Kysymyksiä rippikoulusta

Kristinusko

1. Onko päivärippileiri vai leiri parempi? Omat vanhempani pakottavat rippikouluun. Minua ei kiinnosta kristinusko. Leikit ahdistaa. En tykkää leireistä.
2. Onko päivärippileirillä niitä outoja leikkejä? (Esim. pitää ryömiä jalkojen välistä D:)
Hmm, siinä varmaan oli ne. En todellakaan halua kärsiä sitä konfirmaatiota, jossa pitää laulaa siellä lavalla jtn "Jeesus on paras" lauluja. En halua isoja rippijuhlia, missä ihmiset ostavat minulle turhanpäiväisiä koruja ja voivottelevat kuinka iso olen jo. Kristinusko on minusta ahdistavaa ja syyllistävää. Osa kristinuskon sanomista on vastoin omia arvojani. Minusta saa olla myös ylpeä itsestään ja miettiä, missä on onnistunut. Sehän on kuolemansynti jos on ylpeä itsestään :(

10

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Terv.Mirka

      En suosittele rippikoulua kenellekään. Riparilla ei ole mitään muuta tarkoitusta kuin saada lapset ja nuoret uskoon, jotka taas elättää kirkon. Lyhyesti, kirkko on kiinnostunut rahoistanne ja riparilla pohjustaa tätä.

    • Hei

      Minusta kuulostaa vahvasti, että rippikoulu ei ole sinun juttusi. Perusteluni vaan ovat ihan eri kuin aiemmat vakivastaukset. Kehottaisin siis keskustelemaan vanhempiesi kanssa vakavasti. On väärin pakottaa ketään riparille. Toivon todella, että vanhempasi kunnioittaisivat tahtoasi. Ei rippijuhlatkaan mikään must asia ole elämässä ainakaan jos niiden päähenkilöä lähinnä vaan ahdistaa ja tympii. Kun itse aina kyselen nuorten motiiveja tulla riparille, ei yksikään ole vanhempiensa pakottamana ilmestynyt rippikouluun. Kyllä sinun ikäiselläsi pitäisi olla jo oikeus päättää itse. Sekin on uskonnonvapautta.

      En osaa sanoa kumpi riparimuoto olisi parempi, koska se riippuu niin paljon seurakunnasta ja työntekijöistä. Leikkejä voi olla molemmissa, mutta ainakaan meillä päin ei nolausleikkejä ole sallittu Herran vuosiin. Yleensä nuoret itse haluavat iltaohjelmissa hauskoja leikkejä ja pelejä, ja tykkäävät myöskin ripariveisuista.
      Olet sitä mieltä, että kristinusko on ahdistavaa ja syyllistävää eikä omista saavutuksista saisi olla iloinen ja ylpeä. Olen ihan eri käsityksessä, koen uskon nimenomaan vapauttavana ja jopa riemukkaana. Olemme arvokkaita ja ainutlaatuisia, meillä on syytä olla iloisia itsestämme ja rakastaa itseämme. Hyvä Jumala ei syyllistä ketään vaan tarjoaa armoaan ja rakkauttaan. En tiedä mistä ankea käsityksesi oikein polveutuu. Jos ajattelisin noin, en varmaan itsekään haluaisi riparille..
      En tiedä mihin viittaat sillä, että sinulla on erilaiset arvot. Olisi kiinnostavaa tietää mitä ajattelet. Kristilliset arvot ovat länsimaisen lainsäädännönkin perustana. Vapaus, tasa-arvoisuus, oikeudenmukaisuus, heikommista huolehtiminen, itsensä toteuttamisen mahdollisuus.. Kaikki nämä arvot perustuvat kristinuskoon.

      Sitä paitsi rippikoulun voi käydä halutessaan vaikka aikuisena yksityisesti. Et ehkä vaan ole ryhmäsielu vaan tykkäät pohtia asioita mieluummin yksin tai pienemmässä porukassa.

      Iloa kesään!
      Pappi Elisabet

      • bgvrceswaq

        #Hyvä Jumala ei syyllistä ketään vaan tarjoaa armoaan ja rakkauttaan. #

        http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/9461899/46725910
        "Kiva kun olit tarkkana
        teuta 13.11.2010 14:18
        Tuo yks joka hilluu nyt suuna päänä , ei ole löytänyt tuotakaan oikesta kirjasta
        Mä hain vanhan Rippikoulu katekismuksen , ja siinä se on aivan oikein ."

        luterilainen ei saa palvella Jumalaa ja Jeesusta vaan herra jumalaansa sille uskontunnustuksen antaneena, ikuisena rikolisena..
        herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
        "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."

        herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky...
        ja
        papin vahvistus:"#Hyvä Jumala ei syyllistä ketään vaan tarjoaa armoaan ja rakkauttaan. #
        Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
        "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

        Käskyn seurauksien historiaa suomalaisittai, lyhyesti:
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)

        Tuolla tavalla lapsia ja nuoria herra jumala rakastaa papistoineen!
        papistoineen joille Jumala ja Jeesus ei ole virkoja jakanut
        vaan
        rikollisuus jakaa virkansa itse, RIKOLLISILLEEN:

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        SIIS kristityt eivät olet JUMALAA JA JEESUSTA PALVELEVIA KRISTILLISIÄ, EIKÄ HEILLÄ OLE JEESUKSEN JA JEESUKSEN OPETUSLAPSIEN PERUSTAMIA SEURAKUNTIA...
        Näistä, Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustamista seurakunnista ei ole yhtään kristittyjen seurakuntaa vaan ne ovat kristillisten seurakuntia:
        Ilm. 2:1-29
        Pergamos
        Tyatira
        Sardes
        Smyrna
        Filadelfia
        Efeso
        Laodikea
        ------
        HUOM!
        Amerikkalainen "Filadelfia" seurakunta ei ole Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustama. Sen perustivat 1850 luvulla verovapaan rahan keinottelijat.

        SIIS JOS/KUN KUULET KRISTITTYJEN PAPPIEN PUHUVAN, OPETTAVAN JNE KRISTILLISYYDESTÄÄN, NIIN HÄN VALEHTELEE VAIKKA USKONTUNNUSTUKSEESSAAN ON SELVÄSTI TUNNUSTANUT ITSENSÄ SYNTISEKSI/RIKOLLISEKSI KRISTITYKSI.
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'


      • juhytgrd3

        Elisabetille lisää jumalan rakkaudesta.....

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9955763
        "Jeesus on tie
        1.7.2011 20:09
        Jokainen bedofiili toiaan saa syntinsä anteeksi, jos hän antaa Jeesuksen sovintoveren virran puhdistaa sydämensä, hallelujaa kiitos Jeesus!
        Jos parannusta ei tule, niin sinun raukan käy huonosti.
        Keneltä, kysyi yksi mäntti?!!!
        Jumalalta!"

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9944923
        "teuta
        21.6.2011 18:31
        KIITOS VAAN TARJOUKSESTA , MUTTA SULTAHAN JO LOPPUI
        KOKONAAN TUO PAHNA TUSKA ., KUN TULI KESÄ JA KÄRPÄSET,
        AIVAN OIKEIN OLET KOPIONUT JP :N ASIAN .Mat. 5:43-48
        SE ON JOKAINEN PEFOFIILI SAA SYNTINSÄ ANTEEKSI , JOS
        HÄN KATUU TEKOAAN JA TAHTOO TEHDÄ PARANNUKSEN .
        JA ANOO ANTEEKSI /TEKEE RIPIN."

        rippi ja salarippi on rikollisen kristinuskon OMAVANHURSKAUS OPPI. jossa rikollisuus jakaa rikollisilleen Jumalasta luopneena, Isän, Pojan ja Pyhän Hengen Nimeen rikoksia anteeksi RIKOLLISESTI!
        SIIS RIKOLLISUUS EI KUNNIOITA JUMALALLISUUDEN TAI/JA IHMISYYDELLE SÄÄDETTYJÄ LAKEJA.
        ja
        luterilaisuuden lahkoissa on hyvin tavallista lasten raiskaamiset ja pedofiilejä suojellaan rippi-isä rituaalein joissa lapsi pelotellaan helevetillä vaikemaan häneen kohdistuneesta rikoksesta ja RIKOLLISTÄ PEDOFOIILIÄ SUOJELLAAN RIKOLLISESTI JOUTUMASTA OIKEUTEEN VASTAAMAN TEOISTAAN.
        herra jumalan lapsirakkautta on ilmeisesti käytännössä se, että rikollinen palkitaan ja lapsi saa loppu iäkseen rikolisen syntitaakan kannettavaksi!
        SE EI OLE IHMISYYDEN JUMALAN RAKKAUTTA!
        Jos ystävämme Elisabet on eri mieltä niin perustelkoon asian Suomen Perustuslain ja rikoslain tietoja kantansa tuoksi käyttäen.

        http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
        Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
        Suomen Laki:
        11 § (24.7.1998/563)
        Rikoksentekijän suojeleminen
        Joka saatuaan tietää rikoksen tehdyksi edistämällä rikoksentekijän pakoa tai hävittämällä todisteita estää tai yrittää estää rikoksentekijän saattamista vastuuseen rikoksesta, on tuomittava rikoksentekijän suojelemisesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

        Mitä 1 momentissa säädetään, ei koske rikokseen osallista eikä 10 §:n 2 momentissa mainitussa suhteessa rikoksentekijään olevaa henkilöä, eikä rikosta, josta ei säädetä ankarampaa rangaistusta kuin kuusi kuukautta vankeutta."

        ----

        Ei Jeesusta seuranneet Jeesusta ristille asettaneet vaan kristityt joiden oppi elää edelleen ja nyt ei pilkata kuninkaaksi vaan Jeesusta elukkana teurastamisen opein.
        Jeesuksen evankeliumi Johanneksen mukaan;
        1:11 Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan."

        VETOAMALLA JEESUKSEEN, (kuten yllä...) PEDOFIILI RIKOLLISTEN SUOJELIJOINA. luterilaisuus OSOITTAA TARKALLEEN SAATANAN JUMALAKSEEN!!!

        JA TÄSSÄ OIKEIN LEUHKITAAN, SUOJENTUJEN PEDOFIILI RIKOLLISTEN MÄÄRILLÄ:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9817522#comment-57826957
        "teuta
        22.4.2011 22:35
        Ok !se on sillälailla että Es/Lestois on 2tiedossa joista toinen on sen verran vanha että on jo kerinnyt tuomionsa kärsinyt .
        sitten salassa n.7-13,
        VL:n on n.100 joista 30 käsitellään , salassa n.100-400.
        En tiedä mitä varten pitäisi vielä muuta tietää."

        JA

        LEUHKIJA ON paavin kanssa ilmeisesti jumalan herra!!!
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10835053#comment-57305312
        "teuta
        8.8.2012 00:24
        Kyllä minä ja paavi sen tiedämme , pitäisikö kysyä Jumalalta vielä ."

        Ja kukapa IHMISISTÄ ei tietäs kuinka monta kristittyjen pedofiili pappia paavi/paavit ovat viroissaan suojelleet! USA noin kymmenen vuotta sitten tehty tutkimukseen mukaan pelkästää USA:ssa noin 4500 lasten perseitä perineitä pappeja...

        joten on niitä Elisabetin kristittyjen herra jumalan rakkautta osoittavia ihan mainostettuina mutta mistähän johtuu, ettei tuomioita ole saatu aikaan.... ettei vaan saatanallisuudelle ole sormet syvemmällä maailmassa kristittyjen rikollisuuden sivityksen sisäisesti...
        mietityttää....


    • riparionhomeessa

      Kristillinen usko ei ole ahdistavaa eikä syyllistävää. Kirkko on.

      • dockirieo

        sotket toisiinsa
        kristity
        ja
        kristilliset

        ------------------
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskontunnustuksensa kaltaisia uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina.
        Miekka sivistyksen saatanallisuutta noitarovio rikoksineen!


        ------------------

        Kristilliset = Jeesuksen ja Jeesuksen opetuslapsien perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.
        Näistä kristillisten, Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustamista seurakunnista ei ole yhtään rikollisilla kristityillä....
        KRISTILLISTEN IHMISTEN SEURAKUNTIA:
        Pergamos
        Tyatira
        Sardes
        Smyrna
        Filadelfia
        Efeso
        Laodikea
        ------
        HUOM!
        Amerikkalainen "Filadelfia" seurakunta ei ole Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustama. Sen perustivat 1850 luvulla verovapaan rahan keinottelijat.
        ------


      • kmjnybtvtt

        kirkko oppeineen ja papisto sen mukana syyttää Jumalaa ja Ihmisiä; Jumalasta, ihmisyydestään ja järjestään luopuneiden rikoksista!
        Vakavaa saatanallisuutta syyttömistä ihmisistä tekee kaltaisiaan rikollisia....

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14387881/miksi-pappi-syyttaa-jumalaa-ja-syyttomia#comment-85575029

        MIKSI PAPPI SYYTTÄÄ JUMALAA JA SYYTTÖMIÄ???
        vakava_kysymys johon Pirkko-pappi vastaa
        20.7.2016 20:21
        Mm. tähän Pirkko-pappi vastaa...
        Kertokaa rehellisesti se, että
        millainen Jumala ja Jeesus
        se todellisuudessa kristityillä on
        JOKA
        EI SUOJELE USKOVAISTEN LAPSIAKAAN, TAPPAJILTA, TAPATTAVILTA, RAISKAAVILTA JNE RIKOLLISUUDEN RIKOLLISILTA?

        Pirkko-papin vastaus....
        ---------------------------
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14373787/pirkko-pappi----#comment-85573787
        #kuunteleva_kirkko
        20.7.2016 17:30
        Hei.
        Täällä on oikein 9 päivää sitten aloitettu ketju minulle. Ja ihmetelty miksi en tule vastaamaan asiallisiin kysymyksiin. Voi sentään, olen tehnyt muita asioita tässä välissä, onneksi nyt huomasin tämän suuren kunnian :) Asiallisia kysymyksiä en löytänyt kuin kaksi, mutta onneksi ne sentään löysin.

        Millainen on Jumala, Jeesus, joka ei suojele uskovaistenkaan lapsia erilaisilta kauheuksilta, kysyttiin. Esitän vastakysymyksen; ihminen on vastuussa omista teoistaan, ei Jumala ole ketjun aloittajan tai kenenkään muunkaan ratkaisuista tai tekemisistä vastuussa. Ihmetyttää kuinka Jumalaa syytetään ihmisten kauheuksista.
        Onko papit vapautettu kirkollisverosta, kysyttiin. Ei ole, tietenkään, miksi olisi. Me maksamme kirkollisveroa iloiten, ihan kuin muutkin seurakunnan jäsenet.
        Ystävällisesti,
        Pirkko-pappi#

        NÄMÄKÄÄN RIKOKSET EI OLE IHMISTEN TEKEMIÄ JA TEETTÄMIÄ RIKOKSIA VAAN AIVOPESTYJEN saatanaa jumalanaan PALVELEVIEN RIKOLLISUUDEN PAPISTON JA USKOVAISTEN saatanallisuuksia:
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

        JOTEN
        Pirkko-pappi paasaa saatanallisuuden sopaskaa, tällaisena:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        JA
        syyttää, mm rippikouluja KÄYMÄTTÖMIÄ IHMISIÄ LAHKONSA RIKOKSISTA NÄIN:
        "Ihmetyttää kuinka Jumalaa syytetään ihmisten kauheuksista."
        EI IHMISYYDESTÄÄN LUOPUMATTOMAT YLLÄ OLEVIA RIKOKSIA TEHNEET JA TEETTÄNEET!

        MILLÄ; HELEVETINKÖ OIKEUDELLA Pirkko-papilla ON OIKEUS IHMISIÄ SYYTTÄÄ JUMALASTA JA IHMISYYDESTÄ LUOPUNEIDEN RIKOKSISTA???


      • nhnbhbtgvrtf
        kmjnybtvtt kirjoitti:

        kirkko oppeineen ja papisto sen mukana syyttää Jumalaa ja Ihmisiä; Jumalasta, ihmisyydestään ja järjestään luopuneiden rikoksista!
        Vakavaa saatanallisuutta syyttömistä ihmisistä tekee kaltaisiaan rikollisia....

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14387881/miksi-pappi-syyttaa-jumalaa-ja-syyttomia#comment-85575029

        MIKSI PAPPI SYYTTÄÄ JUMALAA JA SYYTTÖMIÄ???
        vakava_kysymys johon Pirkko-pappi vastaa
        20.7.2016 20:21
        Mm. tähän Pirkko-pappi vastaa...
        Kertokaa rehellisesti se, että
        millainen Jumala ja Jeesus
        se todellisuudessa kristityillä on
        JOKA
        EI SUOJELE USKOVAISTEN LAPSIAKAAN, TAPPAJILTA, TAPATTAVILTA, RAISKAAVILTA JNE RIKOLLISUUDEN RIKOLLISILTA?

        Pirkko-papin vastaus....
        ---------------------------
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14373787/pirkko-pappi----#comment-85573787
        #kuunteleva_kirkko
        20.7.2016 17:30
        Hei.
        Täällä on oikein 9 päivää sitten aloitettu ketju minulle. Ja ihmetelty miksi en tule vastaamaan asiallisiin kysymyksiin. Voi sentään, olen tehnyt muita asioita tässä välissä, onneksi nyt huomasin tämän suuren kunnian :) Asiallisia kysymyksiä en löytänyt kuin kaksi, mutta onneksi ne sentään löysin.

        Millainen on Jumala, Jeesus, joka ei suojele uskovaistenkaan lapsia erilaisilta kauheuksilta, kysyttiin. Esitän vastakysymyksen; ihminen on vastuussa omista teoistaan, ei Jumala ole ketjun aloittajan tai kenenkään muunkaan ratkaisuista tai tekemisistä vastuussa. Ihmetyttää kuinka Jumalaa syytetään ihmisten kauheuksista.
        Onko papit vapautettu kirkollisverosta, kysyttiin. Ei ole, tietenkään, miksi olisi. Me maksamme kirkollisveroa iloiten, ihan kuin muutkin seurakunnan jäsenet.
        Ystävällisesti,
        Pirkko-pappi#

        NÄMÄKÄÄN RIKOKSET EI OLE IHMISTEN TEKEMIÄ JA TEETTÄMIÄ RIKOKSIA VAAN AIVOPESTYJEN saatanaa jumalanaan PALVELEVIEN RIKOLLISUUDEN PAPISTON JA USKOVAISTEN saatanallisuuksia:
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

        JOTEN
        Pirkko-pappi paasaa saatanallisuuden sopaskaa, tällaisena:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        JA
        syyttää, mm rippikouluja KÄYMÄTTÖMIÄ IHMISIÄ LAHKONSA RIKOKSISTA NÄIN:
        "Ihmetyttää kuinka Jumalaa syytetään ihmisten kauheuksista."
        EI IHMISYYDESTÄÄN LUOPUMATTOMAT YLLÄ OLEVIA RIKOKSIA TEHNEET JA TEETTÄNEET!

        MILLÄ; HELEVETINKÖ OIKEUDELLA Pirkko-papilla ON OIKEUS IHMISIÄ SYYTTÄÄ JUMALASTA JA IHMISYYDESTÄ LUOPUNEIDEN RIKOKSISTA???

        uskontunnustuksen antamaton ON IHMINEN
        JA
        uskontunnustuksen antanut on ihmisyydestään luopunut rikollinen;


    • Terv.Aikuinen

      Vanhemmat eivät voi pakottaa sinua rippikouluun. Uskonvapauslaki suojaa sinua. Juttele vanhempiesi kanssa ja jos ei auta niin tee rikosilmoitus. Uskoisin että pakkoripari loppuu siihen.

      Ripari on ihan oikeasti kirkon hyväksi kokema aivopesuleiri herkkäuskoisille lapsille. Kirkko elää näiden aivopestyjen rahoilla.

    • kaatuva_kirkko

      Kristillisiä arvoja on kirkosta turha etsiä. Vapaus, tasa-arvo, oikeudenmukaisuus, heikoimmista huolehtiminen. Katsopa vain, mitä diakoniatyölle ollaan tekemässä, niin menee viimeinenkin usko heikoimmista huolehtimiseen.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe