TTT-Aviation

Onko mitään uutta firmoistaan tai "vastuullisista johtajista"?
Ilmoita

No, niinpä? Anna olla jo.
Ilmoita
Edelleen on
Ilmoita
Onko luvat kunnossa?
4 VASTAUSTA:
Hyvä on kunto.
Kaikki luvat kunnossa. Kuinkas Lennupelleillä?
Kaikki luvat epäkunnossa.
TrafiTarkastaja kirjoitti:
Kaikki luvat kunnossa. Kuinkas Lennupelleillä?
Ei oo ollutkaan koskaan mitään lupia, eikä tuu. Boston palaa.
+Lisää kommentti
Jotain vanhaakin voisi laittaa, josta ei tiettävästi ole käyty foorumeilla keskustelua, eli TTT-Aviation yritti 2011 patentoida (tarkemmin hyödyllisyysmallisuojata) ihan normaalin, tuolloin jo köytössä olleen verkkokoulutusidean. Hyödyllisyysmallisuoja mitätöitiin 2012 ulkopuolisen toimijan vaatimuksesta. Kaikki asiakirjat löytyvät täältä:

https://patent.prh.fi/patinfo/tiedot.asp?NroParam=U20110034&ID=X996222

Melkoista liiketoimintaa.
Ilmoita
TTT Aviationilta on mennyt koulutusluvat...

Omilla nettisivuillaan vielä mainostavat koulutusta. Melkoista harhaanjohtamista sanoisin minä

http://www.trafi.fi/filebank/a/1466411505/fa29c84cdf07666f1c92c76673dd799e/21875-PPL_koulutusorganisaatiot_20_6_16.pdf
Ilmoita
Titi tyy on tehnyt konkan.
2 VASTAUSTA:
Oho, oikeasti?
PeTä-pöljällä osuutta asjaan?
+Lisää kommentti
Kuulemma lusimassa jo.
Ilmoita
Täällähän se taas lukee, että luvat mennyt. Kuinka pöljä pitää olla, että menettää luvat jatkuvasti...? Käy vaan sääliksi niitä oppilaita, jotka maksaa jotain noille ketkuille

http://www.trafi.fi/filebank/a/1471008567/c33ff3130f2c3184da36268065d148a5/22203-PPL_koulutusorganisaatiot_12_8_2016.pdf
Ilmoita
Sankarilentäjän koko tarina alle neljässä minuutissa:

youtube.com/watch?v=I4FHZFBvx5M
Ilmoita
Nytpä taisi käydä niin, että TTT-Aviation joutuu lopettamaan Tuomisten alaisuudessa toimimisen. Siis tuolla nimellä toimimisen... Oy ConStella Ltd on rekisteröinyt TTT-Aviation nimen aputoiminimekseen 20.9.2016. Tarkoittanee sitä, ettei tämä entinen TTT-Aviation voi enää käyttää ko nimeä. Tosin, lopettaneeko se käytännössä yhtään mitään, jää nähtäväksi..
1
Ilmoita
Nyt kun hakukoneetkin ymmärtäisivät muutoksen...
1 VASTAUS:
Komppaan tätä ehdotusta. Silloin olisi myös helpompi uskoa, että lyhenne TTT on johdettu nykyisen TTT-Aviationin omistajien nimistä, kuten asiasta on muualla tiedotettu. Niin kauan kuin haku johtaa harhaan, vaikuttaa helposti siltä, että muusta yhteydestä tunnettu lyhenne on vain purettu toisin kuin ennen. Näin uuden aputoiminimen kehittelyprosessin suunta olisikin ollut päinvastainen kuin mitä on ilmoitettu. Onhan aivan eri asia johtaa lyhenne jostain kuin purkaa lyhenne joksikin.
+Lisää kommentti
Jos soittaa tuonne ttt-Avitation yhteystiedoissa olevaan numeroon ja kysyy yrittäjä Peter Tähtistä. Pitäskös oikeestaan soittaa?
1
Ilmoita
Olen kuullut, että TTT-aviation ja Pjotor Tähtömem ovat ruvenneet yhteistyöhön Suomen ilmailun parhaaksi, pitäneekö paikkaansa?
1
Ilmoita
tt panee tähtisen ojennukseen
1 VASTAUS:
Käyttämäsi verbi herättää pelottavia mielikuvia.
+Lisää kommentti
"tt panee tähtisen..."

Houston, we have a...
1
Ilmoita
TTTomi on tainnut alkaa ajamaan (laitonta) taksia. Tänään oli taksikuskien facebookryhmässä viime yönä otettu kuva 80-luvun Saabista taksikyltti katolla. Kommenteissa viitattiin vahvasti erääseen kyseenalaista juttuja tehneeseen lentäjäsankariin...
Ilmoita
Sitä minä vaan ihmettelen, että TTT-aviation edelleen jatkaa toimintaansa kuin ei mitään muutosta olisi nimen käyttöön ollutkaan? Eikö Peter saa hommaan stoppia?
Käsittääkseni ei TTT saa käyttää nimeä enää, ilman erillistä lupaa, koska nimi on rekisteröity toiselle yritykselle.. Luulisi tuohon olevan jkl uhkasakko tms., että homma loppuu.
Ilmoita
Toiminimilaki, 2 § (koskee myös aputoiminimeä, katso 1 §):

"Yksinoikeus toiminimeen saadaan rekisteröimällä tai vakiinnuttamalla toiminimi. Toissijaiseen tunnukseen voidaan saada yksinoikeus vain vakiinnuttamalla - - - Toiminimi katsotaan vakiintuneeksi, jos se on yleisesti tunnettu niiden keskuudessa, joihin elinkeinonharjoittajan toiminta suuntautuu."
1
Ilmoita
1 VASTAUS:
Nyt on huuhdeltu vittuun tuo änkyräTuomisen jorina. Joutaisi tuomisenkin lakaista vittuun.
+Lisää kommentti
Mikä TTT-aviationin lupatilanne on?
Ilmoita
Ihan sama. Malmilla kohta vain yksi kone : Paalutuskone!
1 VASTAUS:
Malmilla jatkaa kohta monta konetta: lentokonetta.
+Lisää kommentti
Nämä kirjoittelut ei millään tavalla hyödytä Helsinki-Malmin asiaa. Käyttäkää tämä energia oikeasti hyödyttävään toimintaan. Kaikkia toimijoita tulee kohdella tasapuolisesti. Ei niin että yhtä toimijaa jatkuvasti mustamaalataan.
4 VASTAUSTA:
TTT-Aviation Oy Ltd, Y-tunnus 0739212-3, joka muutti nimensä Oy Trional-Trading Ltd:ksi 29.06.2016, on mennyt konkurssiin 17.11.2016.
Ei pidä paikkaansa. Miksi mustamaalaat?
Parempi kertoa totuuksia kuin vaieta tällaisesta ilmailualaalle pesiytyneestä paskasta.
Jos tämä on totuus, miksi asiasta ei näy keskustelua alan foorumeilla?
+Lisää kommentti
Konkurssin voi kuka tahansa tarkistaa netistä vaikka Kauppalehden tiedoista: http://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/oy+trionaltrading+ltd/07392123
Ilmoita
Konkurssi tuolla näkyy lukevan.
Ilmoita
Lennuclubi ei ole koskaan tehnyt konkurssia. Uusi toimari on haussa!
1
Ilmoita
Ensi vuonna Lennu!Club lentää varmuudella jäsenlentoja jo useisiin merkittäviin kohteisiin. Neuvotteluita käydään mm. Porin kaupungin kanssa. Leasingsopimukset kolmesta Puolalaisesta Antonovista on tehty ja niiden rekisteröinti on käynnissä. Yhtiön tiedotuspäällikkö J. Karieksen mukaan Lennuclubi laajentaa toimintaansa mittavasti vuoteen 2020 mennessä ja Antonoveja on tuolloin laivastossa vähintään noin 50 kappaletta ja jäsenlennot kattavat koko pohjoisen pallonpuoliskon.
1
Ilmoita
Miten käy TTT:n koulutusluville konkurssin myötä?
Ilmoita
Se että Malmillla toimivia tahoja tai yrityksiä jatkuvasti dissataan ei edistä yhtään Malmin asiaa. Jostakin syystä en näe vastaavaa avautumista Patriasta, Salpauslennosta, Aeropolesta tai BF-lennosta tai ALMT tai Joen Servicestä.
1 VASTAUS:
Ja mikä lie se pieni ero mainitsemiesi yhtiöiden ja Tuomisten yhtiöiden toiminnassa ja moraalissa?
+Lisää kommentti
Hauska kuulla, että Lennuklubi on vihdoin päässyt kasvu-uralle pitkän hiljaiselon jälkeen:)
1
Ilmoita
Oletteko tätä vuoden takaista juttua kuulleet vielä:

"Nyt on meinaan niin jännittävä juttu, että on pakko jakaa:
koska opisekelen audiovisuaalista viestintää, koulutukseemme kuuluu myös asiakasprojektit. Yksi sellainen hoidettiin marras-joulukuiden ajalla, jolloin käytimme yhden päivän kuvauksiin ja useamman edittiin. Työ tehtiin yritykselle nimeltä TTT-Aviation Oy ja kyseessä oli useampi parin minuutin video, jossa yrityksen "johtaja-tai-mikä-lie" Tomi Tuominen vastaa kysymyksiin lentoihin liittyvistä asioista. Yritys ja henkilö sijaitsevat Helsingissä, mutta Tuominen tuli tuoksi yhdeksi päiväksi koulullemme.

Kuvausten jälkeen (ja niitä ennenkin) yhteydenpito hoitui enimmäkseen sähköpostilla ja välillä puhelimitse. Alusta asti tein selväksi, että me haluamme korvausta tehdystä työstä, mutta aina kun otin asian puheeksi _kirjallisena_ Tuominen vältteli aihetta eikä missään kohtaa suoraan suostunut tarjoukseeni. Kun puhuimme puhelimessa hän sanoi maksavansa ilomielin.

Lähetin videot Tuomiselle 24.11. ja siitä saakka yhteydenpito on ollut heikkoa, jos sitäkään. Videot on silti lisätty yrityksen Fb-sivuille (TTT-Aviation Oy Ltd). Maksuasiaa ei olla hoidettu, eikä Tuominen enää vastaa yhteenkään viestiin tai yhteydenottoon.
Lentoyritys on tuskin kovin monelle sellainen, jonka kanssa pitäisikään tehdä minkäänlaista yhteistyötä mutta varoituksen sanana haluan silti kertoa, että tähän yritykseen ja kyseiseen henkilöön ei pidä luottaa, ja kaikki mahdolliset yhteydenotot voi heittää suoraan berberiin. Kiitos."

https://www.facebook.com/veerarna/posts/10208160656196470
1 VASTAUS:
Mikä kummallinen yhteensattuma:

Asioin viime kuussa erään nimekkään pohjoissuomalaisten graafisen suunnittelutoimiston kanssa. Johtaja otti puheeksi yhtiön nimeltä TTT-Aviation "kun tekin toimitte ilmailualalla... tunnettekohan te tällaista...."

TTT oli pyytänyt heiltä tarjouksen www-sivujen rakentamisesta. Johtaja T Tuominen oli minulle kerrotun mukaan kuitenkin edellyttänyt tarjouspyynnössä, että "maksu työstä tulee vasta sitten kun kaikki on aivan valmista".

Tätä pidettiin poikkeuksellisena ehtona.

Keskusteltuamme tovin aiheesta minulle syntyi käsitys, että pyydettyä tarjousta ei liene odotettavissa.

No, olihan se toki hyvä yritys.
+Lisää kommentti
Rikosilmoitusta petoksesta vaan pitäs tehdä, jos tilattu tuote on kerran toimitettu.. Ja aina pitäs olla kirjallista sopimusta, miten homma hoidetaan. Opiskelijat vois sopia esim., että puolet rahasta kun puolivälissä ollaan ja loput sitten kun homma valmis. Ikävä homma, kun hyvällä fiiliksellä opiskelijat tekee hommaa ja sitten tämmöset yrittäjät pilaa kaikkien yrittäjien mainetta.

Saivatkohan opiskelijat rahansa Tomilta?
1 VASTAUS:
Aivanko tosissasi kysyit?
Eivät varmasti saaneet.
+Lisää kommentti
Onko mitään uutta Tuomisen firmoista?
1 VASTAUS:
Hyvin tuottavat vieläkin!
+Lisää kommentti
TTT-Aviationia lähellä olevat taho on kuulemma oikeudessa. Kyseessä ilmeisesti tilanne ettei ole toimitettu sitä mihin on sitouduttu. Kumpi osapuolista on sitten siihen syyllistynyt vai molemmat vai ei kumpikaan, selviää aikanaan.

Kuulostaako tutulta?
Ilmoita
Tähtönen vuokrannut paskasen koneen siimekselle, siitä tappelevat.
1
Ilmoita
Tuomisten viimeisin viritys

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,111748.220.html
1 VASTAUS:
Laitetaan toimiva linkki: http://www.flightforum.fi/forum/index.php/topic,111748.msg1549061.html#msg1549061
+Lisää kommentti
Toimitiloissa näyttäisi olevan muutto meneillään
2 VASTAUSTA:
Lähtiköhän pääkonttori voutia karkuun?
ulosotto_uhkaapakoon kirjoitti:
Lähtiköhän pääkonttori voutia karkuun?
Ainakin pääkonttorin paikalta löytyy pelkkä tyhjä tontti..
+Lisää kommentti
Tämä taitaa olla myrkkyä Tuomisten viimeisimmälle viritykselle
http://www.iltalehti.fi/autot/201702202200073487_au.shtml
Ilmoita
Missä lienee TTT, onko näkynyt?
2 VASTAUSTA:
Taksiyrittäjänä Stadissa ja keikkaa pukkaa.
Oli kuulemma loppunut bensa taas Porvoon motarilla saabista.
+Lisää kommentti
Ai se on se kundi joka sillä taxi saabilla ajaa. Toissailtana stadissa ajoi ja hyvännäköinen doris roikku kaulassa!
1
Ilmoita
RetroTaksi Bisnes kukoistaa!
1
Ilmoita
Mikäs siinä on busineksia pyöritellessä, kun on uusi pääkonttori ja uusi, entistä ehompi kyltti firmalla vanhassa paikassa...
1
Ilmoita
2 VASTAUSTA:
no tää ei kyllä ollu ttt:n juttuja...
Hovioikeus piti voimassa TTT:n tuomion:

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710202200474686_u0.shtml
+Lisää kommentti
Hauskaa joulua TTT:lle ja TTT:n firmoillle toivottaa ulosottomies.
1
Ilmoita
Näyttääpä TTT-yhtiön kyltti lopulta poistuneen taulusta Malmin sisääntulotien varrelta.

Isä ja poika T näyttävät sijoittuneen asumaan 1980-luvun asuntoautoon Malmin kentän metsikköön.
4 VASTAUSTA:
Kohtahan sieltä lähtee muutkin kyltit. Pörrääjät Pyhtäälle ja paalua pellolle! TTT:n "pojat" pyhtään skutsiin leireilemään.
Hauskoja aamuja toivottaen paalutusta kuunnellessa, liikenneruuhkista sekä ihannenaapureista nauttien. :D
Asuntoja_Ei-Pörräystä kirjoitti:
Kohtahan sieltä lähtee muutkin kyltit. Pörrääjät Pyhtäälle ja paalua pellolle! TTT:n "pojat" pyhtään skutsiin leireilemään.
Onnea vaan sitten tulevaan matuslummiin koska ei sieltä kukaan täysjärkinen kuitenkaan asuntoa osta vaan Migri ja Kela maksaa vuokrakämpät...
Sivusta_seuraillut kirjoitti:
Onnea vaan sitten tulevaan matuslummiin koska ei sieltä kukaan täysjärkinen kuitenkaan asuntoa osta vaan Migri ja Kela maksaa vuokrakämpät...
Puhut "kokemuksen rintaäänellä" Onnea vaan sinne slummiin ,malmin korpikentän kaavaan kelpaa tutustua!
+Lisää kommentti
Kuinkahan TTT:n retrotaksitouhu pyörii? Ainakin tämä toinen, isompi retrotaksifirma ilmoittaa sivuillaan "olemme lopettaneet ajot toistaiseksi, yritys on myynnissä". http://vintagetaxi.fi/
TTT sensijaan on laittanut Nordicflite Oy:nsä aputoiminimeksi Retrotaksi 16.2.2018 ja lisännyt toimialakuvaukseen mm. taksi- ja tilauskuljetukset.
Ilmoita
Jassoo, kaupparekisteristä ei enää löydy firmaa nimeltä TTT-Aviation Oy (paitsi Constella Oy:n aputoiminimenä) eikä Trional-Trading Oy. Viimeksimainittu löytyy lähinnä protestilistalta. Asiakastiedon ja muiden vastaavien palveluiden mukaan TTT:n molemmat firmat ovat lakanneet. Internetissä, lähinnä siis TTT:n mielikuvituksessa, kyllä löytyy facebooktilejä ja vastaavia.
Saas nähdä, millä nimellä ja missä muodossa TTT yrittää lentotoimintaa uudelleen. Se kun tuntuu olevan jonkinlainen pakkomielle.
Ilmoita
Näköjään TTT:n facebook-sivut ja varsinainen nettisivu on pantu kuntoon, ikäänkuin DeclaredTrainingOrganisation-toiminta olisi kohta alkamassa. On sillä hinku päästä lentokoulua pitämään.
1 VASTAUS:
hinnastossa näyttäisi olevan ihan mielenkiintoisia kursseja kuten tähtisuunnistus. Järjestääköhän näitä muut koulut joiden tunneille uskaltaisi osallistua?
+Lisää kommentti
Yrityksen nimi ei saa olla sekoitettavissa aiemmin rekisteröityyn tai vireille tulleeseen toiminimeen tai tavaramerkkiin.

Rekisteröitävyyttä tutkittaessa otetaan huomioon nimen kirjoitusasu, ääntäminen ja yrityksen toimiala.

Vakiintumissuoja

Toiminimi voi toiminimilain mukaan saada suojaa myös vakiintumisen perusteella, jos yritys käyttää tiettyä toiminimeä kauan ja laajasti. Toiminimi yhdistetään tällöin yleisesti kyseiseen yritykseen alueella, jossa se on vakiintumisen kautta tullut tunnetuksi.

Huomio! Vakiintumisesta huolimatta toinen yritys voi saada rekisteröityä saman tai samankaltaisen toiminimen, koska PRH ottaa nimitutkimusta tehdessään huomioon vain rekisteriin merkityt ja vireillä olevat toiminimet.

Riitaisissa tilanteissa nimen vakiinnuttaneen yrityksen on näytettävä nimioikeutensa toteen viime kädessä tuomioistuimessa. Siksi yrityksen ja sen nimen rekisteröiminen kaupparekisteriin
2 VASTAUSTA:
Ka terve, Titityy. Kuinka menee? Vieläkö asut oikeudettomasti Malmin parkkipaikalla.

On hupaisaa nähdä että sinä yrität ryhtyä minulle juridiikan oppi-isäksi. Älä suotta näe vaivaa.
TTT-Aviation on nyt yritykseni aputoiminimi.

Luuletko vakavissasi että sinulla tsi suvullasinolidi oikeus siihen nimeen? Älä unta näe. Lakiteksti, jota yritit siteerata, kertoo yrityksen, ei yrittäjän oikeudesta nimeen. Yritys jolla tuo nimi oli, meni konkurssiin. Ilmeisesti sen rikoksen seurauksena, josta sait vankeusrangaistuksen. Se että sinulla on uusi yritys jossa on samat omistajat kuin ex TTT:llä, ei muodosta teille yrittäjinä oikeutta titityy- toiminimeen. Käydäänkö käräjäoikeudessa opintoretkellä?

Täytyypä olla myös Trafin yhteydessä. Saattaa tulla kivinen polku DTO:lle.
Peter__T kirjoitti:
Ka terve, Titityy. Kuinka menee? Vieläkö asut oikeudettomasti Malmin parkkipaikalla.

On hupaisaa nähdä että sinä yrität ryhtyä minulle juridiikan oppi-isäksi. Älä suotta näe vaivaa.
TTT-Aviation on nyt yritykseni aputoiminimi.

Luuletko vakavissasi että sinulla tsi suvullasinolidi oikeus siihen nimeen? Älä unta näe. Lakiteksti, jota yritit siteerata, kertoo yrityksen, ei yrittäjän oikeudesta nimeen. Yritys jolla tuo nimi oli, meni konkurssiin. Ilmeisesti sen rikoksen seurauksena, josta sait vankeusrangaistuksen. Se että sinulla on uusi yritys jossa on samat omistajat kuin ex TTT:llä, ei muodosta teille yrittäjinä oikeutta titityy- toiminimeen. Käydäänkö käräjäoikeudessa opintoretkellä?

Täytyypä olla myös Trafin yhteydessä. Saattaa tulla kivinen polku DTO:lle.
Erehdyt lakitekstin pastaajasta, koska se oli ihan toinen. Maailma on pullollaan entisten yritysten nimiä, joihin kukaan ei halua oman yrityksensä nimeä yhdistettävän. Elämä on yhtä lakitaulujen raahaamista, kunhan et vain itse rikkoisi niitä!
+Lisää kommentti
TTT:n Saabeissa malmin kentän parkkiksella laput fönäreissä:Väärin pysäköity.
1
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

TTT-Aviation

Onko mitään uutta firmoistaan tai "vastuullisista johtajista"?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta