Muslimille muutama kysymys iskusta

ksmst

Miksi muslimi haluaa tehdä terrori-iskun? Mitä hän luulee hyötyvänsä siitä? Miten hänen yhteisö hyötyy iskusta?

9

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • russob

      Muslimiterrorisit ovat sivistymättömiä ja elävät harhaisessa todellisuudessa

    • alfa123om2222

      Muslimit reagoivat KAIKKEEN väkivallalla! Ihme kun Suomen suvakit eivät tätä vieläkään ole oppineet.

    • Muslimi ei tee terrori-iskua siksi, että on muslimi, vaan siksi, että on ihminen, jolla on vakavia ongelmia ja joka sortuu rikollisiin tekoihin. Islamia on pitkään hyväksikäytetty terrorismin oikeuttamiseen, mutta nämä oikeutukset eivät pure uskossaan vahvoihin ja tietäviin ihmisiin. ISISin riveihin lähteneiden "muslimien" on kerrottu tilanneen Amazonilta kirjoja kuten "Islam for Dummies" ja "Qur'an for Dummies". Tämä sen sijaan, että he olisivat ennakkoluulottomasti lukeneet islamin ensisijaisista lähteistä, Koraanista ja hadiitheista. Silti retoriikalla toiset onnistuvat Koraania ja hadiithejakin vääntelemään, etenkin kun unohdetaan kokonaisuus ja (historiallinen) asiayhteys.

      Harjoittava, islamin mukaan toimiva ja ajatteleva muslimi ei kokisi terrorismista mitään hyötyä, koska tappaminen on kiellettyä ja Koraanissa yhden ihmisen tappaminen rinnastetaan koko ihmiskunnan tappamiseen. Terrorismi on lähtöisin ihmisen mielihaluista ja tunteista, kuten viha ja häpeä, ja islam tarkoittaa kirjaimellisesti luopumista tällaisista haitallisista asioista, jotta itsellä ja kaikilla muilla olisi mahdollisimman hyvä elää mahdollisimman tasa-arvoisessa maailmassa.

      Terrorismista on vain haittaa muslimeille ja islamille. Muslimit joutuvat kärsimään ja sietämään vihaa ja väkivaltaa, koska trendinä on syyttää kaikkia muslimeja 0,0001 % teoista. Medialla on tässä vastuu.

      • Islamia_tutkinut

        On toki hienoa, jos oikeasti tulkitset islamia rauhanomaisesti, mutta valitettavasti sinun islamillasi ei ole mitään tekemistä sen islamilaisuuden kanssa, jota suurin osa muslimeista harjoittaa.

        Ei-muslimien väkivaltainen pelottelu ja kau­hun kylväminen näiden keskuuteen oli yk­si keskeisistä menetelmistä, joiden avul­la jo nk. profeetta Mu­ham­­mad pyrki levittämään islamia.

        Yhdessä terro­ristijoukkionsa kans­sa hän ryöväsi ja tuhosi uskottomien ka­ra­vaa­ne­ja, keitaita ja kyliä sekä raiskasi heidän naisensa ja otti orjiksi kaikki, joi­ta ei surmattu suoralta kädeltä, ja kaikki tämä tapahtui Allahin nimissä.

        Kun kalifaattia, islamilaista maa­il­­man­valtaa, tavoittelevat muslimit ny­ky­päi­vä­nä tur­vau­tu­vat ter­ro­ris­miin, väkivaltaisiin mielenosoituksiin, islamkrii­­tikoi­den uh­kai­luun ja mur­hiin jne., he yksinkertaisesti matkivat profeettansa antamaa esimerkkiä.


      • hgjkjhkjhkg

    • kjkjjkjk

      Terrori iskuja tekevät ihmiset ovat riivaajahenkien vallassa. saatana on tullut tuhoamaan ja tappamaan.islamin profeetta muhamed oli raaka sairas mies..nai alaikäisiä ja katkoi ihmisten päitä...sitä ne terrori-iskujen tekijät nyt toteuttavat...ja huutavat yhtenään Allāhu akbar. SAIRASTA!

    • kivikausiyhä

      Islam on VIHAN ja väkivallan uskonto. Muslimit kadehtivat edistyneitä länsimaita. Ne ovat katkeria länteen tullessaan ja huomattuaan oman takapajuisuutensa.

    • rauhaton_uskonto

      Muslimit tekevät terrori-iskuja, siksi, että heidän pyhä profeettansa opetti, että ne, jotka kaatuvat taistelussa ei-muslimeja vastaan pääsevät suoraan Paratiisin iloihin toisin kuin muut muslimit. Islamin mukaan perusmuslimit joutuvat viettämään jonkun aikaa helvetin kidutuksissa, ennen kuin he pääsevät Paratiisin iloihin. 'Marttyyrien' ei tarvi viettää aikaa helvetissä, vaan he pääsevät nauttimaan heti 72:sta neitsyestä . Tämä Muhammeddin oppi kannustaa muslimeja tekemään lisää pommi-iskuja. Muhammed on terrorismin isä.

    • siansontaa

      Lakatkaa jauhamasta paskaa ja perehtykää koraaniin. Sairasta paskaa koko hallinto-/valtio-oppi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe