Suomen Valmisremontit, kokemuksia?

PenttiHannukka

Onko kokemuksia, että millainen yritys on kyseessä?

Olisi tarkoitus tehdä tänä vuonna ikkunaremontti ok-taloon.

24

3504

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ovimies

      On kokemuksia.Sovittiin edustajan kanssa tapaaminen ja autotallin oven suunnittelu sekä tarjous.Eipä ole kuulunut k.o. firmasta mitään.Urakka meni muille:

      • Lato-autotalliksi

        Erittäin asiallinen edustaja kävi meillä ja päästiin sopimukseenkin autotallin ovesta.
        Suosittelen!


    • Tietäjätekijä

      Ent. autotokari siirtyi/laajensi firmansa rakennusalalle 1.1.2016.
      Haali paljon "edustajia" etelä-Suomeen. Savolais-firma Kuopiosta. Liekö projektitkin savolaisia, kuten muualla Suomessa tiedetään ja tunnetaan:
      "Aloittamista vaille valmis" ???

      • lämpöluksi

        aika paljon kuulopuheiden mukaan entisiä lämpöluksilaisia?


      • kouvolasta

        Kaikki kuopiolaisia?


      • eivätpystyneet

        sama edustaja kävi mikä on käynyt ennenkin mutta toisen yrityksen kautta. osasi kertoa että paljon ilmeisesti on heillä työntekijöitä muista isoista yhtiöistä. mukava mies toki oli mutta kauppoihin ei vielä päästy kun eivät ilmeisesti pysty tuottamaan vanhan ajan tuplaovea missä pieni aukeava"sivuovi". kuulemma levittäytyneet eteläänkin.


      • ikkunatuusiksi

        välttäkää tätä firmaa puoli vuotta pyydetty kotitalousvähennystä eivät toimita huijarifirma


    • tyytyväinenasiakas

      tehtiin sopimus heidän kanssaan ja kaikki meni enemmän kun hyvin. suosittelen kaikille!!!

    • Onnikoti

      Kokemukset omakotitalon ikkunoiden ja oven uusimisesta ovat erittäin myönteiset koko ketjutuksen osalta. Ensimmäinen yhteydenotto tuli Kuopiosta ja sovittiin edustajan käynti. Hyvä ja asiallinen palvelu, sopimus tehtiin. Kaikki toimenpiteet, toimitus, kuljetus ja asennus menivät nappiin sovitun mukaisesti. Yhteydenotot firmasta, kuljetusliikkeestä ja nuorilta asentajilta asennusajankohdan sopimiseksi vahvistivat koko ketjun hyvän ja rehdin sekä ammattimaisen otteen. Asiakas ja hänen tarpeensa otettiin hyvästi huomioon. Ei moitteen sanaa kokemuksesta, pelkästään kiitoksia!
      Suosittelen toisillekin tarvitseville!

    • ikkunaukko

      Ei kauaa nokka tuhissu ku oli ikkunat paikoillaan, nuorilla ukoilla homma hallussa!

    • SalomonSaari

      Kuten edellisetkin kirjoittajat ovat vahvistaneet, erittäin asiallinen ja osaava firma näyttää olevan. Ainakin meillä täällä etelä-Suomessa kaikki meni just eikä melkein niinkuin myyjän kanssa sovittiin. Ja oli reilusti Lämpöluxia halvempi..Merkki

    • Risumiehenvaimo

      Hupiukkoja ovat!

    • Kukko_vai_Kala

      Näköjään firman miehet laittamassa vastauksia, pienellä Kuopio-lisällä tietty. Kuten tunnettua, vastuu siirtyy kuulijalle. Ostaisitko ovelta-ovelle myyjältä remontin? En minäkään.

    • 61.v

      Meidän kohdalla homma toimi kaikin puolin hienosti,aikataulut/asennukset aivan nappiin. Nuoret asentajat olivat todella ahkeria ja ammattitaitoisia myös erittäin huolellisia työssään,mukavia poikia muutenkin.

    • huonomakujäi

      Jos kyseessä kuopiolainen Valmis Ikkunat ja Ovet niin enpä suosittele.Kysyjän osalta tietysti myöhäistä...

      • Jämsä68

        Tarjouksia otettiin monesta yrityksestä elementtien vaihdosta. Heidän edustaja kertoi asiantuntevasti miksi myös karmit kannattaa vaihtaa. Päädyimme vaihtamaan ikkunat karmeineen. Kaikki sujui hyvin ja ammattimaisesti. Ensimmäisten pakkasten jälkeen huomasimme eron.
        Suosittelen valmisremontit oytä.


    • lehmätilanrouva

      8/10 Toki yhteydenpito olisi voinyt olla parempi ja kuljetuksessa sattui haaveri jonka takia piti 1 ulkopuolen lasi kehyksineen tilata uudestaan. Onneksi tuli reiluuseen 2 viikkoon vaikka yli 3vk oli ennuste heiltä.

      hinta ei ollut kaikista halvin mutta jälkikäteen asiaa tutkittuani toki olisi pitänyt osata tinkiä vähän enemmän. tarjouksia oli kaskipuulta ja lämpöluxilta ja kaskipuu oli halvin. jostain syystä lämpöluxi oli 2 tuhatta euroa vielä kalliimpi.

      Asentaja epäilytti mutta jälki tuli hyvää. Nuoria poikia taitaa olla paljon heidän yrityksessä mutta ilo nähdä että ahkeria sellaisiakin on nykypäivänä olemassa.

      Suositella pystyy vaikka ei täydellisesti remontti mennytkään vaan oli kuljetuksessa vikaa ja kerran piti asennustakin kysellä kun ilmeisesti kiirettä asentajilla oli. asia kuitenkin pahoiteltiin ja remontin jälkeen tuli verotodistuksen mukana 50€ lahjakortti ruokakauppaan.

      jälkikäteen huomasin että ikkunan aukaisukahva puuttuu mutta lähettivät sitten kuitenkin. parannettavaa löytyy mutta sanoisin että uudeksi yhtiöksi vakuuttavasti tekevät kuin olisivat isompikin yhtiö

    • Pikavoitot_hakusessa

      Tarkoituksemme on uusia omakotitalomme 12 ikkunaa. Kuopiosta tehdyn yhteydenoton jälkeen edustaja tuli sovitusti paikalle.

      Edustaja ilmoitti hinnaksi 17500 e, josta kampaja-alennusta saataisiin 1500 e, loppusumma siis 16 000 e. Kirjallisesti tarjouksen piti tulla samalla viikolla, mutta perään lähetetystä tekstiviestistä huolimatta mitään ei ole kuulunut. Liekkö innon sammumiseen vaikuttanut, kun kerroimme kysyvämme hintatasoja muiltakin.

      Olemme sittemmin saaneet kahdelta muulta tunnetulta suomalaisyritykseltä samansisltöiset tarjoukset hintahaarukassa 11000-13500 e. Yhteistyö Suomen Valmisremontin kanssa jäi siis melko lyhyeksi 😀 ainakin täällä Heinolassa

    • pahastipettynyt

      Kyllä kyseisestä firmasta kannatta pysyä kaukana

    • Petetty

      Ei ole toimittanut kotitalusvähennys todistusta useist lupauksista huolimatta 600€ tappio

      • välttäkääkuopiolaisia

        sama juttu 11000 remontti eivät toimita kotitalousvähennystä huijarifirma mitähän pitäs tehä oltu .kuluttajaasiamieheen yhdeydessä eivät voi auttaa.


    • syvästipetetty

      Ollaan samaa mieltä siitä , että kyseisestä firmasta kannattaa pysyä kaukana .
      Tilasimme kaksi ulko ovea , toinen ovista oli väärin mitattu ja näin ollen kynnys
      jäi liian korkeaksi . Toinen ovista oli laitettu vinoon .Pellit leikelty vinoon , jätetty teräviä
      reunoja ja rakoja ym ,ym....
      Monista soitoista huolimatta korjauksia ei ole tehty , lupauksia kylläkin .
      Nuoret sällit hutiloi ovet paikalleen , mutta kukaan ei ota asennuksesta vastuuta.
      Olemme syvästi petytty , emmekä voi suositella kyseistä firmaa .

      • Etelä-Karjala

        Pettynyt asiakas tääĺläkin.Lokakuussa tehtiin kaupat,monen mutkan ja pettymysten myötä asennus viimein huhtikuussa 2018.Asennus ja pellitys hutiloiden tehty.Takuukorjaukset tekemättä,lupauksia kyllä.Kotitalousvähennys todistus saamatta.Mitään ei ole tehtävissä.


    • äshoo

      On tämä yritys tosiaan kiero, mutta ei tämä Saneeraus Ruuskasen asennus porukka ollut mikään parhaasta päästä. Luvattiin tulla sovittuna päivänä, otin työstä vapaata. Ei kuulunut , joten yritin soitella ei vastattu puhelimeen. Vihdoin kun vastattiin puuttui puutavaraa. Toinen sovittu päivä, ei kulunut eikä näkynyt . Soitto useampaan kertaan maanantaina, valitsemaanne puhelimeen ei saada yhteyttä. Vissiin viikonloppu mennyt hieman pitkäksi? Soittelua pitkin viikkoa ja puhelimeen vastattiin. Sovittiin päivä ja aika. No tultiinhan sieltä klo9.00 sijasta klo 11.30. Oli kuulema pitänyt ottaa puutavaraa jostain toisesta kaupasta. Asennuskaan ei mikään paras. Ikkunoita ei säädetty , tuuletus ikkunat tiukkoja avata. Säädin itse. Eivät omista varmaan kunnollista vatupassia , koska isot ikkunat avattaessa menevät joko kiinni tai aukeavat kokonaan auki. Rakennusjätteet sovittiin vietäväksi pois, illalla tullessani töistä oli iso kasa vielä pihalla. Sisäpuolen listat rempottaa ym...Soitto yrityksiin ei vastata. Pää yrityksen johtaja sanoo, jos vastaa soittavansa kohta. Ei ole kuulunut soittoa. Kaksi ikkunaa kuljetusvaurio, tulivat uudet. En viitsinyt jättää sateeseen ulos. Kun asentajiin eikä yrityksen saa yhteyttä, asennutin ikkunat ammattilaisella. Reklamaatio tehty ja asia menossa nyt kuluttajariitalautakunnassa. Muuten samat jutut kotitalousvännys todistus ym. kuin edellisillä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1761
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1118
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe