Mitä naisille tapahtuu???

Pohtiva

Olen vasta neljänkympin paikkeilla todennut pitäväni naisista, mutta minua hämmentää lesbo-/bi-piireissä ilmenevä käytös. Siis tarkoitan keskustelupalstoja, tosi-tv -ohjelmia, joidenkin naisten kanssa käymiä keskusteluja jne. Näistä edellä mainituista minulle on tullut käsitys, että vasta aikuisena suuntautumuksensa löytäneet tuntuvat muuttuvan puheiltaan ja käytökseltään jotenkin kokonaisvaltaisesti. Puhutaan panemisesta, pitäisi saada naista jne. Lisäksi on tullut käsitys, että on normaalia olla kaikkien kanssa. En koe ollenkaan omakseni tällaista käytöstä, vaan haluaisin löytää oman rakkaan, jonka kanssa ollaan ihan "normaalissa" parisuhteessa. En halua uskoa, että vain heterosuhteista tällaista löytyy. Tämä on kuitenkin seikka, joka ei todellakaan houkuttele osallistumaan mihinkään vähemmistöjen tapahtumiin. En halua leimautua samanlaiseksi. Toivon saavani asiallisia kommentteja ja muiden kokemuksia tästä. Aivan parasta olisi, jos saatte minut uskomaan, että olen totaalisen väärässä!

19

618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sateenkaarenalla

      Kyllä suurin osa meistä homoseksuaaleistakin haluaa ihan oikean ja rakastavan parisuhteen niin kuin myös biseksuaaleistakin. Ei sellainen ole vain heteroitten haluama juttu. Sitä paitsi ihminen on kuitenkin yksilö huolimatta seksuaalisesta suuntautumisesta ja aina on niitäkin, jotka eivät vain halua sitoutua. Heteroitten on kuitenkin helpompi löytää itselleen vakituinenkin kumppani ja koska sitoutuminen ei ole ollut helppoa eikä aina niin yleistä homo-ja biseksuaalien keskuudessa historian aikana, johtuen ennen kaikkea siitä, että homoseksuaalisuus oli pitkään rikos länsimaissakin ja siksi ns. oikeita parisuhteita oli vaikea muodostaa, on sitä hellyyttä ja läheisyyttä yritetty hakea sitten muulla tavoin. Rakkaus on kuitenkin rakkautta huolimatta seksuaalisesta suuntautumisesta ja iästä. Minäkin haluaisin itselleni ihan tavallisen ja rakastavan suhteen. On vain niin vaikea löytää ketään, kun piirit on pienet. No, toivossa eletään ja mennään eteenpäin kuin mummo lumessa (pienin askelin ja päivä kerrallaan) =)

    • Bellajj

      Olen aivan samoilla linjoilla, et ole yksin!

      Ja todellakin, piirit on vieläkin tosi pienet ja välttämättä en itse edes haluaisi mihinkään "piireihin", eihän heteroillakaan semmoisia ole.

      • Sateenkaarenalla

        Tarkoitin piirien pienudella sitä, että meitä naisista pitäviä naisia, jotka olisivat sitä avoimesti tai ainakin avoimemmin ei ole kovin paljon, esim. meitä lesboja. Tarkoitin sillä myös sitä, että mun henk.koht. piirit on pienet, kun en tunne ketään toista naisista pitävää naista, olen vain nähnyt toisia eism. kaupungin keskustassa tai ainakin sellaisia, joiden olen olettanut olevan samanlaisia. En minäkään välittäisi pelkästään missään tietyissä piireissä liikkua, Setaan voin mennä käymään ja ehkä mukaan sen johonkin toimintaan, kuten johonkin ryhmään, mutta ihan tavallisissa paikoissa mää liikun kuten kirjastossa, erilaisissa kaupoissa kuten tavarataloissa ja ostoskeskuksissa, kirpputoreilla, kahviloissa, lenkki-ja metsäpoluilla, kuntosalilla. Ja sit kotona.


      • Myösheteroissa

        Paitsi, että on todella paljon heteromiehiä, jotka puhuvat panemisesta ja nainen on heille pelkkä panopuu ja paljon käydään vieraissa naisissa pettämässä. Monelle heteromiehelle nainen on vain yksi sulka hattuun ja sitten kerskaillaan valloituksilla. Toki tähän vaikuttaa millaisissa heteropiireissä liikkuu, mitä matalamman tason kouluttamattomia miehiä, sitä tyhmemmät ja sovinistisemmat jutut. Kouluttamattomat heteromiehet myös kärsivät alemmuudentunteesta ja katkeruudesta naisia kohtaan.


    • Kiitos asiallisista vastauksista! Kiva kuulla, että on muitakin, jotka ei erityisemmin kaipaa piireihin, vaan toivoisi vaan kivaa naista vierelle. Pitää kai vain jaksaa katsoa ympärilleen ja uskaltaa lähestyä naisia, jotka vaikuttavat mielenkiintoisilta.

      • sama-linja

        Aivan, kannatan tota sun suunnitelmaa. Oon itse niin täysin samalla linjalla sun kans, ettei tartte missään ihmeen piireissä olla vaan voi olla kahdestaan just sitä, mitä haluaa. Ei siihen muita tarvita. Ja suhde on aina suhde, sellainen kelpais tällekin naiselle.


    • Syksymmälläsitten

      Taitaa sitten olla ainoa paikka kohtaamiselle deittipalstat? Kaupassa, kirpparilla, kotoaan tuskin löytyy. Mahdotonta ei ole tietenkään vaan enemmänkin sattumaa. Olen itse pakosta vääntäytynyt tapahtumiin, mutta aika menee tuttujen kanssa höpöttämiseen ja sitten yllättäen onkin ottanut jo pari liikaa. Se sitten niistä uusista kontakteista :)

    • Onkelmatämäkinjoo

      Höh! Tämä on jo kummallista, mutta mikä teitä ihmisiä vaivaa jos ei naiset löydä naisseuraa? Itse olen pitkässä on off liitossa miehen kanssa, ja jostakin syystä oikea bimagneetti eli kerään kintereille valtavat määrät naisia joista moni, myös ihan ystävinä pitämäni, suorastaan säteilevät positiivista homoenergiaa. Jos tahtoisin, voisin aloittaa seksisuhteen heti valehtelematta 3-4 naistuttavani kanssa. Miehet ovat vaikeampia minulle koska vastaavasti kerään itselleni aina näitä häilyväisiä siinäjasiinä -heteroita, jotka viihtyvät epämääräisissä kesäisissä miestapaamisissaan liiankin hyvin. Nyt pitää oikeasti kysyä teidän itseltänne, oletteko tosissanne jos ei nainen löydä naisia? Oma ongelma lähinnä parisuhteen kunnioittaminen ja oikean rakkauden odottaminen elämääni, sitten joskus kunhan homoenergiatasot asettuvat järkevään kohteeseensa (haluaisin rakastua):))))

      • aatteletätä

        Hei, kyllä minuunkin bi-naiset ihastuu vähän väliä, muttei välttämättä lepakot :) siinä on iso ero, onko toinen bi vai l.


      • Samaamieltää

        Just näin! Ne on haukkana flirttailemassa ja itseään tekemässä tykö. Karistan sellaiset pulut pöydästä välittömästi. Hakevat tylsään parisuhteeseensa hieman säpinää.


      • taasamatlaulut

        Seksisuhteet erikseen, turha haukkua bi-naisia pelkästään, lesbot osaavat vedättää yhtä lailla. Jos teillä olisi vientiä ette istuisi yksin himassa.


      • aatteletätä

        Ainakin minä tarkoitin nimenomaan yhdessäoloa, en seksisuhdetta enkä myöskään haukkunut bi-naisia enkä ketään tuossa sanomassani. Tylsää on just siksi, ettei ihmiset osaa erottaa muutamia asioita toisistaan :) muuten mulla ei tylsää ole juurikaan päässyt olemaan :) kiitti kuitenkin kommentistasi :)


      • Sateenkaarenalla

        Hei! Helppoa ei ole löytää itselleen ketään, kun ensinnäkään veri ei vedä miesten suuntaan ja toisekseen meitä naisista pitäviä naisia ja varsinkin meitä lesboja ei niin joka oksalla kasva. Ja pelkkää seksiseuraa en itselleni halua, vaan kyllä ihan tavallisen rakastavan suhteen. Seksi sitten sisältyy siihen suhteeseen ja tulee muunlaisen läheisyyden ja hellyyden myötä, jos on tullakseen ja molemmat niin haluaa. Et ei ole naisena helppoa löytää toista naista. Itse kuitenkin itseni kanssa olen ihan sujut enkä häpeä sitä, että pidän naisista. Et ihan omana itsenäni suhteessakin olisin enkä suhdetta peittelisi, joskaan en kaikille siitä huutelisikaan, mun tyyli kun ei muutenkaan ole sellainen, että kuljen ympäriinsä torvet soiden ja magafoniin huudellen.


      • taassamatlaulut

        Vaikeaa, totta kai kun haluaa naisen mutta ei kuitenkaan kuin tietynlaisen.
        Kannattaisiko hieman avoimemmin suhtautua kunkin menneisyyteen ja elää hetkessä ja katsoa miltä tuntuu rasittamatta suhdetta epäluuloilla ja piintyneillä uskomuksilla? Ei suhde kestä jos ennakkoasenne on se että bi-nainen lähtee miehen matkaan tai että hän kaipaan vain säpinää, tai on kokeilunhaluinen ainoastaan. Tuollainen asennevamma ruokkii itse itseään ja on usein pelkkä tekosyy suhteen lopettamiseen.

        aatteletätä: En välitä edes kysyä mikä se iso ero sinusta on, sillä se on minusta minimaalinen (leima) ja eikä edes oleellista.


      • Itselläni ovat elämän syvällisemmät ihmissuhteet olleet aina naisten kanssa - mutta jostakin syystä kuitenkin seksuaalisesti pidän ehkä sittenkin enemmän miehistä, jotka taas ovat olleet jollakin tapaa "sukupuolettomia" ja usein luonteeltaan hyvin pehmeitä ja jopa "naisellisia". Tunnen olevani melko sukupuoleton itse, ja käyttäytyväni aina eri tavalla sen mukaan olenko tekemisissä miehen vai naisen kanssa. En pidä kovinkaan paljon "miehekkäistä" miehistä tai "naisellisista" naisista, vaan sellainen androgyyni hahmo on jotenkin kiinnostava ja elävämpi kuin stereotyyppi. Ongelmani onkin se, että tämänkaltainen ihminen joka itsekin olen huolimatta naisellisista muodoista - ei kovin helposti rakastu kehenkään intohimoisen tulisesti. Onneksi elämää on vielä edessä, ja haaveilu on sallittua vaikka ikää karttuu pelottavalla tahdilla koko ajan.


    • KaappiHeteroKo

      Ihmisen sieluhan on se, mihin ihminen rakastuu toisessa. Seksi on vain yksi rakkauden ilmaisutapa. Olisi jotenkin ihanaa, jos kaikki olisivat niin sukupuolineutraaleja että riisuuntumatta ei tietäisi kumpiko siellä on, silloin toteutuisi myös seksuaalinen tasa-arvo. Kaikille. Vapautta odotellessa:)

    • juntillajuntinkieli

      Mä kyllä ihmettelen mitä jotkut tarkoittaa noilla "piireillä", siis onko ne lesboja kavereita, panokavereita vai mitä? Kyllä mun kaverit ainakin on suurimmaksi osaksi homoja ja lesboja ja hyvä niin. Ja sitten ihmettelen vielä enemmän tuota että ei tarvisikaan olla missään tekemisissä kenenkään kanssa kunhan vaan löytyisi tyttöystävä jonka kanssa nyhjätä kotona. Huh! Kivaa symbioosia vaan teille ja vielä kivempaa elämää sitten eron jälkeen kun ei oo yhtään frendiä jäljellä!
      Mutta joo, suurin osa kyllä haluaa ihan tavallisen seurustelusuhteen. Ja ne lienee sitten muutenkin vähän juntimpaa väkeä joilla kielenkäyttö on tuota luokkaa, en antaisi paljon painoa moiselle.

    • Zaaida

      Minulla on sellainen tuntuma, että monet ns. näkyvät lesbot ja binaiset ovat suustaan karkeampia, suhteesta toiseen hyppiviä ja muutenkin käytökseltään huomiota herättävämpiä. Aivan samoin esimerkiksi mediassa suhteidensa osalta esiintyvät julkkikset kuten esim. Amanda Harkimo, Manuela Bosco ja monet monet muut ovat tavisheteroa suorasukaisempia ja karkeampia.

      Tavalliset lesbot ja binaiset elelevät omia elämiään kaikessa rauhassa. Koska he ovat vähemmistöä, sinun tuttavapiiriisi ei välttämättä kuulu ketään tällaista henkilöä. Mielikuvasi voi siis olla hyvinkin vääristynyt. Minäkin olen kyllä kokenut sellaista, että lesbo/binaiset (varsinkin lesbot) ovat käyttäytyneet hyökkäävästi ja jollain tavoin aggressiivisestikin arkisissa tilanteissa. Ne ovat usein olleet sellaisia tilanteita, joissa he ovat joko puolustaneet seksuaalivähemmistöjä tai sitten ne ovat olleet iskutilanteita. Olen käsittänyt, että vielä tänä päivänäkin erityisesti yli 30-vuotiaiden naisista pitävien naisten on vaikea löytää seuraa. Uskoakseni aggressiivisuuden taustalla on turhautumista omaan hankalaan tilanteeseen, joka osittain johtuu enemmistön ennakkoluuloista ja vähemmistökateudesta, kun ei ole yhtä paljon tarjolla aktiivisia bile-, sinkkuharrastus- ja nettideittipalveluita kuin enemmistöllä.

    • Lesbobiireissä on kai puhuttu iät ajat "lipstick lesbojen" eli femmejen ongelmallisuudesta - siis sellaiset lesbot, jotka pukeutuvat naisellisesti eli sulautuvat massaan. Heidän on oltava seuranhaussa aktiivisia, koska muut lesbot eivät heitä tunnista, ja toisaalta moni ei oleta heidän olevan lesboja vaan pitää "korkeintaan" bisseinä, koska he eivät pukeudu "lesbomaisesti". Silloin kun en vielä tiennyt olevani bisse, oli hyvin vahvana ajatuksena, etten menisi lesbosta, koska mun käytös on suht kohteliasta ja vähemmän aggressiivista, eikä tyylikään tavan kansalaisesta poikkeava. Nyttemmin nuo stereotypiat on tietenkin hälventyneet, kun tiedän joitakin lesboja. Ehkä vain on niin, että ne "karkeakäytöksiset ja kovaääniset" erottuvat joukosta, ja ne "tavallisempia" eivät, jolloin niitä "tavallisempia" ei ikinä edes tunnisteta vähemmistöön kuuluviksi. Ja toisaalta massaan sulautuvat eivät varmaan tule erityisesti mainostaneeksi itseään yhtä paljon kuin asuvalinnoillaankin itsensä valtaväestöstä erottavat.

      Näin sen on oltava, koska itsekin tiedän, että myös "tavallisia" lesboja ja bissejä on olemassa.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1912
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe