Järkeä päähän nytten!!

Ihan_kokemuksella_vaan

Siis oikeasti jos se ihminen josta tykkäätte ei ota minkäänlaista kontaktia ja sen näkee jo sokeakin ettei sellaista mahdollisuutta edes tule,välttelee,ei vastaa viestiin tai soittoon tai edes puhu sinulle mitään sellaista joka voisi viitata jonkinlaisiin ihatuksellisiin tunteisiin, niin hukkaatte arvokasta elämäänne ja tilaisuuksianne ihan turhaan sellaiseen ihmiseen. Tämän sanon ihan kantapään kautta kokeneena,sitten ärsyttää kun tajuaa miten aika on mennyt huomaamatta suoraansanottuna kaatopaikalle, kun järki alkaa vihdoin matkustamaan korvien väliin ja ihan oikeasti huomaa että hei,maailmassa on muitakin ja paljon parempiakin vaihtoehtoja kuin ikuinen junnaminen jonkun ihmisen tähden joka ei edes pidä sinusta ja elää jossain ties missä onnellisena vaikka parisuhteessa ja itse olet jäänyt täysin tyhjän päälle vailla rakkautta.

17

541

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaimitenkä

      Entäs jos on sellainen tilanne että se pyrkii lähelle, Katselee pitkään, hakeutuu tahallaan tilanteisiin ja illanviettoihin pyytäen että kaverinsa tuovat sen ko, ihmisen sinne.

      facebookissa jää kiinni kuvien ja juttujen tarkasta seuraamisesta, mustasukkainen, Osoittaa ärtymystä kun ihastuksensa tuuppii vieraiden syliin, eikä ole moksiskaan jos ko. ihmine yrittää tehdä mustasukkaiseksi.

      Vihjaillut aikaisemmin kiinnostuksestaa mutta tapaamista ehdottaessa heittäytyykin vaikeaksi ja ei haluakaan tavata, tutustua paremmin.Sitten kuitenkin ärsyyntyy kun ehottaneelle asia käy ja se alkaa muita tapaileen ja taas hän alkaa pyrkiä lähikontaktiin ja yrittää ilmaista kiinnostustaa.. ?

      Varmaan parempi unohtaa pomppottaja kokonaan ja lopettaa se pingispallona oleminen ihmiselle joka pitää vaan pellenään?

      • Ihan_kokemuksella_vaan

        En osaa sanoa kun en tiedä tarkemmin tilannettasi mutta jos tuollaista on jatkunut jo kauan eikä selkoa tule vaikka olet osoittanut halua tutustua paremmin,kannattaa jättää omaan arvoonsa sellainen pompottelija.


      • näinonnäppylät

        Samaa mieltä. Minusta ihminen kohtelee huonosti eikä arvosta sinua kovin korkealle.


    • Äläyhtäänsiinäesitä

      Ite oot jänishousu kans.

      • muurionpystytetty

        Ihan väsähtänyt noihin mykkiin ympärillä pyöriviin "näkymättömiin".


    • löpöluppolainen

      Ihan kuin joku yrittäisi saada minut nimenomaan lakkaamaan elämäni rakkauden painostamisen eroamaan nykyisestään ja aloittamasta minun kanssani meidän kauan sitten sopimamme suhteen, liiton johon meidät on kutsuttu jo aikojen alusta mutta joka enää odottaa täydellistymistään. No suapi yrittää, mie ootan vatupassiasennossa ja raaputtelen nivusiani kattoon syleksien... kyllä se ukko sieltä saapuu het ko järki palaa piähän ja alkaa mieli tekköö, pah jouan oottelemmaa ko miul on luattu ikunen elämä, mitäs siihen sanotta? Ette usko vuan uskokee poijjes mie se uson eelleen!

    • TähänVastaanTänään

      Ei maailma ole valmis ikinä. Ei elämä ole eletty tai ohi päivässä. Valmista ei tule ikinä. Ihminen ei koskaan täydellisen onnellinen ettei kaipaisi aina jotain uutta.
      Miksi siis murehtia yhden päivän kulumista jonkun mielestä hukkaan. Tuntemattomien mahdollisuuksien saamattomuutta. Ainoan oikein täydellisen valinnan tekemättömyyttä. Miten voisin menettää mitä en tiedä olevan? Miten voisit tietää mitä minulle on luvassa?
      Päivä kerrallaan, sanon minä aloittajalle. Kaikki ajallaan. Rauhassa ja iisisti.

      • lisäänomaani

        Tulipa vielä mieleeni että aloituksen on varmaan tehnyt ihminen joka ei kenties itse osaa tai ainakaan halua olla yhtään yksin? Koska ei kaikilla ole kiirettä pariutua vaan voidaan rauhassa muistella, haaveilla ja muuten vaan elellä. Ei siis hidasta mitään kun ei mitään kiirettäkään ole löytää ekaa, tokaa tai kolmattakaan...


      • Ihan_kokemuksella_vaan

        Anteeksi vain mutta tuskin kukaan haluaa olla loppuelämäänsä yksin elätellen toivoa ja haaveillen jostakin ihmisestä joka ei edes pidä sinusta tai ei ole tunteita sinuun, täytyy kyllä pahasti jotain olla jossakin jos jumittuu loppuelämäkseen siihen haaveeseen ja elää yksin. Ihmiselläkin on biologinen kello. Olen nuori ja haluan myös elää ja saada myös joskus oman perheenkin tmv. Kyllä tässä on jo ihan tarpeeksi oltu yksikseen. Jokainen tehköön miten parhaaksi elämällään näkee ja kokee mutta mulla näin,enkä ole mikään sellainen joka ottaa heti seuraavan vastaantulijan ja kyllä minäkin mielellään rauhallisin askelin tutustun ihmiseen askel kerrallaan,sellainen on nyt hakusessa ja nyt hyvää yötä.


    • Kertoistotuuden

      Oletko siis uusi daami Itä-Helsingin M... miehelle.

      • KannattaaKertoa

        Joo olen.


    • oonoppinutjotain

      tää olis kun minulle, hetki sitten ex otti yhdeyttää ja halua mut nähdä, kerroin ei, meni ennen aikaa hukka ja menis nytkin. Kiitos ei toista sama peli.

    • Kuinkakauanootollut

      Onko viestin aloittaja siis nykyisin M-miehen kanssa.

      • Ihan_kokemuksella_vaan

        No en ole ja en edes tunne tai ainakaan muista tuntevani ketään M-miestä. Tän aloituksen pointti ei ollut muuta kuin että, järkeä päähän ihan kaikille turhaan haihattelijoille ihan vaan fiksuna ajatelmana,kokemuksella ja hyvällä.


    • Ikävää jos ihmisille jää käsittelemättömiä tunteita eikä hän saa vastauksia kysymyksiinsä. Siitä huolimatta on parempi jatkaa jonkin ajan päästä matkaa eteenpäin. Ehkä joskus tulee tilaisuus siihen että kysymyksiin tulee vastaus.

    • Onnetontaelämää

      Ei se elämä niin helppoa ole. Eiköhän ihminen itse hae onnellisuutta elämäänsä tyylillään. Minullekin tuli Kuva jonkun painostamiseksi eroamaan ja uutta putkeen. Ei kukaan elä onnettomassa liitossa. En usko enkä tunne ketään joka kertoisi olevansa onneton ja haluaa olla liitossa. Höpö höpö sellainen ihminen on narsisti jos kertoo olevansa onneton eikä eroa. Hölmöltähän tuo kuullostaa ettei ihmisellä olisi järkeä kun ei osaa onneaan hakea. Onko kukaan tullut kertomaan teille kuinka onneton onkaan aviossa ja silti ei eroa. Tuskin kukaan tuollaista kertoisi korkeintaan ukkomies kertoilee kakkoselleen jotta pääsee tavoitteeseensa.

    • MikaPRniinkö

      Mikako siellä kirjoittelee Helsingistä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      295
      6902
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      56
      2128
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1571
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      25
      1371
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1117
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      105
      1073
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      329
      979
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      803
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      45
      786
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      777
    Aihe