Autosalpa Tre Renault huolto

RenuMeggaane

Ja ensimmäinen ja viimeinen kerta kun vei Meganen Tampereen Autosalpaan huoltoon. Tilasin 60 tkm huollon ja se sähkopostilla vahvistettiin hintaan 260€.
Kun auto oli jo huollettavana korjaaja soitteli että tähän huoltoon onkin varattu liian vähän osia, mm. ilmansuodattimen ja polttoainesuodattimien vaihdot puuttuivat, arvoltaan yli 140€.
Standardihuollon kustannusarvio ylittyi 50%:lla. Tiskillä vetosivat että itsehän allekirjoitin huoltomääräyksen tiskillä. Niinpä allekirjoitin mutta kun tilaan ja vielä vahvistetaan määräaikaishuolto niin kait siihen pitää luottaa että merkkihuolto informoi alusta alkaen oikeilla tiedoilla.
Hyvästi Autosalpa.

7

283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Välttäkääasiointia

      Autosalpa onkin kaikkien "kusetusfirmojen äiti"

      Kannattaa kiertää ja kaukaaaaaa.

      • Totakai

        joo näin on, paska firma


    • kusetusta

      paska mikä paska. vaihdossa vanhasta vitosta maksoivat enemmän mtä kukaan muu. mitä se on se semmonen peli? ja sitten rasiaan välirahan korkokin oli ihan tyhjä, siis nollarosenttia. ja sitten meni suuntavilkun viiksi rikki. ei kun remonttiin ja pistivät ajeleen urella koeajopirssillä pohjanmaalle ja takasin . tankkiinkaan ei mahtunu mitään kun se oli kukkupäin täysi. kyllä riepo ajella ihan ourolla autolla. olisin maksanu korjauksen - ei kelvannu sekään kun takuu oli päällä. ja minä kun koitin olla ystävällinen, voi sun saa***na. olis se omakin auto ollu valmis parissa tunnissa mutta otettiin riski ja mentiin reissu kokeiluautolla. päivä siinä kyllä meni , eihän sillekään enää mitään voi. melkein sata tonnia oman mittarissa. oli sitten taas mentävä vaihtoon . sama myyjä - ei ymmärrä sekään paikkaa vaihtaa. kauppas taas ilman välirahakorkoja ja pakkas heti lisäkuormaks sarjan kummeja kyytiin . kauheesti naarmuja ulkkopinnassa. hiki hatussa niitä sitten pakkaamaan tulevaa talvea varten vaikka kesä oli käsillä. nyt on taas yli kolmekymmentä tonnia mittarissa . enkä ole salvassa poikennu. sorry, tuli valhe. hain öljyn suodattimen kun sekin kuulemma tarttee joskus vaihtaa. eihän tota rasiaa kukaan arvosta paitti pankin sijoitusneuvoja . se ehrottelee jatkuvasti kun vapaata omaa pääomaa kertyy kiusallisen paljon verottajalle houkutukseksi.... mutta se onkin sitten toinen juttu. ja sekin on aika paska juttu.

    • ukm

      Jos netin kautta tilataan huolto niin jokaisen täytyy itse oikeasti ymmärtää millaisen huollon tilaa, Autoliike syytön.

      • Abcdefghij

        En suosittele kenellekään Tampereen autosalpaa. Puhelimessa huoltoa varatessani sovitaan mitä tehdään ja autoa hakiessani, ei ole tehtykään mitä sovittiin. Pelkästä tutkimisesta 320e ja asiakaspalvelija kiihtyy ja korottaa ääntänsä, kun ihmettelen pelkän tutkimisen hintaa. Autoa hakiessani hinta muutetaankin 200€. Mekaanikko muka unohtanut kertoa käyttävänsä vähemmän aikaa. Huijausta! Hinta tuskin muuttunut, jos en olisi sitä kyseenalaistanut. En suosittele kenellekään. Asiakaspalvelijat tylyjä ja käyttäytyvät sopimattomasti.


    • Anonyymi

      Noiden juuri huoltamasta ja huippuhyväksi kehumasta helmestä löytyi aivan loppu oleva iskarin yläpää, väljä pyöränlaakeri ja lopussa olevat jarrulevyt ja palat. Ja etuumpiot vuosi niin että pesun jälkeen sentin verran vettä umpion pohjalla.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe