Mihin menet Loviisa?

silmättauki

Hyvä ja asioita valaiseva kirjoitus Hagforsilta tämän päivän lehdessä. Tuli asiaa. Loviisassahan on tapana mennä tukka hulmuten hulluuksia tehden.

14

300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järkeäpeliin

      Kirjoitus on todella asiaa. Loviisassa syöksytään tosiseikat sivuuttaen päätä pahkaa kaikenlaisiin hullutuksiin, jotka eivät edes toteutuessaan tuo kaupungille mitään muuta kuin kuluja.

      Jos valtuustossa ja kaupunginhallituksessa olisi enemmän Hagforsin tapaisia luottamushenkilöitä, niin asiat olisivat paljon paremmin ja moni munaus olisi jäänyt tekemättä!

      • lippuäänestys

        Oikeassa Järkeäpeliin. Mehän veronmaksajina kaikista töppäyksistä olemme joutuneet ja joudumme maksamaan. Onneks on vaalit taas tulossa..


    • Liikkeenharjoittaja

      Monesti valtuustoon haluava on on ns.omaan napaan tuijottaja,valitettavasti.Eli haluaa olla esillä,järkeä ei sitten välttämättä aina ole.Toki tämä Hagfors on ihan eri asia,tajuälyä on.

    • lehdetön

      Mitä hän kirjoitti?

    • Pilven.veikko

      Lukekaas tämän päivän (21.7.2016) Kymen Sanomat. Se Malmin ruuhkaisen kentän korvaava lentokenttä, jota Kari ehdotti Loviisaan, tulee nyt Pyhtäälle. Yksityiset tahot rahoittavat. Säälittävää politiikkaa, kun kaikki kehitys torpataan vain siksi että on "väärä mies" ankkalammikossa. Jopa omat lyövät puukon selkään.

    • Näinonmarjat

      Toisin kuin muut valtuutetut Hagfors uskaltaa laittaa itsensä peliin ja pyrkii luottamushenkilönä valvomaan kunnan etua, vaikka ei siitä juuri kiitosta ole herunut. Päinvastoin. Ne jotka ovat seuranneet Hagforsin toimintaa luottamushenkilönä ja esimerkiksi hänen puheitaan valtuustossa voivat todeta, että hän on ollut pääsääntöisesti oikeassa. Hagfors on perustellusti puuttunut moneen epäkohtaan ja tuonut esille jopa lain- ja johtosääntöjen vastaisia toimia. Siksi käynnistettiin törkykampanja ja hänet savustettiin täysin perusteetta ulos tarkastuslautakunnasta. Tässä asiassa häviäjä ei ole Hagfors vaan loviisalaiset veronmaksajat!

      • mutullakopitkälle

        Hagfors puhuu faktoilla - muut mutu-tuntumalla. Miettikääpä kumpi tapa Loviisan pystyssä pitää !


    • Faktatfaktoina

      Juuri niin! Valtuuston kokouksia seuratessa voi usein havaita, että kaupunginhallituksen edustajat ja virkamiesjohto eivät pysty vastaamaan Hagforsin esittämiin hyvin perusteluihin kysymyksiin. Jostain syystä lehdistö jättää tämän usein raportoimatta! Vapaan lehdistön tehtävä on raportoida tosiseikat ja tuntuukin siltä, että erityisesti kaupungin johtoa jotenkin suojellaan ettei sen suoranainen kyvyttömyys tai haluttomuus yhteisten asioiden hoidossa tulisi kaiken kansan tietoon?

      • Toimitusjohtaja66

        Taitaa Kari olla ainoa valtuutettu,joka Mensan jäseneksi pääsisi Loviisasta.Kaikki näkyvät olevan "pissit housus"kun Hän avaa suunsa!


    • laskutoimitus

      Näin Heinsprookin kahdesti tänään.Ei ollut kehuttavaa katsottavaa.Surullinen oli ilme.Elämänhalua en havainnut.Sääliä tunsin.

      • surkeataon

        Niin tarttis kai kaupunginhallitusta johtavan jotain saada aikaiseksikin, kun kaupunki vain näivettyy ja näivettyy. Mitä tekevät kaupunginjohtaja ja kehitysjohtaja??


    • Quojavtunvadis

      Loviisa haluaisi mennä ajassa taaksepäin, sinne asti että Vinski haki näkymättömättömyyspulveria apteekista, jossa ei tarvinnut jonottaa. Aikaan kun kaupungissa oli pankkeja, josta sai rahaa, posti joka toimi, tori jolta sai kalaa. Satama, jonne tuli muutakin kuin huumetynnyreitä.
      Sinne Loviisa haluaisi mennä.

    • Pekkatöpöhänti

      No joo.Ton allekirjoitan,pulvereita nauttinut ja sosiaalista luottamusta,muistan noi kuvaukset,nykyään sivusta seuraten noita 60 luvun kuvauksia.

    • Justså

      RKP:n huonon hallinnon ankkalammikko. Sitä se on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2783
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2140
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1924
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1776
    6. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    7. 132
      1744
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe