Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kunnon Klubikiertue Dingolle

vggg

Tuolla alempana jo kirjoittelin että näin livenä Dingon Raumalla juhannuksena ja sen jälkeen Kalajoella kolmisen viikkoa sitten merisärkällä.
Kalajoelle oli vielä hieno tilaisuus verrata että missä Dingo menee tällä hetkellä kun ajatellaan aivan Suomirockin kärkeä. Perjantaina merisärkällä oli Popeda joka lienee on tällä hetkellä Suomen suosituin livebändi. Popedan keikka oli aivan loistava ja tulihan siinä mieleeni että mitenkähän Dingo pärjää seuraavana iltana.

Ja voin ilman Dingo laseja sanoa että hyvin pärjäsi. Vähän oli keikan alussa havaittavissa pientä jännitystä, mutta kun koneet sai bändi käyntiin ja yleisö tuli lavan eteen niin se oli selvää pässin lihaa sen jälkeen.
Neumanni lauloi kuin parhaina päivinään ja oli selvinpäin kuten myös muu orkesteri. Kovemmat bileet ja laulatukset sai Dingo aikaan kuin Popeda jos desibelejä mitattaisiin. Kummankin bändin keikat olivat loistavia!!! Ihmettelen että Dingo ei ollut esim. Suomipopissa yms. isoilla festareilla tänä kesänä. kyllä yleisö noita lauluja haluaisi kuunnella.

Jos tätä joku Dingon manageri/keikkamyyjä osasto lukee niin myykää nyt helvetissä bändiä joka kolkkaan Suomessa klubeille syksyn aikana, niin jengi huomaa et nyt siellä tosiaan soitetaan rokkia selvinpäin ja vitun hyvällä vanhalla Dingo soundilla!!!!

Myykää vaikka vähän halvemmalla klubikeikkoja ympäri Suomen niin porukkaa tulee paikalle ja näkee että bändi on taas lyönnissä 20 vuoden tauon jälkeen!

Sitten isommille lavoille ja uutta levyä tuuttiin!!! Ei kai kukaan manageri/keikkamyyjä voi niin URPO olla ettei näe/käsitä että nyt on mahdollisuus nostaa tää bändi taas noille isoille lavoille missä on yöt, popedat, eput yms yms.

24

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dingofani

      Toivon myös todella niitä DINGON ( koko bändin keikkoja) keikkoja jokapuolelle Suomea että jengi tosiaan näkee että Dingo soi hyvin! Varmasti riittää yleisöä keikoille!

    • He1moVesa

      Dingolla on vielä yksi oljenkorsi käyttämättä: kiertue jolla Kerjäläisten valtakunta soitetaan alusta loppuun. Oikein suunniteltuna ja markkinoituna se vetäisi salit täyteen. Toisaalta Neumann voisi soolonakin tehdä hienon konserttisalikiertueen, ensimmäinen puoliaika akustisempaa soolotuotantoa ja toinen puolisko Dingoa.

    • nytrokkais.s

      Uusi bändi on hyvä joten paras oljenkorsi olisi tehdä pirusti keikkaa ympäri Suomea.
      Tosin Nipa seiska lehdessä jo haaveili alkuperäisen kokoonpanon paluusta. Voi viron pojilla tulla motivaatiovaikeuksia jos on riski että bändin kokoonpano taas vaihtuisi.
      Nipa on huomattavasti yksinkertaisempi mies kuin mitä luulin. Miehellä on kerrankin hyvä bändi mutta mies haikailee taas menneitä.

      • Koiransadevilseuranaan

        Viron pojat lienevät vuoden sopparilla mukana, niin kuin edellinenkin kokoonpano. Eli loppusuoralla on tämäkin viritys


    • nytrokkais.ss

      Tämä uusi bändi ei todellakaan ole viritys, mutta onko nipa niin "seniili" ettei ymmärrä sitä?
      Nyt on kova rokkibändi kasassa mutta haikaileeko nipa nopealla aikataululla isoille festareille? Toki se alkuperäisen Dingon kokoonpanolla olisi selvä juttu samantien, mutta jos mies haluaa rokkia soittaa vielä 3 vuoden päästäkin niin ainoa vaihtoehto on mennä tällä nykyisellä kokoonpanolla pienin askelin eteenpäin ja luoda ura tavallaan uudelleen kohti maalia.

    • pekkoaikapoikaa

      Kummallista touhua tosiaan. Juuri kun bändi on vihdoin saatu vuosikymmenien tauon jälkeen soimaan hyvin niin eikös pertteri ala päästä suustaan sammakoita. Voihan se kasata sen orggiksen mutta ei se yhtä hyvältä kuulosta kuin tämä nykyinen bändi eikä sillä olisi kuin se yhden kesän lento edessä ja mitäs sitten??? Tuskin viron pojat takaisin tulisivat enään ja paskaahan dingo oli livenä lähemmäs pari vuosikymmentä ennen kuin ne bändiin tuli.
      Tosin seiska on sen tason julkaisu että en ihmettelisi vaikka kyseessä olisi uutisankka.
      Seiskan toimittajilla on useasti vaikkua korvissa.

    • dingooooooo

      Muutama vuosi sitten olikohan se Jonttu joka jossain jutussa sanoi ettei kiinnosta enää Dingon uudelleen kasaaminen, tiedä sitten onko mieli muuttunut vai onko vain juttuja... Tämä nykyinen on todella hyvä kokoonpano olen nähnyt keikalla. Toivottavasti nyt tekisivät keikkoja tällä kokoonpanolla ympäri suomen koska tämä soi hyvin ja yleisöäkin keikoilla riittää!

      • 42243253

        Taisi olla 2011 kun Dingo-fani teki YouTubeen dokumentin Dingosta. Haastatteli tuohon Jonttua ja Pepeä. Kummaltakin kysyttiin, uskovatko he vielä liittyvänsä takaisin Dingoon ja molemmat pitivät sitä epätodennäköisenä.

        Miltään luotettavalta taholta ei kuitenkaan olla kuultu vihjeitä alkuperäisen Dingon paluusta. Neumann on ehkä alkanut korjaamaan välejään ex-Dingojen kanssa kuten Quupan kanssa 2013. Tuolloin Quuppakin ilmoitti lopettaneensa soittohommat eikä ole kiinnostunut enää Dingoon paluusta.

        Nipan haastatteluja vuosikaudet seuranneena olen jo tottunut siihen, että Nipa säännöllisesti väläyttelee alkuperäisen Dingon paluusta mutta sitä ei tähänkään asti ole toteutunut. On myös suuri mahdollisuus että Seiskan toimittajat ovat tahallaan ymmärtäneet Neumannin sanomiset väärin tai vain yksinkertaisesti halunneet saada aikaan juoruaallon - juorulehti kun kuitenkin on kyseessä.


      • Zorlim

        Missä tuon dokumentin voisi nähdä? En ole onnistunut löytämään sitä YouTubesta.


    • 64347

      la 27.8.2016 Lohusalun satama, Viro
      la 8.10.2016 Kåren Turku

      Ainoat tällä hetkellä Dingon keikkalistassa olevat keikat. Miksi Dingo ei keikkaile säännöllisesti? Bändiä ei tällä keikkatahdilla saada suuren yleisön suosioon. Vai voisiko tässä aavistella että bändi olisi työstämässä studiossa jopa uutta materiaalia, siitä johtuu keikkatauko?

    • dindos

      On ne viikonloppuna wanhassa Helsingissä keikalla. Keikkamyyjä ei osaa myydä keikkoja, siitä se vain johtuu. odotteleeko lie toimistossaan ja naputtelee kynällä pöytään että soittais nyt joku ja ostais dingon keikalle;) Keikkamyyjän pitää olla aktiivinen.

      • 32634

        Kuka Dingon keikkoja tällä hetkellä mahtaa edes myydä? Keikkamyyjän pitäisi tosissaan panostaa Dingoon kunnolla koska tässä olisi ainesta saada bändi nostettua jonkinlaiseen uuteen suosioon vuosien rämpimisen jälkeen.

        Ja onko bändillä voimassaolevaa levytyssopimusta kenenkään kanssa btw? KHY Suomen Musiikin kanssa taisi olla soppari vain yhdestä levystä, joka julkaistiinkin sitten Nipan soolona. Eli juuri tuo "Oma Waterloo" jota onneksi ei julkaistu DINGO -nimellä.


      • 21312352

        "On ne viikonloppuna wanhassa Helsingissä keikalla."

        Keikkalistassa ei tällaisesta keikasta ole mitään mainintaa. Jos Dingolla tosiaan on keikka viikonloppuna, niin nyt bändin tiedotus ja keikkamyynti kusee ja pahasti jos keikoista ei kunnolla edes ilmoiteta.


    • dingooooooo

      Magnum livevarmaan edelleen. Ainakin siellä lukee Dingo ja Neumann. ja viikko sitten oli iltehdessä ja seiskassa juttua että Nipan uusi naisystävä myy keikkoja, päivittää sosiaalisen median sivuja( dingomania Facebook) ja on asioiden hoitaja.

    • dingofani4ever1

      Dingo on lauantai keikalla Helsingissä Haltiala, Hayride Countrybileet. Tekee myös duo/trio keikkoja. Lisää keikkoja myös odottelen ja nimenomaan DINGO keikkoja. Turun keikkakin on Liivit boys bändin kanssa.

    • kepakkoss

      turun keikka on DIngo keikka. Siellä ei liivit boysia ole.

    • kohtakoexfani

      Mitähän vittua tuo tarkoittaa??? Siis nyt alkaa mennä maku koko touhuun. Piti tuonne mennä mutta siellä ei siis olekaan tämä nykyinen dingo vaan liivit boys???? Kuka johtaa orkesteria vai mitä siellä oikein tapahtuu? piti mennä tuonne paikalle kun luulin että siellä on sama orkesteri kuin raumanmerellä.

    • tuomarinpoika

      tuossa mainoksessa johdetaan selkeästi kuluttajaa harhaan. Paikalle pitäisi soittaa dingon mutta mainoksen mukaan siellä soittaa liivit boys.
      tälläisestä mainonnasta voi selkeästi tehdä valituksen kuluttaja-asiamiehelle ja sankiota siitä seuraa ihan varmasti.

    • Dingofaniiii

      Lauantaina Helsingissä kuitenkin soittaa Dingo. Tuonne Turkuun jokatapauksessa menossa.

    • dingoooo

      Oliko Dingon kårenin keikka hyvä?

    • voihanviddu

      https://www.youtube.com/watch?v=EtAwQyOk8Fc
      Kauas on taas matka käynyt viime kesän dingon huippukeikoista vaikka rmj:ssä ja kalajoelta:(((((
      olin jo kesällä varma että bändi nousee takas pinnalle mut en kyllä oo enään:(((
      onko toi kuvaaja joku manageri vai eikö se oo käynyt kesällä dingon keikoilla??????
      ei tajuu mut ei kai tarviikaan.

    • rmjkävijä

      Kesällä oli tosiaan hyvä noste Dingolla Raumanmeren jälkeen, rokki soi kansa tykkäsi.
      Ihan huolellisesti P. Neumann osaa mokata.
      2 dingoa ei jessus mitä pelleilyä

      • erggg

        Vaikea sanoa, miksi on kaksi Dingoa? Rebanen&kumppaneiden motiivia soittaa en tiedä? Toisaalta saa Suomessa mainetta soittamalla klassikkobändissä muutaman keikan hyvin. Jos tää on pojille sellainen harrastus vaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      87
      2305
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      51
      1997
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      89
      1837
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1432
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1390
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1351
    Aihe