varten eikä kuivu.
Kyllä se sit hiljaisempena hetkenä on sitä ihan samanlaista lämmitettyä muuallakin kun se varras pitää paistaa loppuun asti ja jos ei kaikki mee niin loput menee astiaan ja jäähtymään kylmään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mantalla käytiin ja isot annokset oli. Hintakin ihan kohtuullinen. Asiakaspalvelu tosin ei ole Mantalaisten vahva puoli, mutta eipä sinne rupattelemaan menty. Nälkä lähti ja annokset on niin isoja, että ei välttämättä kerralla kaikkea jaksa edes syödä.
Ilmianna
Jaa
No kyllä tuolta silloin tällöin pikkusooseissa tulee makkarapotut otettua. Harmi sinänsä kun kebabia haluiaisi välillä , Muuta ei "uskalla" tilata kun sitten mikron kautta ja siihen peliin ei ei viiti lähteä koska löytyy mikroruuat marketistakin.
Ilmianna
Jaa
Samaa ihmettelen minäkin et miks ne ruuat lämmitetään mikrossa! Hampurilainen on karsee mikrolämmitettynä, se pitää tehä parilassa. Not good
Ilmianna
Jaa
Tietääkseni siinä Kajaanissa on ihan hyvä se ohitustie,,ajele vaan ohi koko tuppukylästä,on satavarmasti parempi päätös
Ilmianna
Jaa
Joo mikropurilainen/lihis on aivan karseita koska menee ihan nahkeiksi. Kaupan lihikset tai burgerit laitan uunissa tai leivänpaahtimessa. Höyryyttäähän ne lihiksetkin pitäisi mutta tuntuu että tuolla kaikki muut paitsi maito käy mikron kautta.
Ilmianna
Jaa
Suunnitteilla käynti lomareisulla täällä kuuluisalla Mantan grillillä. Joko mikroaaltouuni on viety kaatopaikalle?
Ilmianna
Jaa
Ihan vituksi on homma mennyt, kun ruuat lämmitetään mikrossa. Oikeat grillimätöt tehdään parilalla, paistinalustalla ja öljyssä kärtsäämällä. Mikroruokaa saa kotonakin ja melkein ilmaiseksi.
Ilmianna
Jaa
Vanha ketju tämä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mutta mites on niiden mikroruokien kanssa nykyään?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Paljonko perii jos kaupasta ostaa purilaisen ja käy lämmittämässä mantalla?
Ilmianna
Jaa
Olipa pikkuisen sotkuinen paikka kun tänään kävin hakemassa makkaraperuna annoksen ja palaneita ranskalaisia sekä liian kypsää makkaraa annos täynnä..Tässäkö se sitten mantan homma todellakin on nykyään että myydään kuraa ihmisille..
Ilmianna
Jaa
Lesti meininki! Taso laskenu radikaalisti! En suosittele kenellekkään. Jeesus tulee oletko valmis!
Ilmianna
Jaa
Onko mantalla joulupäivällinen?
Ilmianna
Jaa
paskaa saa ilmanki kaikki rilliruat on paskaa.
Ilmianna
Jaa
Saako sieltä mikrossa paistettua kinkkua myös...
Ilmianna
Jaa
Sipilän porukkaa Manta.
VMP
Ilmianna
Jaa
heh, tietäähä jo nimestä mitä räkää joku mantan grilli ..
joku mummo läiskii rasvanakkeja ja upporasvassa pyöriviä ranska perunoita laarissa
louskuttaa suutaan että sappihappo roiskeita tulee sopivasti annoksen pääle
1
Ilmianna
Jaa
jotenkin tuo grilli sana ei sovi yhteen tuon mikrottamisen kanssa.
Ilmianna
Jaa
petyin ku katoin ruokalistaa, kebab, lihapiirakoita ja hampurilaisia
..hinnat on aika suolaisia, pitää tilata melkein 5 kympil et kotii tuovat (4 annosta vähintää)

jos möisivät pizzaa ja jotain rullia, se olis hyvä lisätienesti, pizzojen tekeminen vie liikaa tilaa ilmeisetsi

'ok, ja provikat mulle'
Ilmianna
Jaa
Kävin pitkästä aikaa mantalla ja yllätys oli melkoinen kun palvelu oli hyvää. Tähän vaikuttaa pari uutta kesätyöntekijää? jotka teki vieläpä kunnon annokset. Mutta saas nähdä saattaa valitettavasti syksyä kohti muuttua taas niiden hösöttäjien haltuun. Mutta kiitosta silloin kun kerrankin on aihetta.
Ilmianna
Jaa
...Lisäyksenä että yhä edelleen kylläkin kebabit kärvennetään mikrossa, mutta ei niin haittaa kun ei enää (harmi kylläkin) em. syystä kuulu ostosvalikoimaan.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

MANTAN GRILLI

Mitä mieltä Mantan grillistä nykyään?? Oisin kohta Kajaaniin päin tulossa. Kannattaako enää käydä, aikonaan kun asuin kajaanissa niin oli tosiaan käymisen arvonen paikka, mutta nyt oon kuullu vähän toisenlaista juttua...onko palvelu kohillaan ja annokset samanlaisia kuin ennen (reilu 5v. sitten), olis kiva tietää mikä on Mantan nykytilanne? Onko nykyset omistajat jotain lahkolaisia

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta