Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hyvä ruoka

hyväruoka

Toivottavasti Vanhan Myllyn omistaja ei pilaa Myllyn mukavaa tunnelmaa moittimalla työntekijöitä asiakkaiden kuullen! Ei oikein ammattimaista käytöstä! Sieltä saa todella hyvää ruokaa ja palvelua.

10

493

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asiakas68

      Oli tosi namnam- maksaa salaatilla. Ihan tosi hyvää!

    • Mokannut_yrittäjä

      Mukavaa, että olet viihtynyt Vanhalla Myllyllä :)

      Kyllä. Sunnuntaina 10.7 mokasin ja käyttäydyin sopimattomasti. Ei ollut ammattimaista käytöstä. Tiuskin asian, vaikka se olisi pitänyt toisin hoitaa. Tein virheen ja pyysin jo sinä iltana työntekijöiltä anteeksi. Pahoittelen tapahtunutta tässä nyt myös sinulle ja muille asiakkaille, jotka olivat tuolloin paikalla.

      Me yrittäjätkin olemme kuitenkin vain ihmisiä ja teemme virheitä. Kuten minä tuona sunnuntaina. Reilun vuoden olen nyt ollut kehittämässä Vanhaa Myllyä paikkana. Tarkkaillut niin palvelun kuin tuotteidenkin laatua. Tehnyt parhaani myös itsekin palvellessani teitä asiakkaita. Työntekijät ovat ystävällisiä, hoitavat työnsä hyvin ja ruoka on ollut hyvää, mutta suorien asiakaspalautteiden mukaan kehitystä parempaankin on tapahtunut tänä aikana.

      En usko, että yksi virheeni pilaa paikan maineen. Virheistä voi aina oppia.
      Aurinkoista ja maukasta kesää kaikille!
      -Tiina-

    • eikoskaa

      miten sitä voi pilata mitä ei ole? # kertaa pettynyt kyseiseen paikkaan ja ei voi olla totta edelleen luen tätä.

    • vähänviisastelua

      Mainettako ei ole? Höpöjuttua! Maine on aina. Sitä vaan on kahdenlaista. Hyvää ja huonoa. On olemassa sanontakin, että kun kunnia menee, niin maine kasvaa.

    • Nostalgiaa

      Mitenkäs siellä nykyään Myllyä pyöritetään? Muistan ajan jolloin siellä oli kaksi Terhoa. Toinen Terho oli erinomainen kokki ja toinen Terho taas tarjoili ja oli kait liiankin hyvä ja osaava viinuri mm. viinien tuntija, ymmärtämättömien joukossa. Käytös oli moitteetonta, jopa pikkuisen jäyhää. Se sopi täydellisesti silloiseen hienoon liikeideaan, joka ei siltikään sulkenut ainuttakaan asiakasta ulkopuolelle hyvästä kokemuksesta.

      Hieno paikka, hieno tunnelma, hyvä palvelu ja erittäin hyvää ruokaa oli silloin muinoin. Heidän käytöstään ei käy moittiminen. Maine oli erittäin hyvä! Aina tuli jotain ekstraa pöytään, mm. ylimääräinen kynttilä tai lisukesatsi sapuskan lomaan arvostavalle asiakkaalle , annokset olivat loistavia ja erittäinkin riittäviä. Pitsatkin olivat aivan jotain muuta kuin edes keskivertaisesti voisi kuvitella. Taitavaa työtä sekin.
      Mitenkäs nyt? Kannattaako siellä enää edes matkan varrella poiketa muuten kuin katsomassa, kauhistumassa ja sitten katumassa käyntiään?

    • Ei-Kiitos

      Paljon huonoa olen minäkin kuullut ja tuskinpa sinne enää menen rahojani viemään.

    • vainelämääkö

      Niitä huonoja asioita ei aina kannata kuunnella kovin tarkkaan. Jotkut kun mielellään sepittävät niitä. Omakohtaisten kokemusten perusteella kannattaa toimia. Ja kannattaako ravintolassakaan yleensä käydä, jos kokee senkin pelkästään rahojensa sinne viemisenä.

    • Matkalain

      Hieno paikka. Hyvää ruokaa.

    • Myllytär

      Itse olen ollut aina tyytyväinen niin ruokaan kuin palveluun! Voin suositella Myllyä ja itse aion tänäkin viikonloppuna taas täyttää vatsani myllyn ruoalla!

    • mennythyvä

      kyllä Tunkki oli tunkki - kokkinakin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2087
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      19
      1677
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1433
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1348
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe