007 ja kultainen ase

Riukiusaaret Tyynellämerellä 1972.

Istun veneessä joka ajaa kohti Rytmangan omistamaa yksityissaarta. Rytmanga on alamaailman kuuluisin palkkamurhaaja, hän on haastanut minut kaksintaisteluun. Nimeni on John Kowalsk ja olen toiminut vuosia Gambinon mafiaperheen salamurhaajana.

Subtrooppinen ilmasto saa kehoni hikoilemaan, havahdun ajatelmistani kun pikaveneeni iskeytyy rantahiekkaan. Nousen ylös ja suoristan liituraitapukuni, nousen veneenkeulaan ja hyppään hiekalle. Tähyilen ympärilleni, enkä huomaa ketään. Pian huomaan oudon kääpiön ilmestyvän esiin rantakasvustosta, huomaan hänen kävelevän kohti minua ja käteni hakeutuu automaattisesti asekotelolleni.
Pian kääpiö on edessäni, hän esittäytyy sössöttäen -"nimeni on Master King, Rytmangan viesti siis tavoitti teidät." Vastaan -"kyllä" ja vedän käteni pois povitaskusta. Master King vastaa sössöttävällä äänellään -"hyvä, oikein hyvä seuratkaa minua herra Kowalsk". Master King kääntyy ja lähden kävelemään hänen perässään. Ohitettuamme rantakasvuston, huomaan Rytmangan rakentaneen residenssinsä luolan sisään.

Käveltyämme tovin, pääsemme sisälle luolaan, Master King sanoo -"odottakaa tässä herra" ja katoaa hetkeksi, ehdin jo huolestua, mutta pian hän ilmestyy kirjekuoren kanssa, jonka ojentaa minulle sanoen -"puolet nyt ja puolet kun se on tehty." Otan kirjekuoren vastaan ja laitan sen povitaskuuni. Master King sanoo -"hyvä, oikein hyvä tätä tietä herra, Rytmanga on odottanut teitä." Kuljen tuon oudon kääpiön perässä ja hän johdattaa minut teräksiselle ovelle, jonka hän avaa painamalla nappia ovessa. Vilkaisen sivulle ja Master King tarjoaa minulle sadistisen hymyn sanoen -"käykää sisään herra, rohkeasti herra." laitan käteni povitaskuun ja vedän esiin Walther P38:sini astuessani sisään pimeään huoneeseen. Huone on täynnä peilejä, ja siellä haisee imelä paska. Yhtääkkiä teräsovi lävähtää takanani kiinni ja kuulen Master Kingin sadistisen naurun oven takaa. Käännyn nopeasti ympäri ja ammun kohti ovea. Huudan -"vitun kääpiö, ovi auki!", samassa huoneeseen syttyvät himmeät valot ja kuulen Master Kingin sadistisen naurun kaiuttimista, hän sanoo sössöttävällä äänellään -"älä tuhlaa luotejasi minuun hyvä herra."
Käännyn pois ovelta ja lähden liikkumaan eteenpäin pimeähkössä huoneessa, yhtääkkiä huomaan henkilön pomppaavaan esiin nurkan takaa, laukaisen vaistomaisesti pistoolini ja kuulen lasin särkyvän. Pian kuulen Master Kingin nauravan äänen kauittimista -" hyvä yritys herra Kowalsk mutta ei tehdä tästä liian helppoa". Jatkan matkaani ja kuulen laukauksen pimeydestä, ammun kohti ääntä ja kuulen taas Master Kingin nauravan sadistisen äänen kaiuttimista.

Kuljen eteenpäin kunnes saavun vahakabinettiin, huone on täynnä aikamme tunnetuimpia palkkamurhaajia, huomaan Rytmangan vahanuken keskellä salia. Huomaan myös veljeni Jameksen nuken huoneessa. Kuljen Rytmangan nuken eteen ja tuijotan sitä intensiivisesti, kyllä on ruma kaveri totean. Katson vahanuken silmiä, miten ne voivatkaan näyttää niin eläviltä, kun kosken pistoolini piipulla vahanuken poskea, vahanukke liikahtaa ja laukaisee kultaisen aseensa. Saan osuman vatsaani ja lyyhistyn maahan, se olikin Rytmanga, tuo teeskentelyn mestari.

Huoneeseen syttyvät valot ja kuulen taas teräksisen oven avautuvan, Rytmanga kyyristyy maahan ja ottaa pistoolini kädestäni, samassa Master King kiiruhtaa hänen luokseen huutaen -"hyvää työtä mestari, kuka on seuraava mestari?!". Rytmanga silittää Master Kingin hiuksia lähes isällisellä rakkaudella ja ojentaa pistoolini hänelle sanoen -"en tiedä Master King". Rytmanga kyykistyy uudelleen luokseni ja taputtaa poskeani sanoen -"nyt tiedän kuka on seuraava, sinun veljesi James bond". Tiedän kuolevani ja sanon lähes viimeisillä voimillani -"vitun homot" Tämä saa Rytmangan suuttumaan ja hän läpsäisee poskeani vihaisesti huutaen -"vaikka Master King imee joskus munaani, se ei tee meistä homoja".

4

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vauxhall Cross, Lontoo 1974.

      Kävelen lehtikioskille ja sanon myyjänaiselle Marlboron punainen kiitos. Käteni ovat tiskillä ja huomaan tummahiuksisen myyjänaisen tarkastelevan hoidettuja kynsiäni, kultaisia kalvosinnappejani ja hihan alta pilkottavaa Rolexiani. Tunnen naisen katseen kiipeävän ylös pitkin laadukasta italialaista silkkipukuani. Hän ojentaa savukkeeni ja kysyn ojentaessani seteliä maksuksi -"mikä on nimesi söpöliini?" hän ojentaa vaihtorahani ja vastaa ujosti -"Ursula". Vastaan -"hauska tutustua Ursula" minun nimeni on Bond, James Bond. Otan savukkeeni ja päivänlehden ja olen jo lähdössä kävelemään kohti M16 päämajaa kun muistan, -"ai niin" käännyn ympäri ja sanon "Ursula laita vielä pullo punaviiniä, halvinta mahdollista kiitos." Ursula pakkaa punaviinini muovipussiin ja jatkan matkaani toimistolle.

      Astuessani toimistoon ja huomaan Moosepennyn näpyttelemässä kirjoituskonettaan, -"hei James hän sanoo ironisella äänellään" vastaan -"hei Moosepenny". Kiusallinen hiljaisuus täyttää huoneen, jonka keskeytän sanomalla -"niin pomo tahtoi tavata minut" Moosepenny vastaa -"pääministeri on siellä James" huomaan Moosepennyn näpyttelevän kirjoituskonettaan ja välttelevän katsekontaktia kanssani. Kuljen kohti Moosepennyn kirjoituspöytää ja ojennan muovipussin selkäni takaa hänelle ja sanon -"viiniä Bordeauxista Ranskasta Château Latour parasta vuosikertaa 1968 olkaa hyvä" huomaan Moosepennyn mutruhuulten kääntyvän hymyyn kun hän sanoo -"Oi James tiesin, ettet unohtaisi minua".

      Pääministeri astuu ulos huoneesta ja tulee luokseni. Hän ojentaa kätensä kohti minua ja sanoo -"nyt on vakava paikka James" vastaan kättelyyn etiketin mukaisesti ja pääministerin lähdettyä menen sisälle pomoni huoneeseen. Pomoni istuu vakavan näköisen pöytänsä ääressä ja sanoo huolestuneena -"istu alas James" istun alas. Pomoni aloittaa tiedätkö mikä tämä on ja kaivaa pöytälaatikostaan kultaisen luodin, jonka laittaa pöydälle. Nappaan luodin käteeni ja totean -"kyllä 9mm erikosvalmisteinen luoti, materiaali kultaa" pomoni huokaisee syvään ja vastaa -"siinä on sinun nimesi James" vastaan -"kiitos ennenaikaisesta joululahjasta" ja pujautan luodin rintataskuuni. Tämä saa pomoni karjumaan -"007 piru sinut periköön!".

      Kaivan taskustani savukeaskin ja laitan tupakaksi, pomoni kaivaa pöytälaatikostaan mustavalkoisia valokuvia, jotka hän asettelee eteeni suurelle mahonkiselle kirjoituspöydälleen. Sitten hän jatkaa sanoen -"kuvassa näkyvä mies on kuuluisa palkkatappaja Rytmanga ja tässä kuvassa oleva kääpiö on hänen rakastettunsa ja lojaali miespalvelijansa Master King" katson kuvia ja totean -"mitä minun pitäisi heille tehdä" pomoni jatkaa -"epäilemme, että Rytmanga lähetti luodin varoituksena sinulle, meidän pitää eliminoida hänet välittömästi" kysyn -"mistä löydän hänet?" pomoni kaivaa pöytälaatikosta lisää valokuvia ja sanoo -"tämä on saari, jonka Rytmanga omistaa Tyynellämerellä, epäilemme että Rytmanga majailee siellä" vastaan -"mainiota lähden välittömästi" pomoni vastaa -"James ole varovainen, Rytmanga on vaarallinen mies.".

      Nousen ylös ja tumppaan samalla savukkeeni tuhkakuppiin kun pomoni sanoo -"Tunnistat Rytmangan erikoisesta fyysisestä piirteestä, hänellä on kolme nänniä". Kävelen ovelle ja tartun ovenkahvaan kun pomoni huutaa -"Q:lla on sinulle varusteita, jumalan siunausta James!" Katson pomoani ja hymyilen, sitten avaan oven ja astun ulos. Ihmettelen minne Moosepenny on kadonnut, kurkistan pöydän taakse ja huomaan hänet makaamassa lattialla sammuneena tuomani viinipullo kädessään, hyvä että kelpasi ajattelen ja jatkan matkaani Q:n luokse.

      Kävelen hissille ja valitsen Q-kerroksen, tuskallisen odottamisen jälkeen hissi vihdoin saapuu ja astun sisään. Painan Q-kerrosta ja hissi lähtee matkaan. Pian ovet avautuvat ja Q tervehtii minua iloisesti -"007!" kysyn -"Q mitä kivaa olet keksinyt minulle?" Q vastaa -"seuraa minua 007" teen työtä käskettyä ja kävelen Q:n perässä. Pysähdymme pöydän ääreen ja Q-kaivaa pöydänalta esiin penispumpun -"no niin 007 nyt päästiin asiaan" hän sanoo ja esittelee penispumppua, vastaan -"mukavaa että olet keksinyt hoidon vaivaasi Q" Q suutahtaa ja jatkaa -"tämä on ase Master Kingin eliminointiin, kolme pumppausta niin räjähdepanos laukeaa" totean -"nerokasta" Q jatkaa -"annat tämän Master Kingille lahjaksi kun tapaatte" otan pumpun Q:n kädestä ja laitan sen nahkaiseen putkikassiini.
      Q jatkaa kierrostaan -"normaalin näköinen nännivoide, jota käytetään kolmen nännin syndrooman hoitoon, nänneille levitettynä aiheuttaa tappavan poltteen" nappaan voidepurkin Q:n kädestä ja sujautan sen putkikassiini. Q luo minulle isällisen huolestuneen katseen ja sanoo -"onnea matkaan 007".

    • Lentokone on pullollaan väkeä, paheksun mielessäni pomoani, joka varasi lennon minulle turistiluokassa, pahuksen kitupiikki. Luen matkaesitettä ja uppoudun ajatuksiini, sitten kuulen enkelimäisen äänen -"onko tämä paikka varattu?" katson sivulleni ja huomaan muodokkaan blondin seisovan vierelläni, -"ei ole vastaan" ja tuo jumalainen olento istahtaa viereeni. Ojennan herrasmiehenä käteni tälle jumalaiselle olennolle ja sanon -"Bond, James Bond" olento tarraa hennolla pienellä kädellä käteeni ja vastaa -"Anna Goodnight".


      tarina jatkuu..

      • sdfgsfgw

        Jossakin vaiheessa Bond ja neiti Goodfuck arvatenkin nussivat niin perkeleesti... iestä ja takkoo, iestä ja takkoo...

        Mutta tekivätkö sen ns. "kymppikerroksessa"? Ehkä se olisi liian rahvaanomaista?


      • Siitäontehtyelokuva
        sdfgsfgw kirjoitti:

        Jossakin vaiheessa Bond ja neiti Goodfuck arvatenkin nussivat niin perkeleesti... iestä ja takkoo, iestä ja takkoo...

        Mutta tekivätkö sen ns. "kymppikerroksessa"? Ehkä se olisi liian rahvaanomaista?

        kannattaa katsoa!

        http://www.redtube.com/394978


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9556
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2807
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      158
      2559
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1623
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1484
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1419
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe