Mehiläisten myrkyttäminen

citymökkeilijä

Mikä myrkky tappaa mehiläiset tehokkaimmin? Mökin takapihan metsässä on kaksi pesää ja pitäisi jollain saada nämä inhottavat tuholaiset hävitettyä.

37

2575

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vippaa.ja.pahasti

      Voit saada mehiläishoitajalta turpiin jos hävität pesiä. Aiotko polttaa tämän autonkin samoin tein?

    • poltinkarva

      Haista p.sk. taajamatonttu. Kuinka ihmeessä ja millä perustella metsästä pitää hävittää mehiläisiä??? Mene nyt heti kiiruusti sinne betonipunkkeriin takaisin!!! Kehtaatkin edes ajatella mehiläisten hävittämistä!!!!

    • citymökkeilijä

      Tietääkseni mehiläiset ei ole uhan alaisia eikä rauhotettuja. Joten ne saa aivan vapaasti hävittää ja niin kehoitan muitakin tekemään.

      • poltinkarva

        Olet päästäsi sekaisit. Mitä yleensä tarkoitat mehiläisillä, pallopää??? Jos siellä metsässä on jokin pesä, niin mitä se sinua haittaa??? Mene nyt jo sinne betonilähiöön, äläkä koskaan palaan minnekään mökille turmelemaan luontoa.
        Olet hullu ja päästäsi sekaisin, kehtaatkin antaa hulluja neuvojasi täällä. Kehoitat ihmisiä hävittämään pölyttäjät. Mistä niitä, mustikoita ja marjoja ja omenia sitten saa??? Luulet varmaan, että ruoka kasvaa kaupan takahuoneessa!!! HÄPEÄ!!!


    • citymökkeilijä

      Ei se sinulta ole pois kun minä oman maani pidän puhtaana tuholaisista. Bay gon jauhe osoittautui tehokkaaksi ensimmäiseen pesään ruiskutettuna, iso kasa karvapalleroita oli aamulla pesän alla kanttu vei :D

      • poltinkarva

        Mistä huoruhuoneesta tuollaisia hirviöitä oikein tulee!!! Menit sitten hävittämään ilmeisesti kimalaisia. Olet hullu!!! Olet hirviö!!! Mitä tuholaisia luulit hävittäväsi??? OLET HULLU!!!


    • Hyfh

      Hullu ihminen. Mitä meinaat syödä sitten kun mehiläiset ei enää ole?

    • Kumpaa.tarkoitat

      Tarkoitatko ampiaisia vai ihan aitoja mehiläisiä, jotka ovat välttämättömiä monien kasvien pölyttämisessä. Mehiläiset ovat huolestuttavasti kadonneet luonnosta. Monina kesinä omenasatokin on saattanut jäädä monilla pihoilla olemattomaksi, kun pölyttäjiä ei vain ole ollut.
      Teet todella suuren tuhon, jos hävität mehiläispesän. Yleensä ne kyllä ovat jonkun mehiläistarhaajan omistuksessa ja huollossa.
      Mehiläinenhän ei pistä ihmisä kuin viimeisenä hätähuutona, koska se kuolee siihen itsekin.

    • paarma-

      Mehiläisillä ei ole pesiä vaan ne 'asuvat' ihmisen tekemisissä kennostoissa. Aloittajan tiedoilla en lähtisi nolaamaan itseäni edes täällä.

    • röhrööh

      Aloittajan sadistisuus tulee ilmi hänen muutamassa kirjoituksessa.

    • poltinkarva

      Taajamatonttu kirjoittelee koko maailman nähtäville ja kehuskelee tekemällään rikoksellaan. Ne saattoivat olla mehiläisiä, parveilemaan karanneita. Suomessa mehiläiset ovat tarhattuja ta tarhaajan omaisuutta. Meinaatko seuraavaksi tappaa naapurin koiran, jos vaikka pääsee karkuun??? "minä oman maani pidän puhtaana tuholaisista."

    • citymökkeilijä

      Ei ole rikos pitää omat nurkat puhtaina, toisin kuin kunnian loukkaus haukkumalla keskustelu kavereitaan hulluksi. Ja minun tontilla pesivät mehiläisethän ovat minun omaisuuttani naapurin koira ei.

      • poltinkarva

        Olet päästäsi sekaisin. Suomessa mehiläiset ovat tarhattuja eli ne ovat niin kuin kotieläimiä. Mehiläiset eivät ole villieläimiä, vaan mehiläisillä on omistaja, mehiläistarhaaja. Kehuit siis tuhonneesi toisen omaisuutta. Toisen omaisuuden tuhoaminen on rikos. Kuvitteletko, että siellä omalla pläntilläsi saat tehdä ihan mitä hullua päähäsisi tuleekin??? Omien kirjoitustesi perusteella olet rikollinen.
        ET OLE MIKÄÄN KESKUSTELUKAVERI, ET AINAKAAN MINUN.


    • piristystä.tämäkin

      Villieläimet ei ole kenenkään omaisuutta vaikka sattuisivat pesimään jonkun mailla. Aloittaja on saanut pöljillä jutuillaan vireää sananvaihtoa aikaan.

    • leijapommi

      Persun pieru, mieluummin Tynkkysen!

    • citymökkeilijä

      Tämä oma pikku plänttini on 29ha joten eiköhän mulla ole lupa tehdä mitä haluan, hö hö hö!

      • poltinkarva

        Ai jos omistaa maata muutaman hehtaarin, niin saa tehdä ihan mitä itse haluaa????? OLET MIELETÖN!!!
        Siellä pikku pläntilläsi ovat voimassa kaikki Suomen lait ja asetukset. Olet itse kirjoittanut tehneesi rikoksen siellä pikku pläntilläsi.


    • Mehiläisenystävät

      Ei kannata hävittää, jos niistä ei ole mitään pahempaa haittaa, kuten pistoksia. Mehiläiset ovat välttämättömiä useille kasveille niiden pölyttäjinä. Niiden ansiosta saamme marjoja ja muita hedelmiä. Eläimet tarvitsevat niitä myöskin metsässä. Minusta tuntuu pahalta myrkyttää luontoa turhan takia ja muutenkin.

    • citymökkeilijä

      Mielen kiintoista, ovatko kaikki mielettömiä ja hulluja joilla enemmän hehtaareja kuin sinulla? Ja onnistuttiinhan tuholais torjuntaan sekoittamaan politiikkaakin, tiedoksi että olen elämäni äänestänyt vasemmistoa enkä mitään kahden markan perus suomalaisten puoluetta.

    • talonisäntä

      Omalla maalla saa tappaa mehiläisiä niin paljon kun huvittaa ja tehdä paljon muutakin mikä huvittaa. Se ei kenellekään kuulu, kaikkein vähiten joillekin kommunistipieruile.
      Kun on hehtaareita niin voi myös määrätä. Ei tätä maata vielä ole sosialisoitu.
      Omakartano, oma lupa,oma laki!

      • röhrööh

        Jos tappaa mehiläisiä omalla tontilla syyllistyy rikokseen, eli toisen omaisuuden tuhoamiseen. Lisäksi on eläinten suojelu lakeja ja metsästyslakeja. On myös maan käyttölakeja ja torjunta-ainesäädöksiä. Puunkäyttöön on myös sääntöjä. Tämä on sääntö Suomi. Talonisäntä on ilmeisesti aloittanut jonkinlaisen sisällissodan.


      • OletkoTrolli

        Kun on hehtaareita on myös vastuuta. Ja vastuullinen ei tapa elintärkeitä luontokappaleita. Pitäisi se sinunkin ymmärtää, vai oletko pelkkä trolli?


    • talonisäntä

      Ja mikäs pelle siellä visertää? Ei täällä ole ennenkään kukaan tullut neuvomaan mitä omalla maalla tehdähän! Jo ei olla nuhteessa laitetaanpa mökkitiet kiinni ja siinäpähän mökkiläiset kävelee. Eikä resuta metsissä taimia polkemassa ja vastoja taittelemassa.
      Katsotahan se kalastushommakin uudestahan jos tarvittepi ja moni muukin asia!

    • amppareita

      Meillä on amppareita puuliiterissä, valtava pesä.ei ole mukavaa hakea kun ampparit pörisee korvan juuressa. Mikä avuksi????

      • tommosiakinkovapaana

        aloittaja vois julkasta nimensäkkin sais heti suomen pöljimmän palkinnon


    • TaaskoNäitä

      Hullu on se joka mehiläisiä alkaa hävitämään. Ne ovat niitä jotka turvaavat maailman ruuantuotannon pölyttämällä kasveja. Jos ei tätä perusasiaa ymmärrä, on ansainnut tulevan nälkäkuolemansa. Järki siis käteen.

    • dfgsdfghfgshs

      Huomasin eilen kymmenkunta entistä pörriäistä vesiastioissa koivet pystyssä. Loiskautin ne maahan toivoen, että joku niistä virkoaisi. En tiedä, olivatko ne mehiläisiä vai kimalaisia vai mitä, sellaisia pieniä keltaruskeita karvapalloja. USA:stahan mehiläiset on jo saatu melko tarkkaan tuhottua, mikä varmaan jo vaikuttaa hedelmien ja marjojen tuotantoon. Ehkä jollain suurella myrkky- tai muulla firmalla on jo kehitettynä joku kallis ratkaisu tähän.

      Minua on pistänyt mehiläinen (tai joku sellainen) vain kerran, ja silloin istuin vahingossa sen päälle. Itsekin olisin pistänyt, jos olisin ollut rusentumassa lapsen ahterin alle.

      On mukava katsella, kun mehiläiset (tai jotkut) imevät mettä ruusuruohojen kukista, usein monta samassa kukassa. Omenapuussa on jo raakileita, mutta eipä olisi, jos eivät hyönteiset olisi kukkia pölyttäneet alkukesästä. Paljon olemme niille kiitollisuuden velassa.

      • Mehiläisbisnes

        USA:ssa mehiläisten kasvattaminen pölytystarpeeseen on iso bisnes. Mehiläisiä kasvatetaan puhtaissa olosuhteissa ja niitä viedään isoissa konteissa sellaisille alueille missä mehiläiset on yleensä ihmisten toimien tuloksena vähentyneet. Kun pölytystehtävä on suoritettu, niin sen jälkeen mehiläiset siirretään toiseen pölytyskohteeseen. Jos jollakin alueella on runsaasti mehiläisille haitallisia torjunta-aineita niin silloin mehiläiset siirretään joksikin aikaa puhtaille alueille toipumaan torjunta-aineista ennen seuraavaa pölytystehtävää. Suomessakin vastaavaa pölytysmehiläisten siirtämistä kohteilta toisille kohteille kokeillaan.


    • Pepinäiti

      Meidän Pikku-Pepiä pisti mehiläinen ja se meinasi kuolla kun ei saanut hengitettyä. Eläinlääkäri ehti pelastaa. Kyllä ampparit ja muut pistiäiset pitää hävittää!

    • hunajatahunajata

      Hunajamehiläiset ovat suuri riski siinä vaiheessa kun kuningatar lähtee lennolleen. Siksi pesät pitäisi olla asumattomilla seuduilla koska liikkeellä on tuhansia kuhnureita jotka suojelevat kuningatarta ja voivat tappaa vaikka hevosen!
      Sama pätee kimalaisiin ja ampiaisiin, ne pitäisi kyllä hävittää asutuilta seuduilta, ne ovat ihmisillekin todellinen hengenvaara nykyään kun eri allergiat ovat lisäntyneet. Yksikin pistos voi olla tappava!

      • tarhaaja

        Tuossa vaiheessa kun kunigatar (ja parvi) lähtee pesästä, voi mehiläisiä ottaa kiinni vaikka paljain käsin. Eivät pistä sitten millään...
        Kimalaiset eivät pistä.
        Ampiaisista olen kyllä samaa mieltä, niistä ei kellekään ole mitään hyötyä. Eivät pölytä.


      • TuhoaaTuholaisia

        Ampiaiset käyttää ravinnokseen hyötykasvien tuholaisia.


      • jenniina1111

        Ampiaiset tosiaan ovat hyötyeläimiä. Söivät kaaleista kaalikoiden toukat. Katselin kun ne pörräilivät siinä ja alkoivat kaalikoit vähenemään. Alukesästä niitä oli paljon, mutta ampiaisia vähän. Minun pihassani ampaiset saavat elää rauhassa.


      • Hyötyampparit
        jenniina1111 kirjoitti:

        Ampiaiset tosiaan ovat hyötyeläimiä. Söivät kaaleista kaalikoiden toukat. Katselin kun ne pörräilivät siinä ja alkoivat kaalikoit vähenemään. Alukesästä niitä oli paljon, mutta ampiaisia vähän. Minun pihassani ampaiset saavat elää rauhassa.

        Ampiaiset käy samoilla apajilla kuin leppäkertutkin. Tänä kesänä kirvoja on ollut runsaasti ja ne on näyttänyt leppäkerttujen lisäksi kelpaavan myös ampiaisille. Myös muita tuhohyönteisiä ampiaiset käyttää ravinnokseen.


    • ei-tuholainen

      Tuholaiset? Et taida edes tietää mikä on tuholainen.

    • paukkujasaanut

      Vai ei kimalaiset ja mehiläiset pistä, voi vidu! Joo ei ne pistä kun on suojavarustukset päällä. Ilman niitä on kyllä aika koviakin kokemuksia, mikähän tuokin kommentti pistämättömyydestä oikein oli?

    • hannuristi

      Ompas keskustelu taas lähtenyt rönsyilemään. Alkuperäiseen kysymykseen vastaus: RoundUp toimii tehokkaasti vaikka on kasveille tarkoitettu, sillä olen jo vuosia myrkyttänyt kimalaisten pesät tontilta. Mehiläisiähän ei juuri luonnossa esiinny.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe