Varokaa Ideal Keittiö/Keittiöjätti/Keittiönetiä

Tarkkananyt

Ideal Keittiöt tekivät lähes 2 miljoonan euron tappion viime vuonna. Julkistivat tiedon vasta nyt... Näitä merkkejä tulee varoa, ettei vahingossakaan anna mitään etukäteisrahaa tilauksesta, ennekuin on saanut tavaran ja tarkistanut sen. Takuun kestoa kannattaa pohtia myös ostopäätöstä tehdessään.

67

25449

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keittiöekspertti

      Hyvä ja luotettava suomalainen keittiöfirma, hinnoissa ei ole ilmaa.

      • virulainen

        JA millähän ihmeellä tästäki on saatu SUOMALAINEN firma :D.
        Lähes kaikki tavara tulee itä-euroopasta, suurin osa virosta!


      • Anonyymi

        Aivan käsittämätön konsepti!!
        Asennuksista ei mitään vastuuta. Suunnittelu esim Töölössä virheitä täynnä, jotka sitten asiakas maksaa kahteen kertaan. Myyjät eivät ota mitään vastuuta!! Varokaa!


    • Ideal-Keittiön_pettämä

      Ideal-Keittiön kanssa ei pidä asioida lainkaan. Ala-arvoinen, ylimielinen palvelu,
      korkeahko hinta näennäisistä alennusprosenteista huolimatta, Viron perukoilla kyhätty runko, toimitusajat eivät pidä, asennuspalvelu ei toimi, itse oli järjestettävä jne jne... Ei ihme että tekevät tappiota. Olen katunut kauppaani ja taidan uudehkon keittiöni pistää vaihtoon ja hommata seuraavan kunnon firmalta!

    • mikäidea

      Tilasin keittiön Ideal keittiöstä enkä suosittele ainakaan asennuspalvelun tilaamista ko firman kautta. Jälki todella ala-arvoista ja kaiken lisäksi osa sähkötöistä tehtiin kalusteiden asennuksen jälkeen ja kaappeja purettiin uudelleen sähkötöiden tieltä jne.

    • Ammattirakent

      Nyt toimitukset tulevat Virosta toimitusajat milloin sattuu ei tarkkaa aikaa eikä viikkoa. Kuski ei osaa suomen eikä Englannin sanaa puretaan käsipelissä isojakin kokonaisuuksia vesisateeseen. Myyjiltä ei saa toimituksiin mitään vastausta varastolta eikä kuskista kun ei ole yhteistä kieltä.

    • hei
      mikähän tilanne nyt tällä hetkellä kun keittiö tilattu tuolta mutta pitäisi kokonaisuudessaan maksaa ennen toimitusta!

      op yritys rahoituksen kautta mahdollista ilmeisesti maksu vasta kun tuote saapunut mutta selvityksessä vielä että voivatko laskuttaa jos tuotetta ei tule.

      lähinnä kiinnostaa että onko tilaajat saaneet tuotteita ollenkaan koska ymmärrän sen jos toimitus viivästyy ja reklamaatiotahan tuotteista aina löytää jos hakemalla hakee mutta eniten hirvittää että jos onkin loppurahastus ennen ku pannaan putiikki kiinni.

    • KeittiötäIdealista3

      Puheet on kilpailijoiden tuotetta.
      Olen ollut erittäin tyytyväinen Ideal Keittiöiden palveluun. Kaikki toimii. Asennukset hyvin tehtyjä. Toimitukset ajallaan . Suunnittelu ammattitaitoista

    • keittiöidalisti
      oliko sulla sama että maksu etukäteen ennen toimitusta?
      se on tietynlainen riski kuitenkin eikä yleensä käytössä, mutta jos rahoituksella ottaa niin ei kait pitäisi sitä riskiä olla.

      • Näin

        Riski on siinä jos toiminta loppuu niin tavaraa ei tule mikä puuttuu. Ihan omakohtaista kokemusta Domuksen konkursista.


      • Anonyymi
        Näin kirjoitti:

        Riski on siinä jos toiminta loppuu niin tavaraa ei tule mikä puuttuu. Ihan omakohtaista kokemusta Domuksen konkursista.

        Minäkin tilasin ideal keittiön olen todella tyytyväinen kiitettävää asiakas palvelua tavara tuli etu ajassa maksu sovittiin kun toimitettiin kotio ei siis moitteen sanaa omalla porukalla asennettiin onnistui oikein hyvin kiitos


    • Idealista

      Rahoitus toimi hyvin. 6kk:ta ilman kuluja ja sen jälkeen voi kuitata halutessaan koko summan pois.

      • Ensuosittelekenellekkään

        Idealkeittiö: Mikään ei sujunut, kuljetuksessa vaurioituneet osat viipyvät ja asennus seisoo milloin mistäkin syystä. Mittavirheitä suunnittelussa. Työt seisoo päiväkausia ilman että ketään asentajaa tai osatoimitusta näkyy mailla halmeilla. Myyjää ei saa kiinni. Aikataulu meni viikkokausia pitkäksi. Alihankkijalla hyvä maalari, teki alkutyön huolella ja ajoissa ja sitten ihan kaikki sen jälkeen menikin täydellisesti pieleen.


    • Miuty

      Itse maksoin vuonna 2016 keittiön etukäteen. Tuotteet tuli nopeampaa kuin olin varautunut. Itse kuljetin ja asennusmieskin oli omasta takaa. Yksi kaapinovi piti vaihdattaa mutta sekin onnistui jouhevasti. Nyt tilaan lisää samasta kun en keksinyt mitään moitittavaa keittiöstä, palvelusta tai maksuista.

    • remppaukko1

      kolme keittiötä olen asennuttanut idealin kautta eikä mitään ongelmia

    • AsentajaPk-seudulta

      Älä missään tapauksessa maksa ostostasi ennen kuin olet saanut ja tarkastanut tavarat! Vahvoja huhuja liikkuu että yhtiöltä olisi rahat loppu. Harvoin savua ilman tulta...

    • idealkeittiötkonkurssiin

      Samoja juttuja olen kuullut kuin asentaja. Trattoja ja maksujen pitkiä myöhästymisiä! Muistuu mieleen Keittiönetin tilanne aikanaan, sen maksuvaikeuksista liikkui samanlaisia juttuja ja pian niiden ilmestyttyä meni lafka konkkaan

      • julkistatietoa

        Tarkistin luottotiedot niin heidän tilanne näyttää aika hyvältä, myöskään maksuhäiriö merkintöjä ei ollut. Luottotietojen perusteella yllä oleva on paskapuhetta.


    • AsentajaPk-seudulta

      No jaa, maksukäytös tyydyttävä (=huomattavaa maksuviivettä) ja kolme trattaa maaliskuussa 2018. Minusta tilanne on kaukana hyvästä.

      • järkeesaakäyttää

        Omaa tyhmyyttä jos tollaselle firmalle menee maksamaan mitään etukäteen!


    • Virostahalvalla

      Miksi täytyy ostaa virolainen keittiö suomesta suomalaiselta virmalta? virosta saa paljon halvemmalla eikä kuljetuskaan ole kallis ainakaan tänne pääkaupunkiseudulle.

    • marjaleenas

      Mitä merkitystä jos joku tekee tappiota? Domus keittiötkin on tehnyt useamman vuoden tappiota ja kukaan ei kai ole huudellut varoituksia?
      Entä jos tekisi kovaa voittoa? sekin on varmaan pahasta, silloinhan "ne kuppaa asiakasta" ylihinnoilla?

      • Edunvalvojax

        Merkitystä on sillä, ettei meinaa pystyä vastaamaan velvoitteistaan, mistä Asentajan mukaan tämän firman kohdalla on kyse. Siksi on hölmöä suostua maksamaan mistään mitään etukäteen. Voipi mennä rahat ja kätöseen jää vain kuitti muistutukseksi omasta tyhmyydestä.


      • NäinSiinäKäy

        "Moni saattoi menettää rahansa tavarataloketju Anttilan konkurssissa, kun tilattu tuote on maksettu, mutta sitä ei ole toimitettu." (Ilta-Sanomat 20.7.2016)


      • Kaatu

        Domus meni nyt nurin, eli kyllä sillä tappiolla on nerkitystä!


    • PitäköönTunkkinsa

      Pyydettiin tarjous oulun limingantullin Ideal-keittiöstä ja meille jäi kyllä aika outo fiilis paikasta.

      Tultiin täysin tyhjään liikkeeseen sisälle ja siellä oli naishenkilö, joka alkoi palvella meitä. Piirsi käsin suunnitelmat aika vikkelästi. Yritin tarjota heille cadi pohjaa keittiöstä, mutta henkilö ihmetteli, että miksi tarjosin sellaita. Muista keittiö firmoista halusivat jos sellainen löytyi tarkkojen mittojen vuoksia.

      Rouva lupasi lähettää meille tarjouksen tiettyyn päivään mennessä. Mitään ei kuulunut ja soittelimme liikkeeseen. Henkilö oli lähtenyt lomille, eikä ilmoittanut meille mitään, eikä delegoinut työtä kellekään. Se siitä firmasta sitten. Ihme toimintaa kyllä.

      Menettivät asiakkaan kyllä ikuisiksi ajoiksi. Jännä että raha ei kelpaa. Meidän paketin hinta oli jotain 8000-15000€ setti.

      • Ymmärrettävää

        Olin itsekin pari vuotta sitten eräässä "uppoavassa laivassa" töissä. Henkilökunta tiesi että loppu häämöttää ja se kyllä heijastui kaikkien työsuorituksiin ja motivaatioon. Firman johto vakuutteli että homma on hanskassa. Ei ollut. Eikä ole firmaa enää.


      • ToiseenFirmaan

        Juu kyseinen pulju on nyt nurin, mutta onko toi ihme? Vielö yksi idealkeittiö Oulussa ja siellä ihan vähän parempi meininki, mutta otimme silti kalusteet muualta. Jotenkin vaikuttaa touhu vähän vanhanaikaiselta.


      • ToiseenFirmaanEiTiedä
        ToiseenFirmaan kirjoitti:

        Juu kyseinen pulju on nyt nurin, mutta onko toi ihme? Vielö yksi idealkeittiö Oulussa ja siellä ihan vähän parempi meininki, mutta otimme silti kalusteet muualta. Jotenkin vaikuttaa touhu vähän vanhanaikaiselta.

        Höpö Höpö, ensi kerralla vatipää silmät auki. Kyllä ne molemmat liikkeet on auki.


      • Anonyymi

        Vähän vaikea sitä on tarjousta laatia, jos asiakkaalla ei ole aikaa tehdä materiaalivalintoja.


    • Kivitaso

      Minulla myös huono kokemus Ideal-keittiöiden tuoteen sekä palvelun laadusta. Virossa keittiötason altaan rei'än teko epäonnistui. Kun taso ja allas sitten laitettiin paikoilleen, näkyviin jäi parin millin silikonirannut joka puolelle allasta. Suomalainen asiakaspalvelija ei pahoitellut tapahtunutta, lisäksi sain nähdä vaivaa, että reklamaationi hyväksyttiin ja uusi taso tehtiin. Mitään hyvitystä tai pahoitteluja en tapahtuneesta saanut.

      • Keittö

        Mitä hyvitystä?? Jos työtaso vaihdettiin?


    • AsentajaPk-seudulta

      Olen jonkun aikaa kuullut useilta tahoilta että Idealkeittiöt on lopettamassa. Harvoin savua ilman tulta ja onhan sen firman toiminta ollut enemmänkin rämpimistä kuin jämptiä toimintaa. Toimitusajat ovat venyneet ja tavara on mitä on ja tulee jostain Viron perukoilta milloin sattuu. No, tuleepahan tilaa kunnon toimijoille vaikkei Idealin osuus mikkään mainittava ole ollutkaan

    • AsentajaPkSeudulta

      No nyt hauska alkaa! Joku vastaperustettu (keidenköhän perustama) Nousu Capital yrittää kerätä 900.000 euron sijoitusta Idealin laatiman maailmanvalloitusjulistuksen avulla! Voiko touhu alhaisemmaksi mennä... Perseaukisen firman kuolinkouristuksia/viimeisiä huijausyrityksiä seuraillen.
      Asentaja

      • PiensijoittajaHämeestä

        Vai niin. Katselin firman tilinpäätöstietoja ja ne ovat pahasti ristiriidassa tämän "myyntipuheen" kanssa. Kaikki siihen tähän asti sijoitetut varat on syöty eikä näistä "mullistavista keksinnöistä eikä pätevästä johdosta :)" ole enää pelastajiksi. Jos hölmöt tähän sijoittaa, saa sillä ostettua hiukan lisäaikaa, tuotot saa kyllä unohtaa.


      • Älämenehalpaan

        Tämähän on viimeinen keino ostaa lisäaikaa jos osakkaat itse eivät uskalla yritystä rahoittaa ja pankeilta yms. rahoittajilta ei enää lisäluottoa saa.
        Luvattu tuotto on vain tyhjä lupaus, jonka antaminen ei maksa mitään. Terve yritys, uskottavilla positiivisilla tulevaisuudennäkymillä, saisi yrityksen tai osakkaiden antamilla vakuuksilla pankista luoton alle puoleen hintaan nyt "luvatusta" 6% tuotosta.


    • tjutontmeno

      Tämä firma yritti kahden illan ajan kahden myyjän voimin myydä meille väkisin uutta keittiötä. aikaa kuluttivat meillä yhteensä kuusi tuntia. Kauppoja ei syntynyt. Sen olimme kertoneet heille jo ensimmäisenä iltana, mutta sain käsityksen, ettei pomon eteen ollut menemistä, jollei keittiötä saa myydyksi. Sääliksi kävi nuorta poikaa ja hänen virolaista naistyötoveriaan. Hinta ei ollut kilpailukykyinen, mutta väsyttämällä yrittivät saada kaupat tehtyä. Suorastaan maanista meininkiä. Kokemus oli niin kamala, että en enää koskaan päästä yhtään kotimyyjää ovestamme sisään.

      • Kokemustaon

        Ideal keittiöt ei suorita kotimyyntiä. Myynti tapahtuu myymälöissä. Tässä on firmat menneet joko vahingossa tai tahallaan sekaisin.


      • JOTAINNÄISTÄTIETÄVÄ

        Ennen kuin päästät kaupustelijoita sisään kannattaa varmaan tarkistaa mistä firmasta ovat. Ideal Keittiöistä nämä ei varmasti ole olleet. Aivan turha mustamaalata täällä firmoja, jos ei tiedä faktoja.


      • JYRÄYS

        Olis kiva tietää, että mistäköhän Ideal Keittiöiden myymälästä nämä sinun keksimäsi henkilöt olivat ? Kun eivät tosiaankaan luukuttamista harrasta....


    • Qualitykitchens

      Konkurssihan se tulee ihan kohta, samat merkit kuin Domuksen kanssa, hirvee rypistys lopussa ja pyritään saamaan kovasti kauppoja tiukkaan hintaa ja maksi tietenkin etukäteen jotta kassatila ne saataisiin kuntoon. Toimitukset tulee milloin tulee, viimeisille ei sitten enää ollenkaan...

      • Pettynytjarahaameni

        Ostin ideal keittiöiltä uuden keittiöni 2018 marraskuussa. Keittiönkalusteisen piti olla varastotavaraa ja valmis keittiö asennuksineen päivineen luvattiin 7 päivässä. Nyt 4 kk myöhemmin sain viimeisen keittiönoveni. väliin on mahtunut niin paljon ongelmia, vääriä tuotteita, vääriä asennuksia, asennuksen aikana tuhoutuneita lattioita ym. Olen ollut kuluttaja-asiamieheen yhteydessä, koska kehtaavat vaatia vielä täyttä hintaa asennuksesta vaikka keittiössä edelleen reklamoituja virheitäkin.


    • asentaja40v

      Lastulevy huonoa virolaista puuta...
      Tasot murtuma herkkiä, aivan sekundaa.

    • Anonyymi

      Tappiollinen toiminta ja tilinpäätösten vääristeleminen jatkuu. Tilinpäätöstiedoista pitäisi selvitä yhtiön todellinen taloudellinen asema, mutta Ideal-Keittiöt Oy:n kohdalla näin ei ole. Vuoden 2017 tilinpäätökseen ilmestyi "taivaasta" yllättäen 3,2M€:n omaisuuserä, joka kirjattiin taseeseen arvonkorotusrahastona. Temppu tehtiin, koska muuten yhtiön omavaraisuusaste olisi ollut niin alhainen, että sidosryhmien hälytyssireenit olisivat pärähtäneet. Tällä hokkuspokkus-tempulla saatiin omavaraisuusaste nousemaan n. 10% tasosta lähes 40%:iin. Nyt tuoreessa 2018 tilinpäätöksessä on aktivoitu henkilöstökuluja taseeseen "kehitysmenoina". Miksi? No siksi, että jos tämä 2,3M€:n suuruinen erä olisi tuloslaskelmassa kuluna, niin kuin sen pitäisi olla, olisi yhtiön tulos näyttänyt noin 2M€:n tappiota. Tappio haluttiin piilottaa. Ihmettelen suuresti miksi tilintarkastaja on päästänyt nämä huijaukset kirjanpidossa läpi. Ne ovat sen suuruusluokan kupruja, että tilintarkastaja on ne takuulla havainnut. Kertoo jotain heidänkin moraalistaan. Niin kuin nimimerkki "Qualitykitchens" kirjoitti, konkurssi vaanii oven takana, rahoittajia ei enää löydy ja kassa tyhjenee. Varokaa asiointia tällaisen yrityksen kanssa.

      • Anonyymi

        Jos näin on tehty, niin törkeältä kirjanpitorikokseltahan tuo näyttää. Siitä tuomitaan vankeutta. Haarukka on 4kk - 4vuotta. Summien ollessa näin suuria, tuomiot saattaisivat olla parin vuoden kieppeillä.


      • Anonyymi

        Ikeasta uudet keittiön komerot edullisesti ja ilman riskiä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos näin on tehty, niin törkeältä kirjanpitorikokseltahan tuo näyttää. Siitä tuomitaan vankeutta. Haarukka on 4kk - 4vuotta. Summien ollessa näin suuria, tuomiot saattaisivat olla parin vuoden kieppeillä.

        Hauskasti sanottu tuo "kahden vuoden kieppeillä". Kaksi vuotta on se raja, jonka ylittävä tuomio ei voi olla ehdonalainen, vaan lusittava on oikeasti. Minimissään vuosi.


    • Anonyymi

      hyvin toimi kaikki, ei mitään valittamista itsellä ainakaan

    • Anonyymi

      Olen 10 vuotta ollut Keittiöjätin ja sen jälkeen Idealin asiakas. Ei mitään ongelmia! Esim kalvo-ovissa kalvot pysyy paikoillaan toisin kuin suomalaisissa ns huipputuotteissa. Asentajia tosiaan on eri tasoisia...

    • Anonyymi

      Johan investoivat yritykset tekevät monesti tappioita, kun satsataan uusin asioihin. Ei muutakuin kaupoille vain ;)

    • Anonyymi

      Tämän firman toiminta on ihan uskomattoman surkeaa! Tilasimme 2000 eurolla keittiön kaappien ovia. Heiltä kävi mittaaja tarkistamassa mitat ennen tilausta. Toimitus saapui: noin kolmasosa tuotteista oli vääränlaisia, osassa ovia saranoiden poraukset väärillä puolilla, osasta ovia ja laatikoiden etulevyjä puuttui saranoiden poraukset kokonaan ja osassa reiät olivat liian suuret. Näistä on nyt sitten 1,5 kk ajan reklamoitu, ja aina tulee uusi toimitus (ilman lisäkuluja meille, sentään), mutta joka kerta toistuu sama virhe, eli reiät on porattu samoilla liian suurilla mitoilla. Siis kolmeen kertaan nyt jo! Aina myyjä pahoittelee tilannetta ja vakuuttaa että asia korjataan pikaisesti, mutta joka ikinen kerta tehdas toimittaa kuitenkin samanlaiset virheelliset tuotteet! Loppuukohan tämä koskaan..

    • Anonyymi

      Sitä saa mitä tilaa. Jos tilaa pääasiassa hintaa, niin tällä yrityksellä on sitten se pääasia. Se mitä maksetaan siten saa tuotteet.

      • Anonyymi

        Juu tämä IDEAALI keittiö on kyllä varmasti yksi johtavista siinä että myydään sitä kuuluisaa halpaa hintaa..
        Ostettiin keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteet uuteen kotiin ja harmittaa edelleenkin että valittiin halvin tarjous. lähes KAIKKI meni pieleen, tuotteen laatu on todella kehnoa verrattuna edellisen kotimme kalusteisiin.
        Toimitukset tulivat miten sattuu ja reklamaatioita on väännetty kuukausitolkulla jotta saataisiin oikeanlaista tavaraa.. Raha kyllä kelpasi ja jopa etukäteen, älkää hyvät ihmiset maksako tällaisia hankintoja etukäteen!
        Suosittelen pysymään kaukana tästä firmasta!


      • Anonyymi

        Aivan kamala firma, jossa ei keittiötoimituksen ongelmiin otetaa tosiaan mitään vastuuta. Ihan käsittämätön kokemus koko prosessi. Älkää missään nimessä astuko ainakaanTöölön liikkeeseen sisään, jos haluatte säästää hermonne ja avioliiton.


    • Anonyymi

      Ostin ennen vuodenvaihdetta Ideal keittiöiltä keittiön ja en voi samaistua millään lailla tähän ketjuun. Kaikki saapui ajallaan, asentaja oli ammattitaitoinen ja laskun maksoin vasta, kun kaikki oli toimitettu. Enkä ottanut rahoitusta. Lisäksi suunnittelu oli erinomaista Helsingin myymälässä. Ainoa vain oli, että liesiaukko oli liian pieni liesitasolle, jonka olin itse hankkinut. Tämänkin tuli kivifirmasta heti mies korjaamaan. Ottaisin keittiön idealilta uudestaankin.

      Ja yleisesti; miksi ketjussa halveksutaan niin paljon Viroa? Täysin asiatonta. Virossa on myös loistavaa osaamista.

      • Anonyymi

        No varmaan siksi että markkinoidaan kotimaisena, laittaisivat vain suoraan että "virolaiset keittiöt".
        Design from Finland tuotemerkin saa todella heppoisin perustein joten sillä ei ole kotimaisuuden kanssa kauheasti tekemistä..


    • Anonyymi

      12 vuotta yhteistyötä. Ensin Keittiöjätin kanssa nykyään Idealin.
      Suurin kertatoimitus 34 huoneiston kalusteet. Ilman puutteita.
      Toimittavat juuri sen mitä on tilattu, ei enempää eikä vähempää.

    • Anonyymi

      Tein kesällä keittiöremontin yksiöön Helsingissä. Tässä mun kokemukset.
      Pyysin tarjouksia useilta keittiöfirmoilta viime keväänä. Keittiömaailma, Puustelli, Kvik, Ikea, Temal ja Ideal. Lähdin pyytämään tarjouksia niin, että kädessäni oli keittiön pohjapiirustukset mittoineen ja valokuvin. Kaikissa paikoissa mainitsin etsiväni edullista ratkaisua kun kyseessä vuokra-asunto.

      Keittiömaailmassa olivat pöllästyneitä kun astuin sisään. "Onko sovittu tapaaminen?" Ei ollut. Olin ainoa asiakas tuolloin. Yksi tädeistä kuitenkin lähti kierrättämään minua mallikaappien läpi kysellen materiaaleista ja laitteista. Kirjoitti tiedot paperille ja sanoin palaavansa asiaan tarjouksen muodossa. Ei koskaan palannut.

      Puustellin kaveri alkoi heti vaatimaan aikaa keittiön mittojen tarkastamiseen. Olin ottanut tarkat mitat ja pyysin tässä vaiheessa alustavaa tarjousta. Eivät suostuneet antamaan kirjallista tarjousta, koska he eivät ole tarkistaneet mittoja. Heitti suullisen arvion kalusteiden hinnasta 6000 €. Loppuajan kehui miten paljon parempaa laatua heidän tavara on muihin verrattuna.

      Kvik keittiössä totesi jo alkuvaiheessa ettei heiltä löydy sopivaa ratkaisua keittiööni. Heitti hihasta arvion kalusteiden hinnaksi 7000 €.

      Ikean keittösuunnittelu oli tehokas. Kuvat tulivat nopeasti. Kalusteiden hinta oli kaikkein edullisin 3600 €. Tähän pitää mainita se, että kaikki kaapit tulisivat osina ja ne pitäisi itse kasata ja noutaa. Kun vertasin saamiani suunnitelmia keskenään huomasin, että Ikean kaapistossa olisi paljon hukkatilaa, eli tyhjää tilaa kaappien välissä ja sivuilla.

      Temal -keittiön tarjous kalusteiden hinnaksi oli 4700 €. Suunnitelma ei kuitenkaan ollut niin täydellinen mitä olin kuvitellut. Temalin tarjous oli kuitenkin asiallinen ja varteenotettava.

      Ideal keittiön suunnitelma oli paras. Siinä kaikki tila tuli tehokkaasti käytettyä. Kaappien ja laatikoston ovet aukeavat järkevällä tavalla. Kyseessä on kuitenkin pieni L-mallinen keittokomero, joka on ahdas. Kalusteiden hinta oli 4800 €. Valitsin tämän!

      Toimitusajaksi luvattiin noin kolme viikkoa. Tavarat tulivat sovittuna päivänä. Olin tilannut "kannettuna sisään" toimituksen. Katselin ikkunasta kun kuljetus saapui kadun varteen. Vain yksi henkilö tuomassa tavaroita, jotka olivat nyt jalkakäytävällä, ja taivaalla uhkaavat sadepilvet. Päätin lähteä kantamaan kalusteita rappukäytävään ettei vahinkoa pääsisi käymään.

      Kalusteista puuttui isot tasolevyt. Niiden jälkitoimitus kesti kaksi viikkoa. Koska tein asennustyötä itse, ei näiden osien viivästyminen haitannut työn etenemistä. Toinen puute oli vääränmallinen liesituuletin. Sen vaihtaminen onnistui noin viikon päästä.

      Päätin ottaa pidemmällä maksuajalla tapahtuvan luotollisen maksutavan. Siinä vaiheessa kun keittiö tuli valmiiksi oli maksanut vasta kaksi alle sadan euron maksuerää. Tuolloin ilmoitin maksavani loput kerralla pois.

      Muutamista jälkitoimituksista huolimatta olen tyytyväinen Ideal keittiööni 😀Tarkeintä on ottaa riittävän pitkä maksuaika, eli vähintään 1 kk siitä hetkestä kun KAIKKI tavara on toimitettu ja PUUTTEET korjattu.

    • Anonyymi

      Meille tilattiin Oulun Alppilan liikkeestä keittiö mittatilauskaapistot 2020 alussa ja homma pelitti erinomaisesti. Yksi sarana taisi jostain puuttua, mutta niitä oli onneksi liikkeen varastossa joten sain sen sieltä :)

    • Anonyymi

      Jos olisin tiennyt.... Ikinä en edes katso siihen suuntaan. Toimitus pielessä, ei edes tilattu kaikkea mitä piti. Pieni keittiön kohennus noin viikon-puolentoista remppa ja kesti muuten kahdeksan viikkoa. Ei vastata sähköposteihin, ei tiedoteta - kaikki jää omaan varaan. Sotki asennusliikkeen koko työprojektin aikataulultaan. Ja kas - kun valittaa, niin ylimielinen, mitään sanomaton vastaus, että he ovat toimittaneet. Ja nyt tätä surun jaitkun keittiötä on vain pakko katsoa. KARTTAKAA TÄTÄ FIRMAA. Halpuus johtuu siitä, että asentaja joutuu tekemään osan sellaista, mitä edellisissä remonteissa tuli valmiina tehtaalta.

    • Anonyymi

      Aivan luokattoman huonoa laatua, niin toimitus kuin tuotteetkin.

      - Toimituksesta puuttui osia (vetimet, jotka sitten tulivat väärinä - taas odoteltiin, Stala-altaan osia puuttui myös, ei voitu asentaa allasta keittiön kasaamisen yhteydessä)
      - Keittiötaso oli rikki, uutta odotettiin kolmisen viikkoa, reklamoitaessa sanoivat ”ei ole meidän vika”!!??? ( kuinka tuotteet pakataan kuljetukseen?!)
      - Lastulevy on kamalaa silppua (ei saa siistiä jälkeä, kokeiltiin kolmella eri sirkkelisahalla
      - Maustekaapin taustalevyssä kauttaaltaan jotain pilkkuja (hometta?)
      - Kokoamisohjeet aivan käsittämättömät (one size fits all -periaatteella, roskiskaappi pitäisi koota tavallisilla laatikko-ohjeilla!!) Reklamoitaessa: ”meidän mielestämme ne on riittävät”, vaikka myyjäkin oli myöntänyt, että aivan surkeat ohjeet.

      Älkää missään nimessä ostako täältä, vaikka olisi kuinka hyvä myyjä. Siihen se laatu ja osaaminen loppuukin.

      Kamalaa kuraa.

      • Anonyymi

        Siis tämä! xD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis tämä! xD

        Mutta spekulointeja voi tosin aina tehdä. Toinen asia jos niistä kannnattaa kirjoittaa nettiin.


    • Anonyymi

      Olen itse tyytyväinen yrityksen kanssa. Myyjä suunnitteli perheelleni kauniin ja modernin keittiön. Pari viikkoa käytössä ollut, ei moittimista toistaiseksi. Mukavat 25 takuuvuotta edessä.

      • Anonyymi

        Suunnittelija ei kertonut mitään tasojen kestävyyseroista. Ei mitään ovien kestävyydestä, mikä olisi kestävin. Niinpä tein itse valinnat mikä näytti hyvältä. Tärkeintä myyjäälle oli saada kauppa. Kaduttaa.


    • Anonyymi

      Keittiö luvattiin viikossa valmiiksi, vaan eipä remppamiehet vaivaudu paikalle keittiötä tekemääm. Viikossa kahtena päivänä joku vaivautunut keittiön tekoon, ensin purkasivat pientä keittiötä puoli päivää, sitten pakkeloitiin puoli päivää ja nyt 1/4 rungoista seinässä. Tosi surkeaa palvelua remonttimieheltä. Josko valmistuisi keittiö joskus.
      Viimeinen keittiö Idealilta.

    • Anonyymi

      Älä missään tapauksessa osta keittiötä Ideal keittiöstä. Vastuuta paikoillaan ja sopimukset kieroja

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1074
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      897
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe