Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lottovoittajako?

Uteliasolen

Tietääkö kukaan että miten on mahdollista että jos toinen on työttömänä ja toinen käy töissä. Että mite o mahdollista et on rahaa tehdä koko ajan remonttia???millä rahalla??ja on hienot autot ja iso talokin???

9

485

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sellaistaelämäon

      Kyllä se vaan on mahdollista, että toiset on työttömänä ja toiset käy töissä. Sitä on Suomessa nykyään paljon.
      Jaa miten on rahaa tehdä remonttia. No jos elää muuten nuukasti ja haluaa laittaa rahojaan remonttiin. Jaa millä rahalla.. No varmastikin ihan euroilla.
      Joillakin on iso talo ja joillakin pieni talo ja joillain on hieno auto ja joillakin vähemmän hieno auto. Sellaista se vain on tässä maailmassa.
      Aika paljon helpottaa omaa elämäänsä kun huolehtii vain omista asioistaan.

    • Rahaaonkunroskaa

      Itse veikkaan, että korviaan myöten veloissa. Ei myöskään riitä ymmärrys nykypäivän ihmisiin..pitää olla hienot autot, uudet talot ja joka kuukausi eletään kädestä suuhun ja mitään rahaa ei saada säästöön. Mutta, kun pitää olla ulospäin kaiken niin helvetin hienoa...ja pikavipit sen kun laulaa! Vituttais olla moisessa kierteessä!

    • Jaroskaaonkunpaskaa

      Kompaten rahaaonkunroskaa ja lisäten, että sama porukka laittaa lainat lyhennysvapaille, jotta pääsee heittää ulkomaanreissuja. Eihän se nyt oo perhe eikä mikään joka ei kerran vuoteen käy uittamassa lapsia välimeressä tai laskettelemassa Lapissa. Luulis ahdistavan, jos ulkomaanmatkakin heitetään velkarahalla.

    • laakeripukki

      kyllä mää koneenhoitajan palkalla pärjään hyvin ja reissaan

    • ah-88

      Minä en ole koskaan tehnyt töitä vakituisesti, vain silloin kun on jotain mielenkiintoista ollut tarjolla. Aina on ollut rahaa ja ihan säästössäkin riittävästi. Minua ei kiinnosta edes työeläke saanko sitä paljon vai vähän sitten 7.n vuoden kuluttua. Emäntä on vakityössä kun haluaa olla. Minä pärjään muutenkin. Harrastukseni on minun työ. Jätän työt niille jotka sitä enemmän tarvitsevat.

    • Bulistadi

      Ketjun aloittaja on kyllä helvetin tyhmä ja utelias. Ilmeisesti teillä koskelaisilla tapana udella toisten asioita. Ei tarvii enää ihmetellä kun teistä yleisesti puhutaan ympäri suomen juoruämminä. Toisten asiat tiedetään paremmin kuin omat.

      • EiNyYmpäriSuomea

        Ympäri Suomea? No enpä ole täällä meillä päin paljon juttua Jämsänkoskesta kuullut. Kerran olen Himoksella käynyt.

        Nyt eksyin Keski-Suomen sivulta lukemaan tätä ja pakkohan se on kommentoida.


    • perintö

      Bulistadi :D Helevetin hyvin sanottu!!

    • joomiehiä

      Koskelaiset kyttää toinen toistaan ja juoruaa ja puhuu paskaa toisistaan. Jos jollain menee hyvin, ollaan kateellisia ja puhutaan paskaa. Jos jollain menee huonosti, ollaan vahingoniloisia ja puhutaan takanapäin paskaa. Aina on joku jota kytätään ja josta juorutaan. Koskella vanha tapa ja jatkuu yhä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2122
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1808
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      31
      1781
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1530
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1496
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1402
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1364
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1322
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1271
    Aihe