Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Auran Perussuomalaiset erottamassa Ilkka Soukkaa.

MarttiKonenkeikko

Näin kertoo huhu, tai itse asiassa luotettava lähde. Sunnuntaina yhdistyksen hallitus käsittelee asiaa. Puheenjohtaja AP Haapanen on ollut asiassa aloitteellinen. Tämä on kyllä Auran Persujen loppu. Ensin lähti Äärelä ja nyt sitten Soukka. Itse asiassa kulisseissa on tapahtunut paljon enemmän mitä julkisuuteen on tullut tiedoksi.

Tokko saavat persut enää kolmea edustajaa kunnan valtuustoon ensi vuonna.

49

1424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pelinhenki

      Nuivatko sieltä lähtivät?

    • lopif

      Jumala ei hylkää.

    • kysymyksiävain

      Mikä on syy siihen, että Ilkka Soukka halutaan erottaa ?? Mietin itsekseni onko Soukka ollut "liian aktiivinen"? Kuka sitten jakaa perussuomalaisten lehdet. Jakaako ne ehkäpä Haapanen. Miten ihmeessä hän ehtii lehdet jakaa?? Harmittavatko Soukan Auranmaan Viikkolehden naputuspalstalla julkaistut jutut perussuomalaisia liikaa ?? Olis mielenkiintoista tietää, mikä on erottamisen perussyy??

      • VP_AuranPS

        Jaahas.. Melkoita tornihuhua liikenteessä ollut "luotettavalta" lähteeltä. Ei ole Ilkkaa kukaan erottamassa, eikä tälläisesta ole edes keskusteltu. Ilu on hoitanut hommansa oikein mainiosti.


    • BorisGondroff

      Eivät uskaltaneet erottaa ja se on hyvä asia.

      • mietintää

        Onko tämä varma tieto etteivät uskaltaneet? Jos on virallinen päätös, niin löytyykö jostain oikein nk. pöytäkirjanote, missä tieto on luettavissa.
        Joka tapauksessa tällaisen luottamuspulan aiheuttama tilanne ei varmaankaan inspiroi Soukkaa jakelemaan lehtiä yms. Ehkä ei ole kovin mukavaa olla erottamista ajaneen henkilön kanssa yhteisissä tilaisuuksissa.


      • HuhutPois

        Ketään ei ole erotettu yhdistyksestä.

        T. Luotettava lähde

        AP Haapanen
        Auran PS pj.


    • BorisGondroff2

      Persut ovat vähän niinku Stalinin aikainen keskuskomitea. Ei pidetty pöytäkirjaa, mutta tappolista anneettiin kyllä NKVKD:n miehille.

    • FaktaaTaas

      Meni väärään paikkan ja tässä uusiksi.

      Ketään ei ole erotettu yhdistyksestä.

      T. Luotettava lähde

      AP Haapanen
      Auran PS pj.

      • lopputulos

        Haapanen on kumonnut "huhun". Ok sitten, mutta mistähän huhu sai alkunsa ja miksi. Siihen ei vastausta saatu. Jos olisin Soukka ei tuntuisi enää kivalta edustaa persuja huhumyllyn johdosta. No lopputulos on kai siis sellainen, että Soukka jatkaa kai lehtien jakelua ja Auranmaan Viikkolehteen kirjoittelua. Tänäänkin oli pari kirjoitusta. Seurakunnan karaokehankintahanke ym. Viikkolehti voisi jo antaa jotain korvausta Soukan ahkerasta kirjoittelusta.


      • Hyihelvetti

        Kuinka te kehtaatte puolustella? Virallisista rekistereistähän tieto löytyy, ei tarvitse huhupuheiden perässä juosta. Auranmaan leipään pullakahveelle juoruamaan asioista, joista ette tiedä yhtään mitään!


      • hillopulla

        Kuka tässä puolustelee ja ketä ja kuka juoksee huhupuheiden perässä? Ketään ei puolustella ainoastaan kysellään syytä tapahtuneeseen. Jos tunnut tietäväsi syyn, niin kerroppa se sitten, niin kaikki selviää, eikä tarvitse mennä pullakahveelle leipomon kahvioon. Tekstistäsi päätellen taidat itse käydä siellä juoruamassa vai kuinka. Joskus olen poikennut kahveelle ja "pulskeita herroja" siellä näyttää kahvittelevan eikä näytä olevan kiire ollenkaan. (työhaalarit päällä kuitenkin aika monella)! Jos ei pulla kelpaa, niin pyydä vaikka vihtorinlettuja.


      • BorisGondroff3

        Joopa joo. Haapasella alkaa kohta olla paniikki kun vaalit lähestyvät. Saattaa olla että Soukka saa enemmän ääniä kuin Haapanen. Kolmea paikkaa eivät Persut enää Aurassa saa vaikka Haapanen kuinka "Focusoisi!"

        Auranmaan leivän kahvilahan on nykyään Heikinsuolaisten "raksa-miesten" rööki-klubi jonka ainakin minä kierrän kaukaa. Rovasti Laestadius toki poltteli ahkerasti tupakkia, ja hommasi Priitta-Kaisansa kanssa tukku liudan lapsosia maailmaan. Rööki on sittemmin todettu kauheaksi syöpä-kääryleeksi ja tuskin Lars Levi Laestadius järkevänä miehenä ja luonnonmekaniikka ymmärtävänä nykyään jos näkisi maailman tilan suosittelisi kahdentoista lapsen siitältämistä.


    • Näinse

      eipä ne persut mitään hyvää aikaan ole saanutkaan et pois vaan

    • ihmejakummaAurassa

      Olipa ihmeellinen Viikkolehti tänään, kun ei ollut yhtään kansalaisrohkeutta nauttineen.. eikun siis kansalaisluottamusta nauttivan kirjoitusta.

      • ihmejutska

        Sitä samaa minäkin ihmettelin. Onko aiheet vakikirjoittajalta loppuneet?
        Miksi ei kommentoinut edes sitä persujen aikomaa erottamisjuttua, joka koski häntä itseään??


      • naputuspuuttui

        Nyt on maailmankirjat ihan sekaisin, kun tänään 5 pv perjantaina ei ollut Auranmaan viikkolehdessä naputuspalstaa ollenkaan. Olen aivan pettynyt, kun viikon "kohokohta" jäi pois. Onko palsta sensuroitu kokonaan? Pitää katsoa kauppojen ilmoitustaululta, jos jutut olisivat siellä esillä. Eikö sinnekkin voi laittaa asiallisia aiheita. Joka tapauksessa minulle jäi aukkoja tietoihin. Apuva!


      • Soukanfani

        Voi sinua, koitahan miehistyä.


      • fanipatukka
        Soukanfani kirjoitti:

        Voi sinua, koitahan miehistyä.

        Kiitos samoin. Miehisyyteni voi hyvin ja kukoistaa. En tarvitse viagraa. Entäs itselläsi? Myönnän, että on lapsellista vastata viestiisi, joka on aivan asian vierestä, mutta vastasin nyt kuitenkin, koska halusit siirtyä miehisyyskysymykseen. Tiedoksi vain, että niitä juttuja varten on eri palsta. Jatka siellä jos tarve vaatii.


      • Soukanfani28

        Tarkoitin lähinnä akkamaisia juttujasi.


    • hullujakokosakki

      Olis tuossa sakissa muitakin erotettavia. Heti tulee mieleen yks lisäaine hui.. siis kauppias.

      • vaalittulossa

        Mikäs nyt on, kun auralaiset eivät jaksa kommentoida enää tätä aihetta?? Kukaan ei ole esimerkiksi kysynyt, kuka on "siis kauppias" ja minkä alan kauppias on kyseessä. Heräsi kysymys mitä kaikkea Aurassa voi olla myynnissä ja kansalaiset eivät edes tiedä tarjontaa. No Soukka tykkää, kun on puheenaiheena. Olisiko mainosta tulevia kunnallisvaaleja ajatellen.


      • Valkama
        vaalittulossa kirjoitti:

        Mikäs nyt on, kun auralaiset eivät jaksa kommentoida enää tätä aihetta?? Kukaan ei ole esimerkiksi kysynyt, kuka on "siis kauppias" ja minkä alan kauppias on kyseessä. Heräsi kysymys mitä kaikkea Aurassa voi olla myynnissä ja kansalaiset eivät edes tiedä tarjontaa. No Soukka tykkää, kun on puheenaiheena. Olisiko mainosta tulevia kunnallisvaaleja ajatellen.

        Olisikohan tarkottanut öljynlisäainetta? Tulitehoa vai mitä nyt olikaan. Kuulemma helvetin kallista ja TM lehden mukaan pelkkää huijausta.


    • Soukkavoittoon

      Soukka pyyhkii Haapasen ohi kunnallisvaaleissa, katsokaa vaan. Kuulemma Auran perussuomalaisissa ei saa käyttää sananvapautta ilman lupaa... Soukka ampuu nyt kovilla ja se maali on Haapanen, joka tippuu vaaleissa ja Soukka tulee tilalle. Näin se menee.

      • Serlatarjouksessa

        Katsotaan katsotaan, mitä Soukka pyyhkii ja millä. Ampuuko se Soukka kovilla variksia vai Haapasta ? Joku tietenkin tippuu aina ja joku nousee. Eikös ne kunnallisvaalit ole ensi keväänä. Tuleekin jännä kisa ja huomenna tulee Auranmaan Viikkolehti.


    • BorisGondroff4

      Kaikkihan on mahdollista. Viimeksi Persut saivat 263 ääntä, siis vuonna 2012. Sillä lohkesi kolme paikkaa. Viimeinen vertauluku jolla mentiin sisään oli 80,500. Noilla
      spekseillä kahteen paikkaa tarvittiin silloin 161 ääntä. Ehkä ensi vuonna voidaan olla hilkuilla. Jos persut eivät saa enempää kuin 158-162 ääntä niin voi olla että he eivät saa kahta paikkaa. Silloin Persujen aionoa paikan saa luonnollisesti se joka saa heidän joukostaan eniten ääniä. Käytännössä Soukan pitäisi saada nykytendensseillä 45 ääntä ja silloin Haapasen paikka menee. Soukka saanee paljon ns. kiusaääniä.

      Nythän persut joka tapauksessa menettävät Äärelän äänet (Vuonna 2012 53 ääntä) ja kun kannatus on maanlaajuisesti mitä se on niin...

      Mielenkiintoista nähdä tuleeko Auraan Vihreiden lista.

      • pääpoispersiistä

        Ehkä kannattaisi ensin vilkaista miten äänet viime vaaleissa jakautuivat ennen spekulointia. Ei Soukka tälläkään kertaa kolkuttele valtuuston ovia ja hyvä niin. Eihän kukaan tosissaan voi Soukkaa edes äänestää eli "kiusaäänet" tosiaan ovat mahdollisia, mutta tuskin niitäkään montaa tulee.


      • Pottujateltassa

        Entäs Haapanen, tuskin hänkään kolkuttelee enää valtuuston ovia ja hyvä niin. Valkama ja Soikka paremmat vaihtoehdot!

        Mitäs auran perussuomalaisten puheenjohtaja on saanut aikaan? Ei mitään.


    • dingedong22

      Viikkolehden mukaan hallinto-oikeudessa Haapasen tekemä valitus vetämässä kunnan suhmuroinnista. Soukka se vain valittelee naputus palstalla, että virolaiset vievät häneltä työt... kyllä hän muuten hommissa olisi. Niinpä niin ja sitä rataa.

      • työniloa

        Onkohan Soukka jo työllistynyt, kun ei ollut Auranmaan viikkolehdessä hänen listaansa epäkohdista. Jaa että virolaiset "vievät työn". Minkä työn? Kyllä sinne virolaisten työläisten porukkaan yksi Soukka vielä väliin mahtuu. Pitää vaan tarjoutua rohkeasti ja tiedustella jotain työtä. Ei kukaan tule kotiin tarjoamaan duunia, jos ei tiedä että henkilö on töitä vailla.


      • auranasukki

        Soukka on kuitenkin Valkaman ohella Auran perussuomalaisten ahkerin mies, ilman Soukkaa ei Haapanenkaan kukkoilisi. Soukka se järjestää aina telttatapahtumat, jakaa lehdet ja on aktiivisesti tuomassa Auran perussuomalaista tunnetuksi. kumpa puheenjohtajakin osallistuisi samaan, kuin Soukka, yhtä ahkerana toiminnassa mukana...


    • kuis.käy

      Israelin tiedustelupalvelu seuraa tilanteen kehitystä. Kenties he kaappaavat sieltä jonkun henkilön ja tuomitsevat hänet ristiinnaulittavaksi ensi pääsiäisenä Golgatalla.
      Sellaista on ennenkin tapahtunut.

    • GorisGondroff5

      Soukka ja Haapanen = Haukka ja Soopanen.

      Tämä pieni sanamuunnoskoe paljastaa kyllä kumpi on kovempi. Soukka on haukka ja Haapanen on soopanen.

      Ei auta vaikka kuinka Haapanen focusoisi.

    • BorisGondroff6
      • valkoinenvspunainen

        Punaisten veri virtaa Aurassa.


    • Havaintoja

      Nuivat syrjäytettiin törkeästi hillotolppa-Soinin käskyllä. Sisäministerin pestiä ei otettu vastaan. Lupaukset petettiin. Äänestäjät eivät unohda! Viimeisiä nauloja puolueen arkkuun lyödään ennen kuin pulska poika vetäytyy Espanjan haciendalle Pekka Vennamon seuraksi, mikäli kunto vielä kestää. Voisivat Aurassa lopettaa roskalehden jakamisen postilaatikoihin.

    • cmK

      Ei se kannatus tai sen lasku tosiaankaan ole postilaatikkoihin jaettavan materiaalin määrästä kiinni!

      • BorisGonfroff7

        Ei tosiaan ole, mutta sitähän Soukka ei käsitä. Loppuu se lehtien jakelu kun puolue kutistuu pienempään ja rahat vähenee.


    • BorisGondroff8

      Soukka ja Haapanen ovat kuitenkin kovia röökimiehiä. Eipä jää paljon historiankirjoihin mainittavaa poliittisista saavutuksista. Iso kasa löyhkääviä natsoja.

    • niinkuullut

      Haapanen se taitaa kuitenkin olla Auran isotuloisempia ukkoja? Kuulemma asuntoja siellä sun täällä..

    • Näreitä

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016081322096835_uu.shtml

      Mikähän vtun työmatka Olympialaisiin? Aloita ulkoministerin työt sillä, että teet kattavan sopimuksen irakilaisten välittömästä palauttamisesta, eroat puheenjohtajan paikalta syksyllä, lopetat typerät sananlaskut ja laihdutat Ahtisaaren mittoihin. Katsotaan sitten, valehtelevatko gallupit. Kunnallisvaaleissa tulee lujasti turpaan niin, että tukka ja tupee lähtevät.

      • dieetille

        Totta kai Rioon mennään nk. työmatkalle, niin veronmaksajat kustantavat. Ulkoministerin tehtävät eivät hoidu mökkeilemällä ja olympialaisilla. Korkea aika ryhtyä tosi toimiin ja täyttää vaalilupaukset. Seuraavissa vaaleissa ei taatusti heru ministerin pestiä.
        Paksusti näyttää Timppa jaksavan. Ostais edes omilla rahoillaan trimmerin ja ajaisi ne kamalat nenäkarvat pois. Inhottaa katsella, kun karvat poursuavat ulos sieraimista ja samoin inhottaa pursuava ihramaha.


    • BorisGondroff9

      Tapelkaa pojat niin saate tupakkia! Eih vaan! Soini pääsi ulkoministeriksi, mutta se saa kiittää kaikesta Tony Halmetta. Hän oli se Satrurnus 5-kantoraketti joka vei Spersut kolmeen eduskuntapaikkaan vuonan 2003. Halme sai mahtipotin ääniä Hesasta ja olisi mennyt omilla äänillä läpi. Soini sen sijaan pääsi eduskuntaan kristillisten avulla Uudeltamaalta. No Vistbacka meni kyllä läpi Vaasan vaalipiiristä Persujen omilla. Siitä lähti nousu kun puoluetukea sai enemmän ja propaganda saatiin käyntiin.

      No Soini tarvitsee Rion matkalle kyllä kaksi Bushiness-luokan istuinta. Lentokeneet eivät ole suunniteltu norsuja varten. Toivottavasti painijoukkue antaa Soinille laihdutusvinkkejä. Toisilta poksahtaa maksa, toiset poksahtaa muuten vaan.

      • ketänäitälukee

        Kyllä sinä Torsti voit kirjoittaa omallakin nimelläsi.. :)

        Sinänsä hauskaa lukea osallistumisiasi!


    • Saadaanpanähdäkeväällä

      Soukka vaan porhaltaa Haapasen ohi kunnallisvaaleissa, ei auta mikään! Mitä enempi Soukkaa haukutaan, sitä rysäyksellä menee Auran kunnanvaltuustoon.

      • punainenviiva

        Toivottavasti kirjoittamasi kauhuskennaario ei toteudu ja ennustamasi porhallus ei onnistu. Onhan sitä Soukkaa joku kehunutkin ja fanittanut keskustelupalstalla. Toiset ovat mielestäsi haukkuneet, kun ovat ilmaisseet mielipiteensä ko. henkilöstä totuudenmukaisesti. No kevällä sitten selviää lopputulos vaalien suhteen. Mikäli lehtikirjoituksiin on uskominen, niin koko persupuolueen kannatus on laskenut kuin lehmän häntä. Saako Soini sitten jonkun vuosia kestävän "sopeutumiseläkkeen", mikäli ei enää jatkossa pääsisi edes kansanedustajaksi? Ainahan entisille ministereille on käytännössä löytynyt joku mukava rahakas "työ".


    • Kyllästyttää

      Kuka enää haluaa äänestää kaikkien aikojen pahinta petturipuoluetta? Soini voi samantien lakkauttaa puolueen ja siirtyä Pekka Vennamon seuraksi Espanjan haciendalle. Puoluetuki perittäköön pois takautuvasti kansanedustajilta.

    • GorisBodunoff

      Kaikkihan päättyy lopulta niin, että Timo Soninille mandadeerataan Lontoon suurlähettilään paikka, siis miehestä tulee Suomen suurlähettiläs Isossa Britanniassa.

      Nykyinen hallitus, ikävä kyllä, pysyy kasassa koko kauden vuoteen 2019 saakka. Orpo sietää Soinia koska ikävämpi vaihtoehto olis yhteistyö Demaredien kanssa. Ennenaikaiset vaalit toisivat taas maahan punamullan eli Kepun ja demareiden hallituksen erkoopeellä höystettynä ja ehkä vihreillä. Soinilla on aikaa suhmuroida Lontoon pesti itselleen. Saapi sitten kattoa Millwallin pelejä joka viikko.

      Vuoden 2019 vaaleissa tulee persuista pienempi puolue kuin vihreistä ja vasemmistoliistosta. Kannatus asemoituu noin kahdeksaan prosenttiin. Kansanedustajia puolue saa noin 15-16. Kansanedustajat ovat puolueen hvyin organisoitunutta maahanmuutto-kriittistä siipeä. Seuraavaksi puolue saa uuden puheenjohtajan ja sen jälkeen persut profiloituvat samaan suuntaan kuin Ruotsin ruotsidemokraatit. Puolueen uusi nousu voi alkaa tästä ja kannattaja-potentiaalia on tuossa vaiheessa aina viiteentoista prosenttiin saakka.

    • OudAasenaal

      Pääsee sitte Timppa kattoo Millvallii

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe