Kuopio, kiitos ja hyvästi

Pois-pilattu

Reilut 20 kertaa olen siellä vieraillut, joskus kolme kertaa vuodessa ja nyt tuli mitta täyteen. Torilla on kyllä vilskettä, mutta liikaa muikkuja kärventäviä kauppiaita. Se haju on etova.
Myös muutamille torikauppiaille/myyjille voisi opettaa käytöstapoja. Asiakkaan rahan aitoutta ei sovi epäillä kovin suureen ääneen - edes vitsinä - ja vastuurahoja ei viskata pyödälle vaan ne annetaan asiakkaalle käteen.
Se toriparkki on muuten fiksu juttu, mutta helvetin sekava viidakko. Olisitteko voinut suunnitella ne opasteet ihan pikkuisen selkeämmiksi?
Tässä vain osa miinuksista.
Se oli sitten siinä, emme näe enää.

39

750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 6hj

      Hei hei

    • aloittajaa

      Ai niin vielä, että täältä tullaan Julkula!

      • votelo

        Kuopiotahan sekin on! :D


      • Pois-pilattu

        Minä olen aloittaja. En kirjoittanut tuota Julkula - viestiä.


    • slkfklsklfkskl

      Reilut 20 kertaa olen siellä sikaillut, joskus kolme kertaa vuodessa ja nyt tuli mitta täyteen [ poliisille ]. Torilla on kyllä vilskettä [ juoppoja ], mutta liikaa mulkkuja, ärhenteleviä [ huume ] kauppiaita. Se pierunhaju on etova.
      Myös muutamille kirokauppiaille/myyjille voisi opettaa [ huonoja ] käytöstapoja. Asiakkaan pihan aitausta ei sovi epäillä kovin suureen ääneen - edes vitsinä - ja vastuurahoja [ vastuuttomuusrahoja] ei viskata pyödälle vaan ne anastetaan asiakkaalta käteen.
      Se koriparkki on muuten fiikus juttu, mutta helvetin sekava viidakko. Olisitteko voinut keitellä ne sopas teet ihan pikkuisen selkeämmiksi?
      Tässä vain pesä munuksista.
      Se oli sitten miina, emme näe enää. [ eikä kuulla ]

    • tryrtyry

      Totuuden puhujalle alettiin heti vittuilla.

      • eikestäkiittää

        Joo Kuopion tori on ruma ja sekainen. Kojuja jotka ovat rumia ja autot parkissa mitä ei missään muualla ole.Oha se outoa miten autot sallitaan. Kuopijon tori huonolla tolalla. Ei mitää mikä kiinostasi turisteja. Kahtokaa mitä sielä myydään niin ei ihme. Lopun alkua torille. Kura kahvee ei kiinosta. Aika on kulkena torin ohi.


      • kateellistenpanettelua

        Kuopion torille on rakennettu jo liikaakin, ilmeisesti sen takia kun eräs kokoomuksen Häkämies käväisi kaupunginjohtajana haukkumassa torin joksii itäsaksalaiseksi lentokentäksi.Kyseinen herra olis saanu pysyä pois Kuopiosta niinkuin herra/rouva ei kestä kiittää. Ei se Kuopion tori ole turisteja varten vaan Kuopiolaisille. Missä muualla täällä voi pitää kunnon ulkoilmatapahtumia kuin torilla vai pitäisikö tori rakentaa täyteen jonnijoutavia asuin-ja liiketiloja. Kuopion tori on maailmannapa ja muut kaupungit ovat vaan kateellisia Kuopiolle kun ei heillä vastaavaa isoa tilaa keskustassa ole. Mee kahville vaikka Jyväskyllään ja pysy siellä.


      • lupsakkuudellahintansa

        Joensuun tori on selkeä, kojut järjestyksessä eikä myyjien autot ole parkissa torilla. Kuopion tori on kaukana viihtyisästä torista. Johtuen siitä että kaupungissa ole pomoa joka laittaisi kojut järjestykseen. Torivalvoja on hampaaton renki joka vain nyökkäilee.

        Käykää Katsomassa Joensuussa miltä torin pitää näyttää. Kuopion tori on surkean näköinen. Uusien kauppiaiden ei kannata tulla myymään koska kojut ovat sikin sokin, eivätkä muodosta käytäviä. Miten on mahdollista että autot saa olla parkissa keskellä toria, ei mitään tolkkua. Nyt jos menet myymään pääset laidalle ja edessäsi on kojua ja autoja. Tori on vitsi ja kertoo ettei ole pomoja jotka ovat ajan tasalla.


    • perceestä.syntyneet
    • Nuuskamuikkelis

      Hei hei. Kannattaako täällä ahdistustaan valittaa, kun ollaan kaikki kommentoijat ollaan samanlaisia tolloja. Asialliset parannusehdotukset kannattaa lähettää Kuopion kaupungin päättäville elimille ja suoraan kauppialle. Ja tiedoksi, että rahojen käteen laittaminen on ihan suomalainen tapa, muualla mualimassa laitetaan tiskille (paitsi suomalaisille asiakkaille, jotka kättään tyrkyttävät). Ettäs silleen, lähen nyt muikun syöntiin. On hyvvee, kuhan tarpeeks kaavan käryyttää voessa.

      • Oksettavaaaa

        Karsee se kärtsätyn muikun löyhkä. Hyi sssaaattana!


    • annabellaatorilta

      Helsingin kauppatoria tarkoitat. Siellä tosiaan on muikkujen rasvakäry ihan järjetöntä. Mutta juuri torikauppiaitten takia kaikki torisoittajat saivat lähtöpassit, kun nämä kauppiaat eivät jaksaneeet kuunnella sitä jatkuvaa haitarin luritusta. Että tässä on se torin suurin munaus. Kuopion tori on kuitenkin paras tori koko Suomessa.

      • muikunmyyjät_vittuun

        "Tänään aamupäivällä Kuopion torin pienellä lavalla esiintyneen nuoren rumpalin soitto keskeytettiin, koska akustisten rumpujen ääni oli torin kaupankäynnille liian voimakas."
        http://www.savonsanomat.fi/savo/Torin-vakiintumattomat-käytännöt-aiheuttivat-pettymyksen-–-nuori-katusoittaja-pois-lavalta/793596

        Lue;

        "Tänään aamupäivällä Kuopion torin pienellä lavalla esiintyneen nuoren rumpalin soitto keskeytettiin, koska akustisten rumpujen ääni oli torin paska muikkujen myynnille liian voimakas."


      • annabellaatorilta
        muikunmyyjät_vittuun kirjoitti:

        "Tänään aamupäivällä Kuopion torin pienellä lavalla esiintyneen nuoren rumpalin soitto keskeytettiin, koska akustisten rumpujen ääni oli torin kaupankäynnille liian voimakas."
        http://www.savonsanomat.fi/savo/Torin-vakiintumattomat-käytännöt-aiheuttivat-pettymyksen-–-nuori-katusoittaja-pois-lavalta/793596

        Lue;

        "Tänään aamupäivällä Kuopion torin pienellä lavalla esiintyneen nuoren rumpalin soitto keskeytettiin, koska akustisten rumpujen ääni oli torin paska muikkujen myynnille liian voimakas."

        Muikunmyyjät kuuluvat rantatoreille eivätkä keskustan torille. Eivät ne muuallakaan maailmassa ole keskustan toreilla tai piazzoilla. Ja esiintyjät takaisin toreille. Keljuttaa erityisesti nuorten musiikin opiskelijoiden ja harrastajien ja muidenkin puolesta, että tuollainen terrori on torilla sallittua. Nuoret saisivat esiintymiskokemusta ja monille se voi olla ensimmäinen mahdollisuus esiintyä, kun ei tarvitsisi jännittää yleisön takia. Jotain tarttes tehdä!


    • vittu_mitä_paskaa

      Olet oikeassa ne muikkukauppiaat voisi häätää kauemmaksi keskikäytävältä. Se rasvankäry saa laatan lentämään. Mieluummin kävelee torin alitse Apajaa pitkin.

      • apajankiertäjä

        Voisi perustaa kilpailun siitä, milloin apajasta häviää viimeinen yritys. Voittaja saa apajan kaikkiin liikkeisiin ale kuponkeja.


      • Jxjfjfjchchhhh

        Haha oli hauska... no EI


    • toriasiakas

      """""""Myös muutamille torikauppiaille/myyjille voisi opettaa käytöstapoja.""""""
      Kun tänään olin torin suurimman myyntikojun lähellä tutkailemassa päivän tuotteita, huomasin erään miespuolisen asiakkaan näplimässä tomaatteja ja tupakka välullä huulessa välillä kädessä. Tuhkat tippuivat tomaattien päälle. Huomautin tästä nuorta myyjää ja kehotin häntä käskemään näplijän heittämään tupan pois. Myyjä sanoi, että minä en ala asiakkaiden kanssa tappelemaan. No että semmoinen myyjä. Kierrän kaukaa kyseisen kojun.

      • terveisetidästä

        Kyllä kannattaa käydä Joensuun torilla katsomassa torin mallia kuten joku oli todennut aiemmin.


    • Vesajlä

      SATSUMASSIA !

    • savossanäin

      Ongelma on juuri se kun kaikki pakkautuu keskikäytävän viereen ja muu torialue toimii parkkipaikkana. On pomppulinnaa rättikauppiasta ja kaikki kelpaa torialueelle. Se on torialue mutta ei edes muistuta perinteistä toria.

      Kuopion tori on esimerkki siitä kun ei ole päätöksenteko halua näistä asioista päättävällä henkilöllä. Nyt tori palvelee vain ja ainoastaan vanhoja myyjiä. Ja heillä on ilmeisesti päätäntävaltaa miten ja mihin kojun ja autonsa laittaa. Kyllä autot vaikuttavat viihtyvyyteen. Ei tosiaan kannata ryhtyä Kuopiossa torikauppiaaksi. Siellä ei ole tilaa uusille kauppiaille. Joensuussa tori vetää turisteja valtavat massat päivittäin. Samat mahdollisuudet oli Kuopiossa mutta sitä mahdollisuutta ei osattu käyttää. Ankealta näyttää alue

      • aikakulkee

        En käy torilla ollenkaan, viihtyvyys on kaikonna.


      • toion

        Olisi mukava tietää tosiaan miten ja miksi kaupunki sallii torikauppiaille edun parkkeerata autot torille. Se on etu mitä muilla keskustassa työssä käyvillä ei ole.


      • hyppää_kaivoon
        toion kirjoitti:

        Olisi mukava tietää tosiaan miten ja miksi kaupunki sallii torikauppiaille edun parkkeerata autot torille. Se on etu mitä muilla keskustassa työssä käyvillä ei ole.

        On sinullakin murheet.

        Jos kuule nyt kysyisit vaikka torivalvojalta.
        https://www.kuopio.fi/web/asuminen-ja-kaupunginosat/torit


      • Mittee_työ_tiällä_teette
        toion kirjoitti:

        Olisi mukava tietää tosiaan miten ja miksi kaupunki sallii torikauppiaille edun parkkeerata autot torille. Se on etu mitä muilla keskustassa työssä käyvillä ei ole.

        Ööö. Johtuisiko siitä, että torikauppiaat ovat torilla töissä.


      • alamäkijatkuu

        Savossa ei toimi edes tori, uusia myyjiä ei tule kun suunnittelu ei toimi ja autot vievät tilaa. Kuka viisas ei ala torikauppiaaksi koska paikat ovat huonot.Nyt sitten yritettiin elvyttää lastenkirpputorilla.. Käykää päättäjät katsomassa miten Joensuun tori on vetovoimainen ja aito tori. Sitähän on tietysti savolaisten vaikea myöntää. Vaikea myöntää että jollain on jotain paremmin. Kehitystä on turha oottaa.


      • kirppu-ja.täitorit

        Päiväkodeissa on kuulemma täikirpputorit jo arkipäivää...


      • ksjsu

        Puolet Kuopion torista peittää epätasainen nupukiveys, jossa hankala liikkua varsinkin rollaattorilla ja lastenvaunujen kanssa. Siksi myyjätkin pakkautuvat keskikäytävän viereen, jossa on sileä graniittikiveys. Koko tori tulisi päällystää sileällä graniittikiveyksellä jo ihmisten tasa-arvon takia.


    • Kivennäisjärvi

      Kyllä varmaan jää kaikkia harmittamaan - että muutat pois ?

      Naapurisi varmaan pitävät sinulle juhlat kun olet päättänyt vihdoinkin jo päästä elämässäsi eteenpäin ja siten pois muiden silmistä Kuopiossa !

    • Bonez

      Aivan samanlaisia kokemuksia mualiman navasta. Onneksi en tarvitse käydä kuin työreissuilla harvoin.

    • PowerP

      Kyllä se tori välttää, mutta muuten Kuopiossa ei ole mitään kovin ihmeellistä vetonaulaa lapsiperheille, kuten esim. Alahärmässä PowerPark.

      • kylä_kauppa

      • elämähävinnyt

        Juuri ajattelu että kyllä se välttää on ongelma täällä. Varma kehityksen jarru, merkki siitä. Ja sen näkee kun vertaa lähi kaupunkeihin tätä menoa.


    • toriparoni

      Aloittajan kaltaiset tyypit ovatkin ongelma täällä Suomi24:llä eivätkä torilla!

    • iinaoona

      Puliukot oksenteleevat ja paskoovat torin kulmalla
      En koskaa menee enää kuopion törky torille

      • sfsdklfkdsjfslk

        Moskovassa on punainen tori ja Kuopiossa Paskovan ruskea tori...


    • normaali.ihminen

      Ette varmaan edes itse tajua miltä se näyttää raittiin ja hyvätapaisen ihmisen silmissä kun linnottaudutaan rannoille, penkeille ja muille julkisille paikoille alkoholia juomaan ja käyttämään huumeita. Olen ottanut yhteyttä kaikkiin mahdollisiin viranomaisiin tilanteen korjaamiseksi!

    • Käskyttäjä

      Paistaisitte markkinamuikkunne välimerelliseen tapaan terveellisesti oliiviöljyssä ettekä voissa! Valmistaisitte kalakukkonne terveellisesti läskittömänä kainuulaiseen tapaan! Silloin niiitä syödäkin saattaisi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe