Historiallinen miekkailu p-pohjanmaalla

Historiaharrastaja

Terve,
Käytän otsikon termiä koska lajeja ja koulukuntia on niin valtavasti enkä halua sulkea mitään pois. Tämä tiedoksi niille joita häiritsee kyseinen "layman term"

Elikkä haluasin aloittaa "japanilaisen miekkailun" harrastuksen ja etsiskelen opettajaa/aiheesta kiinnostuneita kanssa harrastajia. Asun Ylivieskassa pohjois-pohjanmaalla ja lähin bujinka dojo löytyy oulusta n. 130km päästä mistä syystä en voi vain marssia mukaan peruskurssille. Päätimpä siis että kyselen jos alueella olisi muita kiinnostuneita joiden kanssa aloittaa lajiin tutustuminen ja harjoittelu. Tai ehkä joku jopa tietää opettajan lähialueelta.
Oma kiinnostus on vahvasti historiaan pohjautuva ja siksi perinteiset kamppailulajit tai modernit aseet eivät juurikaan kiinnosta vaan päämielenkiinto on juurikin perinteisessä japanilaisessa kulttuurissa, bushidossa yms. Varmaan saatte kiinni.
Itse olen ihan normaali töissäkäyvä parinkympin puolivälin ohittanut mies. Olen tutustunut aiemmin jonkinverran historialliseen eurooppalaiseen miekkailuun mutta veri vetää japaniin. Eli aiheesta kiinnostuneet paikalliset laittakaapa viestiä..

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

    ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
    Maailman menoa
    134
    3868
   2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

    Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
    Kotimaiset julkkisjuorut
    124
    3741
   3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

    Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
    Viihde ja kulttuuri
    24
    2346
   4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

    suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
    Maailman menoa
    195
    2163