Sara Sieppi Ja Roope Salminen eroamassa?

Höperö julkkispariskunta eroamassa?
Sara Sieppi ja Roope Salminen on pariskuntana surkuhupaisa tyhmien,turhien hömppäjulkisten säälittävän naurettava esimerkki.

Toinen höperö ex missi joka ei ole eläessään tehnyt mitään järkevää ja on tunnetusti vitsi suomalaisessa julkisuudessa.
Nainen joka on ärsyttävä turhajulkis on pienituloinen, vitsiksi itsensä saattanut, kouluttamaton, laiska, yksinkertainen, ajattelematon, ex lätkälutka, bb hörhö, tosi tv bimbo, tyhjäntoimittaja, salakuljettaja, omasta tyhmyydestään vinkuja, pitkäselkäinen ja lyhytjalkainen huithapeli päiväperho.

Toinen narsistinen tietämätön näyttelijä kloppi, jolla 55v huonokuntoisen miehen löysänlaiska, ällökarvainen kroppa ja näyttää kummalliselta hobitilta. Itsekeskeisyydessään mies Googlaa omia tietojaan kaiket yöt.

Suhde on naurettavan säälittävä esimerkki teennäisestä, pinnallisesta ja idioottimaisesta julkis-suhteesta, jonka pariskunta on tuonut ääliömaisesti julkisuuteen.
Suhde kariutuu joka tapauksessa muutaman vuoden sisällä-
Onko Suhde jo nyt ohi?
Roope Salmisen ja kapisten koirien uusin kappale antaa viiteitä siitä!??
Kappale on surkea, mutta kertovatko sanat suhteen päättymisestä?
http://www.iltalehti.fi/viihde/2016070721854812_vi.shtml
Ilmianna
Jaa

83 VastaustaEi toi suhde kestä pidempään ja sitten saamme lukea siitä mediasta. Naurettavia ihmisiä noi kumpikin.
Ilmianna
Jaa
Suhde tuomittu epäonnistumaan ennen kuin se edes alkoi. Roope ja Sara ei sitä vaan ymmärrä.
Ilmianna
Jaa
Eikös Roope tehnyt silloin kun oli Sieppiin tutustumassa myös jonkun "vihjailevan" kappaleen asiasta jossa Sieppi mainittiin?
Niin kai Pseudoartistit monesti tekevät, joten voi tämäkin jotain vihjailla.
Ilmianna
Jaa
Eikös Roope nähty jonkun naisen kanssa keikkansa jälkeen?
Ilmianna
Jaa
Noi vaan negatiivisten ihmisten juoruja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ainahan noi julkimot pettää ennemmin tai myöhemmin, mitä enemmän menestystä sen nopeammin ne pettää!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No Seiskan mukaan Sara tilittää Facebookissa näin :

- Yhden ongelman oon havainnut täs yhteiselossa mun miehen kans. Se on nii lahjakas, et tää mun "kaikki valkoista" -sisustusprojekti saa nyt todellakin uusia ulottuvuuksia näiden Venlojen, kultalevyjen ja platinoiden keskellä. Tolla mun Miss Suomi 2011 -nauhalla ei oikein enää ihan riitä, Sara kirjoittaa.

Eli taas saa kaikki nauraa tälle bimbolle, ja hänen päivityksilleen :) Voi vittu, kuinka tyhmä ja lapsellinen ihminen voi yleensä edes olla ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Roope on vaan huijari narsisti ja Sara niin tyhmä ettei tajua sitä. Sieppi luulee että kaikki se paska mitä Roope päästää suustaan on totta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mistäköhän Venloista, kulta ja platinalevyistä Sieppi puhuu? Ei ne ainakaan Roopen ole. Pitääkö Sieppi missinauhojaan somisteena? Hänen elämänsä "suurin saavutus" sada missinauhat.
Fiksu tyttö toi Sara taitaa olla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sieppi on ja huvittavinta on ettei se itse tajua sitä ja julistaa tyhmyyttään kaikille aina kun jotain kirjoittaa someen tai mediassa.
Huvittavaa miten joku tekee itsestään vitsin jatkuvasti kun avaa suunsa tai kirjoittaa jotain.
Ilmianna
Jaa
Säälittävän naurettavan kummallista tuo Siepin "ajatuksen"( siis ajattelemattomuuden) juoksu.
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Sara-Siepin-ja-Roope-Salmisen-avoliitossa-hauska-ongelma/1108099
Ilmianna
Jaa
Roope Salminen on synnynnäisesti vammainen.
http://www.iltalehti.fi/viihde/2016021021097712_vi.shtml
Ilmianna
Jaa
perustakaa-perhe
30.7.2016 8:23
UUSI
Vinkki:

Roope, kosi kun on aika. Naimisiin pian, ja lapsia heti, kun on hyvä ja syvä suhde. Älä aikaile. Saralla lienee ottajia......
Elämä on nyt.
Kimi ja Minttukin uskalsivat.
Ilmianna
Jaa
Ei mene kovin kauaa kun nämä ääliöpellet eroavat.

Sara Sieppi huomaa et Roope Salminen on oneton narsistinen reppana pelle ja Roope Salminen huomaa et Sara on airhead typerä nainen.
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Sara-ja-Roope-kinastelivat-kadulla-Kuva/1109658
Ilmianna
Jaa
Tehkää palvelus suomelle ja menkää naimisiin, mutta älkää vaan tehkö lapsia! Voitte myös pysyä ihan kotona sillä harvaa kiinnostaa hölmöjen elämä lehtien palstoilla.
Ilmianna
Jaa
ei ole eroamassa, tyhmä, ne on yhtymässä
Ilmianna
Jaa
Kerta kaikkiaan ihania suomalaisia. Monistamoon. Lisää Saraa ja Roopea.
Olen aivan ymmyrkäinen, miten upea pari: on rakkautta, rikkautta, lainaa, hyvä opintomenetys molemmilla, laudatur-tason pohjat, kun ottaa huomioon, ei perinnöllisiä taakkoja, ei sairauksia, merkillinen ulkokuori molemmilla, omaa laatuaan, ei mitään taakkoja, aina hyvä mieli, niin älyttömän hyvä fiilis ja meno, mikään ei paina, ei ikinä, diipa, daapa, fas fas fas fuck fuck fuki soon.... Aurinkoisia ihania ovat. Kerta kaikkiaan. Kerta kaikkiaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Roope on synnynnäisesti vammainen ulkoisesti ja sillä on synnynnäinen sydänvika ja kummallisen näköinen, Siepillä on persjalkassyndrooma ja airheadsyndrooma. Kummallakin tosi huonot geenit.
Kummastakin näkee et ne on tyhmiä idiootteja ja Sieppi sitä jo todistellut viimeiset 5v. Roope vasta alkanut ja nyt jo hyvin sen tuonut esiin.
Kumpikin ihan täysin kouluttamattomia hölmöjä ja kummastakaan ei todennäköisesti tule mitään tuon parempaa.
Köyhiä ja tyhmiä valkoista roska sakkia.
Täys roska sakkia kuten myös "ilman-mitään-lahjoja" niccin henkilö.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pesä
Ilmianna
Jaa
Roope Salmisesta näkee kuinka hermostunut on lähetyksessä. Hyvin epävarma esiintyjä. Yrittää kovin näyttää muka varmalta .
Saran ja Roopen koti on kuin jokin sisustus lehti. Ihme jos joku mies viihtyy siellä. Tuskin siellä saa istua kunnolla sohvalla
Ilmianna
Jaa
Salminen ei oikein tiedä mitään niistä aiheista josta se ihmisiä haastattelee.
Yrittää liikaa ja on epävarma huono juontaja.
Ilmianna
Jaa
ONKO PULLA UUNISSA ?
Ilmianna
Jaa
Onhan Saralla nykyään yksi paperi ammattiin valmistumisesta. Ainakin omilla fb sivuillaan niin hehkuttaa asiaa valokuvan kera. Hieno homma että osaa nyt meikata itsensä !!!!! Wau mikä ylpeyden aihe !! Tämäkin vaan osoittaa sen minkä me muut jo tiedämme, ei mee hissi yläkertaan asti........
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei se ole ammattitodistus yhtään mistään muusta kuin Siepin tyhmyydestä. Todistus on muutaman kuukauden maksullinen meikkaamiskurssi todistus!
Sieppi on vain niin tyhmä ettei tajua sitä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Roope on sympaattinen kaveri. Sarasta en tiedä muuta kuin että Granlund heivas Saran iskuyritykset. No nyt on Sofia vapaana Nikosta ja uikuttaa Saraa mukaansa milloin mihinkin. Ja Sara höpsö lähtee kaveriksi. Voi voi ! Aikuisia naisia ovat jo mutta molemmilla latva laho.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Salminen täys pelle, vammainen sydänvikainen sivari joka ei tiedä mitään, ei osaa mitään ja on kaikessa huono mitä tekee.
Sieppi samankaltainen airhead, astetta vieläkin tyhmempi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Roope ei todellakaan ole symppis vaan täysin teennäinen pinnallinen ääliö.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Epun perintöä odotteleva Roope on elänyt niin pumpulissa elämänsä, että joutuu keksimään valheellista draamaa saadakseen huomiota. Totuus on, että Roopea nähdessäni voin huonosti.
Hänen "teennäinen pinnallinen ääliö" olemuksensa narsistisen mielenmaiseman lisäksi saattaa minut voimaan pahoin, hän edustaa kaikkea sitä alhaisinta mitä julkisuushoro on valmis tekemään pysyäkseen otsikoissa. Vaikka Salmiset näkevätkin suurta vaivaa saadakseen jälkikasvulleen näkyvyyttä medioissa, niin lopputuloksena ei olekaan kansan vaalima idoli, vaan hyvin nopeasti kieroutuneen mielensä julkisuudessa avannut reppana jolle elämän traagisin tapahtuma on ehkäpä, kun pizzataksin pizzassa oli täytteet valuneet toiseen reunaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sydänvika ja vammaisuus on kaksi eri asiaa! Kumpikaan näistä ei tee ihmisestä epäkelpoa. Luokatonta avautumista, arvostellaan vaikka pahanhajuista hengitystä vaikka ei niin lähelle olisi päästykkään, se olisi reilumpaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sydänvika on siinä vamma kun kaikki muutkin vammat, oletko idiootti vajakki kun et sitä ymmärrä? Todellakin tekee epäkelvon jos on synnynnäinen sydänvika, ei sellaisia geenejä kannata jatkaa.
Luokatonta sekoilua "kökkö" sun viestit kun et näytä tajuavan edes perusasioita!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei Roope ole mikään poikkeus Salmisen suvussa ! Tähän sukuun on syntynyt poikkeuksellisen paljon itseriittoisia henkilöitä jotka pitävät itseään suurina taiteilijoina. Joka suvun oksalle näitä pellejä riittää.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Yllätys, yllätys. Työtä vieroksuva Sieppi Goalla LOMALLA. Kyllä saa Roope paiskia töitä elättääkseen tuollaisen naisen. Ihan säälittää R.S.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Täytyy kyllä ihmetellä, miten joku ilkeää matkustella jatkuvasti ilman työntekoa. On siinä meillä missi-idoli nuorille tytöille. Neiti on 3 kuukautta reissannut putkeen, mitä nyt Emma-gaalassa ja Putouksessa käynyt tyhjäntoimittajana esittäytymässä. Miten Roope kestää tuollaista avokkia?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
workernot kirjoitti:
Täytyy kyllä ihmetellä, miten joku ilkeää matkustella jatkuvasti ilman työntekoa. On siinä meillä missi-idoli nuorille tytöille. Neiti on 3 kuukautta reissannut putkeen, mitä nyt Emma-gaalassa ja Putouksessa käynyt tyhjäntoimittajana esittäytymässä. Miten Roope kestää tuollaista avokkia?
Ja on niiiiin itseään täynnä, että vähän väliä pitää laittaa kuva kropastaan!
Roopen rahoillako se oikeasti ilkeää reissata! Saraan sopii hyvin vanha viisaus : moni kakku päältä kaunis, silkkaa sontaa sisältä! Sara on edustava vierellä roikkuja niin kauan, ennenkuin aukaisee suunsa, sillä paljastaa yksinkertaisuutensa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Samanlaisia noi on Roope on kouluttamaton idiootti ja Sara samoin. Roopelle oli imago buusti kun se sai Siepin vongattua ja sitäkin teki Saran mukaan kuukausikaupalla. Roope on synnynnäisesti vammainen luuseri joka ei edes armeijaan pääsyt!
Huono kaikessa mitä tekee ja täysin epäsopiva esimerkiksi tv juontajaksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Reijo Salminenkin oli aikoinaan mallasjuomalla markkinoinissa ja tunsi kaikki ja hänetkin tunnettiin hyvin kun positiivinen duuni.Siksi ei ihme jos muutamilla kontakteilla saanut lapsia eteenpäin elämässä kun hiukan tyhjästä vain ilmestyivät.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sieppi taitaa olla "nykyajan" misseistä se kaikken tyhmin! Ei kukaan muu ole mokaillut ja jäänyt roikkumaan julkisuuteen kuin Sieppi!
Aina kun Siepistä tehdään joku juttu, missä tahansa ja oli aihe mikä tahansa niistä paistaa Saran tyhmyys.
Ilmianna
Jaa
Äidiksihän Sara käy .
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sara on itse kommentoinut että Roope on reppana joka tarvitsee tukea jopa kodin siistimiseen.
Kotiorjan ja äidin rooli Sarallahan on ollut koko heidän suhteensa ajan.
Mitä enemmän Roope menestyy, sitä enemmän häntä muut naiset houkuttelevat ja syrjähypyt todennäköisiä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kävikö Roope Salminen jo huorissa?
Sara Sieppi huitelee matkoilla joka Roopen tai omilla rahoillaan( tulot vuodessa noin 20 000€). Niillä ei paljoa matkustella.
Onko Roope kyllästynyt Saran pihtailuun, olemaan puutteessa ja kävi huoran luona elvistelemässä?
Näin ainakin voi päätellä julkkishuoran kirjoituksista!
https://www.metropoli.net/blogit/ilotytto/ilotytto-paljastaa-putous-hemmo-tuli-panoille/
Ilmianna
Jaa
Onko Roope Salminen näyttelijä vai laulaja?

Mitä mieltä olette hänen näyttelijäntaidoistaan esim. Putouksen sketseissä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Roope on erittäin surkea laulaja ja vielä surkeampi näyttelijä ja kaikkein surkein hän on juontajana. Aivan täys turha julkkis joka on narsistinen lahoaivo.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Taitaa Sieppi Ja RumaRoope olla eroamassa, kun eivät edustaneet yhdessä kuten aikaisemmin.
Naurettava turhajulkku suhde kahden lahoaivon kesken tulossa päätökseensä!?
Roope jo katselee muita naisia ja käykin niissä?
https://www.seiska.fi/Uutiset/Roope-Salminen-juhli-ilman-Saraa-tiiraili-Minka-Kuustosta/1119896
Ilmianna
Jaa
Ihan oikein, jos Roope jättäisi tuon tyhjäpäisen virnottajan, joka ei muuta tee kun lomailee ja keimailee kameroille! Tiedä häntä, mitä tekee lomareissuillaan!?Roope on pirteä ja kiva tyyppi, paremman naisen ansaitsisi!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei Roope saa koskaan mitään parempaa, ei kukaan ajatteleva nainen lähde sen kanssa suhteeseen!
Eikä kukaan muu kaunis nainen lähde sen kanssa suhteeseen koska Roope niin ruma.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Taitaa olla niin että Höperö airhead Sara Sieppi kypsyy Renttu Roopen uusavuttomuuteen ja narsistiseen luonteeseen?
Dumpaa sen pois kun ei jaksa katsoa enää niin luuseri miestä!
Ilmianna
Jaa
Ihan teennäinen turhajulkkissuhde. Kummatkin ärsyttäviä pinnallisia turhia julkkiksia joilla ei kellekkään mitään annettavaa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Noin se menee julkimoilla, ne niin täynnä itseään etteivät näe et toinenkin on täys idiootti. Ensin julistetaan suurta rakkautta ja sitten erotaan otsikoilla ja tehdään taas itsestään ääliöitä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kyllä näytti Sieppi taas tyhmyytensä Julkkisselviytyjissä! Hynynen naureskeli, että kyllä osasi tyttö olla hiljaa, ei heillä ollut mitään keskusteltavaa!! Sieppi oli aikoinaan BB:ssäkin koko ajan hiljaa, kun ei kertakaikkiaan osaa keskustella! Ilkesi sanoa, että hän jää kotirouvaksi ja Roope elättää!!!?
Toivottavasti Roope jättä ton tynnyrissä kasvaneen tyrkyn pärjäämään omillaan!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei Roope saa mistään muualta yhtä kaunista naista kuin Sieppi on kasvoistaan.
Muut naiset näkevät et Roope on pelle narsisti luuseri, eivätkö ole yhtä tyhmiä kuin Sara joka seurustelee uusavuttoman ruman renttuRoopen kanssa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sieppi on niin yksinkertainen ja tietämätön maailman asioista, että ei varmasti pysty keskustelemaan yhtään mistään! Raha ja oma lärvi vaan kiinostaa!
Ilmianna
Jaa
Kyllä ei nyt jäänyt kellään epäilyksen häivää siitä, että Sara Sieppi on todella yksinkertainen nainen!! Ei osaa puhua kenenkään vieraamman ihmisen kanssa mitään! Kehui, että hän on muutakin, kuin pelkkä missi!! Mitä muuta?
Aina haastatteluissakin on suu korvissa, tissit esillä, muttei suusta tule yhtään asiaa! Ei ole enää ujo pikku tyttö, sivistys ja käyttäytyminen kyllä lapsen tasoa! Rooooope, mieti!!!!!!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Hynynen osasi nätisti pukea sanoiksi Saran yksinkertaisuuden!
Hiljaista oli, kun ei tytteli osaa keskustella yhtään mistään!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Siepistä näkee aina ettei se oikeen tajua mitä ympärillä tapahtuu. Se on aina vähän pihalla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
SieppiPihalla kirjoitti:
Siepistä näkee aina ettei se oikeen tajua mitä ympärillä tapahtuu. Se on aina vähän pihalla.
Niin on! Ei se kaunis ulkonäkö kovin pitkälle vie! Kyllä sieltä korvien välistäkin pitää jotain löytyä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tuolta löytyy Sara Siepin uusimat airhead höperöhöpinät ja tyhmyydet!
https://www.youtube.com/watch?v=sU3S0jNBL-M
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Saran unelma ammatti kotiäiti.
Sieppi vaikuttaa muutenkin läheisriippuvaiselta joka ei pysty olemaan ilman puhelintaan ja lähimmäisiään.
Sieppi myös pelkää pimeää...
Se ihmetytti kun ei edes Hynynen koittanut kalastaa virvelillä jonka ottivat?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hynysessä oli liikaa miestä Siepille, kun se tottunut että kotona on avuton kummallisen näköinen pikkupoika renttu, joka ei osaa edes siivota tai tehdä ruokaa.
Siksi Sieppi ei uskaltanut puhuakkaan mitään, niin siis oman tyhmyytensä lisäksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sieppi on hyvin yksinkertainen ja Roope hyvin narsistinen ääliö.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sääliks käy Sieppiä kun se niin tyhmänä aina.
Ilmianna
Jaa
Sara on ihana kaunis mukava WAUTSI !!!!!!!!!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
.....ja tosi tyhmä!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Monet kauniit naiset ovat tyhmiä kuten Sara Sieppi.
Sara on kaunis vain kasvoistaan hänellä on huono kroppa, lyhyet töppöjalat,liian pienet rinnat, pitkä selkä ja aina liian leveä perse jota Sara ei saa kuuriin laiskana, tyhmänä ja saamattomana persoonana.
Joten kokonaisuus ei ole kovin kehuttava.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Sieppi on itse kertonut kuinka uusavuton reppana Roope on, ei osaa laittaa ruokaa tai edes siivota kotonaan.
Sieppi onkin Roopen kodinhoitaja ja pano pillu.
Sinäänsä ihan hyvä roolitus jos kumpikin turhajulkkis on siihen tyytyväinen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sieppi kodinhoitajana hoiti muuton yksin ja Roope huiteli muiden naisten perässä ja muissa huvituksissa.
Näillä kahdella pölvästillä menee tosi hyvin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Tuskin on mikään kodin hengetär tuo Sieppikään! En voi kuvitellakkaan, että tekisi jotain, missä hiukset menee sekaisin tai ei ole hauskaa ja hienoa! Kameroille osaa virnottaa, siin kaikki! Toivottavasti Roope saa henkevän, fiksun, aikuisen naisen rinnalleen, eikä mitään tyrkky pissistä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Uusavuttomaan RenttuRoopeen nähden Sieppi on varmasti kodinhengetär.
Sitähän se Sieppi on julkisestikin valitellut ettei Roope osaa edes siivota tai keittää perunoita.
Ei Roope saa fiksua naista rinnalleen kun ei ole itsekkään fiksu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Muuttivat Aleksis Kiven kadulle. Roope on ihan jees mutta Sara saamaton luuseri.Miksi ei. opiskele tai tee jotain järkevää. Oma naama tärkein ja meno päällä aina jonnekin kun Roope maksaa. Voi ei kuinka Roope on hölmö tossa asiassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tais olla Roope nyt saamaton luuseri ja uusavuton reppana, ei osannut tai viitsinyt edes muutossa olla mukana.
Aika surkealle alueelle muuttivat.
Sieppi aika hölmö kun on noin ruman ja tyhmän reppana miehen kanssa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Näinhän siinä kävi kuten monikin arvasi!!
Onko Sara Sieppi niin tyhmä etteivät miehet viihdy hänen kanssaan pitkään??
https://www.seiska.fi/Uutiset/Roope-Salmisen-outo-naisruletti-vietti-yon-BB-Marin-kanssa-ja-hempeili-turkulaisnaisen
Ilmianna
Jaa
Ihan kauheasti ketjusta päätellen tämä pariskunta joitain ihmisiä kiinnostaa.
Joskin arvostelumielessä, mutta kuitenkin. Itse olin ihan ulalla luettuani ketjua.
Koska en ennen tätä, tiennyt pariskunnasta muuta, kuin heidän olevan pari.
Eniten ihmetyttää, että näin inhotusta ja haukutusta parista ollaan näin kiinnostuneita.
Minä en jaksaisi kyllä tälläisten elämää viihdeuutisista näin aktiivisesti seurata.
Tämä tiettyjen ihmisten kiinnostus, tietysti motivoi Sieppiäkin länkyttämään somessa, romanssiaan, sisustustaan ym. Niin kauan ropisee näitä Saran huomionhakuisia päivityksiä someen, kun huomaa niistä kiinnostuneita riittävän. Julkkiksille on kai aivan sama, missä mielessä heistä ollaan kiinnostuneita. Pääasia on, että heitä ei vaan unohdeta.
Julkisuus, se kielteinenkin. AAH JA OIIH on se vaan niiiiiiiiiiin ihanaaaa...ne on näin kiinnostuuuneita minusta ja meistä!!!!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kulissiahan noi julkimosuhteet yleensä ovat, kuten tässäkin tapauksessa. Tosin nyt saattaa olla niin että Sara Sieppi luulee suhteen olevan oikeasti totta vaikka Roope paneskelee muita naisia jatkuvasti.
Kuinka sekaisin ja harhainen Sieppi voi olla ja kuinka pitkälle hän pitää kulisseja yllä?
Sieppi ei taida tajuta et mokaa vaan itseään kun on yhdessä narsistisen pettäjä miehen kanssa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sieppi menee taas ulkomaille kuvaamaan jotain bimbo tv sarjaa. Roope pääsee taas panemaan muita naisia! Jääkö Roope TAAS KIINNI?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Jäi kiinni kuten oli odotettavissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kuinka kukaan viitsii olla tällaisen miehen kanssa??

”Olen äärimmäisen mukavuudenhaluinen, aika tyhmä ja välillä myös laiska, Roope Salminen toteaa.”
”En mieti asioita, vaikka niihin sisältyisikin riski, hän sanoo. ”
Eli Roope juoksee jatkuvasti pettämässä Saraa vaikka siinä riski jäädä kiinni!

Roope on myös kertonut seuraavansa narsistisesti itsestään mediassa ja somessa käytyjä keskusteluja yötä myöten.
Sieppi myös kertonut julkisesti että Roope on säälittävä reppana, joka ei osaa edes siivota, hoitaa kotia tai laittaa edes ruokaa.

Miten kukaan viitsii olla tällaisen miehen kanssa ?
Kuinka tyhmä naisen pitää olla jos suhteessa narsistiseen, laiskaan, tyhmään, petturi, reppana ukkoon.

Kuinka monen naisen kanssa Roope on ollut sillä välin kun Sara etelässä?
Mitä veikkaatte, olisko että noin 6-10 naista? Mitä luulet Sara?

https://www.seiska.fi/Uutiset/Roope-Salminen-lirkutteli-kauniille-blondille-Porissa-poistuivat-ravintolasta-yhta-matkaa
http://www.msn.com/fi-fi/viihde/julkkikset/roope-salminen-paljastaa-–-laskut-menivät-ulosottoon-laiskuuden-vuoksi/ar-BBEi1ja?li=BBr5A5c
Ilmianna
Jaa
Voi Sieppi Parkaa...
Sieppi seurustelee reppanan, tyhmän, laiskan, synnynnäisesti vammaisen ja lahjattoman Roope Salmisen kanssa joka pettää Sara Sieppiä jatkuvasti.
Sieppi vain niin tyhmä ettei tätä edes tajua.
Ruma Roope vinkuu siitä kun ihmiset haukkuvat hänen ulkonäköään ja ihmettelee taas kerran miksi hänestä ei pidetä!
http://www.is.fi/viihde/art-2000005309290.html
Ilmianna
Jaa
Koska nämä tollot eroaa, täyttä teatteria ja harhaa koko suhde, Roope pettää minkä ehtii ja Sieppi pitää kaiken tavoin kulisseja yllä ja siivoaa kotona.
Kuinka sekaisia noi turhat julkkikset ovat?
Ilmianna
Jaa
Kosi Roope. Pian. Joku muu tulossa pian.
Ilmianna
Jaa
Sara vois tajuta ettei kannata elää yli varojensa.
Ilmianna
Jaa
Kosinta. Naimisiin. Lapset. Perhe. Heti. Saralla on heti ottajia.
Ilmianna
Jaa
Kuinka kukaan voi olla näin tyhmä kuin Sara Sieppi?
Hänen avokkinsa ruma Roppe Salminen jää jatkuvasti julkisesti kiinni muiden naisten kanssa olemisesta ja nämä "kiinnijäämiset" vain jäävuoren huippu.
Roopella suhteita jatkuvasti muiden naisten kanssa ja harva niistä päätyy otsikoihin, mutta Sieppi ei ymmärrä että hänen "miehensä" juoksee jatkuvasti panemassa muita naisia.
Kuinka tyhmä Sara Sieppi oikein voi olla?
Varsinkin kun on julkisesti julistanut lehtijutussa ettei katsoisi yhtään hetkeä pettävää puolisoa!
Nyt Sara on tehnyt sitä jo yli vuoden.
Onko Sieppi vain niin hyväuskoinen ja sinisilmäinen että uskoo kaikkia Roopen valheita vai onko hän todella niin tyhmä ettei tajua että Roope häntä jatkuvasti pettää useampien naisten kanssa?
Vai ovatko he jo eronneet suhteesta kun Roopella taas kerran muita naisia?
https://www.seiska.fi/Uutiset/Skandaalikuva-Roope-Salmisen-kiihkea-hetki-vieraan-kaunottaren-kanssa-tallentui-kameralle
Ilmianna
Jaa
roope onsaanut sitä pesää mistä memonet miehet vainhaaveilemme
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Eikä se näköjään tyydytä Roopea ollenkaan kun jatkuvasti panee muita naisia.
Siepissä jotain pahasti vialla, taitaa olla niin kypsä ja typerä nainen ettei kukaan jaksa sitä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sara Sieppi Ja Roope Salminen eroamassa?

Höperö julkkispariskunta eroamassa?
Sara Sieppi ja Roope Salminen on pariskuntana surkuhupaisa tyhmien,turhien hömppäjulkisten säälittävän naurettava esimerkki.

Toinen höperö ex missi joka ei ole eläessään tehnyt mitään järkevää ja on tunnetusti vitsi suomalaisessa julkisuudessa.
Nainen joka on ärsyttävä turhajulkis on pienituloinen, vitsiksi itsensä saattanut, kouluttamaton, laiska, yksinkertainen, ajattelematon, ex lätkälutka, bb hörhö, tosi tv bimbo, tyhjäntoimittaja, salakuljettaja, omasta tyhmyydestään vinkuja, pitkäselkäinen ja lyhytjalkainen huithapeli päiväperho.

Toinen narsistinen tietämätön näyttelijä kloppi, jolla 55v huonokuntoisen miehen löysänlaiska, ällökarvainen kroppa ja näyttää kummalliselta hobitilta. Itsekeskeisyydessään mies Googlaa omia tietojaan kaiket yöt.

Suhde on naurettavan säälittävä esimerkki teennäisestä, pinnallisesta ja idioottimaisesta julkis-suhteesta, jonka pariskunta on tuonut ääliömaisesti julkisuuteen.
Suhde kariutuu joka tapauksessa muutaman vuoden sisällä-
Onko Suhde jo nyt ohi?
Roope Salmisen ja kapisten koirien uusin kappale antaa viiteitä siitä!??
Kappale on surkea, mutta kertovatko sanat suhteen päättymisestä?
http://www.iltalehti.fi/viihde/2016070721854812_vi.shtml

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta