Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Idiootit kakarat taas kaahanneet

kaava_sama

30

1247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • metsäliitto

      Minkä paikkakunnan ääliöitä olleet, parempi olis ollut tietä myöten ajaa!

    • darttin

      Evoluutio vain tekee työtään ja karsii heikompia yksilöitä. Ei siitä tarvitse olla huolissaan, sehän johtaa vain parempaan kehitykseen. Sen ansiosta olemme oppineet kävelemään kahdella jalalla ja meillä on auttavasti järkeä päässä. Monta hölmöyttä jo siihen päästääkseen täytynyt tehdä ja rankalla kädellä karsia niitä, jotka eivät nouse pystyyn taapertamaan. Pöjimpiä otetaan pois kehityksen nimissä mitä ilman kehitys menisi taaksepäin ja ihmiskunta olisi kaistapäitä täynnä vielä enemmän kuin nyt.

    • myöntölautakunta
    • sattuikohan

      Esimerkiksi eilen lauantaiaamulla klo9 seutuun ysitiellä heti Suonenjoelta Jyväskylän suuntaan musta nuorisobemari ASY- xxx ohitteli useammankin auton sokkona sulku- ja tuplasulkuviivan kohdalla riskeeraten muita. Olisipa hauskaa tietää millaista esimerkkiä autoiluun on tuonkin bemarin kuski on isältään saanut!
      Voisivatko näiden ääliökuskien isät antaa joskus vastinetta miten ovat hommat noinkin hyvin hoitaneet??
      PS. Eilisestä bemarin ohittelusta on videokuvaa!

      • jjjyyy

        No laitappa videot vaikka youtubeen tulille ja facebookkiin jakoon nii saadaan someraivot tulille!

        Ei nykyteinit muuten opi, kuin vähän sosiaalisessa mediassa mollaamalla.


      • sometaivaseiaukea

        Ikävä vain jos kukaan ei jaa videota, sille ei tule tykkäyksiä eikä kukaan sitä kommentoi, niin hukkaan menee se yritys. Ei jää jäljelle kuin ne bemarin takavalot.


    • 265987

      Sori mutta olen sitä mieltä ettei vanhemmat vaikuta ajotapaan, itselläni ei vanhemmilla ollut ajokorttia ja kyllä ihan itse halusin kokeilla miten kovaa autolla pääsee. Lisäksi olen vielä nainen ja vanhempi ja kyllä kaasujalkaa kutkuttaa kun on pitkä suora tie eikä ketään näy... Jokaisella on vastuu ajotavastaan ei kellään muulla.

      • kaasujalaton

        Sori mutta tässä ei ollut sinusta kyse. Mutta kun olet kun olet avautunut niin älä nyt jätä kesken vaan kerropas mistä mielestäsi nuoret ovat saaneet oppinsa ja asenteensa joka siten näkyy holtittomana liikennekäyttäytymisenä. Kaipa sen tietänet "vanhempana naisena"?


    • kaxkuus

      Kylmää niin kauheest tyhmästä päästä kärsii sain .

    • EGRIII

      LÄHTIKÖ MESE MUSTALAISEN LAPASESTA?

      • iiirge

        Vaivaako mustalaiset jotenkin sinua??
        Minun arvaus on että ovat paremminkin pieksänmäkeläisten duunariperheiden todistettavasti tyhmää nuorisoa!


    • kuskihautaan

      kuski se olis saanu kuolla. tyhmiä on ne myös jotka on humalaisen kyytiin menny.

      • tietäjättietäää

        Ei oo sitten käyny mielessä, että kyytiin hypänneet eivät välttämättä tienneet kuskin olleen humalassa?


    • tippi1

      Jos olivat manneja olis saanu mennä koko kuorma.

    • Kulkevi_se

      Nykyisin Pieksämäentiellä on paljon pitkiä suoria toisin kuin vielä 1980-luvulla. Ny maksimit suorissa taitaa olla n. 6,5 km:n Anolan suoralla lähellä Pieksämäkeä heti Nenonpellon jälkeen. Turma-autossa lienee kokeiltu, paljonko auto kulkee. Lukemattomia kertoja tietä ajaneena tunnen tien.

      Ysitieltä on matkaa onnettomuuspaikalle Viipperontien läheisyyteen noin 6,5 km, josta suoria on vajaat viisi kilometriä ja loivia mutkia matkalle mahtuu kaikkineen n. 1,4 km:ä. Onnettomuuspaikka on ”kovin mutka” tuolla tiellä. Mutka on loivasti n. 130 astetta vasemmalle kääntyvä n. 630 metrin matkalla.

      Viimeisen suoran päätyttyä auto oli kuskin hallitsemattomissa jo noin 100 metrin jälkeen, kun se alkoi suoristaa mutkaa vasemmalle päätyen bussipysäkin kautta paiskautuen tästä n. 40 metrin päästä vasemmalle lähtevän tieliittymän penkkaan jatkaen siitä edelleen matkaansa liittymän yli törmäten siitä n. 20 metrin päässä olevan puun kylkeen.

      Elämä sammui jo 160 metrin jälkeen suoran päättymisestä. Yleensä kurvissa ajetaan ulos vasta sen loppuosassa, mutta tässä jo heti alussa. Mistä se kertoo? Todella suuresta nopeudesta. Maksimia lienee siellä tavoiteltu. Siihen kun vielä alkoholia päälle, niin tragedia oli valmis.

    • maksaja

      Eli tämä oli tahallinen teko kerta kuski oli rattijuoppo. Ikävää kun näiden ääliöiden hoitoon palaa yhteiskunnalta rahaa ties vielä montako vuotta!

      • Kulkevi_se

        Näin poliisi epäilee. Mutta kova ylinopeus on jo selviö.


    • Älkääsyytelköoitis

      Aika raakaa tekstiä. Olen päässyt hautaamaan 16-vuotiaan, joka niin tyypillisesti karkasi ikkunasta ajelulle. ( Hausjärven tapaus)Tuli enste kotiin ajoissa ja "meni nukkumaan". Seuraavana päivänä olikin iltiksessä kaikkitietävien kommentteja miten kelvottomat vanhemmat antaa nuorten hillua yöllä. Oli ihanaa luettavaa varmaan?
      Teinit on uhkarohkeita, riskejä ottaa moni, silti huono tuuri ratkaisee eikä niinkään evoluutio. Pitäisi ajaa 20 000 vuoden ajan tietyn tyyppisellä genetiikalla kuolinkolareita jne..
      Sitäpaitsi. Korkeammalla ÄO:lla otetaan tutkimusten mukaan useammin riskejä.

      • miltähän_tuntuu

        Olisit pysynyt vaan tässä tapauksessa. Kerta kyse on rattijuoppoudesta niin tässä ei ollut mistään uhkarohkeudesta kyse vaan väärästä asenteesta ja kenties opituista käytösmalleista. Ja jos kuski ei kuollut niin onpahan aiheuttanut toisen kuoleman. Viittaako sellainen korkeaan älykkyysosamäärään??


      • herra_antoi_herra_otti

        Tämä on suoraan verrattavissa Toholammin jumalattomien ääliöiden kaahaamiseen, näillä oli nyt vain parempi tuuri.


    • JULKIMO

      Valtaväestö edustaja vai värillinen? Poliisi hiljaa kuskin henkilölisyydestä?

      • colorless

        Vaivaako se edelleen sinua?


    • ei_avotulea_metsaan

      Ja sitten sinne nyt idiootit kantaa kynttilöitä METSÄÄN!!

      Yleensähän noille onnettomuuspaikoille viedään kynttilöitä ojiin ja tien reunalle. Nyt sinne tehdään kynttilä läjää metsään.

      1. Pelastusviranomaisten mielipide "Kynttilä on avotuli"
      2. Avotulen teko ilman maanomistajan lupaa on kielletty. "Avotulen teko maastoon ja polttopuiden otto eivät ole jokamiehenoikeuksia".

      Iso ryhmä kynttilöitä laitettu kuusen oksien alle, kuusi varmaankin kaatunut jo aiemmin, eikä kolarissa. Tuossa kun aikansa kynttilät lämmittävät kaatunutta kuivaa kuusta, niin saadaan seuraavaksi lukea maastopalosta tiedostusvälineistä.
      Kävin sammuttamassa kaikki kynttilät ohikulkiessani ja poljin ne maahan palasiksi. Kohta palaa muuten koko pitäjä.

      Voisi nuo kynttelien kuskaajat hakea takaisin ne ongelmajäte muovit niistä ja siivota samalla pois metsästä sinne jääneen kasan oluttölkkejä ja kaljapakkauksen pahveja. On varmaan onnettomuusautosta lentänyt sisältä niitä sinne, mutta paljon oli rojua tullut.

      Poistan jatkossa myös jokaisen tuonne metsään ilmestyvän palavan kynttelin, koska en todellakaan halua alueelle leviävän maastopaloja. Viekää ne tulenne sinne kaupunkiinne, mistä tulette tänne hurjastelemaan! Koko pieksämäentie on sellaisen kaahailun vallassa, että paikallisia pelottanut jo vuosia. On ihan hyvä, että tällä tiellä kaahavat kuolevat, mutta säästäkää paikallisten henki. Kiitos.

    • liikenneturva

      Vielä teille jotka vähättelette / kiellätte vanhempien osuutta näissä nuorison rattijuoppoustapauksissa:
      Kuka kertoo millainen tausta esim. tämänkin rattijuoppokuskin isällä on, löytyykö rattijuoppous- tai vastaavia tuomioita?
      Ne kun selittäisi paljonkin!

      • 698544

        Vaikka isillä taustalla mitä tahansa ei lapsen tarvitse samoja tekoja tehdä. Kyllä pitää oma harkinta olla mitä tekee. Vastuu on yksinomaan ratissa olijan hän ne valinnat tekee.


    • kolahtiko_kovasti
    • idioottikaaharit

      Niin että on jos toisto tehoaisi, kuten kouluopetuksessa: kynttilä on avotuli ja avotulien teko metsään varsinkin kesällä on kielletty.

      Taas oli kannettu metsään nimittäin kynttelijä ja tulet siellä paloi. Piti käydä ohikulkiessa sammuttamassa tuli, ettei syty maastopaloa.

      Viekää ne kynttelit vaikka motoparkin radalle ja kaahatkaa siellä samalla kertaa, ettei tartte oikeita ihmisiä kiusata maantiellä kaahailulla. Ja siellä maantiellä voitte sitten jatkossa ajaa yhä ohi 150km nopeutta ja jättää pysähtymättä mitään kaaharikyntilöitä maastoon virittelemään.

      Ei muuta kuin kovaa ajoa! Sillä se lähtee millä on tullutkin.

    • Jatketaan

      Hohhoh, eipä yllätä. Mutta mitä tähän sanomaankaan? Aina jostai väännettävä jutun juurta että pääsee kylillä asioita levittelemään. Ja tähän duunari lapsien asiaan, onko näin että AINOASTAAN tavallisten duunareitten lapset hölmöilee? Hahahahaahahahaa miten naurettavaa, eiköhä me kaikki olla yhtä lailla näitä "duunareitten" lapsia. Hyvä että joillakin pokkaa vielä luokitella ihmisiä.

      • tempuntekijät

        Ei tietenkään pidä ihmisiä luokitella. Me kaikki olemme Jumalan lapsia, vaikka osa onkin ISIKSEN jälkeläisiä. Heitäkin pitää vain rakastaa vaikka joskus heiltäkin lähtee auto lapasesta ja karkaa väkijoukkoon.


    • Juokaa Alienin myrkkyä, hapokas paska sulattaa teidät kaikki itseohjautuviksi retardeiksi:D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1954
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      80
      1708
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1522
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      36
      1326
    Aihe