Tervehys fakiirit.

jjoutava

Jospa kirjoiteltaisiin niinko ajatellaan jotakin. Ei ruoskittaisi ittiämmä eikä toisiamma mennen tullen piikitellen. Eihän me olla mitään neulatyynyjä.

Laskusääntö; "Jos halutaan tietää montako prosenttia joku luku on toisesta luvusta niin edellinen kerrotaan jälkimmäisellä ja osamäärä jaetaan sadalla." Muistu mieleen nuoruudesta tuommoinen muistisääntö lieneekö käyttökelpoinen sääntö. Nyt ei matikkapää ole oikein terässä.

14

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kat.leija
    • ite.kellee

      Mukavata illan mullukkata.

    • Ramoona_

      Ei olla fakiireja eikä pylväspyhimyksiä. Voodoo-nukkeihin ei neuloja pistellä. Saatetaanhan toki olla kuin Tunteellinen siili.

      Oi, sanoi siili,
      olen tunteellinen siili,
      olen hyvä, kiltti, hellä.
      Ja kelläpä, kellä
      on vastaansanomista?

      Se vain on surullista,
      että piikkikuoren alla
      siilin hellyys piili.

      Oi, sanoi siili,
      olen surullinen siili,
      niin yksinäinen jotta!

      Ja se on aivan totta:
      Se yksinänsä eli
      ja piikein piikitteli,
      ja piikkikuoren alla
      sitten itkeskeli.

      -- Kirsi Kunnas

      ▲▼▲▼▲


      Vieläköhän nykylapset osaavat kertomataulun kuin vettä vaan, kun on laskimet kännyköissäkin. Entä osaatteko uuden jakokulman ? Tässä animaatio.

      http://www.opperi.fi/02_opetusvinkkeja/2210_jakokulma_animaatio3.html

      Uutisia katson sivusilmällä. Maskussa lapset lukevat kyytöille, sekä lukija että lehmä rauhoittuu, eikä lehmää haittaa yhtään, jos tulee virheitä. Lehmän hermot, sanotaan...


    • jjoutava

      Sehän oli erään opettajan itselleen kehittämä muistisääntö jonka neuvoi ja hyvä sääntöhän se onkin kun vieläkin muistu mieleen ja ysin anto minulle matikasta, niin oli hyvä opettaja se. Tuo uusi jakokulma on aivan outo.

    • Ihmetekoihin pystyvä taituri. Taikuriksi ei häntä voi nimetä kun kaikki tehty on niin reaalista.

      Lienee fakiirin perustemppu kävellä tulisilla hiilillä paljain jaloin vaurioitumatta.

      Ruotsissa tehtiin tuo koe, jossa käveltiin kymmenen metriä tulisilla hiilillä. Kukaan ei vaurioittanut jalkojaan.

      Jokainen joka tietää miten tuo temppu tehdään, onnistuu samassa.

      Tampereellakin taitaa olla pari yrittäjää.

    • jjoutava

      Bulgariassa sen tempun näin kun kaksi naista käveli paljain jaloin tulisilla hiilillä. Tasaiselle alustalle haravoitiin ohut kerros tulisia hiiliä ja hyvin kävely heillä onnistui kun vielä toistivatkin tempun heti uudestaan. En kyllä huomannu mikä siinä kävelyssä oli taikana mutta samalla tavalla askelsi kumpikin aika nopeasti.

    • Minusta on taianomaista jos hiillos on aito eivätkä jalat pala.

      Jotakin käsittelyä epäilen käytetyn. Edellinen vain siksi, että palava hiili poltti, ennen vanhaan.

      • jjoutava

        Siellä Bulgariassa nuotio poltettiin ihan hiillokselle ja hiillos oli haravoitu niin ohueksi, että hiillos kyllä pimeässä illassa hehkui muttei enää kuumimmassa vaiheessa. Joten, kyllä muuten aidon näköistä touhua se oli.


    • suolaa.suolaa.enemmän.su

      Kysynkin. Missä kanaljassa viipyy fakiirikoulutusohjelma. Kun subtrooppisissa maissa hämähäkitkin osaa kalastaa niin laittaa se kysymään.

    • vallatonville1

      aamuhymyä vuodelta2006 uusinta Yllätys

      - Voitko kuvitella - kysyi Ananias Hulkkonen, yleisimmin Hulukkonen, Jooseppi Kauhan avatessa hänelle omaan yksiöönsä johtavan oven. - Voin kuvitella - vastasi Jooseppi Kauha yrittäessään perääntyä välttyäkseen liiskautumasta seinään sadanneljänkymmenenkahden elokilomassan vyöryessä ränsistyneisiin farmareihin ja hampurilaisten tahraamaan T-paitaan verhoiltuna kohti vierailujen ankarasti rasittamaa nojatuolia. Jooseppi Kauha oli monesti haikeus mielessään kuvitellut sitä tilannetta, jolloin Ananias Hulukkonen ei tavoistaan poiketen alkaisi kyseisestä yksiöstä poistumisseremoniaa sanoilla: _ Voisitko muuten vipata…?

      Jooseppi Kauha oli sysimustina hetkinä, eli silloin, kun Otto ilmoitti kieltäytyvänsä pyöristämästä saldoa ylöspäin ensimmäiseen seteleitä tulostavaan maksuluokkaan, harkinnut vakavasti liitutaulun hankkimista. Taulun Jooseppi ripusti haaveissaan ovea vastapäätä olevalle seinälle niin, ettei Ananias Hulukkosella olisi pienintäkään mahdollisuutta välttyä lukemasta taululle isoilla puukstaaveilla präntättyä syvällistä totuutta: - AINAHAN ON MAKSETTAVA, EIKÖS JUU, MITÄ TÄSSÄ MAAILMASSA VELKAANTUU - Oli kuitenkin luopunut toteuttamisesta siksi, että se olisi peittänyt seinälle aiemmin ripustetun perintöraanun. Almanakastaan hän oli pessimistinä viivannut yli kunkin kuukauden kaksi ensimmäistä viikkoa. Ennen viidettätoista päivää ehti Ananias Hulukkonen olla parin, kolmen poistumisseremonian juontajana, tervetulleena maksajana ei kertaakaan ennen viidettätoista.

      Eilen Jooseppi Kauha tajusi yllättäen löytäneensä ratkaisun ongelmaan nimeltä Ananias Hulukkonen. Jooseppi oli ihan sattumalta pysähtynyt katselemaan eläinkaupan näyteikkunaa. Ihastellut ja ihmetellyt häkissä temmeltävää raidallista hiirtä. Ensin ottanut muutaman askeleen jatkaakseen matkaa, pysähtynyt , kääntynyt ympäri. -Herra Jumala! Raidallinen hiiri!!! Jooseppi tempaisi hatun päästään, työnsi sen sekä kädessä roikkuneen salkun lähellä olleen nuoren naisen lastenvaunuun ja ryntäsi lähimmälle Ottomaatille.
      Kuin taivaan lahjana tilillä oli vielä yli kaksikymmentä euroa. Seuraavana kohteena lähin marketti. Ostoskassissa jauhoja, paistosvuoka, lihamureketta, rasvaa sekä mittanauha, marketin ilmainen pikaruokaohje, kuivahiivaa ja mittanauha. Kukkaruukun korkuinen jättihampurilainen mittanauhalla tarkistettuna. Sämpylän Jooseppi leipoi vielä illalla ja valmisti ison murekepihvin. Vahingoniloisena koversi sitten juomalasin avulla pihviin reiän. Aamulla Jooseppi kanitti panttikonttorissa rannekellonsa sekä matkaradion. Sen jälkeen hän kiiruhti eläinkauppaan ostamaan näkemänsä raidallisen hiiren. Se asettui vastustelematta valmiiseen poteroon eikä näyttänyt tuntevan minkään laista ahtaanpaikan kammoa Joosepin laittaessa sämpylän yläosan poteron kanneksi. Sitten Jooseppi soitti Ananias Hulukkoselle, kutsui tämän luokseen mainiten edessä olevasta yllätyksestä.

      Ananias Hulukkonen suvaitsi viipyä poissa epäilyttävän pitkään ennen kuin Jooseppi Kauhan ovikello pirahti. - Voitko kuvitella - kysyi Ananias Hulukkonen sadanneljänkymmenenkahden kilon elopainomassan vyöryessä kohti Jooseppi Kauhan rääkättyä nojatuolia. - Voin kuvitella - vastasi Jooseppi hykerrellen mielessään Ananias Hulukkosen tulevaa reaktiota tämän huomatessa elävän, raidallisen hiiren hampurilaisen sisällä. Mutta Ananias Hulukkonen ei välittänyt keskeytyksestä, vaan jatkoi: - Eilen iltapäivällä joku hullu mies ahdisteli tässä ihan lähellä jotain lastenvaunuja työntävää naista, oli kuulemma käyttäytynyt ihan oudosti. Siltä oli onneksi jäänyt siihen hattu ja salkku, kyllä ne sen kiinni saa. Poliisit juttelivat tuolla kioskilla. Niin, ja voitko kuvitella…saan parin viikon kuluttua melkein kaksikymmentätuhatta euroa, pankissa sanoivat sen kestävän pari viikkoo,. Voitko kuvitella…kuus ja lisänumero…Voisitko muuten siihen asti…?

    • jakolasku

      Fakiiri en ole mutta Kiroileva Siili joo.

    • jjoutava

      Käytiin näyttelyssä. 'Unohdus' Sampolan kirjastossa. Otin valokuvia valokuvista. Hitsinhitsi eihän niitä tännevoi.

    • Vepan-nähnyt

      Veikko Lavilla oli yksi fakiiribiisi. Loppu sen biisin tasoa vähän madals...mie oon ekpyytistä kotosin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      305
      3517
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      252
      1973
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      97
      1414
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1333
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      91
      1285
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      59
      1164
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1024
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      986
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      904
    Aihe