Nautinnollista insestiä

lautalla.kahvila

Minna, siis äitini, oli saanut minut uskomattoman varhain, vain 14 vuotiaana, varmaan Suomen ennätys. Eikä siinä kyllin, hän oli saanut kerralla kaksoset, siskoni Marun ja minut, Veetin.

Minnahan oli tavallinen nimi Minnan syntyessä. Tuntuu oudolta puhua äidistä, sillä Minna ei käyttänyt sellaista sanaa. Ei se johtunut myöskään pienestä ikäerosta, sillä Minna oli periaatteen ihminen: lapsillehan ei puhuta eri kieltä kuin muille. Maru oli oikeastaan Marleena. Todella kaunis nimi, mutta sitten Maru oli kuullut että nimi oli otettu 50-luvun laulusta Sanni ja Marleena. Maru oli sitten yhtä ponteva kuin Minnakin, ja Marleenaa ei sitten käytetty.

Minä taas ihmettelin, mistä kummasta Minna oli ottanut Veeti-nimen. Ei se ittekään osannu selittää, mutta sitten vasta ihmettelin kun Suomi tunki nuorta jääbää putkesta ja nimeksi annnettiin Veeti.

Minna ei tienny kuka saattaisi olla isä. Sil oli ollu sellanen iso vaihde päällä 13-vuotiaana, et se oli antanu vittua ihan kaikille, jotka halus, ja aika moni halus, sillä Minna oli silloin ja on vieläkin todella kaunis. Pituutta on, niinkuin meillä "snadeillakin", reilusti yli keskimitan. Minnan kutrit on luonnonvaaleat, kasvot kuin enkelillä, upeat rinnat ja pyöreyttä siellä, missä pitää, ja kapeutta siellä missä myös pitää.

No samaa on sanottava Marustakin, paitsi tumma tukka. Siis isälläkin on, kuka lie. Mutta muuten Maru on kuin Minnan kaksoissisko. Ja sitä heistä yleensä luullaankin.

Tavallaan Minnalla on nykyään aviomieskin, mutta on hiukan huolimaton luonne. Jää milloin kenenkin naisen luo, eikä näy joskus viikkoihin, mutta säännöllisesti huolehtii elatuksesta. Hän kun on johtavassa asemassa ja kovapalkkainen.

Minnan tiukat periaatteet on näkyny siinä, ettei ole puhettakaan, että saunoessa jakauduttaisiin miesten ja naisten vuoroihin. Me on aina saunottu yhdessä. Vähän jo ennenkin, mutta sitten kun Maru oli noin 12 ja täysin naisistunu, minulla kyrpä sojotti ihan suorana. Minna sanoi, että se on ihan asiaankuuluvaa ja luonnollista. Ja sillä hyvä. Maru taas sanoi, että kyllä hänenkin vittunsa turpoaa ja kovettu kiihottuessa, ja sitä tapahtuu usein, mut ei se silleen näy kun pojilla. Mut taatusti tuntuu.

Minna silloin tällöin avasi vittua ja pyysi Marua ja Minua katsomaan, miltä vittu näyttää ja miten sitä kiihotetaan. Malliksi hän näytti itsetyydytystä. Oli uskomattoman kiihottavaa katsoa, kun Minna avasi vittuansa ja hieroi klittaansa. Minäkin olin jo 12 vuoden iässä niin kiimoissani, että kysyin Minnalta, joska saisin samalla runkata kyrpääni. "Tottahan toki."

Mutta niin alkoi Marukin avata vittuansa. Hän kääntyi minuun päin ja näytti kaikkein suloisimmat elimensä. Hänen sukupuolielimensä olivat niin kauniit ja ihanat, etten ollut koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Runkkasimme kaikki oikein sydämen kyllyydestä ja katselimme samalla toistemme sukupuolielimiä.

Kysyin ensin Marulta, että voitaisiinko muulloinkin kuin saunahetkenä runkata toistemme nähden. Maru sanoi, että juuri sitä kysymystä hän on jo jonkin aikaa pyöritellyt, mutta ei ole vielä rohjennut kysyä. Mutta nythän se on selvä. Milloin vain. Katsoimme molemat Minnaan, ja tämä nyökytti päätään: "Ei seksi ole millään lailla annostavaraa eikä saa olla säännöstelyn alaista. Voitte runkata sekä näkyvästi että kahdestaan niin pajon kuin haluatte."

Kun oli päästy alkuun, Minnakin innostui runkkaamaan näkyvästi Marun ja minun samalla katsellessa ja onanoidessa. Ja kaikilla oli niin mukavaa kuin Putte-possun nimipäivillä, paitsi että leikit olivat mieluisammat ja pullakahvit harvinaisemmat.

Kun kerran taas Maru avasi sievän sievää vittuansa, kysyin, mitä hän ajattelisi, jos työntäisin kyrpäni emättimeen ja laukeaisin sinne. Maru sanoi, että muuten kävis, mutta ei halua tulla raskaaksi. Kysyimme siis Minnalta neuvoa. Hän pyysi edelleen Marua olemaan selällään jalat levällään ja koukussa ja avamaan minulle vittuansa. Kyrpäni oli aivan pakahtua.

Minna otti käsilaukustaan kortonkipakkauksen, sanoi minulle ja Marulle, että on nyt katsottava tarkasti, koska seuraavalla kerralla Maru saa sen tehdä itse. Minna rullasi kortongin kyrpäni päälle ja sanoi, että odottaisimme vielä sekunnin, kun hän riisuisi ja olisi valmis katselemaan ja samalla sormettamaan.

Kysyin Marulta, kuinka tiukka oli hänen vittunsa. Totta puhuen olin työntänyt sinne useankin kerran sormeni, mutta en ollut ajatellut asiaa kyrvän kannalta. Maru sanoi, että kyllä se sinne mahtuu. Olihan hän käyttänyt tamponiakin ja aika suuria geishakuulia. Geishakuulia aina juhlissa, sillä niistä tuli erityisen juhlallinen olo, jos vielä oli vittu paljaana ja hameasu.

Työnsin siis kyrpäni hyvin varovasti hänen suloiseen vittuunsa, mutta se menikin aivan helposti pohjaan asti. Minna huohotti vieressä ja katsoi yhdyntäämme. Välillä vedin kyrvän pois ja hieroin kielella Marun klitorista. Maru sanoi, että tuntuu niin satumaisen ihanalta, kuin aivot räjähtäisivät. Ja Minna sai elämänsä orkun.

1

4156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lautalla.kahvila

      jatkoa

      Kun nyt oli päästy kynnyksen yli, olimme usein yhdynnässä, parhaimmillaan kolme kertaa päivässä, mutta yleensä saman verran viikossa. Koska Maru ei arastellut kuukautisten aikaan, olimme silloin ihan samalla rytmillä.

      Ei mennyt pitkääkään aikaa, kun Maru sanoi, että hän haluaisi tuntea, miten paljas kyrpä tuntuu suloiselta paljaassa vitussa. Kokeilimme sitä siis hiukan, ja totesimme, että tunne oli aivan ihana. Ei ollut mitään, ei niin mitään, vitun ja kyrvän välissä. Varovaisia kun olimme, jatkoimme kuitenkin kortongin kanssa, jonka Maru hellästi asetteli paikoilleen reilusti ennen orgasmia.

      Maru meni lääkäriin, eikä tietenkään sanonut, että on veljensä kanssa yhdynnässä, ja lääkäri määräsi hänelle pillerit. Ensimmäisen kuukauden käytimme vielä kortsua, mutta seuraavana laukesin jo suoraan Marun emättimeen. "Voi, että se tuntuu ihanalta, paljas kyrpä paljasta vittua vasten, ja sitten vielä siemensyöksy siskon sisään." Meistä molemmista se oli niin täydellisen herttaista, että emme voineet kuin huutaa ilosta.

      Sekä Maru että minä saimme toisiltamme sellaisen opetuksen, että olimme paljon valmiimpia seurusteluun kuin muut ikätoverimme. Niin Marulla kuin minullakin syntyi romanssit toisaalla, mutta vieläkin puolenkymmentä vuotta myöhemmin olemme edelleen keskenämme aivan suloisessa yhdynnässä.

      Maru on jo asettunut kumppaninsa kanssa saman katon alle, mutta käy aina välillä kotona, ja silloin tietysti olemme yhdynnässä. Olen siis pääasiassa äitini kanssa kahden. Isäpuolta näkyy entistä harvemmin, mutta edelleen hän on Minnan kanssa naimisissa ja pitää rahataloudesta huolta.

      Kun olin taas äidin kanssa saunassa, meiltä tuli kuin yhtäaikaa, että eiköhän ylitetä viimeinenkin raja ja ollaan reilusti yhdynnässä. Olimme kypsytelleet ajatusta niin kauan, että tuntui ettei mitään rajaa olekaan. Minna oli edelleen kuin satuolento, kaunis, vetovoimainen, luonnollinen ja niin elegantti. Emme edes harrastaneet mitään esileikkejä, vaan työnsin suoraan kyrpäni Minnan vittuun. Ei olleenkaan tuntunut, että nussin äitiä, mutta taas se tuntui juuri siltä. Oli kuin kiihkossani ajatukset olisivat kulkeneet laidasta laitaan.

      Liikuttelin kyrpää edes takaisin, mutta Minna sanoi, etten laukeaisi nopeasti, hän halusi nauttia. Siis liikuttelin kyrpääni hänen taivaallisessa vitussaan vain sen verran, että pysyimme kiihotuksen huipulla. Minna voihki ja vikisi, mutten vielä lauennut. Otin kyrvän pois ja rupesin nuolemaan sisempiä häpyhuulia ja klitorista, mutta varovasti, ettei hän lauennut. Panin kyrpäni taas hänen vittuunsa. Kului varmaan tunti, mutta sitten emme pystyneet enää pidättelemään. Orgasmi oli kummallakin niin voimakas, että olimme oikeasti menettämässä tajumme ja jouduimme huohottamaan pitkään.

      Kun tulimme saunasta, Minna puki kauneimman alaosattoman tarjoili siinä kahvia ja avasi usein vittuansa minun katseltavakseni. Kahvin jälkeen vein hänet sänkyyn. Siellä yhdyimme vielä lukuisia kertoja. nuolin hänen vittuansa ja hän imi kyrpääni. Että voi olla täydellistä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      4156
    2. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      79
      2337
    3. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1811
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      173
      1697
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1412
    6. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1408
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1291
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      138
      1158
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1094
    10. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1093
    Aihe