Upeat Ähtäri ja Tuurin Onnela, hirveä Seinäjoki

Kokemuksia-16

Kyllä pohjalaiset yleensä osaa. Todella mukava Ähtärin leirintäalue. Ystävällisiä asiakaspalvelijoita Mesikämmenen ravintolassa ja leirintäalueella. Mesikämmenen ruoka oli hyvää ja sopuhintaista. Veneiden koeajossa mukavan ammattitaitoinen kaveri esitteli veneitä. Tuurin Onnelassa oli täyttä, mutta kyläkaupan pihalle sopi majoittua ja kaikki sujui leppoisasti. Kyläkaupassa hyvät ruokavalikoimat, puodissa siistiä ja paljon hyvää , laadukasta tavaraa.
Seinäjoen leirintäalueella ei montaa asiakasta ollut, enkä ihmettele. Respa tympeä, valmiiksi täytetty matkustajailmoitus kattavin tiedon ei kelvannut - piti kirjoittaa kaikki tiedot uudelleen ( näin ei ole ollut missään enää kymmeneen vuoteen) Ei mitään kunnollisia palveluja, onneksi hotelli sentään vieressä. Seinäjoki oli lähinnä kurainen puro. Eka ja vika kerta Seinäjoella.

2

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokainentyylillään

      Me oltiin tuosta ajankohdastanne edellisenä viikonloppuna Seinäjoen leirintäalueella. Meidän mielestä tyttö respassa oli erittäin ystävällinen. Myyntipuoli oli kyllä heikkoa :( siis lihapiirakka ja jotain ihan mitätöntä. Keittiötilat olivat todella upeat. En ole moista juurikaan nähnyt. Kahvinkeittimet, tiskiharjat, luudut, astioita ym. oikein kiva!
      Käytiin samalla viikolla myös Ähtärissä. Leirintäalueen respassa kiva henkilökunta myöskin. Ystävällinen ja reipas kuin mikä! Tuurissa kävimme myöskin kääntymässä. Täyttä sanottiin. Ei sitten menty edes ostoksille. Ehkä jonain toisena vuonna päiväkäynnille. Ei kuitenkaan enää tyrkylle leiriytymään, sillä vaunuja ja matkailuautoja oli piha täynnä odottamassa alueelle pääsyä. Miksi siellä ei rajoiteta majoittumisaikaa? Jos se olisi esim. 4-7 vrk, niin siitä olisi hyötyä myös liikkeille. Ei sen pidempään majoittuvat käytä enää liikkeiden palveluita. Ihan turhaa pitää tuollaista. Eri asia olisi jos sähköpaikkoja olisi vaikka 800. Kyllä siinä kulut peittäisi moninkerroin.
      Ps. olikohan itsessä mitään vikaa jos täysin täytetty majoitusilmoitus ei kelvannut??? hmmmm...

    • rioohoi

      Me kävimme onnelassa heinäkuussa. Viivyimme 4 yötä ensimmäinen yö parkkipaikalla kun oli jo täyttä illalla kun saavuimme. Kuulimme saunassa että keskinen alkaa jo laajentamaan caravan aluetta pituus suunnassa , ja toisen pataljoonan hevosmiehet kertoi myös että on ostanut myös joen toiselta puolelta maata. Sinne kuulemma laajentaa sitten kakkos vaiheessa.. eli mahtaa muutaman vuoden päästä olla melkoinen alue caravaanareille:)
      Ainoa miinus oli yleiset saunat jotka on jo nyt pahasti alimitoitettu mutta uskon että siihenkin keskinen panostaa laajennuksien yhteydessä.. pitääpä mennä muutaman vuoden päästä taas.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe