Karnevaalit

Poisjäänyt

Noh, oliko karnevaaleilla vilskettä ja vilinää?

17

838

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ploplip

      No kulkue ainakin oli surkea, herätti lähes myötähäpeäntunteen.
      Mutta ihan perseestähän ne ovat olleet jo vuosikausia.

    • 36587444

      Porukkaa kyllä oli toivekkaana katsomassa että josko olisi juhlavampi iso kulkue kun kerran 100v.juhlat. Kattia kanssa, eipä tartte toiste mennä. Pistäkää vaan vielä pääsymaksu alueelle niin saatte lopetettua nekin juhlat. Tai sitten vain eliitti juhlii kalliilla lipuilla. Ja mitä ihmettä ex-kaupunginjohtaja teki mansikkaisäntien seassa?

      • poronpurijavaan

        Ajatteli varmaan x-kaupunginjohtaja että kyllä sinne yksi sosialistikin mahtuu sekaan. Kunhan riekkui mukana, tuskin kutsuttuna.


      • ilmaset_viinat

        Lavalta sai varmaan ilamaset viinat...


      • KOSSSSSMOSSS

        Kiljua siel tarjotiin.


      • Mijuli

        Ex kspunginjohtajs valittiin aikoinaan mansikkaisännäksi Suonenjoen mansikan eteen tekemästä työstään julkisessa mediassa. Mutta sitähän ei voi tietää täällä kirjoittelevat koska valintavuonna itse imivät äitinsä tissiä.


    • tiiuskis

      Karnevaaleilla itsellään ei ole juhlavuotta, vaan suonenjoen mansikalla, joten epäilen että järjestäjät eivät ole kulkueen osallistujiin vaikuttaneet/voineetkaan.
      Kulkue oli ihan ok, kovin vähän osanottajia tänä vuonna, mistähän johtunee? Puuttui monia, jotka olleet monena vuonna mukana.
      Alue itsessään niinkuin ennenkin, ihmisiä mukavasti liikkeellä. Mansikkatyttö kruunattu ja kulkuepalkintokin taisi mennä jakoon?
      Toinen asia, mikä ihmetytti, oli kunnolla juopuneiden määrä jo ennen kulkuetta, ei ole tainnut olla väliä mitä juhlii, kunhan juhlii...säälittävää.

    • ilililiolo

      Samaa paskaa joka vuosi.

      • Poisjäänyt

        No olipa hyvä etten lähteny. En tainnu menettää mitään.


    • Taika-Jimmmy

      Esiintyjät olivat hyviä. Anna Puu hurmasi ja Osmos Cosmos tanssitti. Olut on kovin kallista, mutta sillähän nuo esiintyjät maksetaan.

    • semijupis

      Jos ei ole oltu eilen kunnolla humalassa niin asiantila pitää tänään korjata.

    • Urpå

      Naapuri kaupungista oon käyny monena vuonna (30) ainakin ,tapeltu välillä ja välillä ei ,nyt oli aika surkee esitys karnevaaleilta ,ihan kuin köyhät markkinat ,stig huomasi saman ei kannata tulla ,tilalle tuli sellainen yhtye et oh hoh ,ketähän kiinnostaa ,harmittaa kun en menny kolin erämessuille tänä viikonloppuna ,herätkää sjoen karnevaalien järjestäjät.

      • hehperkele

        stig..no sitä äijää nyt ei kaipaa kukaan. Suonenjoella ei ole vara hommata kuin b-luokan taiteilijoita esittämään taiteellista oksennustaan.
        Kalja kyllä tuntuu porukalle kelpaavan olipa se minkä hintaista tahansa, portilla tutkitaan kassit ettei ole omia eväitä. Sellaista Stasi touhua....
        Vielä 70 luvulla ne oli kunnon kinkerit, porukkaa naarattiin Kaatrosta ja sillee... niin ne ajat muuttuu


    • Emiliannaforbes

      Tuliko järjestäjille mieleen tarkistaa mitä muita rientoja samana viikonloppuna lähialueilla?Siilifolk,viinijuhlat jne.
      Köykäisiä esiintyjiä ja Pelle Hermannin orkesteri oli pohjanoteeraus.Stig olisi ollut ainoa mielenkiintoinen.
      Tällainen kyläjuhlahan tämä on.Kivaa jos olet alaikäinen ja kännissä ja humppa,mummot ja metrin laku kiinnostaa.
      Ikävää omi myös poliisin kertoma: puukotuksia,pahoinpitelyjä ja lukuisia järjestyshäiriöitä ei tietenkään festivaalialueella.En aja 100 km tätä katsomaan,sori vaan

    • hyväkarnevaali

      Se kylähullujen kulkue on niin nolo. Reckless Love oli hyvä vaikka teknisiä ongelmia olikin. En tiedä kenen kuolleena syntynyt idea oli laittaa penkkejä lähelle lavan eturiviä? Ensinnäkin se vie fiilistä kun porukkaa eibsaada eteen tarpeeksi jammailemaan, toiseksi jos syntyy jonkinlainen "massapaniikki" ja porukkaa ryntää takaa eteen niin ne on turvallisuusriski myös. Ja vaikka kukaan ei ryntää mihinkään niin ne on silti turvallisuusriski kun eivät olleet pultattu kiinni maahan.

    • Semmosta-se-on

      Joku tuossa mainitsikin, ettei liene väliä minkä "asian" tiimoilta juhlii: Pääasia että kittaa kaljaa ja on kännissä. Se on sitä juhlaa! Ja se on kaikista parasta, kun tekee älyttömyyksiä kännissä ja selvittyään voi kertoa olleensa NIIN kännissä.
      Siis biletys, bailaaminen, juhliminen, irrottelu yms. ovat kännäämistä, joka on varmaankin tosihauskaa. Saa oksentaa kaverin kengille, örveltää, olla täysi idiootti ja kusipää, kaatuilla ja parhaassa tapauksessa sammua toisten raahattavaksi. Huipputyypit ajavat autolla ulos tieltä ja tappavat kaverinsa. Tuo kaikki opetellaan nykyään jo lapsena.

    • BILL_DOLLAR

      Ass Riverin mansikka täytti siis sata vuotta ! Hienoa koska itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017 . Mansikkahan tarkoittaa Suomessa , maalikylillä missä talojen seinätkin on maalissa , perseensilmää . Peräaukko = Mansikka .KEPU tukiaisjuhlat ja surkea meno kyllä , oli heikot viritelmät !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5913
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3605
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1925
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1913
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1512
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1406
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1398
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe