Vähän iloa Sonera viihteestä.

malla52

Sonera viihde ei tarjoa mitään mitä ilmaiset ja paljon halvemmat palvelut eivät tarjoaisi. HD-kanavia ei voi tallentaa, tallennusaika kovin lyhyt jotta siitä oli pidemmässä juoksussa mitään hyötyä. Jatkuvat yhteysongelmat ja verkkolaiteiden epämääräinen toiminta haitta jokapäiväistä käyttöä. Nettikäyttö tosi hidasta ja epävarmaa, kaukosäätimen toiminta rajallista, käyttöliittymä tosi kökkö. Netflix-liittymmään verraten kuin lasten koodaama.

6

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joillekin_tämä_sopii

      Omalla kohdalla on aivan toinen käsitys asiasta. Elisa Viihteen tarjouksia tippui aikanaan tiheästi ja muutama naapuri sellaisen tilasi. Elisan keskukseen on liian pitkä matka, jotta se toimisi kunnolla puhelinkaapeloinnin kautta. Meillä on ollut nyt pari vuotta kerrostalossamme Soneran kuidun kautta taloyhtiön laajakaista, ja talojakamosta on VDSL2-yhteys asuntoihin puhelinparin kautta. Perusnopeus on 10/10M, mutta kun tilasin Sonera Viihteen, niin nopeus nostettiin 100/10M luokkaan.

      Yhteys ja laitteet toimii, vaikkakin Sonera Viihteen digiboksin boottaus silloin tällöin on paikallaan. Silloin kanavalistakin päivittyy ajan tasalle. Minulla on koko laitekasa kytketty virtakytkimellä varustettuun jakolautaan ja siitä saa kaikki viihdepuolen laitteet bootattua kerralla. Ongelmana lienee tässä tapauksessa se, että määräaikainen sopimus on lusittava loppuun, maksoi mitä maksoi.

      Sonera Viihteen tallennusaika on 3 kk ja minulle se riittää. Jos ei siinä ajassa jotain ehdi katsomaan, niin antaa sen mennä. Minulla on Sonera Viihteen tallennuksia reilut 100 tuntia, lähinnä sarjaohjelmia, odottamassa katselua. Vanha digiboksi on varalla, jos haluan jotain arkistoon, mutta sellaiseen ei ole ollut nyt tarvetta. Aikanaan tuli siirrettyä elokuvia DVD:lle, mutta laitoin äsken koko DVD-arkistoni roskiin, kun ei niitä tullut katsottua. Tv:llä saa USB-levylle tallennettua vaikkapa HD:nä ja pari teraista levyä odottaa katselua;) Sonera Viihteen tallenusoikeus verkkoon maksaa kolmisen euroa/kk, mutta tekijäoikeudesta tässä vaan on kysymys.

    • höpsistä1

      HD-kanavia voi tallentaa jos ostaa Soneralta kiintolevyllisen Viihde-digiboksin, samoin maksukanavien tallennus onnistuu sille. Muutenkin jorinasi on tuubaa!

    • asiakasx

      maxivision on helppo käyttää,tallennukset toimii kaikilta peruskanavilta,kaikkien operaattorien yhdeydellä,itse käytän 4G modeeemilla, ei moitittavaa 1 kk kokemuksella,hyvät kanavapaketit,vaikka kuukaudeksi kerrallaan jne..

    • entinensoneranasiakas

      Olin pitkään viihteen käyttäjä ja toimi todella hienosti. Otin anvialta kuituliittymän ja watson tuli kaupanpäälle. Nyt sitä käyttänyt vuoden ajan, ja on siinä hyviäkin puolia, mutta påivääkään ei pelaa kuin pitäisi. Sonera oli kyllä huomattavasti parempi.

      • höpsistä1

        Kohta koko Watson on historiaa kun Elisa osti sen ja koko Anvian. Aivan varmasti lopettavat Watsonin.


    • piansoneranasiakas

      Taitaa jo watsonin alasajo olla käynnissä, kun jatkuvasti temppuilee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8086
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1493
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe