Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

sitä vaan ihmettelen

aina.takaisin

Kun kerran ihmisen koskemattomuus on ehdoton, vaikka vittuilusit kuinka. Miksi poliisi saa käydä käsiksi ja hakata jps sanallisesti takaisin saa. Eikä NE saa mitään seuraamuksia? Tottakai jos fyysisesti pistää kampoihin näille narsisteille niin se on jotenkin EHKÄ hyväksyttävää. Esim. Jos poliisi sanoo, että mulkku pysähdy (usein sanovat) ja vastaat että mitä sä MULKKU uhoot, ja pysähdyt. Turpiisi saat ja lennät maijan takakonttiin ilmassa. Nämä KYRPÄKYTÄT eivät saa syytettä!!!!

9

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • santtu-1975

      "Ihmisen koskemattomuus on ehdoton"? Mitä tällä tarkoitat? Kyllä poliisilla ja aika monella muullakin ammattiryhmällä on tietyissä tilanteissa aivan täysi oikeus voimankäyttöön kohdehenkilöä kohtaan. Harkittu/tarkoituksellinen (liiallinen) vahingoittaminen ei tietysti ole sallittua.

      • olet-typerys

        Voimankäyttöön? Vaikka tottelisit käskyä, mutta sanallisesti annat takaisin. Sinä kytän perseen nuolija. Et tiedä näistä narsisti kytisyä mitään. Toivon että joudut joskus tilanteeseen, jossa kyrpäkytät aliarvioivat ihmisyytesi. Älä trollaa, kun et mitään tiedä ressukka.


      • santtu-1975

        Mitäs jos koittaisit joskus sitä vaihtoehtoa, että et anna "sanallisesti takaisin". Saattaisit yllättyä kuinka asiallisesti poliisi kohtelisi sinua tämän jälkeen.
        Itse olen työtehtävissäni erittäin paljon poliisien kanssa tekemisissä (sekä tuttavapiiriini kuuluu useita poliiseja), ja en pysty olemaan kanssasi mitenkään samaa mieltä.


      • 7-4

        Poliisilla on ehdoton määräysvalta virkatehtävissä annettuihin käskyihin. Jokaisen on niitä noudatettava. Vastaan inttäminen on niskoittelua, joka helposti muuttuu haitanteoksi, tai virkamiehen vastustamiseksi.
        Ihminen saa olla eri mieltä poliisin kanssa ja kiistää tekonsa esimerkiksi ajamastaan ylinopeudesta. Silloin ei kuitenkaan ole kyse poliisin antamasta käskystä, ellei se ole pysähtymiskäsky.
        USA:han matkustavan kannattaa ottaa poliisin käskyt todesta, jos ei halua leikkiä hengellänsä.


    • Enisisijaisestineuvoin

      Olisko taas pikkasen liikaa Ameriikan elokuvia. Todellisuus yllättää sohvalla kaljaa sossun rahoilla litkijän. Suomipoliisi ei hakkaakaan kuten teeveen Amerikkalaiset...

      • Poliisi.on.vihollinen

        Eikö? Jos heräisit siitä ruususen unestasi.


    • wanderlusthenry

      Poliisit eivät usein ole sanallisesti lahjakkaita, ehkä se vaikuttaa käsiksi käymiseen. Heidän pitäisi silti hillitä itsensä. Pistä kokemuksesi muistiin, poliisia voi siis helposti provosoida?? Tasapainoinen, lainkuuliainen ihminen ei käytä väkivaltaa, vaikka hänelle puhuttaisiin rumasti. Väkivallan turha käyttäminen kertoo poliisin asenteesta lakiin.

    • kuinlastentarhassa

      Poliisi ei ole kansalaisen ystävä vaan vihollinen. Tiedän sen kokemuksesta. En ole rikollinen, en käytä alkoholia. Olen joutunut kärsimään syyttä poliisin murtautumisesta omistusasuntooni. Olen joutunut lukuisia kertoja pidätetyksi jonkun perättömien ilmiantojen tähden. Korostan että en ole rikollinen enkä käytä päihteitä en huumeita.
      En ole saanut selityksiä en korvauksia en anteeksipyyntöjä. Poliisilla on oikeus murtautua kuulemma asuntoon ilman pidätysmääräystä, mitä en usko. Hajottaa omaisuutta murtautuessaan eikä kukaan korvaa. Joten totean ykskantaan, poliisit on täysiä paskoja.
      Olin lainkuuliainen kansalainen ja uskoin että poliisi on hyvä asia. Nyt on mieli muuttunut. Poliisiin ei voi luottaa missään asiassa. Haaskaat aikaa jos yrität selvittää jotain poliisin avulla. Koskaan ei tule valmista. Aina kun joutuu poliisin kanssa tekemisiin, on tiedossa ikävyyksiä. Ja sakkoja.
      Ennen oli poliisissa herrasmiehiä, nykyisin vain suutasoittavia machopoikia, joilla pamppu ja käsiraudat on vain pönkittämässä itsetuntoa, joka on alhaisen äo.n myötä alempana kuin kusiraja. Olen ällistynyt ja närkästynyt nykypoliisin esiintymiseen. Nuoret jätkät leikkimässä jotain auktoriteettileikkiä,kuin olisi lapsena paljon päähän potkittu. Ei ihme ettei poliisista pidetä. En minäkään enää.

    • kanalastapamahtaa

      Olet siis narsistin kohteena? Ne ovat perättömien ilmiantojen mestareita. Osaavat puhua poliisin ympäri sanomalla olevansa itsekin poliiseja, poliisikoulun opettajia, turvallisuusalan asiantuntijoita, itsepuolustuslajien keksijöitä, psykologeja, terapeutteja, pappeja, sotilaita, tanssijoita, nyrkkeilijöitä, messiaita. Uskomattomia väitteitä eikö totta? Uskomattominta on että poliisi uskoo narsistien jutut. Naispoliisit lankeavat suorastaan rähmälleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1975
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      50
      1253
    8. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1246
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe