HERRA JOHTAJA

gmtuominen

Poikamme 18v, valmis talonrakentaja, sai työpaikan paimiolaisesta rakennusyrityksestä. Työsopimusta ei kirjoitettu, ei ollut aikaa. Sitä ei kuulunutkaan, poikamme soitti JOHTAJALLE monia kertoja. Vastaus oli sama, ei aikaa kirjoittaa. Tulee pian. JOHTAJAA ei puh. tavoittanut, ei soittanut takaisin, joten työaamut kuluivat soitellen, missä on päivän työpaikka. Toki selvisi. 15min. ennen lähtöä. Työkaverit olivat todella mukavia. Aika kului, saapui palkkapäivä. Pojallamme ei aavistustakaan, miksi pankissa oli 2 viikon palkka, muilla kk. Yritti monesti tavoittaa puh., ei vastausta. Rakastamme lapsiamme yli kaiken. Meillä ei rakastaminen, huolehtiminen, auttaminen, tai välittäminen lopu kahdeksaantoista vuoteen, joten poika sekä isä lähtivät yhdessä selvittämään asiaa. Ystävällisin mielin, kohteliaasti kävivät JOHTAJAN kotioven takana. Hänet tavoittaisi harrastustoimintansa parista. Kiittivät kauniisti, poistuivat paikalta.Harrastuksista JOHTAJA löytyikin. Asiallisesti keskustellen, huutamatta ja tiuskimatta kysyivät pojan palkanmaksusta. Asia selvisi, isä kiitti, kysyi vielä työsopimuksen kirjoittamisesta. Vastaus siihen oli, että kirjoittaa heti, kun ehtii. Poistuivat paikalta, pojan palkka oli oikein maksettu. Kului yli viikko. Poika paiski työmaalla töitä ja JOHTAJA tuli käymään. Alkoi huuto ja tiuskinta : Oletkos täysi-ikäinen, mitä isäsi puuttuu asioihin ! Ei tarvitse tuoda isää HUUTAMAAN ja KARJUMAAN ( ???) minulle! Kotiovelleni ei ole asiaa, jos kerrankin vielä tulette minä vedän teitä molempia turpaan! Ja kuka palkkasi maksaa ! Kyllä KUNNIOITUSTA kuuluu JOHTAJALLE näyttää ! Poikamme yritti asioita korjata, niinkuin ne olivat oikeasti menneet. Lapsemme ei pelästynyt tai pelännyt JOHTAJAANSA, mutta halusi ottaa lopputilin. Ja näin tapahtuikin. Hän odotteli palkkaansa ja työtodistustaan aikansa. Ja sieltä ne saapuivatkin. Mitä tästä opimme ??? Poikamme sai ikävän kokemuksen . Jos lapsemme apua tarvitsee, sitä myös saa. Kyseinen JOHTAJA edustaa paimiolaisia yrittäjiä. Omasta yrityksestään ei ainakaan osaa antaa hyvää kuvaa. JA HERRA JOHTAJALLE : Kunnioitus ja arvostus ei tule huutamalla, asioiden vääristelyllä, eikä nuorten kyykyttämisellä. Ne tulevat siitä, miten kohtelet muita ihmisiä, arvostat heitä, sekä siitä, miten täällä seisot. Jokainen jättää itsensä kokoisen jäljen elämän hiekkaan. Poikamme työskentelee toisen yrityksen palveluksessa ja voi hyvin. Hyvää loppukesää. Greta ja Marko Tuominen.

8

1384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perttiolavi

      HERRA JOHTAJA voisi kuunnella YouTubesta Heikki Kinnunen Saarna.

    • Melkeinammattilainen

      Todella ikävä tapaus mutta onneksi Paimiossa on täysin erilaistakin erittäin tasokasta rakennusalan yritystoiminta. Toivottavasti uusi työpaikka osoittautuu kunnolliseksi.

    • gmtuominen

      Aivan varmasti on. Tarkoitus ei ole mollata kaikkia Paimion rakennusalan yrityksiä, eikä muita yrittäjiä. Tekstistä käy ilmi kyllä, kuka yrittäjä on kyseessä. Eikä tämä yksittäinen huutamistapaus ainoa ole kyseisellä yrittäjällä. Työkaverit varoittelivat kyllä jo etukäteen, että kun Johtajalla on huono päivä, tulee hän purkamaan sitä työntekijöihin huutamalla. Uusi työpaikka on loistava, poikamme viihtyy erittäin hyvin. Kokemus tuokin.

    • GXL

      Eli loppu hyvin, kaikki hyvin! Ja paha sai palkkansa, kun huono käytös tuotiin julki.

    • workerdog

      Hienoa että toit asian esille. Näitä mätämunia valitettavasti löytyy.

    • Anonyymi

      Onkohan tämä nyt oikea paikka asian käsittelyyn?

      • Anonyymi

        Tuollaiset tapaukset pitäisi tuoda julkisesti esiin. Firmat ja henkilöiden nimet. Tietäisi muutkin välttää tuollaista paskaa. Jollei kyvyt riitä niin keksikööt muuta bisnestä. Öykkäröivät pellet pitäisi savustaa hevon kuuseen vaikka sukkia kutomaan. Ei ole mitään syytä hyssytellä. Paitsi että sinulla taitaa olla tavalla tai toisella oma lehmä ojassa tässä asiassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuollaiset tapaukset pitäisi tuoda julkisesti esiin. Firmat ja henkilöiden nimet. Tietäisi muutkin välttää tuollaista paskaa. Jollei kyvyt riitä niin keksikööt muuta bisnestä. Öykkäröivät pellet pitäisi savustaa hevon kuuseen vaikka sukkia kutomaan. Ei ole mitään syytä hyssytellä. Paitsi että sinulla taitaa olla tavalla tai toisella oma lehmä ojassa tässä asiassa.

        "Tuollaiset tapaukset pitäisi tuoda julkisesti esiin. Firmat ja henkilöiden nimet."

        Täytyy muistaa että asioilla tuppaa olemaan kaksi puolta. Se että tuo jossain somessa omia näkemyksiä esiin ei vastaa välttämättä totuutta. En tarkoita tätä Tuomisten asiaa vaan ihan yleisesti, että kaikki mikä on netissä ei ole totta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe