soneraviihde adsl

miettija

oliko 34€/kk maksaako boksi ja tallennukset peruskanavilta erikseen? eli onko puhdas iptv boksi vai mikä ku niin sekavat sivut kaikilla

9

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aloitustarjous

      Tuo on aloitustarjois. Serkuilla nousi hinta sopimusajan jälkeen 75 euroon/kk. Ota Elisan viihde, jos sen saa paikkakunnallasi. Ei nouse niin paljoa.

      • höpsistä1

        Höpöhöpö, Sonera Viihteen normaalihinta on jotakuinkin 40 euroa kuussa, ei 75 euroa. Kiintolevyllisellä boksilla voi lisäksi tallentaa maksukanavia joka ei Elisa Viihteessä ole mahdollista kun Elisalla ei ole tarjota kiintolevyllistä Viihde-digiboksia.


    • Kuparit_puretaan_pois

      ADSL on jo tullut monella paikkakunnalla tiensä päähän? Nopeutta ei ole usein tarpeeksi ja kun operaattori haluaa nopeasti "kuparilinjoista" eroon, niin pelkän linjan vuokra nostetaan 50-60 euroon/kk. 90 vuotiaalle mummelille oli maalla ilmoitettu, että lankalinjan hinta nousee jotain 60 euroa / kk, mutta tilalle tarjotaan "nopealle päättäjälle" GSM-pöytäpuhelin nimelliseen hintaan. Tästä pyystyi päättelemään, että linjat puretaan pian pois ja niin tehtiinkin, mutta GSM-pöytäpuhelin toimikin hyvin ja vanhempikin henkilö osaa sitä käyttää.
      Yhdelle perheelle Itä-Suomessa oli kylmästi ilmoitettu vain päivämäärä, jolloin ADSL-linja puretaan pois. Siinä meni perheen ainoa toimiva nettiyhteys. Kovasti yksipuolisia nämä päätökset linjojen purkamisesta ovat. Se, että kännykkään ei saada kenttää, ei ole paikallisen puhelinoperaattorin ongelma. Vastaajan voi käydä kuuntelemassa pihamaalla ja puhelut kannattaa soitella sitten "kylillä" ollessaan, niin puhelut ei pätki niin pahasti. Loppuvuodesta on luvattu kuuluvuuden paranevan, mutta siihen mennessä he muuttavat "kylille" ja talo jää ainakin toistaiseksi tyhjäksi.

      • höpsistä1

        Ja tuo liittyy Sonera Viihteeseen miten?


      • Kuparit_puretaan_pois

        Liittyy siten, että kysyjällä on ADSL-yhteys, joista operaattorit haluavat päästä eroon. Se tulee kuparilinjan kautta, ja niiden ylläpito on turhan kallista varsinkin maakunnassa. Se, että on tilannut ADSL-linjan, ei takaa yhtään mitään. Kun ADSL-linja jonain päivänä puretaan, niin se oli sitten siinä eikä valituksia vastaanoteta. Soneralla on suuri osa valtakunnan avolinjoista purkutyön alla, vaikka työtä on tehty jo usean vuoden ajan http://yle.fi/uutiset/sonera_keraa_yli_50_000_puhelinpylvasta/5622412 ja samaa purkutyötä tekevät pienemmät puhelinyhdistyksetkin. Nyt luotetaan mobiiliverkkojen palveluihin, sillä lankalinjasta ei ole operaattorille tiedossa kuin pelkkiä kustannuksia.
        Tuttavalle uusittiin Tuusulassa omakotitalon sähkökaapeli maakaapeliksi ja kun hänellä oli puhelinlinjan loppupätkä ilmakaapelina, niin hän kysyi Elisalta lupaa vaihtaa se sähkökaapelin ojaan laitetuksi maakaapeliksi. Se oli väärä kysymys, sillä Elisalta tuli nopeasti vastauksena vain linjan irtisanominen. Ei tarvitse enää miettiä ADSL-linjan heikkoa ja vaihtelevaa nopeutta.
        Asun Vantaalla ja täällä taloyhtiöömme Sonera veti vuosia sitten kuidun ilmaiseksi, kun siihen annettiin lupa. Naapuriyhtiö ryssi homman eikä antanut lupaa. Kun nyt pari vuotta sitten kilpailutettiin laajakaistaa, niin yksikään operaattori ei ollut halukas ilmaiseksi vetämään kuitua naapuritaloon, vaan kyse oli muutaman tonnin lisäkustannuksesta. Asukkaille jäi vanhat kupari- ja mobiililaajakaistat käyttöön. Nyt näitä kuituvetojen ilmaistarjouksia ei enää ole, vaan kun aluetta kaapeloidaan jälkikäteen kuiduilla, niin jostain pitää löytyä maksaja. Puhelinlinjoja ei enää vedetä, vaikka sellaisen suostuisi maksamaan?


    • Aloitustarjous

      Täällä syrjäkylällä peritään oikeasti internetistä hurjaa maksua! Toista se on kaupunkien keskustoissa. Itsellänikin oli Soneran liittymä. Ensimmäinen vuosi maksoi 22 eur/kk. mutta irtisanoin sen, kun kuukausimaksu nousi lopulta 56 euroon. Vaihdoin sitten elisaan. Maksan nyt 39,95 plus laskutuslisän noin 3 eur/kk. Ei ole höpötystä, Jos laitat sähköpostiosoitteen, voin lähettää valokopion oikeasta laskusta.

      • Kfkxkfkf

        No maalla 4g-verkko kyllä toimii hyvin kun ei ole paljoa käyttäjiä. Vasteaika on ainoa missä se ei adsl:lle pärjää, kaikissa muissa menee ohi.
        Ja helvetin halpahan tuo on!


    • Aloitustarjous

      Meilläpäin ei siis 4G toimi. Ei ainakaan kunnolla. Pätkii ja pitää välillä jopa parin tunnin taukoja. Lähin 4G masto on 10km päässä.

    • Kuparit_puretaan_pois

      http://yhteisverkko.fi/ajankohtaista/ voi katsella, onko lähitienoolle tullut DNA:n ja Soneran tukiasemia. Näyttää siltä, että tuo mainitsemani ongelmaperhe saa laajakaistan toimimaan myöhemmin syksyllä, mutta he ovat tehneet jo muuttopäätöksen ja taas yksi talo jää ilman asukkaita.
      Valtio kannusti vetämään kuitua maakuntaan ja kunnat perustivat osuuskuntia hoitamaan kuitujen vetoa. Esim. kunta itärajalta: Rahaa mennyt n. 15 miljoonaa, jolla saadaan reilut tuhat taloutta kuidun piiriin. Valtiolta on tullut rahaa muutama miljoona, mutta kuntalaiset joutunee lopulta maksamaan kunnan antamat lainojen takuut? Kuidun veto on kannattavaa, vai kuinka? Ei sen puoleen, 4G verkko ei toimi vielä kunnan alueella, vaikka tukiasemia on lisätty.
      Vastaus tuohon aloitukseen: Minulla on ollut Sonera Viihde ja purkit tulivat Soneralta. Ne ovat Soneran omaisuutta, joten kun sopimus päättyy, niin ne pitää palauttaa. Taloyhtiön laajakaistan nopeuttani nostettiin 10/10 M => 100/10M, kun siihen oli mahdollisuus. Peruskanavien tallennus verkkoon maksaa jotan 3 €/kk. Tätä maksua kaikki operaattorit eivät peri, vaan tämä on junailtu muuten ilmaiseksi. Soneralla tallenne säilyy 3 kk, mutta se on minulle sopiva aika. Arkistoja en keräile ja jotain katson vielä Netflixin kautta. Ylen Areenaltakin voi myös katsella tilanteen mukaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      93
      1798
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1367
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1188
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1147
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      56
      1036
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      68
      910
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe