Sara Sieppi Ja Roope Salminen eroamassa?

SuhdeLoppuko

Höperö julkkispariskunta eroamassa?
Sara Sieppi ja Roope Salminen on pariskuntana surkuhupaisa tyhmien,turhien hömppäjulkisten säälittävän naurettava esimerkki.

Toinen höperö ex missi joka ei ole eläessään tehnyt mitään järkevää ja on tunnetusti vitsi suomalaisessa julkisuudessa.
Nainen joka on ärsyttävä turhajulkis on pienituloinen, vitsiksi itsensä saattanut, kouluttamaton, laiska, yksinkertainen, ajattelematon, ex lätkälutka, bb hörhö, tosi tv bimbo, tyhjäntoimittaja, salakuljettaja, omasta tyhmyydestään vinkuja, pitkäselkäinen ja lyhytjalkainen huithapeli päiväperho.

Toinen narsistinen tietämätön näyttelijä kloppi, jolla 55v huonokuntoisen miehen löysänlaiska, ällökarvainen kroppa ja näyttää kummalliselta hobitilta. Itsekeskeisyydessään mies Googlaa omia tietojaan kaiket yöt.

Suhde on naurettavan säälittävä esimerkki teennäisestä, pinnallisesta ja idioottimaisesta julkis-suhteesta, jonka pariskunta on tuonut ääliömaisesti julkisuuteen.
Suhde kariutuu joka tapauksessa muutaman vuoden sisällä-
Onko Suhde jo nyt ohi?
Roope Salmisen ja kapisten koirien uusin kappale antaa viiteitä siitä!??
Kappale on surkea, mutta kertovatko sanat suhteen päättymisestä?
http://www.iltalehti.fi/viihde/2016070721854812_vi.shtml

91

4746

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikestä

      Ei toi suhde kestä pidempään ja sitten saamme lukea siitä mediasta. Naurettavia ihmisiä noi kumpikin.

    • ErjaEnnustaja

      Suhde tuomittu epäonnistumaan ennen kuin se edes alkoi. Roope ja Sara ei sitä vaan ymmärrä.

    • Pseudovihjailuja

      Eikös Roope tehnyt silloin kun oli Sieppiin tutustumassa myös jonkun "vihjailevan" kappaleen asiasta jossa Sieppi mainittiin?
      Niin kai Pseudoartistit monesti tekevät, joten voi tämäkin jotain vihjailla.

    • RoopellaSutinaa

      Eikös Roope nähty jonkun naisen kanssa keikkansa jälkeen?

    • Negojavaan

      Noi vaan negatiivisten ihmisten juoruja.

      • TotuusLyhyesti

        Ainahan noi julkimot pettää ennemmin tai myöhemmin, mitä enemmän menestystä sen nopeammin ne pettää!


    • heee32

      No Seiskan mukaan Sara tilittää Facebookissa näin :

      - Yhden ongelman oon havainnut täs yhteiselossa mun miehen kans. Se on nii lahjakas, et tää mun "kaikki valkoista" -sisustusprojekti saa nyt todellakin uusia ulottuvuuksia näiden Venlojen, kultalevyjen ja platinoiden keskellä. Tolla mun Miss Suomi 2011 -nauhalla ei oikein enää ihan riitä, Sara kirjoittaa.

      Eli taas saa kaikki nauraa tälle bimbolle, ja hänen päivityksilleen :) Voi vittu, kuinka tyhmä ja lapsellinen ihminen voi yleensä edes olla ?

      • Uskomatonta1

        Roope on vaan huijari narsisti ja Sara niin tyhmä ettei tajua sitä. Sieppi luulee että kaikki se paska mitä Roope päästää suustaan on totta.


      • FiksuTyttö

        Mistäköhän Venloista, kulta ja platinalevyistä Sieppi puhuu? Ei ne ainakaan Roopen ole. Pitääkö Sieppi missinauhojaan somisteena? Hänen elämänsä "suurin saavutus" sada missinauhat.
        Fiksu tyttö toi Sara taitaa olla.


    • SiappiJakaaTyhmyyttään

      Sieppi on ja huvittavinta on ettei se itse tajua sitä ja julistaa tyhmyyttään kaikille aina kun jotain kirjoittaa someen tai mediassa.
      Huvittavaa miten joku tekee itsestään vitsin jatkuvasti kun avaa suunsa tai kirjoittaa jotain.

    • SuhteessaOngelmia
    • Roopeonnvammainen
    • MARRY-HER

      perustakaa-perhe
      30.7.2016 8:23
      UUSI
      Vinkki:

      Roope, kosi kun on aika. Naimisiin pian, ja lapsia heti, kun on hyvä ja syvä suhde. Älä aikaile. Saralla lienee ottajia......
      Elämä on nyt.
      Kimi ja Minttukin uskalsivat.

    • ÄäliöÄllöt
    • Hönöpetterit

      Tehkää palvelus suomelle ja menkää naimisiin, mutta älkää vaan tehkö lapsia! Voitte myös pysyä ihan kotona sillä harvaa kiinnostaa hölmöjen elämä lehtien palstoilla.

    • kajdkajkdjas

      ei ole eroamassa, tyhmä, ne on yhtymässä

    • ilman-mitään-lahjoja

      Kerta kaikkiaan ihania suomalaisia. Monistamoon. Lisää Saraa ja Roopea.
      Olen aivan ymmyrkäinen, miten upea pari: on rakkautta, rikkautta, lainaa, hyvä opintomenetys molemmilla, laudatur-tason pohjat, kun ottaa huomioon, ei perinnöllisiä taakkoja, ei sairauksia, merkillinen ulkokuori molemmilla, omaa laatuaan, ei mitään taakkoja, aina hyvä mieli, niin älyttömän hyvä fiilis ja meno, mikään ei paina, ei ikinä, diipa, daapa, fas fas fas fuck fuck fuki soon.... Aurinkoisia ihania ovat. Kerta kaikkiaan. Kerta kaikkiaan.

      • OletPahastiSekaisin

        Roope on synnynnäisesti vammainen ulkoisesti ja sillä on synnynnäinen sydänvika ja kummallisen näköinen, Siepillä on persjalkassyndrooma ja airheadsyndrooma. Kummallakin tosi huonot geenit.
        Kummastakin näkee et ne on tyhmiä idiootteja ja Sieppi sitä jo todistellut viimeiset 5v. Roope vasta alkanut ja nyt jo hyvin sen tuonut esiin.
        Kumpikin ihan täysin kouluttamattomia hölmöjä ja kummastakaan ei todennäköisesti tule mitään tuon parempaa.
        Köyhiä ja tyhmiä valkoista roska sakkia.
        Täys roska sakkia kuten myös "ilman-mitään-lahjoja" niccin henkilö.


    • kraaanlunt

      Pesä

    • Harpie

      Roope Salmisesta näkee kuinka hermostunut on lähetyksessä. Hyvin epävarma esiintyjä. Yrittää kovin näyttää muka varmalta .
      Saran ja Roopen koti on kuin jokin sisustus lehti. Ihme jos joku mies viihtyy siellä. Tuskin siellä saa istua kunnolla sohvalla

    • SurkeeJuontaja

      Salminen ei oikein tiedä mitään niistä aiheista josta se ihmisiä haastattelee.
      Yrittää liikaa ja on epävarma huono juontaja.

    • KIIRE-TULEE

      ONKO PULLA UUNISSA ?

    • tyhjäpäämissisieppi

      Onhan Saralla nykyään yksi paperi ammattiin valmistumisesta. Ainakin omilla fb sivuillaan niin hehkuttaa asiaa valokuvan kera. Hieno homma että osaa nyt meikata itsensä !!!!! Wau mikä ylpeyden aihe !! Tämäkin vaan osoittaa sen minkä me muut jo tiedämme, ei mee hissi yläkertaan asti........

      • SieppiOnTyhmä

        Ei se ole ammattitodistus yhtään mistään muusta kuin Siepin tyhmyydestä. Todistus on muutaman kuukauden maksullinen meikkaamiskurssi todistus!
        Sieppi on vain niin tyhmä ettei tajua sitä!


    • Punskunkamu

      Roope on sympaattinen kaveri. Sarasta en tiedä muuta kuin että Granlund heivas Saran iskuyritykset. No nyt on Sofia vapaana Nikosta ja uikuttaa Saraa mukaansa milloin mihinkin. Ja Sara höpsö lähtee kaveriksi. Voi voi ! Aikuisia naisia ovat jo mutta molemmilla latva laho.

      • AirhedejaKumpikin

        Salminen täys pelle, vammainen sydänvikainen sivari joka ei tiedä mitään, ei osaa mitään ja on kaikessa huono mitä tekee.
        Sieppi samankaltainen airhead, astetta vieläkin tyhmempi.


      • oiugggs

        Roope ei todellakaan ole symppis vaan täysin teennäinen pinnallinen ääliö.


      • teoistasanoiksi

        Epun perintöä odotteleva Roope on elänyt niin pumpulissa elämänsä, että joutuu keksimään valheellista draamaa saadakseen huomiota. Totuus on, että Roopea nähdessäni voin huonosti.
        Hänen "teennäinen pinnallinen ääliö" olemuksensa narsistisen mielenmaiseman lisäksi saattaa minut voimaan pahoin, hän edustaa kaikkea sitä alhaisinta mitä julkisuushoro on valmis tekemään pysyäkseen otsikoissa. Vaikka Salmiset näkevätkin suurta vaivaa saadakseen jälkikasvulleen näkyvyyttä medioissa, niin lopputuloksena ei olekaan kansan vaalima idoli, vaan hyvin nopeasti kieroutuneen mielensä julkisuudessa avannut reppana jolle elämän traagisin tapahtuma on ehkäpä, kun pizzataksin pizzassa oli täytteet valuneet toiseen reunaan.


    • Kökköä

      Sydänvika ja vammaisuus on kaksi eri asiaa! Kumpikaan näistä ei tee ihmisestä epäkelpoa. Luokatonta avautumista, arvostellaan vaikka pahanhajuista hengitystä vaikka ei niin lähelle olisi päästykkään, se olisi reilumpaa.

      • HerääKökkö

        Sydänvika on siinä vamma kun kaikki muutkin vammat, oletko idiootti vajakki kun et sitä ymmärrä? Todellakin tekee epäkelvon jos on synnynnäinen sydänvika, ei sellaisia geenejä kannata jatkaa.
        Luokatonta sekoilua "kökkö" sun viestit kun et näytä tajuavan edes perusasioita!


    • Salmisensuku

      Ei Roope ole mikään poikkeus Salmisen suvussa ! Tähän sukuun on syntynyt poikkeuksellisen paljon itseriittoisia henkilöitä jotka pitävät itseään suurina taiteilijoina. Joka suvun oksalle näitä pellejä riittää.

      • fromtornio

        Yllätys, yllätys. Työtä vieroksuva Sieppi Goalla LOMALLA. Kyllä saa Roope paiskia töitä elättääkseen tuollaisen naisen. Ihan säälittää R.S.


      • workernot

        Täytyy kyllä ihmetellä, miten joku ilkeää matkustella jatkuvasti ilman työntekoa. On siinä meillä missi-idoli nuorille tytöille. Neiti on 3 kuukautta reissannut putkeen, mitä nyt Emma-gaalassa ja Putouksessa käynyt tyhjäntoimittajana esittäytymässä. Miten Roope kestää tuollaista avokkia?


      • tyhjäpääkoppa
        workernot kirjoitti:

        Täytyy kyllä ihmetellä, miten joku ilkeää matkustella jatkuvasti ilman työntekoa. On siinä meillä missi-idoli nuorille tytöille. Neiti on 3 kuukautta reissannut putkeen, mitä nyt Emma-gaalassa ja Putouksessa käynyt tyhjäntoimittajana esittäytymässä. Miten Roope kestää tuollaista avokkia?

        Ja on niiiiin itseään täynnä, että vähän väliä pitää laittaa kuva kropastaan!
        Roopen rahoillako se oikeasti ilkeää reissata! Saraan sopii hyvin vanha viisaus : moni kakku päältä kaunis, silkkaa sontaa sisältä! Sara on edustava vierellä roikkuja niin kauan, ennenkuin aukaisee suunsa, sillä paljastaa yksinkertaisuutensa!


      • ÄäliöitäKumpikin

        Samanlaisia noi on Roope on kouluttamaton idiootti ja Sara samoin. Roopelle oli imago buusti kun se sai Siepin vongattua ja sitäkin teki Saran mukaan kuukausikaupalla. Roope on synnynnäisesti vammainen luuseri joka ei edes armeijaan pääsyt!
        Huono kaikessa mitä tekee ja täysin epäsopiva esimerkiksi tv juontajaksi.


      • jfjfhjfhhjfdg

        Reijo Salminenkin oli aikoinaan mallasjuomalla markkinoinissa ja tunsi kaikki ja hänetkin tunnettiin hyvin kun positiivinen duuni.Siksi ei ihme jos muutamilla kontakteilla saanut lapsia eteenpäin elämässä kun hiukan tyhjästä vain ilmestyivät.


    • SieppiOnIdiootti

      Sieppi taitaa olla "nykyajan" misseistä se kaikken tyhmin! Ei kukaan muu ole mokaillut ja jäänyt roikkumaan julkisuuteen kuin Sieppi!
      Aina kun Siepistä tehdään joku juttu, missä tahansa ja oli aihe mikä tahansa niistä paistaa Saran tyhmyys.

    • niinoonkiiiiii

      Äidiksihän Sara käy .

      • RoopeOnReppana

        Sara on itse kommentoinut että Roope on reppana joka tarvitsee tukea jopa kodin siistimiseen.
        Kotiorjan ja äidin rooli Sarallahan on ollut koko heidän suhteensa ajan.
        Mitä enemmän Roope menestyy, sitä enemmän häntä muut naiset houkuttelevat ja syrjähypyt todennäköisiä.


    • RoopeHuorissako
    • braunnnnn

      Onko Roope Salminen näyttelijä vai laulaja?

      Mitä mieltä olette hänen näyttelijäntaidoistaan esim. Putouksen sketseissä?

      • RoopeOnVainTurhaJulkkis

        Roope on erittäin surkea laulaja ja vielä surkeampi näyttelijä ja kaikkein surkein hän on juontajana. Aivan täys turha julkkis joka on narsistinen lahoaivo.


    • SuhdeLoppuko
    • vaihdaroope

      Ihan oikein, jos Roope jättäisi tuon tyhjäpäisen virnottajan, joka ei muuta tee kun lomailee ja keimailee kameroille! Tiedä häntä, mitä tekee lomareissuillaan!?Roope on pirteä ja kiva tyyppi, paremman naisen ansaitsisi!

      • RumaRoope

        Ei Roope saa koskaan mitään parempaa, ei kukaan ajatteleva nainen lähde sen kanssa suhteeseen!
        Eikä kukaan muu kaunis nainen lähde sen kanssa suhteeseen koska Roope niin ruma.


    • SarakoDumppaaRoopen

      Taitaa olla niin että Höperö airhead Sara Sieppi kypsyy Renttu Roopen uusavuttomuuteen ja narsistiseen luonteeseen?
      Dumpaa sen pois kun ei jaksa katsoa enää niin luuseri miestä!

    • TeenäisiäTurhimuksia

      Ihan teennäinen turhajulkkissuhde. Kummatkin ärsyttäviä pinnallisia turhia julkkiksia joilla ei kellekkään mitään annettavaa!

      • JulkimotÄäliöitä

        Noin se menee julkimoilla, ne niin täynnä itseään etteivät näe et toinenkin on täys idiootti. Ensin julistetaan suurta rakkautta ja sitten erotaan otsikoilla ja tehdään taas itsestään ääliöitä.


    • aivantyhjäkuuppa

      Kyllä näytti Sieppi taas tyhmyytensä Julkkisselviytyjissä! Hynynen naureskeli, että kyllä osasi tyttö olla hiljaa, ei heillä ollut mitään keskusteltavaa!! Sieppi oli aikoinaan BB:ssäkin koko ajan hiljaa, kun ei kertakaikkiaan osaa keskustella! Ilkesi sanoa, että hän jää kotirouvaksi ja Roope elättää!!!?
      Toivottavasti Roope jättä ton tynnyrissä kasvaneen tyrkyn pärjäämään omillaan!!!

      • RoopeYhtäTyhmä

        Ei Roope saa mistään muualta yhtä kaunista naista kuin Sieppi on kasvoistaan.
        Muut naiset näkevät et Roope on pelle narsisti luuseri, eivätkö ole yhtä tyhmiä kuin Sara joka seurustelee uusavuttoman ruman renttuRoopen kanssa.


    • rooperukka

      Sieppi on niin yksinkertainen ja tietämätön maailman asioista, että ei varmasti pysty keskustelemaan yhtään mistään! Raha ja oma lärvi vaan kiinostaa!

    • eimuumitkotona

      Kyllä ei nyt jäänyt kellään epäilyksen häivää siitä, että Sara Sieppi on todella yksinkertainen nainen!! Ei osaa puhua kenenkään vieraamman ihmisen kanssa mitään! Kehui, että hän on muutakin, kuin pelkkä missi!! Mitä muuta?
      Aina haastatteluissakin on suu korvissa, tissit esillä, muttei suusta tule yhtään asiaa! Ei ole enää ujo pikku tyttö, sivistys ja käyttäytyminen kyllä lapsen tasoa! Rooooope, mieti!!!!!!!!

      • huomattiiiiiiiin

        Hynynen osasi nätisti pukea sanoiksi Saran yksinkertaisuuden!
        Hiljaista oli, kun ei tytteli osaa keskustella yhtään mistään!


      • SieppiPihalla

        Siepistä näkee aina ettei se oikeen tajua mitä ympärillä tapahtuu. Se on aina vähän pihalla.


      • yksinkertainensara
        SieppiPihalla kirjoitti:

        Siepistä näkee aina ettei se oikeen tajua mitä ympärillä tapahtuu. Se on aina vähän pihalla.

        Niin on! Ei se kaunis ulkonäkö kovin pitkälle vie! Kyllä sieltä korvien välistäkin pitää jotain löytyä!


      • MitenSieppiOnNOinTyhmä

      • SekoSieppi

        Saran unelma ammatti kotiäiti.
        Sieppi vaikuttaa muutenkin läheisriippuvaiselta joka ei pysty olemaan ilman puhelintaan ja lähimmäisiään.
        Sieppi myös pelkää pimeää...
        Se ihmetytti kun ei edes Hynynen koittanut kalastaa virvelillä jonka ottivat?


    • LiikaaMiestä

      Hynysessä oli liikaa miestä Siepille, kun se tottunut että kotona on avuton kummallisen näköinen pikkupoika renttu, joka ei osaa edes siivota tai tehdä ruokaa.
      Siksi Sieppi ei uskaltanut puhuakkaan mitään, niin siis oman tyhmyytensä lisäksi.

      • HölmöJaNarsisti

        Sieppi on hyvin yksinkertainen ja Roope hyvin narsistinen ääliö.


    • AinTyhmäVaan

      Sääliks käy Sieppiä kun se niin tyhmänä aina.

    • missssssssss

      Sara on ihana kaunis mukava WAUTSI !!!!!!!!!!!

      • tyhmäon

        .....ja tosi tyhmä!!


      • Eikehuttavaa

        Monet kauniit naiset ovat tyhmiä kuten Sara Sieppi.
        Sara on kaunis vain kasvoistaan hänellä on huono kroppa, lyhyet töppöjalat,liian pienet rinnat, pitkä selkä ja aina liian leveä perse jota Sara ei saa kuuriin laiskana, tyhmänä ja saamattomana persoonana.
        Joten kokonaisuus ei ole kovin kehuttava.


      • UusavutonJaKodinhoitaja

        Sieppi on itse kertonut kuinka uusavuton reppana Roope on, ei osaa laittaa ruokaa tai edes siivota kotonaan.
        Sieppi onkin Roopen kodinhoitaja ja pano pillu.
        Sinäänsä ihan hyvä roolitus jos kumpikin turhajulkkis on siihen tyytyväinen.


    • HyvinMeneeNiinku

      Sieppi kodinhoitajana hoiti muuton yksin ja Roope huiteli muiden naisten perässä ja muissa huvituksissa.
      Näillä kahdella pölvästillä menee tosi hyvin.

      • roopelleonnea

        Tuskin on mikään kodin hengetär tuo Sieppikään! En voi kuvitellakkaan, että tekisi jotain, missä hiukset menee sekaisin tai ei ole hauskaa ja hienoa! Kameroille osaa virnottaa, siin kaikki! Toivottavasti Roope saa henkevän, fiksun, aikuisen naisen rinnalleen, eikä mitään tyrkky pissistä!


      • UUSAVUTONRenttuRoope

        Uusavuttomaan RenttuRoopeen nähden Sieppi on varmasti kodinhengetär.
        Sitähän se Sieppi on julkisestikin valitellut ettei Roope osaa edes siivota tai keittää perunoita.
        Ei Roope saa fiksua naista rinnalleen kun ei ole itsekkään fiksu.


    • Valentiiiina

      Muuttivat Aleksis Kiven kadulle. Roope on ihan jees mutta Sara saamaton luuseri.Miksi ei. opiskele tai tee jotain järkevää. Oma naama tärkein ja meno päällä aina jonnekin kun Roope maksaa. Voi ei kuinka Roope on hölmö tossa asiassa.

      • ÄäliöitäKumpikin

        Tais olla Roope nyt saamaton luuseri ja uusavuton reppana, ei osannut tai viitsinyt edes muutossa olla mukana.
        Aika surkealle alueelle muuttivat.
        Sieppi aika hölmö kun on noin ruman ja tyhmän reppana miehen kanssa


    • RoopePettiSaraa
    • Sieppisalmisfanit

      Ihan kauheasti ketjusta päätellen tämä pariskunta joitain ihmisiä kiinnostaa.
      Joskin arvostelumielessä, mutta kuitenkin. Itse olin ihan ulalla luettuani ketjua.
      Koska en ennen tätä, tiennyt pariskunnasta muuta, kuin heidän olevan pari.
      Eniten ihmetyttää, että näin inhotusta ja haukutusta parista ollaan näin kiinnostuneita.
      Minä en jaksaisi kyllä tälläisten elämää viihdeuutisista näin aktiivisesti seurata.
      Tämä tiettyjen ihmisten kiinnostus, tietysti motivoi Sieppiäkin länkyttämään somessa, romanssiaan, sisustustaan ym. Niin kauan ropisee näitä Saran huomionhakuisia päivityksiä someen, kun huomaa niistä kiinnostuneita riittävän. Julkkiksille on kai aivan sama, missä mielessä heistä ollaan kiinnostuneita. Pääasia on, että heitä ei vaan unohdeta.
      Julkisuus, se kielteinenkin. AAH JA OIIH on se vaan niiiiiiiiiiin ihanaaaa...ne on näin kiinnostuuuneita minusta ja meistä!!!!!!

      • HöperöSieppi

        Kulissiahan noi julkimosuhteet yleensä ovat, kuten tässäkin tapauksessa. Tosin nyt saattaa olla niin että Sara Sieppi luulee suhteen olevan oikeasti totta vaikka Roope paneskelee muita naisia jatkuvasti.
        Kuinka sekaisin ja harhainen Sieppi voi olla ja kuinka pitkälle hän pitää kulisseja yllä?
        Sieppi ei taida tajuta et mokaa vaan itseään kun on yhdessä narsistisen pettäjä miehen kanssa.


    • rOOPEpANEE

      Sieppi menee taas ulkomaille kuvaamaan jotain bimbo tv sarjaa. Roope pääsee taas panemaan muita naisia! Jääkö Roope TAAS KIINNI?

      • KiinniJäi

        Jäi kiinni kuten oli odotettavissa.


    • VainSieppiNäinTyhmä

      Kuinka kukaan viitsii olla tällaisen miehen kanssa??

      ”Olen äärimmäisen mukavuudenhaluinen, aika tyhmä ja välillä myös laiska, Roope Salminen toteaa.”
      ”En mieti asioita, vaikka niihin sisältyisikin riski, hän sanoo. ”
      Eli Roope juoksee jatkuvasti pettämässä Saraa vaikka siinä riski jäädä kiinni!

      Roope on myös kertonut seuraavansa narsistisesti itsestään mediassa ja somessa käytyjä keskusteluja yötä myöten.
      Sieppi myös kertonut julkisesti että Roope on säälittävä reppana, joka ei osaa edes siivota, hoitaa kotia tai laittaa edes ruokaa.

      Miten kukaan viitsii olla tällaisen miehen kanssa ?
      Kuinka tyhmä naisen pitää olla jos suhteessa narsistiseen, laiskaan, tyhmään, petturi, reppana ukkoon.

      Kuinka monen naisen kanssa Roope on ollut sillä välin kun Sara etelässä?
      Mitä veikkaatte, olisko että noin 6-10 naista? Mitä luulet Sara?

      https://www.seiska.fi/Uutiset/Roope-Salminen-lirkutteli-kauniille-blondille-Porissa-poistuivat-ravintolasta-yhta-matkaa
      http://www.msn.com/fi-fi/viihde/julkkikset/roope-salminen-paljastaa-–-laskut-menivät-ulosottoon-laiskuuden-vuoksi/ar-BBEi1ja?li=BBr5A5c

    • SekoSieppi

      Voi Sieppi Parkaa...
      Sieppi seurustelee reppanan, tyhmän, laiskan, synnynnäisesti vammaisen ja lahjattoman Roope Salmisen kanssa joka pettää Sara Sieppiä jatkuvasti.
      Sieppi vain niin tyhmä ettei tätä edes tajua.
      Ruma Roope vinkuu siitä kun ihmiset haukkuvat hänen ulkonäköään ja ihmettelee taas kerran miksi hänestä ei pidetä!
      http://www.is.fi/viihde/art-2000005309290.html

    • SieppiSiivooo

      Koska nämä tollot eroaa, täyttä teatteria ja harhaa koko suhde, Roope pettää minkä ehtii ja Sieppi pitää kaiken tavoin kulisseja yllä ja siivoaa kotona.
      Kuinka sekaisia noi turhat julkkikset ovat?

    • KOMEA-KOIRUUS

      Kosi Roope. Pian. Joku muu tulossa pian.

    • Oikmalaa

      Sara vois tajuta ettei kannata elää yli varojensa.

    • vaanii

      Kosinta. Naimisiin. Lapset. Perhe. Heti. Saralla on heti ottajia.

    • TaasRoopePettää

      Kuinka kukaan voi olla näin tyhmä kuin Sara Sieppi?
      Hänen avokkinsa ruma Roppe Salminen jää jatkuvasti julkisesti kiinni muiden naisten kanssa olemisesta ja nämä "kiinnijäämiset" vain jäävuoren huippu.
      Roopella suhteita jatkuvasti muiden naisten kanssa ja harva niistä päätyy otsikoihin, mutta Sieppi ei ymmärrä että hänen "miehensä" juoksee jatkuvasti panemassa muita naisia.
      Kuinka tyhmä Sara Sieppi oikein voi olla?
      Varsinkin kun on julkisesti julistanut lehtijutussa ettei katsoisi yhtään hetkeä pettävää puolisoa!
      Nyt Sara on tehnyt sitä jo yli vuoden.
      Onko Sieppi vain niin hyväuskoinen ja sinisilmäinen että uskoo kaikkia Roopen valheita vai onko hän todella niin tyhmä ettei tajua että Roope häntä jatkuvasti pettää useampien naisten kanssa?
      Vai ovatko he jo eronneet suhteesta kun Roopella taas kerran muita naisia?
      https://www.seiska.fi/Uutiset/Skandaalikuva-Roope-Salmisen-kiihkea-hetki-vieraan-kaunottaren-kanssa-tallentui-kameralle

    • pesäää

      roope onsaanut sitä pesää mistä memonet miehet vainhaaveilemme

      • SieppiOnTYHMÄ

        Eikä se näköjään tyydytä Roopea ollenkaan kun jatkuvasti panee muita naisia.
        Siepissä jotain pahasti vialla, taitaa olla niin kypsä ja typerä nainen ettei kukaan jaksa sitä.


    • LiikaaMuitaNaisia
    • kentietäää

      Tiedä jättikö Sieppi Roopen, voi olla että Roope jätti Siepin, Roope ei niin tyhmä, että alkaa kirjoittaa blogia asioistaan on oikeatakin työtä.

    • OikeassaOlivat

      Suurin osa täällä kommentoineista ovat olleet oikeassa, suhde oli alusta alkaen tuomittu epäonnistumaan!
      Tuon kaltaisten julkkujen ääliöpersoonien suhtella todella huonot onnistumisen todennäköisyydet.
      Kuten moni kertoikin ja tiesikin...
      Huvittavaa kun Sieppi ai asiaa tajunnut ja Roopehan käytti tilannetta vain hyväksi.
      Mutta eihän Sieppi nyt tajua paljon muutakaan.

    • Mcgsfhk

      Siepon kannattais vaihtaa maisemaa ja pitää hiljaiseloa,on toi julkisuuskuva niin pohjalla..ai nii mutta pakko vähän vilauttaa ig.ssä että saa uuden laukun.

      • SuomenTyhminMissikö

        Siepillä ollut aina huono julkisuuskuva, ihan ekoista lätkälutka jutuista lähtien.
        Kumma kun nainen niin tyhmä että jatkuvasti jossain typerissä kohuissa jotka koskee hänen omia sanomisiaan .


      • PetturiRoope

    • Hahahahah

      Haha jo oli aikakin, suhde oli tuomittu alusta alkaen loppumaan just näin ja aina moni tiesi sen jo silloin kun alkoivat seurustelemaan.
      Sieppi ei vaan tajua asioita ja Roppona reppana Roope käytti sitä hyväksi noin 3 v.

      • JärkiPuuttuu

        Ei naiset ja Sieppi näe tuollaista kun ovat niin tunteittensa vaikutuksessa, silloin ei järki mahdu sinne.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe